joi, 30 noiembrie 2023

Adevărata acțiune

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. Bună Sophia. 

Bună și mulțumesc. Este ceva de spus? 

Este. 

Ați ajuns la un moment de claritate. 

Acesta precede acțiunea. 

Pentru că va fi nevoie să fiți siguri înainte să inițiați schimbarea. Schimbarea este necesară și tocmai din acest motiv sunteți voi acum aici, în căutarea unor astfel de informații. 

Vă doriți Adevărul astfel încât să puteți acționa cu autoritate și în direcția corectă. Aceasta este direcția libertății, și ca să o îmbrățișeze, populația va trebui să fie pe deplin informată și clară în scopul ei. Ceea ce a tulburat apele pentru rasă nu a fost intenția. A fost iluzia care a fost acceptată ca adevăr înainte ca intenția să fie baza pe care se acționează. 

Vezi tu, dragul meu om, formidabilele tale abilități de creație sunt la fel de ferm la locul lor acum pe cât au fost vreodată. Ceea ce este diferit acum este gradul de conștiință deplină deținut de om. 

Pentru că toate acestea sunt creația voastră. 

Fie că este ales în mod conștient sau nu, lumea voastră există așa cum există prin acordul și cooperarea voastră. Cooperarea cu sclavia nu face decât să perpetueze sclavia. 

S-au învățat multe, atât la nivel individual cât și colectiv, în timpul trăirii acestui experiment. Dar acum este momentul să se încheie. A fost luată decizia ca așa să fie și așa se face. Asta este puterea pe care o deții dragul meu om drag. Nu cât durează până când această încheiere este finalizată contează. Încheierea contează. Timpul este irelevant. 

Ați ales o încheiere, iar aceasta are loc acum. Ceea ce urmează este un început, iar acesta are loc însoțit de claritate. Ca să obțineți claritatea necesară, trebuie să aveți o lumină strălucitoare. Această sursă de lumină ești tu, dragul meu om. 

Pe măsură ce Adevărul este dezvăluit, veți deveni siguri de ceea ce s-a întâmplat aici și cum s-ar fi putut întâmpla sub supravegherea voastră. Veți vedea narațiunea falsă ca ceea ce este și veți putea apoi să vedeți prin ea și să înțelegeți Adevărul. Acești pași este necesar să fie făcuți înainte și pe măsură ce restructurarea are loc. 

Vor fi multe momente de șoc și durere odată ce întreaga poveste va fi dezvăluită. Lăsați ca acestea să fie simțite și apoi folosiți-le ca stimuli pentru reparare și alegere conștientă. Veți dori să fiți siguri că acum operați cu o deplină transparență și cunoaștere. Toate unghiurile și evenimentele necesare vor trebui analizate. 

Va fi o perioadă provocatoare și stimulatoare. Este necesar ca istoria voastră să fie pusă sub semnul întrebării și apoi descoperită; istoria voastră adevărată, adică. După înțelegerea deplină puteți trece la acțiune. Asta va fi făcut cu o convingere pe care n-ați mai simțit-o niciodată. 

Este un sentiment profund al scopului care apare odată cu Adevărata Acțiune. Adevărata Acțiune presupune înțelepciune în ceea ce privește starea de lucruri pe care intenționați să o schimbați, precum și un scop focalizat ca un laser atât asupra motivului pentru care faceți asta, cât și asupra modului în care să o faceți. 

Deveniți Una cu intenția voastră atunci când Adevărata Acțiune este folosită. Asta vă încurajează mișcările și vă crește puterea creatoare. Este asemănător cu urmărirea în direct a unei hărți în timp ce pilotați un avion supersonic. Știți de unde ați venit, încotro mergeți, cu ce obstacole vă confruntați și de ce faceți călătoria. 

Pot exista surprize cu Adevărata Acțiune, totuși, acestea sunt navigate cu pricepere cu viziunea voastră ascuțită și o conștientizare deplină. În trecutul tău recent, om drag, te-ai bazat pe vocile autorității ca să determini adevărul. Aceste voci s-au dovedit, în multe cazuri, a fi nedemne de încredere. 

Voi căutați acum Adevărul și, tocmai prin aflarea Adevărului este inițiată Adevărata Acțiune. Acest lucru are rezultate; asemănări pe care de-abia ți le-ai imaginat. Șansele împotriva ta au fost claie peste grămadă, dragul meu om, cu iluzia și manipularea ca dieta ta constantă.   

Aceste neadevăruri devin aparente acum și vă puteți mișca complet înarmați în creație conștientă. De acolo, veți crea o lume de pace, prosperitate, vitalitate și iubire. Acest lucru va merita fiecare pas făcut. Vei vedea. 

Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.