miercuri, 15 aprilie 2015

Activați-vă chakra 5 dimensională a Inimii cu Maestrul Isus



Notă personală: Am tradus acest mesaj în urmă cu ceva vreme. Eram sigură că l-am postat pe blog, dar se pare că nu o făcusem. Am fost ghidată spre el deoarece conține o informație deosebit de importantă legată de respirație. Vă rog să tratați cu toată atenția acest mesaj care este de foarte mare actualitate chiar acum.

Chiar dacă acest mesaj a fost transmis în 2005, Maestrul Kuthumi a cerut ca el să fie republicat pentru că acesta este un proces important care face parte din curățarea esențială prin care trecem cu toții, astfel încât să fim capabili să integrăm pe deplin energia noilor rețele care de curând au fost ancorate pe Pământ

Maestrul Kuthumi prin Michelle Eloff

19 Ianuarie 2005


Aceste informații pot fi împărtășite cu alte surse cu stricta condiție ca nici o informație să nu fie modificată sau ștearsă sau folosită pentru câștig bănesc, iar sursa informației să fie recunoscută.

Vă rugăm să rețineți că citirea acestor informații va avea efect asupra voastră. Veți fi conectați energetic cu ființa care recepționează și un proces similar va fi facilitat și pentru voi. Nu este exact același lucru cu a fi în prezența Maestrului care transmite, dar, cu toate acestea, efectele sunt la fel de puternice. Nu vă îngrijorați prea tare în ceea ce privește liniile temporale date participanților la această transmisiune. Veți fi purtați printr-una similară care să fie în acord cu Planul vostru Divin, cu Sincronizarea și cu Scopul vostru.

Eu sunt Kuthumi și vin spre voi pe razele iubirii și înțelepciunii pentru a vă saluta pe fiecare dintre voi în acest moment și pentru a aduce asupra voastră binecuvântările liniștii, binecuvântările credinței, ale vederii și înțelegerii interioare. Salutări preaiubiților.

Și facem acest lucru cu multă bucurie și plăcere în inimile noastre așa cum ne adunăm împreună cu voi în această zi și cum vă ținem ferm în inima Christului și în siguranță în mâinile lui Dumnezeu.

Preaiubiților, activarea sacră și inițierea care are loc astăzi servește la alinierea voastră cu încă un nivel al conștiinței voastre 5 dimensionale și făcând acest lucru vă aliniați cu conștiința voastră cristalină precum și cu corpul vostru de cristal. Chakra inimii este cu siguranță una dintre cele mai vulnerabile chakre cu care umanitatea funcționează zilnic. Cei mai mulți oameni se raportează mai ușor la chakra inimii decât la oricare alta în măsura în care înțeleg rănile în care sunt implicați.

Călătoria voastră în dimensiunea a 5 a vă va ajuta să înțelegeți mai bine că inima este ceea ce contează cel mai mult pentru voi. Veți fi susținuți deasemenea în a înțelege ce importanță are inima voastră și ca ea să fie cu adevărat în funcțiune, voi ca grup veți servi umanitatea în acest fel. Veți putea găsi, printre celelalte responsabilități pe care vi le-ați asumat că oamenii cu probleme de raportare la inimă pot apărea mai frecvent în spațiul vostru, sau ați putea descoperi că oameni pe care-i cunoașteți de multă vreme brusc încep să vă vorbească sau să vi se destăinuie în legătură cu chestiuni legate de inima lor.

