miercuri, 22 noiembrie 2023

Tot ceea ce trebuie să știți ca persoană trezită

Creatorii 12D: o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Aveți tot ceea ce aveți nevoie în orice moment și sunteți, totodată, ghidați tot timpul către ceea ce aveți în voi. Una dintre modalitățile prin care vă ghidați spre ceea ce se află în interiorul vostru este să deveniți dezamăgiți de un învățător sau un set de învățături. La urma urmei, doriți să aveți încredere în voi înșivă, în abilitățile voastre și în conectarea cu ceea ce sunteți cu adevărat, adică Sursa de Energie. Dacă vă bazați prea mult pe conectarea altcuiva cu Sursa care suntem toți, atunci sunt șanse ca acea persoană, ființă sau colectiv să fie dat jos de pe piedestal. În acele momente mulți oameni își pierd încrederea și intră într-o noapte neagră a sufletului, dar când își revin, este mult mai probabil să aibă încredere în ei înșiși, să intre în interior și să devină propriul lor ghid. 

Acum, există alții ca să vă ajute și puteți primi din afara voastră confirmare și sfaturi care rezonează cu voi, care vă ajută să vă dați seama că ați avut tot timpul dreptate. Întotdeauna există un loc pentru învățături spirituale și învățători spirituali, dar voi vreți să înțelegeți în cele din urmă că vă aveți propria îndrumare și vă aveți propria conectare și, uneori, vă creați scenarii ca să vă oferiți acele aduceri aminte. Vreți să recunoașteți cine și ce sunteți cu adevărat și că calea spre rai se află în voi, iar alteori vă veți pune toate ouăle în alt coș. 

Poate veți crede că având atât de mulți bani, și această casă, și acest soț/soție, și această mașină și această faimă vă va aduce fericire, împlinire, vă va face să vă simțiți așa cum întotdeauna v-ați dorit să vă simțiți. Când aceste lucruri lipsesc, o ființă umană trebuie să treacă prin experimentarea deziluziei și să se întoarcă la lumina care este în interiorul său. La urma urmei, ar fi mult mai ușor dacă ați fi învățați cu toții încă de la o vârstă foarte fragedă că voi sunteți Sursa, că toată iubirea pe care v-ați dorit-o vreodată este în voi și că nu aveți nevoie de nimic din afara voastră sau de nimeni pentru asta, care să vă completeze. 

Dar uneori descoperiți acest lucru trăindu-vă viața și ajungeți să vă dați seama că totul își are locul în călătoria voastră. Cu toate acestea, nimic nu este menit să fie mai valoros pentru voi decât ceea ce aveți pulsând în voi în fiecare moment. Acesta este motivul pentru care îndrăgostirea este atât de puternică. Îndrăgostirea vă aduce aminte cine sunteți, dar la sfârșitul zilei, tot trebuie să recunoașteți că iubirea pe care o simțiți este importantă și nu obiectul acelei iubiri. Așadar, din nou, în relațiile voastre se întâmplă tot felul de lucruri care sperăm să vă aducă înapoi la înțelegerea că sunteți meniți să trăiți ca iubirea care sunteți în ciuda faptului că nu totul este exact așa cum v-ați dori să fie. Și asta este tot ceea ce trebuie să știți vreodată despre trăirea unei vieți acolo pe planeta Pământ ca o persoană trezită spiritual.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.