marți, 14 noiembrie 2023

Curgeți prin examenul vostru final

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Odihna este obligatorie pentru că următoarea mare accelerare a energiei va sosi în câteva ore sau poate a ajuns deja la voi. Poate că nu puteți înțelege ce înseamnă aceste energii noi pentru lumea voastră personală sau de ce au loc atât de repede atât de multe explozii de energie. 

Este așa pentru că nu vă mai mișcați pas-cu-pas și nici nu mai faceți un pas înapoi pentru doi pași înainte. Exploziile de energie din ultimele câteva săptămâni sunt toate mișcări înainte. Dar, intensitatea acelor mișcări nu permite timp de recuperare așa cum a fost valabil pe tot parcursul călătoriei voastre de tranziție. 

Chiar dacă anul vostru calendaristic înseamnă puțin în timpul Universal, această recentă mișcare înainte crește rapid, cu mai puține perioade de odihnă, ca un tren care ia treptat viteză. Este ușor să urci într-un tren oprit, dar este aproape imposibil atunci când se deplasează cu viteză maximă. Acum sunteți la viteză maximă, așa că, amintirile, activitățile și zilele voastre devin o amestecătură neclară de acțiuni, gânduri și nevoi schimbătoare. 

Trebuie să vă odihniți ori de câte ori puteți ca să vă protejați forma fizică. Chiar dacă până acum v-ați revendicat cu succes fiecare parte a tranziției, acesta este un element de încheiere diferit. Este un punct culminant la tot ceea ce ați realizat în timp ce ați fost pe Pământ și în Universuri. Acesta este noul vostru examen final. Ați studiat și v-ați ticsit (cu învățături n.t.) timp de eoni pentru acest moment. 

Sunteți epuizați, dar tot mai poftiți asta sau aia, pe care le veți crea în următoarele câteva săptămâni. Nu ați cere atât de mult de la voi înșivă dacă nu ar fi o acțiune/recompensă critică pentru tot ceea ce ați dat Pământului și Universurilor. Dar deocamdată, stingeți un foc și apare un altul – și sunteți epuizați. V-ați lucrat și depășit frica 3D, dar părți noi apar ca să vă facă să vă simțiți în continuare inconfortabil. 

Simțiți că vă luptați din toate părțile cu provocările. Pentru că o faceți. 

Acesta este examenul vostru final – nu în termeni 3D, ci în capacitatea voastră să vă trăiți viața așa cum ați visat în timpul celor mai neplăcute perioade din această viață și în toate celelalte perioade de disconfort ale Pământului și ale Universurilor. V-ați pregătit timp de eoni pentru acest examen final. 

Universurile vă oferă cearșafuri pentru pătuț, dacă doriți. În loc să vă împingeți dincolo de limite, așa cum obișnuiți să o faceți și ați făcut-o de-a lungul pregătirilor pentru acum, nu puteți face nimic altceva decât să curgeți cu acțiunile din viața voastră. O curgere care include odihna atunci când puteți. 

Nedormitul, neliniștea, teama sau orice acțiune contraproductivă în care vă aflați acum nu vă va genera visele sau împlinirile mai rapid. Revenirea la modul 3D de frică nu va face decât să prelungească timpul înainte să vă puteți crea recompensele.     

Dați-vă voie să curgeți, să acceptați și doar să fiți – iar fricile și neliniștea voastră se vor disipa. Ați încheiat toate pregătirile necesare. Nu puteți face nimic altceva decât să vă odihniți atunci când este nevoie și să creați atunci când sunteți odihniți. Pentru că creațiile nu au loc în frică; ele apar în bucurie. Lăsați bucuria să fie următorul vostru pas, indiferent de cât de dezorientați, obosiți sau înfricoșați vă simțiți acum. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.