Și copiii fac parte din aceasta. Mulți copii s-au încarnat în această nouă eră cu probleme legate de inimă care au nevoie să fie vindecate. Pentru mulți dintre ei acestea s-au manifestat sub formă de astm. Chakra inimii nu are de-a face doar cu emoțiile, pozitive sau negative, ci și cu cât de mult spațiu vă acordați vouă înșivă. Aveți suficient loc să respirați? Aveți suficient loc să simțiți? Când cineva se simte sufocat fie de sistemele lui de credințe fie de sistemele de credințe ale altora, și nu le limităm doar la credințele spirituale, credințele în legătură cu banii, credințele în ceea ce privește realizarea, mulți copii manifestă astmul ca urmare a senzațiilor de presiune pe care ei le resimt din cauza așteptărilor plasate asupra lor fie de către părinți fie de către profesori, iar ei simt că nu au suficient spațiu sau loc să exploreze, să fie sau să-și trăiască propriul adevăr. Nu există loc pentru a respira. Unii copii manifestă această afecțiune ca rezultat al faptului că fie unul, fie ambii părinți îi sufocă, în sensul că nu le dau posibilitatea de a face alegeri. Ceva atât de simplu ca a nu le da puterea de a-și alege propria îmbrăcăminte pe care să o poarte a doua zi, se poate manifesta în ceva atât de drastic cum este astmul. Unii părinți nu le vor acorda niciodată copiilor lor posibilitatea ca ei să aleagă ceea ce ar dori să mănânce, ceea ce (corespunzător vârstei) pot sau nu pot să citească. Deci, aceasta este în mod evident extrema. Adulții care suferă de astm ar putea arunca o privire și să vadă când pe parcursul vieții lor au simțit că sufocarea ((ile) materne) a (u) devenit prea mare (i), literalmente lăsându-i fără aer, lipsindu-i de acel spațiu în care să poată fi ei înșiși. Când cineva nu-și trăiește propriul adevăr, acea persoană în general nu are spațiu să fie și să se simtă ea însăși.

Manifestarea altor probleme în zona chakrei inimii este prin cancerul de sân, pe care-l experimentează atât femeile cât și bărbații. Și bărbații au sâni. Singura diferență este că ei nu au hormonul feminin care provoacă creșterea sânilor, dar și ei au sâni și cancerul se poate manifesta deasemenea și în ei. Una din principalele cauze pentru care femeile manifestă cancerul de sân sunt resentimentele, furia și amărăciunea de a nu simți că au spațiu pentru a fi ele însele. Femeile care au simțit furia și amărăciunea extremă ca urmare a faptului că au fost nevoite să-și sacrifice visele, speranțele, dorințele, furia de a nu se simți cultivate suficient sau susținute în procesul de a-și cultiva propriile vise și de a-și împlini propriile nevoi. Sânul stâng – trecut, sine interior, precum și toate celelalte probleme ce au legătură cu sexul feminin, iar sânul drept – viitorul, lumea exterioară, toate celelalte probleme ce au legătură cu sexul masculin, pot oferi o înțelegere mai profundă în ceea ce privește de unde vine mai precis furia precum și ce sau care a fost scopul ei.

