joi, 9 noiembrie 2023

Omul Strălucitor

Mesaje de la Unul prin Sophia Love 

Bună Sophia. Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Vom examina astăzi folosirea chimicalelor. Este o parte continuă a lumii voastre și pentru unii, o luptă. Mai întâi, vom defini ce se înțelege prin chimicale. Pentru că semnificațiile variază. Pentru această discuție ne vom ocupa de combinarea, de către om, a mai multor elemente pentru a obține un al treilea produs. ”Al treilea” însemnând un produs care nu a existat până când acele produse multiple n-au fost combinate. 

În acest fel sunt incluse multe combinații de produse. Acestea încep cu combinarea elementelor naturale de dragul unei forme de îmbunătățire; fie pentru aromă, fie pentru efect. În acest sens, chimicalele în sine nu devin dăunătoare până când și dacă sunt absorbite într-un fel de o formă de viață. Indiferent dacă efectul dăunător a fost/este intenționat sau nu, nu contează pentru forma de viață acum afectată. 

Motivul discutării acestui subiect îl constituie numeroasele și recentele deversări, coliziuni și ”accidente chimice” care au loc acum în sistemele voastre de transport. Să se știe că sunt întâmplări planificate și nu accidente. De asemenea, cei care conduc vehiculele nu cunosc planul în fiecare caz. Acestea sunt negociate mult mai în sus în lanțul trofic, iar evenimentul cauzal este instalat de cineva complet străin – unul care este angajat special în acest scop și (care) apoi dispare fără urmă. 

Odată ce ”accidentul” are loc, sunt cei care au fost conștienți de posibilitatea acestuia și nu au făcut nimic pentru a-l opri. Ei sunt în sistem și nu vor dezvălui ceea ce știu. Acțiunile lor vor fi vizibile și implicarea lor va fi suspectată din această cauză. Să știți că, cu toate manipulările elementelor și componentelor, există fiecare potențial. Ceea ce este util atunci când este aplicat într-un loc, este mortal dacă este instalat în altă parte. Multe dintre aceste combinații letale sunt ”descoperite” sub pseudonimul ”știință”. 

În scopul acestei conversații, vom rămâne la combinația de compuși naturali. Aceasta este o lecție de chimie, așa că, țineți-vă bine. 

Fiecare element din natură are un contra-element. Este așa de dragul echilibrului. Acum, s-ar putea să nu vă fie făcut cunoscut fiecare contra-element, dar acesta există și poate fi descoperit. Pentru că totul începe cu substanțe naturale, acest lucru ar implica că orice combinație de elemente naturale ar avea există, de asemenea, o contra-combinație. Prin ”contra-combinație” se înțelege ceva care i-ar inversa efectul. 

Să recapitulăm, asta este o planetă capturată, iar instituțiile sale fac parte din această capturare. Știința, educația etc., există cu un scop ne-spus. Acest scop a fost întotdeauna controlul, conformitatea și puterea. Cea mai recentă adăugare la această listă este reducerea ca număr. 

Sunt planete/rase, ne-capturate, care au abilități mult mai avansate de vindecare și curățare. Asta nu pentru că sunt ”mai deștepte” decât rasa umană. Se datorează faptului că știința, tehnologia și sistemele lor de învățământ au început fără manipulare. Intenția lor a fost întotdeauna sănătatea, curățarea, creșterea și expansiunea. Nu asta este situația și aici. 

Vezi? 

Există răspunsuri la fiecare problemă creată de om. Nu este ca și cum ele n-ar exista. Este că ele nu au făcut parte niciodată din programul controlorilor voștri și, astfel, nu sunteți conștienți de ele. Atât de profund este acest element de control în aceste sisteme, încât populația generală se alătură în batjocorirea oricui care merge împotriva narațiunii sistemului. Populația, cu o dietă consecventă a acestei narațiuni, a adoptat-o ca fiind a sa proprie. Întotdeauna există valori aberante care vin și demonstrează că ceva diferit este posibil. Acestea sunt de multe ori reduse la tăcere în mod sistematic. 

Toată această discuție are rolul să vă spună că există ajutor pentru tot ceea ce se întâmplă acum pe planeta voastră. O parte dintre ele ar putea veni inițial din surse din afara planetei. Asta doar pentru că viteza este necesară în utilizarea lor. S-ar putea să fiți sau nu conștienți de originile lor în afara planetei. Acest lucru este posibil datorită faptului că forma umană există în mai multe locuri decât aici. Este foarte posibil să nu știți acest lucru cu siguranță. 

Ceea ce se poate spune este că remediile există deja și sunt gata să fie distribuite. Înțelegeți că mass-media voastră vă ține încă hipnotizați și tot ceea ce vedeți chiar acum este suspect. Sunteți trași și împinși să continuați o programare/agendă. 

Să știți că, în multe cazuri, aceste posibilități au fost descoperite și pe Pământ de oamenii voștri. Din motive de siguranță, acestea nu sunt încă cunoscute publicului larg. Vor fi. 

Sunteți o rasă strălucitoare, a cărei strălucire înnăscută a fost folosită împotriva propriilor semeni. Toate acestea se vor încheia acum. Toate acestea vor fi în curând dezvăluite. 

Aveți încredere și știți că sunteți zei în devenire. Sunteți aici ca să vă afișați strălucirea pe întregul ecran. Vei face asta și mult mai multe, dragul meu om drag. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Samuel Scicluna Photography 




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici.

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau aici. Vă mulțumesc!     


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.