luni, 20 noiembrie 2023

Ceea pe ce vă focalizați, este ceea ce deveniți

Arcturienii prin Natalie Glasson 

Salutări iubite ființe de lumină, noi suntem Arcturienii. Venim ca o conștiință colectivă cu iubirea, pacea și înțelegerea noastră a Creatorului și, de fapt, cu tot ceea ce noi suntem. Suntem nespus de bucuroși și de încântați să putem comunica cu voi și să fim în serviciul vostru. Astăzi dorim să împărtășim cu voi o afirmație și, totodată, să o explicăm mai mult, astfel încât să vă puteți focaliza asupra ei, să o contemplați și, sperăm, să o integrați în propria realitate.

Ceea pe ce vă focalizați, este ceea ce deveniți 

În schimbările în ascensiune care au loc acum pe Pământ și în Planurile Interioare, este extrem de important ca focalizarea voastră să fie clară, chiar dacă în mintea sau chiar în realitatea voastră există o oarecare confuzie sau haos. Vă sugerăm să vă acordați un pic de timp în care să vă creați o focalizare care să vă servească în acest moment, în momentele actuale sau care urmează ale ascensiunii. 

Ca să vă încurajăm să înțelegeți ce înseamnă să vă focalizați, vă sugerăm să vă uitați la vibrația voastră. Corpul vostru – sistemul vostru energetic – vibrează tot timpul. Este într-o continuă mișcare și impuls. În timp ce vibrează, emană, ați putea spune emite, o încărcătură de energie. În această încărcătură există o focalizare, există o calitate, există o înțelegere. Dacă, de exemplu, vă simțiți la pământ, furioși sau deprimați, ființa voastră, sau părți ale ființei voastre, pot vibra aceste calități/energii/sentimente în afara ființei voastre, în câmpul vostru auric și în jur, iar acest lucru este perfect în regulă dacă este un proces prin care treceți. 

Noi, Arcturienii, dorim ca voi să vă concentrați asupra vibrației voastre sau pur și simplu să înțelegeți că vibrați și să cereți în interior ... în sufletul sau în spațiul inimii voastre ... cea mai potrivită calitate sau focalizare care v-ar servi acum. Nu trebuie să fie ceva ce întrupați deja. Poate fi ceva ce doriți să întrupați. S-ar putea să vă doriți mai multă pace în ființa și realitatea voastră. S-ar putea să vă doriți chiar mai multă claritate. S-ar putea să vă doriți iubire. Poate fi vorba de iubire spirituală sau chiar iubire fizică sau o relație de iubire. Indiferent de ce vă simțiți atrași, să radiați și ca ce să vibrați, în acest moment. Noi, Arcturienii, vă invităm să o faceți pentru că în timp ce vibrați ... și automat va vibra întreaga voastră ființă ... deveniți acea vibrație, acea focalizare. 

Acum, un alt mod să faceți asta este în procesul de ascensiune – în călătoria voastră spirituală. Puteți sta în meditație și să vă concentrați asupra călătoriei voastre spirituale. Vă puteți întreba, ce simțiți în acest moment în legătură cu călătoria voastră spirituală? S-ar putea să vă simțiți mulțumiți, s-ar putea să vă simțiți fericiți și să vă bucurați să radiați și să pulsați ca mulțumire și fericire. Acest lucru va stimula acele sentimente și va încuraja o mai mare profunzime a înțelegerii, experimentării și vibrației. 

Dacă descoperiți că sunteți confuzi sau frustrați, vă puteți întreba de ce aveți nevoie. Pe ce doriți să vă focalizați? Ce doriți să vibrați în procesul vostru de ascensiune? Ce doriți să deveniți în procesul vostru de ascensiune? Vă puteți imagina, conștientiza, cere, menține intenția sau vizualiza până când începeți să vă simțiți sau recunoașteți vibrând ca focalizarea voastră. 

Puteți face aceiași meditație pentru viața voastră în general – pentru realitatea voastră. Când stați și vă gândiți la viața voastră – realitatea voastră – sau chiar la un aspect al acesteia, ce simțiți? Ce experimentați? Dacă este ceva pozitiv și împlinitor, atunci pur și simplu existați în acel ceva și lăsați-l să crească. Simțiți-l pulsând și vibrând prin ființa voastră. Dacă în viața, în realitatea voastră sunt aspecte cu care vă luptați, atunci pe ce vreți să vă focalizați în schimb și să deveniți? Puteți începe să vă focalizați asupra a ceea ce doriți să experimentați. Lăsați-o să vibreze, să pulseze, să radieze din întreaga voastră ființă. Lăsați-o să radieze până vă umple realitatea. 

Noi, Arcturienii, dorim să vă încurajăm să recunoașteți că ceea ce pe ce vă focalizați atenția este extrem de important și că deveniți ceea pe ce vă focalizați. Vă cerem să faceți o punte între focalizarea voastră și cine sunteți, pentru că sunt unul și același lucru. Focalizarea voastră este cea care crează pe cine sunteți. În lume, în realitatea, în Planurile Interioare, în acest moment, ceea pe ce alegeți să vă focalizați este imens de puternic și veți deveni ceea pe ce vă concentrați. 

Acum este momentul să vă asumați responsabilitatea pentru ceea pe ce vă focalizați și să faceți acele conexiuni pe care le întrupați. Deveniți focalizarea voastră. Dacă întrupați și deveniți focalizarea voastră, la fel face și lumea din jurul vostru. Lumea din jurul vostru este influențată de focalizarea voastră, în acest moment, focalizarea voastră deține o valoare și putere imensă. 

Vă vom lăsa (informațian.t.) asta să o contemplați și explorați. Vă iubim nespus.

 

Noi suntem Arcturienii, vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea oiginala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.