Deci, preaiubiților, cât de mult spațiu vă acordați vouă înșivă pentru a respira? Cât de mult spațiu vă acordați pentru a simți? Cât de mult timp vă acordați pentru a vă cultiva, pentru a aborda problemele importante pentru inima voastră în scopul de a înțelege care sunt adevăratele voastre nevoi astfel încât acestea să poată fi îndeplinite în lumea voastră fizică? Acum, în general mult din ceea ce este ținut în interiorul chakrei inimii, are impact asupra realității care se manifestă în viața cuiva, deoarece capul și inima se influențează reciproc. Gâtul este podul dintre cap și inimă și dacă voi nu știți care sunt adevăratele voastre nevoi și ce simțiți, voi nu veți fi capabili să le exprimați în adevărul lor, iar gândirea negativă rezultată ca urmare a sistemelor de credințe negative se manifestă ca expresie negativă, astfel încât ceea ce credeți este ceea ce creați în lumea voastră. Este vital ca voi să vă împuterniciți pe voi înșivă atât cât să fiți în măsură să urmați ceea ce voi considerați că este adevărul vostru. Uitați de-acum ceea ce știți despre sistemele de credințe spirituale. Uitați-vă la sistemul vostru de credințe în ceea ce privește banii. Abordați sistemul vostru de credințe în ceea ce privește relațiile, sistemul vostru de credințe în ceea ce privește succesul. Aceste trei domenii vă vor oferi o imensă înțelegere în ceea ce privește investiția în oricare, și mai mult ca sigur că în toate veți găsi următoarele: conștiința sărăciei, conștiința victimei, iubirea condiționată și conștiința poftei. Dați-ne voie să vă reamintim că, conștiința poftei nu se limitează doar la actul sexual, ea include pofta de răzbunare, pofta de putere, lăcomia și chiar dependențele voatre ”pofticioase” de limitările voastre – toate acestea intră în conștiința poftei, și foarte adesea copilul interior are poftă să se răzbune, și acesta este de obicei aspectul manipulator de sine al copilului interior al unora. Câți dintre voi n-ați experimentat copii fiind sau chiar ca adulți că ați reacționat la o anumită situație într-un mod răzbunător? Aceasta este adeseori văzută drept conștiința ochi pentru ochi. Și aceasta va ajunge la un punct de eliberare. Acestea sunt toate lucrurile pe care, preaiubiților, voi trebuie să le înțelegeți despre voi înșivă. Dacă nu vă cunoașteți pe voi înșivă, este imposibil să cunoașteți orice alt om. Înțelegându-vă psihologia, voi înțelegeți cum vă influențați fiziologia. Instrumentele pe care le manifestați ca urmare a cunoașterii psihologiei voastre, devin instrumente ale înțelepciunii cu care voi îi puteți ajuta pe alții pe măsură ce ei experimentează călătoria descoperirii de sine. ”Cunoaște-te pe tine însuți” sunt unele dintre cele mai importante cuvinte pe care omenirea le-a rostit vreodată.

Acum, pentru voi ca grup (inclusiv aceia dintre voi care citesc acest mesaj), veți vedea că ceea ce v-am spus în această dimineață va face parte din ceea prin ce veți trece și experimenta în scopul de a servi umanitatea. Pentru că inițierea voastră de astăzi cu Maestrul Isus vă va duce într-un loc în care oamenii vor contesta sistemul vostru de credințe, și dacă voi nu sunteți siguri pe sistemul vostru de credințe, nu veți fi capabili să stați în adevărul vostru. Acum nu vorbim de provocări de tipul duelurilor sistemelor de credințe! (râsete) Poate că cineva vă va pune o simplă întrebare cum ar fi: ”De ce crezi asta?” ”Ce te face să crezi asta?” sau ”De unde știi?” Acestea sunt întrebări simple dar pot provoca destul de profund pe cineva care nu știe de fapt, de ce crede un anumit lucru. Ați urmat pur și simplu adevărul unei alte persoane și l-ați acceptat ca fiind și al vostru, dar știți oare ce calități sunt în interiorul acelui adevăr, calități care să vă motiveze să-l aplicați și în viața voastră și să credeți în el? Deci, puneți-vă singuri aceste întrebări simple, preaiubiților.

Amintiți-vă, nu numai spiritual, ci fiecare alt aspect al vieții voastre. Motivul pentru care spun acest lucru este pentru că tot mai mulți oameni își dau seama că ceea ce au fost învățați ca și copii este în realitate o minciună mare și umflată! Nu pentru că cineva, oricine ar fi fost, și-ar fi proiectat în mod deliberat sistemul de credințe asupra lor, dar asta a fost ceea ce ei au crezut că este adevărat atunci. Deci acest lucru nu-l spun ca o critică sau judecată, dar acum aveți cu adevărat posibilitatea de a discerne care este adevărul. Deci ceea cu ce vă condiționați copiii și ceea ce proiectați în mediul vostru, asupra prietenilor și familiei conține mai multe nivele de adevăr decât ceea ce ați fost făcuți să credeți. Ați fost convinși că iarba este verde și că verdele este verde, dar de ce este verdele, verde? Cine a spus că a fost verde? Înțelegeți? Cine are de gând să meargă și să afle cine a spus că verdele a fost verde? Vă tachinăm, știm că aveți lucruri mult mai bune de făcut cu viața voastră dar acesta este doar un exemplu, un exemplu cu adevărat înnebunitor!

