miercuri, 22 noiembrie 2023

Cele 4 Căi către Dimensiunea a Cincea

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem pe deplin înțelegători cu privire la provocările cu care vă confruntați acolo pe Pământ și știm că uneori, când vă uitați la zbuciumul altcuiva sunteți plini de compasiune, iar alteori nu sunteți. Vă este greu tuturor să fiți plini de compasiune când vă gândiți că acea persoană a atras singură asupra sa acea situație. Dar când vă dați seama că voi creați toate astea, și la fel toți ceilalți, atunci puteți slăbi judecarea acelei persoane pentru că a creat ceea ce a creat, pentru că fie a creat-o prin alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții, sau înainte ca viața sa să înceapă, totul este o alegere. Totuși, să trăiești cu alegerile cuiva poate fi foarte greu și de aceea este atât de important pentru voi să aveți compasiune pentru toată lumea, pentru că fiecare își poartă propria cruce. 

Toată lumea se confruntă cu o provocare, sau cu multiple provocări, în viața sa și, deși poate părea că unii merită acele provocări, iar alții nu, vă spunem că, dintr-o perspectivă mai înaltă, toți sunteți la fel. Toată lumea joacă un rol pentru voi acolo, pe Pământ, și dacă este ușor să vă rețineți compasiunea pentru cineva din cauza alegerilor pe care le-a făcut, vă puteți oricând întreba dacă faceți uneori același lucru atunci când vine vorba să aveți compasiune față de voi înșivă. Sunteți duri cu voi pentru că vă gândiți că ați fi putut sau ar fi trebuit să fi făcut mai bine? Sunteți duri cu voi pentru că vă gândiți că ați fi putut acorda mai multă atenție sau ați ignorat semnele? 

Nu există cu adevărat niciun motiv bun să vă rețineți compasiunea, iar atunci când o oferiți, vă extindeți. Și ceea în ce vă extindeți este sinele vostru mai înalt. Și știți că sinele vostru mai înalt este plin de compasiune față de toată lumea, indiferent de circumstanțe, iar voi sunteți acolo ca să deveniți sinele vostru mai înalt, ceea ce înseamnă că compasiunea este o parte mare a ecuației. Este o mare parte din călătoria fiecăruia și uneori este nevoie de mai multă compasiune față de sine, iar uneori este nevoie de mai multă compasiune față de alții, iar alteori este nevoie ca oamenii să aibă mai multă compasiune față de ei înșiși și față de alții. 

Dar compasiunea va fi întotdeauna calea, la fel ca iertarea, acceptarea și iubirea necondiționată. Acestea sunt căile către dimensiunea a cincea, pentru a deveni sinele vostru mai înalt. Acestea sunt căile spre casă către Sursă. Astfel, puteți spune când vă mișcați în direcția corectă după felul în care vă simțiți. Dacă simțiți că vă expansionați, știți în acel moment că deveniți sinele vostru mai înalt. Dacă nu simțiți că vă expansionați, sau simțiți că vă contractați, atunci nu sunteți, în acel moment, pe calea rapidă către dimensiunea a cincea. 

Aceste oportunități vă sunt prezentate în fiecare zi. Auziți despre ceva sau cineva și acolo va exista o oportunitate să fiți cine sunteți cu adevărat ca ființă plină de compasiune și va exista, totodată, o oportunitate să vă rețineți compasiunea și să rămâneți exact acolo unde sunteți, în judecată. Așa că, puteți să vă uitați la gândurile voastre și să vă întrebați: ”Mă judec pe mine sau pe acea altă persoană sau acel grup?” Și dacă răspunsul este da, atunci știți că trebuie să vă schimbați propria minte ca să deveniți mai mult cine sunteți cu adevărat, adică o ființă centrată pe inimă, de iubire necondiționată și compasiune infinită.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.