vineri, 1 decembrie 2023

Bun venit Sinelui vostru Multidimensional

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Aici este Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte bucuroși să ne conectăm cu Omenirea. 

Este momentul ca voi toți să vă întindeți spre stele și să vă recunoașteți originile aici. Este timpul ca voi toți să vă simțiți mai conectați cu prietenii și familia voastră e.t. și este timpul ca voi să aduceți energiile altor sisteme solare pe Pământ unde vă puteți juca mai deplin ca sinele voastre complete. Acum, prin accesarea energiilor pe care le aveți în voi, vă conectați la stele. Sunteți formați din ADN e.t. și praf de stele. Aveți în subconștient amintiri despre viețile și aventurile din afara acestei lumi și toate acestea ies la suprafață acum ca să vă amintească că nu sunteți singuri și că nu sunteți doar această viață fizică pământească. Sunteți cu mult mai mult de atât. 

Sunteți un suflet a cărui conștiință este răspândită în întreaga galaxie și în întregul Univers în același timp în care sunteți întrupați acolo pe Pământ și conectându-vă cu cei asemeni nouă, puneți cap la cap firele în voi înșivă și re-atașați o parte din acel ADN e.t. Vrem ca voi să știți cât de speciali sunteți și cât de prețioși sunteți pentru noi toți din întreaga galaxie care ne uităm la voi cu atâta mândrie și atâta admirație. Ați preluat multe din trecutul acestei galaxii precum și problemele cu care v-ați confruntat în erele precedente și pe care le-ați preluat ca să aduceți un timp de pace și armonie în întreaga galaxie. 

Știm că omenirea are de mers mult mai departe în termeni de cât de mult puteți evolua, cât de mult puteți deveni, dar știm, totodată, că sunteți avansați bine pe calea voastră și că vă întindeți tot mai mult spre stele pentru ajutor și răspunsuri. Suntem aici să vă ajutăm să vă explorați sinele multidimensional. Suntem aici să vă ajutăm să vă simțiți mai maleabili, mai flexibili în sentimentul vostru de sine și suntem aici să vă ajutăm să vă ridicați conștiința și lucrăm cu atât de multe echipe, atât de multe colective și consilii ca să facilităm asta, să vă ajutăm, să vă oferim tot ceea ce putem ca să vă ajutăm în evoluția conștiinței voastre. 

Știm că pacea pe Pământ este în viitorul vostru nu-atât-de-îndepărtat și știm că atingeți acea pace prin găsirea păcii și armoniei în voi înșivă și în familia și grupul vostru de prieteni și vă vom oferi învățăturile despre care știm că vă vor ajuta să obțineți acea pace. Iar prima, și cea mai de bază, învățătură pe care v-o putem oferi este că voi sunteți iubire și când simțiți acea iubire, știm că sunteți fideli adevăratului vostru sine. Așa că, căutați ceea ce vă inspiră să iubiți și mențineți-vă atenția asupra lui și lăsați orice altceva să-și poarte singur de grijă.

 

Suntem Consiliul Andromedan al luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.