Acum preaiubiților, să mergem mai departe, Maestrul Isus așteaptă așa că vă rog să vă faceți comozi în scaunele voastre. Închideți-vă ochii, inspirați profund pe nas și pe măsură ce expirați lăsați ca toate chakrele voastre să devină echilibrate și perfect aliniate cu lumina voastră cosmică.  La următoarea inspirație vizualizați Steaua 3 dimensională a lui David manifestându-se în jurul vostru, recunoscând că aceasta este steaua voastră tetraedru, vehiculul merkaba, corpul vostru de lumină, în care voi călătoriți printre dimensiuni, prin sisteme solare, galaxii și universuri. (pauză) La următoarea inspirație trageți un tub puternic de lumină albă prin chakra coroană, duceți-l în jos prin toate chakrele voastre și în timp ce expirați, trageți în el o lumină roșu rubinie de la Mama Pământ, care umple, aliniază și vă energizează corpul. (pauză) Fiecare dintre voi are un tub pranic. Acest tub pranic are în diametru aceeași mărime ca și formațiunea circulară care se obține unind degetul mare cu degetul arătător. Acum vizualizați cum un tub de acest diametru se extinde de-a lungul coloanei voastre vertebrale în sus până dincolo de chakra coroană, iar în jos până sub picioarele voastre. (pauză) Acesta este umplut cu o frumoasă lumină albastru cristal. Acest tub pranic este umplut cu lumină pentru că ea a fost energia pe care voi ați respirat-o înainte ca să învățați să respirați pe nas și pe gură. Acum pe următoarea inspirație inspirați din centrul universului prin tubul vostru pranic, trageți în jos energia de-a lungul coloanei voastre vertebrale, și în timp ce expirați, inspirați energie de la Mama Pământ prin tubul vostru pranic de-a lungul coloanei vertebrale prelungind-o dincolo de chakra voastră coroană. (pauză) Faceți acest lucru de câteva ori și stabiliți-vă intenția ca, cu fiecare respirație pe care o faceți în fiecare zi, să învățați să respirați și prin tubul vostru pranic. Vă sugerăm să practicați această respirație zilnic. Inspirând forța vieții, extinzându-vă câmpul energetic în timp ce expirați. (pauză)

Acum găsiți-vă propriul vostru ritm de a respira profund și confortabil și folosiți-vă imaginația pentru a vă regăsi în grădina voastră sacră, acel loc splendid de o frumusețe, pace și liniște absolută în care copilul vostru interior călătorește pentru a se vindeca, a se reface și a comunica și interacționa cu Ghizii săi. (pauză) Priviți în jurul vostru la frumusețea și măreția care vă înconjoară. Inspirați aerul pur, proaspăt și curat. Imaginați-vă cum fiecare por al corpului vostru inspiră acest aer curat și proaspăt și-l filtrează în corpul vostru, în organele voastre, în sângele vostru și în fiecare celulă a corpului vostru, aducând echilibru, vindecând și curățând. (pauză) Acum, înainte să intrați în grădinile din Shamballa, Lord Arcturus se manifestă în această grădină și vă oferă posibilitatea de a trece prin orice vindecare fizică exterioară sau interioară de care corpul vostru are nevoie. (pauză) Arcturienii sunt extrem de inițiați în domeniul vindecării – fizice, prin urmare dacă există orice vindecare fizică de care corpul vostru are nevoie, exterioară sau interioară, vă rog să discutați acest lucru cu Lordul Arcturus acum. (pauză)

Vreau să respirați profund și lent pe gură, expirând complet. Când vă opriți din respirat, energia încetează să se mai miște prin corpul vostru.

