duminică, 26 noiembrie 2023

Cum să manifestați miracole în realitatea voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte conștienți și intenționați atunci când cerem asistență din partea colectivelor care se află în dimensiuni mai înalte decât a noastră. Nu mai cerem ceea ce dorim și avem nevoie la nivel subconștient, așa cum faceți voi toți. Noi suntem, mai degrabă, foarte clari cu privire la ceea ce cerem și apoi dăm drumul la modul în care acestea ne sunt livrate. Cu alte cuvinte, nu ne interesează cum vin și de la cine vin. Nu ne pasă de modul în care vin, atâta timp cât dorința noastră este îndeplinită. Când cereți ceva ce vă doriți de la ființe și colective mai înalt dimensionale, observați dacă sunteți atașați de când, cum, modul de livrare și chiar de la cine veți primi ceea ce cereți. 

Dacă oricare dintre acestea contează pentru voi, atunci îngustați calea prin care tot ceea ce vă doriți poate curge către voi și nu vreți să faceți asta. Vreți să fiți flexibili și să vă bucurați de ceea ce aveți și de ceea ce vine la voi. Vreți să fiți recunoscători și să căutați toate modurile în care vă puteți bucura de viața voastră chiar acum, în loc să vă stresați cu privire la momentul în care vă va sosi pachetul din Univers. Fiți deschiși la toate energiile care pot curge către voi în fiecare moment și veți avea mai multe cu care să co-creați realitatea pe care v-o doriți. 

Amintiți-vă că manifestările nu vin întotdeauna în formă fizică, ci, mai degrabă, uneori vin sub formă non-fizică sau în formă energetică și ar putea fi nevoie de o anumită asamblare. Asta poate fi cea mai distractivă parte a manifestării, dar din nou, dacă sunteți atașați de cum vine și cum arată, și când și unde, ați putea rata să primiți ceea ce ați cerut și ceea ce ați solicitat de ceva timp. Noi vrem să fiți creatorii și manifestatorii care întotdeauna ați fost meniți să fiți în această viață în timp ce vă îndreptați spre dimensiunea a cincea.   

Veți avea nevoie de aceste abilități; va trebui să știți cum să oferiți ceea la ce Universul poate răspunde în mod adecvat. Nu fiți reținuți în ceea ce privește dorințele voastre. Simțiți-vă confortabil cu momentul în care trăiți acum și fiți dispuși să cereți orice. Fiți dispuși să visați măreț și așteptați-vă ca toate miracolele pe care ați vrut să le vedeți vreodată în viața voastră să se manifeste și atunci veți începe să vă simțiți mai aproape de Sursă, de Sursa care este în voi, de Sursa care este peste tot în jurul vostru și Sursa care voi sunteți cu adevărat. Sursa nu se îndoiește niciodată de capacitatea Sa de a manifesta și de a crea și nici voi nu trebuie să o faceți. Aveți chiar acum toată puterea în voi și tocmai începeți să înțelegeți cum să o folosiți. Vom continua să vă arătăm și să vă explicăm cum să deveniți manifestatorii care întotdeauna v-ați dorit să fiți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.