marți, 7 noiembrie 2023

Evitați egoul spiritual și faceți în schimb asta

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Creatorii. Suntem aici pentru voi. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Sunteți pe o cale de foarte multă vreme. Calea voastră nu a început atunci când v-ați trezit în această viață. Calea voastră a început cu atât de multă vreme în urmă încât ar fi dificil de cuantificat ca număr de ani. Călătoria se schimbă mereu pentru că vă place varietatea și vă plac provocările. Vreți să pătrundeți cu mintea ce vârstă aveți cu adevărat ca să puteți înțelege cât de înțelepți sunteți cu adevărat, câtă măiestrie dețineți cu adevărat. Ca să faceți asta, trebuie să vă vedeți ca fiind mai mari decât ar indica această întrupare singulară. 

Sunteți meniți să vă vedeți ca o ființă multidimensională, eternă, infinită. Sunteți meniți să vă vedeți ca lumină și iubire. Asta nu înseamnă că trebuie să vă distrugeți ego-ul sau să vă îngropați ego-ul, dar înseamnă că trebuie să folosiți acel simț al sinelui pe care ego-ul trebuie să-l extindă, să vă mutați în sinele vostru natural. Sinele vostru adevărat este Divin. Adevăratul vostru sine este totul și, prin urmare, când măcar vă deschideți acestei idei, vă puteți lua pe voi înșivă și viața mai puțin în serios și să începeți să vă bucurați de plimbarea distractivă în care v-ați angajat. 

Acum, noi știm că voi sunteți cei care trebuie să o faceți distractivă, pentru că nu vi se prezintă întotdeauna ca un parc de distracții uriaș. Dar când luați în considerare cât de multe ați făcut deja, cât de multe ați realizat deja ca ființă eternă, trebuie să vă dați seama că să faceți această viață distractivă și plăcută este o sarcină mică în comparație cu cât de multe ați făcut deja. Trebuie să vă acordați mai multă încredere și să vă ridicați sentimentul de sine, fără să vă lăsați prinși de ego-ul spiritual. Ego-ul spiritual v-ar spune că sunteți salvatorul, că sunteți mai buni sau mai spirituali decât toți ceilalți. 

Nici voi nu vreți să vă lăsați prinși în acea capcană a ego-ului. Suntem cu toții Sursa și suntem toți una și nu există nimic mai înalt decât asta. Și nu trebuie să descoperiți cine ați fost în fiecare dimensiune și în fiecare viață ca să vă cunoașteți pe voi înșivă. Vreți să simțiți iubirea care sunteți ca să vă cunoașteți mai complet pe voi înșivă, iar asta este o căutare pe tot parcursul vieții. Vreți să vă cunoașteți ca iubire în fața urii, în fața discriminării, în fața abandonului. Acestea sunt provocările reale. Acestea sunt lucrurile de care este cu adevărat vorba în viața voastră. Și, da, ca urmare a faptului că faceți toată această muncă de a fi pur și simplu voi înșivă în fața a orice vă stă în față, ajungeți să ascensionați. 

Începeți să vă cunoașteți ca fiind mai mult, prin experimentare și într-un mod mai permanent, decât atunci când alegeți iubirea într-un anumit moment. Acum, oamenii de-acolo de pe Pământ ajung adeseori să se lase prinși de ceea ce se presupune că ar trebui să facă, dar pentru voi este mult mai important să vă concentrați pe ceea ce ar trebui să fiți și apoi să lăsați ca făcutul să vină din asta. Dar nu vedeți făcutul ca fiind ceea ce înseamnă viața. Puteți vedea și exprimarea sinelui adevărat ca fiind semnificativă pentru că este, iar asta poate fi exprimat printr-un zâmbet, prin cuvintele amabile pe care le rostiți, prin compasiunea pe care o simțiți sau vindecarea pe care o trimiteți. 

Relaxați-vă și știți că sunteți iubiți pentru că voi sunteți iubire și nu vă lăsați atât de prinși în detaliile vieții voastre, ale vieții nimănui. Nu trebuie să vă lăsați prinși nici măcar în condiția umană, în zbaterea umană în care vedeți uneori întreaga omenire implicată, pentru că totul este bine. Totul servește binelui mai mare. Binele cel mai înalt va fi întotdeauna servit, fie că cereți asta, fie că nu. 

Dacă ar fi să rezumăm și să vă oferim învățăturile noastre pe scurt, am spune – fiți curioși în legătură cu voi înșivă; fiți curioși în ceea ce privește viața. Fiți curioși să explorați cine și ce sunteți cu adevărat și nu vă faceți griji cu privire la greșeli sau pașii greșiți pentru că, după cum am spus, întotdeauna servește binelui cel mai înalt și vă puteți da seama dacă vă mișcați în direcția acelui cel mai înalt bine sau nu după cum vă simțiți în acel moment.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.