sâmbătă, 11 noiembrie 2023

Frecvențe noi

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. 

Mulțumesc. 

Vă rog să țineți cont de urgența din ceea ce spun semințele stelare și cei care spun adevărul. Cu toții simt că ”ceva este pe cale să se întâmple”. Povestirile spuse sunt oarecum, sau mai bine zis, parțial corecte ca interpretare. Dar nu pe deplin. Această deplinătate a cunoașterii nu este posibilă în acest moment. 

A avut loc recent o schimbare în frecvență, care face parte din această urgență. De asemenea, sunt prea mulți jucători pentru predicții precise, pe deplin exacte; mult prea mulți. 

Ce se poate spune este asta. Atât sfârșitul cât și începutul se apropie. Vă poate face să vă simțiți într-o stare de confuzie în timp ce încercați să rezolvați și, eventual, să definiți energia pe care o simțiți. În această vâltoare de emoții, definițiile exacte nu sunt posibile. 

Ceea ce se recomandă este menținerea stabilității și concentrarea constantă pe iubire. Pentru că, indiferent de rolul pe care îl jucați în lumea voastră actuală, iubirea vă va aduce mai aproape de acasă. 

Nu există niciun scenariu care să se desfășoare fără să lase vreo urmă de moarte și distrugere. Multe lucruri se încheie acum. Ajungeți rapid la un punct culminant. Acesta va fi simțit ca o greutate și/sau frământare pentru mulți. Totuși, odată ce praful se așează, o poiană va fi observată. O poiană cu pământ fertil în care Noul Pământ poate fi plantat. Din cenușa acestui Pământ controlat ia naștere libertatea.

Amintiți-vă că din mass-media auziți și vedeți reportaje care susțin o agendă/programare. Niciunul dintre ele nu este Adevărul pur. Adevărul pur va apărea după frământarea pe care o vedeți acum. 

Se joacă în acest fel pentru apariția deplină. Încheierea va aduce cât mai multe suflete centrate pe om, cu cea mai mică distrugere. Există un punct de echilibru perfect și acesta este punctul în care toate acestea vor fi oprite. Este ceea ce a fost denumită Sincronizarea Divină. 

Se apropie. 

Nu-l puteți prezice cu exactitate. Ceea ce puteți prezice este încheierea. Va avea loc, iar sclavia omenirii sub actualul regim, va înceta să mai existe. Odată ce o va face, va exista o vreme o perioadă de confuzie în timp ce rasa determină cine este cine și ce trebuie făcut ca să vă asigurați că ajungeți la cel mai corect, generos, plin de compasiune și iubitor rezultat. 

Atunci vor apărea noii lideri. Unii dintre acești noi lideri sunt printre voi; voi cei care urmăriți astfel de lucruri. Mulți vor apărea din populația generală. Aceștia vor ști că este momentul ca ei să facă un pas înainte. Nu disperați din cauza lipsei de entuziasm sau direcție din partea acestei generații viitoare. Ei sunt perfect plasați. 

Ceea ce veți descoperi, odată ce vă concentrați asupra expansiunii, creșterii și vindecării universale, este că lumea voastră se va schimba rapid. A fost ”fiecare pentru sine”. Asta se va transforma în ”fiecare unul pentru celălalt”. Ceea ce arată asta este o frecvență bazată pe iubire în loc de control. Este o stare în care nu ați fost niciodată 24/7. Într-acolo vă îndreptați. 

Este recomandat să vă liniștiți când puteți și să ascultați muzică și tonuri la frecvența de vindecare potrivită. Veți ști când veți găsi una/unul care funcționează pentru voi – o veți simți în interior. Va fi un șoc de recunoaștere. Acum aveți grijă de lumea voastră imediată și emanați lumină oriunde vă aflați. Asta ajută mai mult decât știți. 

Zilele care urmează se vor simți intense pentru viteza cu care lucrurile se schimbă. Să știți că nu este prea rapidă pentru voi. 

Frecvența voastră crește ca să fie în concordanță cu momentul care se apropie. 

Aceste zile care vă stau în față sunt ceea pentru ce v-ați pregătit. Succesul vostru este deja îndeplinit. 

Bravo, om drag, bună treabă. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.



Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Adam Pachula Photography




Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.