marți, 21 noiembrie 2023

De ce aveți nevoie ca să străluciți?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Nimic nu vă afectează pacea și bucuria înafară de fricile voastre că noi, cei din Universuri, nu v-am spus adevărul. Atât de multe s-au petrecut în ultimele câteva zile încât tot ce vă puteți imagina este durerea. Este ca și cum v-ați dat voie să pictați doar cu culoarea gri, în ciuda tuturor indicatorilor că aveți un curcubeu cu care să lucrați. 

Chiar dacă ați creat o lume nouă și v-ați introdus în acea lume, teama voastră de eșec, de a repeta durerea cu care ați trăit de eoni, v-a depășit încrederea într-un viitor glorios de bucurie și pace. Dați-vă voie să știți că totul este bine în lumea voastră, în ciuda unor indicatori recenți care arată contrariul. 

Nu sunteți singuri și nu dați greș. Descoperiți, în schimb, piese pe care le-ați acceptat în trecut, dar nu mai trebuie să o faceți, cărora le puteți spune ”Nu” pentru bunăstarea și sănătatea voastră mintală, pe care nu mai trebuie să le acceptați pe seama ființei voastre. 

Poate că acea ultimă piesă a fost deosebit de evidentă în ultimele câteva zile ca părți care obișnuiau să încerce să se atașeze de voi. Pentru că ați acceptat acele tipuri de distrageri, durere și furie timp de eoni, realinierea cu noua voastră ființă este adeseori dificilă. Este așa pentru că o parte din voi simte că trebuie să aveți grijă de cei care par să aibă nevoie de ajutorul vostru. În același timp, să faceți acest lucru vă supără sau vă enervează. Ce aveți de făcut? 

Adevărata întrebare este ce vreți să faceți? Nu mai există acțiuni sau cuvinte corecte. Structura socială pe care ați adoptat-o timp de eoni, se dizolvă, așa că, ceea ce a fost corect cândva s-ar putea să nu se mai simtă corect. Aceasta este o lume nouă și voi sunteți o ființă nouă. Ce vă face fericiți? Ce vă face să fiți triști sau vă enervează? Aceștia sunt noii voștri parametri. 

Ce aveți de gând să faceți în legătură cu acești parametri noi? Aveți de gând să urmați nevoile altora sau ale voastre înșivă? Și dacă continuați să urmați nevoile altora, de ce ați mai schimbat Pământul și pe voi înșivă? 

Acesta este un moment de decizie. Sunteți destul de curajoși să deveniți cine ați dorit să deveniți timp de eoni? Sau veți găsi că este mai ușor – și mai puțin plin de bucurie, să rămâneți cine ați fost? Nu puteți trăi în ambele lumi. Nici nu vă puteți aștepta ca alții să vă ajute să deveniți voi. Asta este sarcina voastră, nevoia voastră – nu a partenerului/partenerei voastre, nu a familiei, prietenilor sau cunoștințelor voastre. 

Veți descoperi cine vreți să fiți doar ascultându-vă nevoile interioare. 

Nu este momentul în care să fiți conformiști. Acesta este un cutremur al emoțiilor și nevoilor voastre interioare. De ce aveți nevoie ca să străluciți? Asta este aventura din această săptămână. 

Uneori veți fi furioși și veți descoperi că nu era nevoie. Uneori le veți permite altora să vă direcționeze intențiile sau nevoile și veți descoperi că acest lucru vă înfurie. Nu mai există un mod corect. Niciun dictat nu vi se mai aplică nici vouă, nici celor apropiați vouă. Aceasta este o relație de comunicare liberă-pentru-toți. 

Descoperiți cine sunteți. Și același lucru este valabil pentru oricine a decis să facă tranziția dincolo de 3D. 

Cine sunteți voi? Și cine sunt ei? Despre asta este vorba în această săptămână. Veți face greșeli în cuvinte sau judecată? Desigur. În același timp, vă veți găsi pe voi înșivă. Sunteți o hartă de comori care își localizează centrul. Nu centrul țării voastre, al relației, familiei sau companiei voastre – ci centrul vostru personal. 

Pentru că v-ați ascuns acel centru pentru atât de multă vreme, s-ar putea să se simtă ”nimerit și ratat”. S-ar putea să-i înfuriați sau supărați pe alții sau să-i surprindeți cu cuvintele sau acțiunile voastre. Și ei vă vor face același vouă sau pentru voi. Totul are legătură cu descoperirea de sine – nu este un proces ușor, având în vedere câtă vreme v-ați ascuns de voi înșivă în timp ce vă aflați pe Pământ și alte frecvențe. 

V-ați descoperit acum punctul de pornire al hărții voastre personale de comori – un punct de plecare plin de ”Tobogane și Scări”. V-ați așteptat ca noua voastră lume să apară cu ușurință, lucru care ar fi fost adevărat dacă ați fi fost izolați. Dar așa cum voi treceți prin aceste schimbări, așa o fac și alții. 

Uneori vă veți amesteca ușor cu ceilalți. Alteori, veți simți că încercați să combinați uleiul cu apa. 

Nu vă descurajați. Această fază este ca și cum v-ați da jos straturi de îmbrăcăminte într-o zi înăbușitoare. Vă veți simți mai confortabil cu fiecare strat de nesinceritate personală pe care-l îndepărtați. Veți pierde prieteni și rude? Poate. Dar cel mai probabil veți crea noi relații sincere cu voi înșivă și cu alții. O sinceritate pe care cei din jur o vor găsi mai revigorantă decât vă dați seama. 

Viața este nouă. Voi sunteți noi, la fel ca toți ceilalți din jurul vostru. Asta este ceea ce ați visat timp de eoni. 

Diferența este că nu ați înțeles prea bine cum ar funcționa schimbarea simultană a tuturor. Părți din descoperirile voastre vor fi pline de satisfacție și iubitoare, iar altele vor fi temătoare până când descoperiți că sunteți în siguranță să fiți voi înșivă, așa cum este valabil pentru cei pe care continuați să-i prețuiți. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Jason Ward Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.