duminică, 19 noiembrie 2023

Interpretarea semnelor de la ghizii voștri și de la noi

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem în procesul descoperirii de noi căi, noi puncte de intrare în mințile voastre conștiente. Lucrăm cu ghizii voștri și cu sinele voastre mai înalte ca să determinăm nu numai ceea ce este cel mai bine pentru voi, ci și care sunt cele mai bune sisteme de livrare pentru ceea ce vă putem oferi. Vrem să știți că ajutorul este întotdeauna pe drum și că dacă acordați atenție semnelor pe care le primiți din lumea exterioară, veți ști că totul va fi în regulă. Și când observați că aceste sincronicități continuă să apară în experimentarea voastră, veți începe să înțelegeți că totul va fi mai mult decât în regulă. 

Ascensionați; vă îndreptați către un nivel mai înalt de conștiință. Faceți asta ca suflete trezite, ceea ce înseamnă că este mult mai probabil ca voi să observați ceva ce noi, sau ghizii voștri, am pus în fața voastră spre deosebire de o persoană obișnuită. Puteți conduce și ghida cu speranța și cunoașterea voastră, pentru că sunteți în măsură să percepeți ceea ce vă spune că voi și restul omenirii sunteți pe drumul cel bun. Vă puteți opri mai des pe parcursul zilei și să căutați aceste semne care sunt plasate la vedere. 

Modul în care descoperim cum să fim cel mai bine în serviciul vostru al tuturor este să vă urmărim și să vă observăm răspunsul la semne și la sincronicități. Ghizii voștri lucrează să vă inspire să vă uitați în dreapta sau în stânga. Lucrează cu voi și cu intuiția voastră ca să vă facă să mergeți în locul în care veți vedea semnul sau veți experimenta sincronicitatea și noi toți ne coordonăm cu sinele voastre mai înalte pentru că, la urma urmei, sinele voastre mai înalte știu ce este cel mai bine pentru voi și cum veți răspunde cel mai bine atunci când îl veți vedea. Vă puteți relaxa în ceea ce privește căutarea semnelor, pentru că acestea sunt peste tot și nu trebuie să le căutați foarte mult. Vor fi evidente atunci când începeți să le acordați mai multă atenție, iar atunci când le interpretați corect, chiar beneficiați enorm de pe urma lor și garantați că veți vedea mai multe. 

Interpretarea corectă a fiecărui semn și a fiecărei sincronicități este că lucrurile vă ies în cale și sunteți pe drumul cel bun. Toate sunt menite să vă arate că omenirea va fi bine și că sunteți unul dintre liderii expansiunii conștiinței care se desfășoară acolo pe Pământ. Simțiți-vă susținuți de ceea ce vedeți, de ceea ce simțiți și de ceea ce știți pentru că totul este menit să vă susțină, iar voi sunteți meniți să-i susțineți pe restul semenilor voștri care poate nu se uită după semne și/sau care ar putea să le interpreteze greșit atunci când le văd. Acesta este unul dintre modurile în care conduceți și acesta este unul dintre modurile în care vă asigurați că veți fi bine, și chiar mai bine decât bine, în timp ce vă continuați călătoriile către dimensiunea a cincea.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.