miercuri, 15 noiembrie 2023

Cum să vă treziți din nou claritatea

Arcturienii prin Natalie Glasson 

Salutări vouă iubite ființe de lumină de pe Pământ, noi suntem Arcturienii. Venim ca o civilizație și o vibrație colectivă împărtășindu-ne energia, înțelepciunea și susținerea cu voi acum. Suntem aici să împărtășim cu voi claritate și modalități prin care vă puteți dezvolta propria claritate interioară. Vorbim mai ales despre modul în care vă percepeți pe voi înșivă și realitatea voastră exterioară. 

S-ar putea să credeți că aveți o perspectivă clară cu privire la cine sunteți și despre realitatea și existența din jurul vostru. S-ar putea să credeți că există doar adevăr și că adevărul este prezent, iar voi sunteți în măsură să-l recunoașteți cu claritate. Dorim să vă împărtășim că există multe aspecte ale ființei voastre care influențează modul în care vă percepeți pe voi înșivă și realitatea din jurul vostru. Aceste aspecte diferite ale ființei voastre crează anumite imagini, viziuni, credințe și înțelegeri care vi se par extrem de reale și adevărate. 

Un exemplu în acest sens este că convingerile voastre influențează ceea ce creați și ceea ce vedeți prin ochii voștri fizici. Credințele voastre sunt păstrate în ființa voastră, în celulele voastre și mai ales în celulele ochilor voștri, precum și în Chakra celui de-al Treilea Ochi conectată cu ochii voștri. Imaginați-vă toate convingerile pe care le aveți. De unele s-ar putea să fiți conștienți, de altele nu. Unele pot fi pozitive și încurajatoare, altele nu. Aceste credințe vă influențează Chakra celui de-al Treilea Ochi și ochii fizici și, de fapt, orice altceva este conectat cu aceste zone. Este ca și cum sistemul vostru de credințe este ținut în Chakra celui de-al Treilea Ochi și în ochii voștri fizici. Aceste credințe influențează ceea ce alegeți să manifestați prin Chakra celui de-al Treilea Ochi și ceea ce alegeți să vedeți prin ochii voștri fizici. 

Dacă credeți că lumea este un loc haotic, atunci așa o veți crea prin Chakra celui de-al Treilea Ochi și de fapt, prin întreaga voastră ființă. O veți vedea și cu ochii fizici. S-ar putea să faceți aproape invizibil binele din lume și pacea care este prezentă. Ochii voștri și, desigur, conștientizarea și mintea voastră ... totul este conectat ... vă trag către haos, astfel încât totul să fie blocat și să vedeți doar haosul din lume și haosul din alți oameni. Pentru că îl vedeți fizic, aveți confirmarea că este adevărul și, prin urmare, vi se pare adevărat și absolut. 

Dacă sistemul vostru de credință se schimbă – că există doar bine în lume și doar lucruri bune vi se întâmplă – atunci veți începe să creați cu mintea și, desigur, cu Chakra celui de-al Treilea Ochi și, de fapt, cu întreaga voastră ființă că așa este. Veți atrage aceste experimentări în realitatea voastră. Ochii voștri – ochii fizici – vă vor trage către circumstanțe și experimentări în care recunoașteți că lumea din jurul vostru este bună. Aveți confirmarea și acesta devine adevărul vostru. 

Această explicație este extrem de simplă. Există multe aspecte mai complicate și detaliate ale acestui proces. Noi, Arcturienii, dorim să înțelegeți că voi alegeți să vedeți/să simțiți și să recunoașteți o experiență – ceea ce doriți să vedeți în lume. Toate acestea vin prin ființa voastră, mintea voastră, sistemele voastre de credințe, cel de-al Treilea Ochi și chiar și ochii voștri fizici susțin acest proces. Intrați într-un spațiu/stare în care vă dați seama că poate modul în care vă percepeți pe voi înșivă și lumea din jurul vostru nu este neapărat adevărul. Cu toate acestea, în acel moment, este adevărul vostru din cauza sistemelor de credințe, rănilor, bagajelor, transformării și iluminării pe care le-ați dobândit până în acel moment. 

Modul în care percepeți lumea poate să nu fie neapărat adevărul, dar este adevărul propriei ființe în acel moment. Prin urmare, înțelegem că perspectiva voastră despre voi înșivă și despre lumea din jurul vostru se va schimba și se va schimba pe măsură ce creșteți. Pe măsură ce eliberați rănile și are loc vindecarea, convingeri noi sunt ancorate în ființa voastră și înțelegeri noi se produc. Voi și lumea din jurul vostru nu veți mai fi niciodată la fel pentru că voi nu veți mai fi niciodată la fel. Sunteți doar cine sunteți în acel moment. 

Recunoaștem că există o imensă curgere și flexibilitate în ființa voastră și, de asemenea, în realitatea din jurul vostru. Mulți dintre voi s-ar putea să cereți că nu doriți să vedeți haosul sau trauma sau durerea din lume. Poate vă concentrați asupra pozitivului și, totuși, pare să fie prezent. Amintiți-vă că lucrăm la o vibrație colectivă, astfel încât schimbările pe care le faceți să influențeze energia colectivă a omenirii și treptat vor avea loc schimbări. Este necesară o bogăție de energie care să intre în vibrația fizică și să influențeze și să transforme vibrația fizică. Uneori se poate simți că există o deconectare între energie și fizic doar pentru că durează mai mult să influențeze realitatea fizică. 

De asemenea, este important să vă dați seama că în ființa voastră pot exista credințe pe care nu le-ați recunoscut încă – frici, răni, traume – și pe care le puteți recunoaște după modul în care reacționați la anumite dureri sau suferințe din lume și recunoscând ceea ce creați și modul în care acesta are legătură cu sistemul vostru de credințe. Câștigarea clarității, în realitatea și ființa voastră, și chiar și creșterea voastră spirituală, vine de fapt dintr-un spațiu/stare în care vă dați seama că voi creați și alegeți totul – creând și alegând chiar și lipsa de claritate, confuzia, neînțelegerea, orice ar putea fi ceea ce experimentați. 

În ființa voastră, în sufletul vostru, în esența voastră … și puteți intra în sufletul și esența voastră prin spațiul inimii – Chakra Inimii și Chakra Inimii Înalte … există energia clarității. Puteți începe să imprimați această energie a clarității în Chakra celui de-al Treilea Ochi, în mintea voastră, în sistemele voastre de credințe și, desigur, în ochii voștri fizici. Imaginați-vă dacă ochii voștri fizici – celulele ochilor voștri – ar deține vibrația clarității – vedere clară, viziune clară, gândire clară, tot ceea ce asociați cu claritatea. Acest lucru ar influența într-un mod foarte dramatic modul fizic în care vedeți Pământul și pe voi înșivă. 

Noi, Arcturienii, vă invităm să experimentați asta – să vă conectați cu acea energie a clarității interioare – lăsând-o să radieze în exterior, lăsând-o să intre în Chakra celui de-al Treilea Ochi, în mintea, în sistemele ființei voastre și în ochii voștri fizici, astfel încât aceste zone să fie inundate cu adevărata voastră energie interioară a clarității. Dați-vă voie să experimentați zilnic asta și observați orice schimbări au loc în modul în care vă percepeți pe voi înșivă, pe ceilalți și lumea din jurul vostru, precum și claritatea pe care o adoptați.

 

Vă mulțumim. Noi suntem Arcturienii.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.