Când ați încheiat cu Lordul Arcturus veți vedea o cărare sub tălpile voastre. Urmați-o până la mărețele și magnificele porți de aur unde vă întâmpină gardienii din Shamballa – doi dragoni magnifici. Salutați-i atunci când ajungeți și cereți-le permisiunea de a intra în lumea sacră a Shamballei. Când permisiunea vă este acordată porțile se vor deschide de la sine, iar voi veți putea păși printre ele. (pauză) Acum continuați să urmăriți cărarea de sub tălpile voastre în lumea Shamballei. Pe măsură ce o urmați deveniți conștienți că o lumină strălucitoare se îndreaptă către voi. Pe măsură ce această lumină se apropie îl recunoașteți în ea pe Preaiubitul Maestru Isus care vă întâmpină cu mare bucurie și vă primește cu căldură în lumea Shamballei. Maestrul Isus vă ia de mână și vă cere să mergeți cu El la Templul de Smarald. Când ajungeți la Templu Maestrul Isus vă va lăsa să așteptați afară. El va intra și-și va urma drumul până în centrul Templului. (pauză)

Când sunteți gata invitați energia, conștiința și prezența Templului de Smarald să intre în corpul vostru astfel încât să vă primiți inițierea în dimensiunea a 5-a. Dacă invitația este acceptată ușile se vor deschide. (pauză) Mergeți în centrul Templului și stați în fața Maestrului Isus. Maestrul Isus vă va întâmpina din nou, iar în acest moment este necesar ca voi personal să invocați prezența în Templu a tuturor Îngerilor voștri vindecători și să-i chemați în Templu și pe Maeștrii voștri Ghizi și pe Maeștrii Învățători. (pauză) Invocați în Templu orice Ființe de Lumină cu care voi lucrați personal și care v-ați dori să fie prezente. (pauză) Invocați ca prezența lui Lord Arcturus să vă însoțească în Templul de Smarald și invocați prezența Lordului de pe Sirius și a Ligii Arhanghelice Siriusiene a Luminii. (pauză) Acum mulțumiți-le tuturor că v-au acceptat rugămintea și vi s-au alăturat.

Acum Maestrul Isus vă cere să vă imaginați copilul vostru interior stând în picioare între sinele vostru adult și El însuși. (pauză) Priviți în ochii acestui copil prețios și sacru. Observați cât de bătrân este acest copil. Maestrul Isus vă întreabă dacă există ceva deosebit ce observați la acest copil atunci când îl/o priviți. În ochii lui vedeți fericire și bucurie sau tristețe și suferință? Fața lui este calmă și liniștită sau este furioasă? Felul în care stă, denotă siguranță de sine.....Observați toate aceste lucruri. (pauză)

Acum Maestrul Isus vă cere să priviți direct în ochii lui și cu cea mai copleșitoare iubire pe care ați experimentat-o vreodată, El vă spune că sunteți perfecți, că sunteți divini co-creatori ai Iubirii. El vă spune cât de mult vă iubesc Ghizii voștri precum și toate acele Ființe care v-au însoțit în Templul de Smarald. Maestrul Isus vă reamintește că toată durerea și suferința voastră a fost în scopul de a învăța și vă reamintește că voi sunteți aceia care ați ales anumite lecții dar că acestea nu au fost niciodată menite să vă conducă sau să vă paralizeze pentru toată viața. Maestrul Isus îl îmbrățișează acum pe copilul vostru interior iar voi vedeți cum energia acestui copil se transformă complet pe măsură ce se scaldă în această intensă energie a iubirii. (pauză) Acest copil este în totalitate învăluit în lumina păcii. El poate izbucni în lacrimi sau deveni extrem de emoționat. Pur și simplu lăsați-l să fie așa cum este. (pauză)

