duminică, 19 noiembrie 2023

Faceți acest lucru și vă garantăm mari schimbări

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne prezentăm cu multe strategii diferite pe care le-am putea folosi în eforturile noastre să ajutăm omenirea să evolueze și să ascensioneze. Suntem destul de entuziasmați să explorăm toate strategiile diferite care se află în fața noastră ca să determinăm care este, de fapt, cea mai bună. Știm că și voi aveți acolo aceiași oportunitate atunci când vine vorba despre modul în care vă puteți aborda viața sau o situație unică din viața voastră. Vrem să fiți și voi entuziasmați de posibilități. Ceea ce adeseori vedem este o persoană care simte că nu are de ales și că trebuie să facă lucrurile într-un anumit fel pentru că așa o fac toți ceilalți, sau așa au făcut-o și părinții lor, iar în unele cazuri oamenii pur și simplu nu și-au dat voie să ia în considerare că există și alte posibilități, alte abordări pe care le-ar putea explora. 

Apoi sunt oameni care se simt copleșiți că au la dispoziție prea multe alegeri. Ar vrea mai degrabă să nu fie nevoiți să aleagă. Și, astfel, este mai ușor pentru acești indivizi să rămână la o singură abordare, o strategie de viață pentru tot ceea ce întâlnesc în viață. Acest lucru este, desigur, foarte limitator, mai ales atunci când vă puteți încetini până la punctul în care să vă dați seama că existați într-un tărâm de posibilități infinite.    

Fiți entuziasmați să vă dați seama că s-ar putea să nu știți chiar totul și fiți entuziasmați de posibilitatea că puteți permite ca o nouă strategie să fie descărcată în mintea voastră. Înțelegeți că dacă faceți cea mai mică schimbare în viața voastră, puteți schimba totul. Fiți dispuși să adoptați noi abordări în același mod în care sunteți dispuși să vă schimbați hainele în fiecare zi. 

Când sunteți atașați de ceva, deveniți mai limitați, acesta este motivul pentru care vă recomandăm să vă examinați atașamentele și să examinați modul în care abordați fiecare situație, fiecare persoană, fiecare sarcină cu care vă confruntați în viața voastră și abia apoi să fiți deschiși la posibilitatea că există o cale diferită, o nouă abordare, o strategie pe care n-ați luat-o înainte în considerare și veți deschide uși care v-au fost închise înainte. Nu v-au fost închise pentru că ați fost răi sau nu ați fost demni de ele. V-au fost închise pentru că voi le-ați închis, dar atunci când îi spuneți Universului că sunteți deschiși să vedeți lucrurile într-un mod nou și să aveți la dispoziție toate posibilitățile care vă sunt disponibile, atunci Universul poate răspunde în consecință, iar Universul o face întotdeauna. 

Atunci când abordați viața cu atitudinea că există mult mai mult pentru voi decât v-ați fi putut imagina, ghiciți ce? Așa devine viața, deoarece voi sunteți orchestratorul, voi sunteți creatorul și voi sunteți cel care decide ce experimentați fie conștient, fie subconștient. Decideți conștient că sunteți deschiși la ceea ce este nou, diferit și inimaginabil și asta veți experimenta. Vă garantăm.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.