joi, 26 octombrie 2023

Lumea exterioară vă minte

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem destul de capabili să ne măsurăm propriul progres pentru că suntem atât de acordați la vibrația noastră generală și la sentimentul de expansiune care ne este disponibil tot timpul ca ființe care se expansionează în mod conștient. Oamenii tind să caute dovezi ale progresului, ale evoluției lor în funcție de cât de mult din ceea ce doriți este prezent în viața voastră în comparație cu cât de mult din ceea ce nu doriți este prezent în viața voastră. Acesta nu este cel mai bun mod să vă măsurați progresul și evoluția spirituală. 

Sunteți o ființă de lumină și iubire care se expansionează tot timpul și asta înseamnă că sunteți capabili să simțiți mai multă grație, mai multă bucurie, mai mult din iubirea care sunteți cu adevărat. Dar nu ați ști asta dacă nu v-ați acorda la capacitatea pe care o aveți să simțiți asta și multe altele. Voi nu știți că vă expansionați decât dacă expansiunea voastră este importantă pentru voi și sunteți dispuși să o simțiți. Nu puteți măsura nimic din experimentarea voastră ca ființă spirituală uitându-vă la lumea fizică, dar puteți întotdeauna spune cum vă descurcați în fiecare moment explorând ceea ce simțiți în legătură cu lumea fizică în timp ce o observați. Uneori acesta este modul în care vă prezentați vouă înșivă oportunitatea să vă arătați că v-ați schimbat și evoluați. Vă puneți în același set de circumstanțe și verificați dacă răspundeți în același fel. 

În cele din urmă, desigur, vreți să răspundeți într-un mod mai bun decât ați făcut-o înainte, atunci când aveți exact aceiași experiență, iar acest răspuns depinde de voi. Ajungeți să determinați cum răspundeți la ceva atunci când sunteți conștienți și încetiniți suficient de mult ca să o abordați, să vă dați seama ce simțiți în legătură cu ea și procesați acele sentimente. De obicei, cineva care reacționează nu este conștient de ceea ce simte decât după ce a reacționat, iar acele reacții sunt de obicei prin cuvinte sau acțiuni care vin dintr-un loc cu o vibrație mai joasă. Dar nu este nevoie să recreați o mare mizerie în viața voastră ca să vă dovediți că v-ați expansionat, evoluați, ascensionați și deveniți din ce în ce mai mult cine sunteți cu adevărat. 

Puteți simți mișcarea înainte pe care o faceți dacă vă faceți timp să ajungeți în mod conștient la ceea ce vă este disponibil acum, dar care nu v-a fost disponibil ieri. Și aveți și capacitatea să vă simțiți în afara corpului vostru fizic dacă aveți suficient de multă răbdare cu procesul de întindere al conștiinței voastre dincolo de forma fizică. Și asta vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie ca să vă asigurați că faceți progrese acolo pe Pământ și că întotdeauna progresați, indiferent de cum vi se pare în lumea exterioară.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre articolul original


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.