Maestrul Isus vă cere să vă concentrați din nou privirea în ochii Săi, să-L priviți adânc în ochi și să simțiți adevărul și puterea  din cuvintele Sale atunci când vă reamintește că voi sunteți suflete prețioase și sacre. (pauză) El vă reamintește că voi ați ales această încarnare special pentru scopul de a-i conduce pe alții spre Lumină pe măsură ce voi înșivă vă îndreptați spre Lumină. El proiectează asupra voastră o aură de intensă compasiune și vă îmbrățișează în totalitate în compasiunea Sa; ceea ce vă amintește de călătoriile Sale în timp ce era într-un corp fizic; luptele Sale, bătăliile Sale interioare și exterioare și vă asigură că vă veți găsi pacea dacă vă îmbrățișați și vă acceptați pe voi înșivă pentru cine sunteți în acest moment, exact așa cum sunteți fără nici un fel de așteptări – pur și simplu să fiți. (pauză) Maestrul Isus vă cere să vă deschideți complet inima către El. Imaginați-vă că inima voastră este un boboc de floare care acum se deschide, își desface larg petalele pentru a primi Lumina și pe măsură ce aceasta se întâmplă, El proiectează o rază de lumină de culoare smarald strălucitoare din chakra inimii Sale direct în chakra inimii voastre. Acest lucru permite chakrei inimii voastre să se deschidă și în partea din spate a corpului vostru. Raza de smarald se extinde din fața până în spatele chakrei voastre și umple toate corpurile voastre subtile. (pauză) Această rază de smarald atrage acum învelișul vostru de smarald, iar acesta se adaugă la corpurile voastre de adevăr. Vor fi necesare câteva minute pentru ca învelișul vostru de smarald să se alinieze complet cu celelalte corpuri subtile ale voastre așa că, continuați să repirați adânc trăgând energia de smarald în chakra inimii voastre și lăsând-o să iasă prin partea din spate a chakrei inimii voastre umplând astfel toate corpurile voastre subtile. (pauză)

Imginați-vă cum această energie de smarald vă umple inima voastră fizică. Ea repară orice defecțiune celulară și orice deteriorare a țesutului inimii voastre fizice. Ea vă aduce inima voastră fizică în perfectă aliniere cu ajutorul lui Lord Arcturus. Acum vizualizați cum această lumină de smarald vă umple plămânul stâng și apoi plămânul drept. Lăsați-o să-i umple complet curățând aerul, vindecând toate țesuturile și fiecare celulă din corpul vostru. (pauză) Imaginați-vă cum această lumină de smarald vă ușurează procesul de a fi capabili să aduceți mai mult aer în plămâni și, prin urmare, să aduceți în viața voastră mai mult spațiu pentru a respira, pentru a fi și pentru a experimenta bucuria de a trăi. (pauză) Imaginați-vă cum această rază de smarald  începe să vă desființeze toate sistemele de credințe care s-au manifestat sub forma oricărui blocaj fizic sau energetic sau s-au dezvoltat în plămânii voștri fizici sau eterici și care au apărut ca urmare a unor sisteme de credințe bolnave, canceroase, sisteme de credințe care v-au sufocat, care v-au limitat, care v-au paralizat, care v-au făcut să vă simțiți îngreunați, întunecați, fără vlagă și incapabili. Amintiți-vă să respirați, preaiubiților, inspirând cu putere în plămâni și umplându-i complet, iar pe expirație eliberați sistemele de credințe bolnave, eliberați procesele de gândire limitate. (pauză)

Acum, pe următoarea inspirație, trageți raza de smarald prin gât, prin spatele gurii direct în centrul creierului vostru și în glanda voastră pineală, duceți-o până în glanda pituitară și lăsați ca această lumină de smarald să vă umple creierul precum și conștiința voastră cunoscută drept mintea voastră. (pauză) Imaginați-vă cum această lumină de smarald vă curăță mintea. Imaginați-vă cum dizolvă și demontează toate procesele de gândire legate de sistemele de credințe destabilizatoare care vă sufocă viața, care contribuie la orice manifestare negativă sau limitatoare din realitatea voastră fizică. (pauză) Imaginați-vă cum fluxul de energie de smarald curge limpede și fără nici un obstacol între inima și plămânii voștri către creierul și mintea voastră, astfel încât există un flux limpede de energie de smarald între inima și capul vostru.....gâtul fiind podul, primind energizări și vindecări suplimentare de la această rază de smarald. Respirați-o în voi; faceți-o una cu voi. (pauză)

Maestrul Isus vă cere să vă îndreptați din nou atenția spre ochii Lui. Învelișul vostru de smarald este acum conectat la și în perfectă aliniere cu toate corpurile voastre subtile, inclusiv cu cele șapte chakre principale ale corpului vostru pământesc. În timp ce Maestrul Isus vă privește în ochi, energia din jurul vostru se expansionează. S-ar putea să vi se pară că Templul din jurul vostru se mărește. În timp ce El face acest lucru, El face ca procesul de expansionare al conștiinței voastre să se amplifice și mai mult pentru ca voi să puteți accesa nivelul 5 dimensional al inimii și conștiinței voastre. Această conștientizare extinsă susține în continuare renunțarea la convingerile voastre în ceea ce privește sistemele voastre de credințe. Amintiți-vă să respirați. Energia voastră continuă să se expansioneze, devenind din ce în ce mai mare. Cu cât se expansionează mai mult, cu atât energia corpului vostru vibrează mai înalt, nivelul crește cu fiecare respirație, vibrațiile sunt atât de înalte încât, în imaginația voastră, v-ați putea dematerializa corpul. (pauză)

Maestrul Isus vă reamintește că odată cu inițierile pe care le-ați primit crește responsabilitatea voastră și, de asemenea, vă reamintește că sunteți dotați să faceți față oricărei situații care s-ar putea manifesta în viața voastră, indiferent de ce natură ar fi aceasta. Având în vedere acestea, El dorește acum să vă ducă prin procesul de împământare a inițierii voastre prin angajarea voastră pe calea 5 dimensională a Lucrătorilor în Lumină.  Spuneți cu voce tare: ” Eu, (numele vostru), conștient aleg și recunosc calea conștiinței 5 dimensionale. Înțeleg că această cale îmi cere să abordez problemele legate de inima mea și de ceea ce contează cel mai mult pentru mine. Accept pe deplin și recunosc că prin procesul meu de vindecare personală îi voi sprijin și pe alții.” Respirați adânc pe nas trăgând raza de smarald în corpul vostru, iar în timp ce expirați, lăsați ca această energie să se așeze în chakra inimii voastre în timp ce corpul vostru se adaptează la un alt nivel de energie 5 dimensională. (pauză)  

Hai să continuăm: ”Eu, și spuneți-vă numele, îmi accept rolul de Lucrător în Lumină 5 dimensional și de lider al luminii. Accept că, a conduce prin exemplul personal înseamnă să-mi împlinesc toate nevoile și, prin urmare, adevărul meu.” Inspirați profund din nou și apoi permiteți-i să se așeze în chakra inimii voastre pentru a integra un alt nivel 5 dimensional al energiei. (pauză)

Acum Maestrul Isus își așează mâna stângă în fața chakrei inimii voastre, în timp ce-l ține pe copilul vostru interior în îmbrățișarea sa. El extinde această parte a voastră în fața trupului Său și o ține strâns în fața chakrei inimii Sale. Acest proces îi permite copilului vostru interior să se simtă în siguranță, susținut și hrănit în procesul descoperirii de sine și în procesul de renunțare la ceea ce nu vă mai servește. Uneori unii refuză calea descoperirii de sine și a auto-videcării, deoarece chiar dacă suferința este grea, ei s-au identificat cu ea și nu sunt în stare să distingă ceva diferit. Schimbarea, pentru mulți este descurajatoare. Copilul interior are nevoie să se simtă în siguranță în procesul de eliberare astfel încât să poată avea încredere în procesul de integrare și în faptul că acesta aduce cu sine o fundație solidă; o structură solidă și un spațiu sigur în care el să poată continua să exploreze și să crească. Acceptați acest lucru pentru copilul vostru interior în timp ce Maestrul Isus îl ține aproape de inima Lui. Cu alte cuvinte, în timp ce vă ține aproape de inima Lui. (pauză) Și pe măsură ce vă asigurați copilul vostru interior, El filtrează din ce în ce mai multă energie în inima voastră, iar această credință facilitează de asemenea procesul de dizolvare și de dezmembrare a oricărui sistem de credințe care v-a prins în capcana oricărui tip de limitare a conștiinței care ar putea împiedica vindecarea completă a oricărei răni din inima voastră; care se află în zona voastră pulmonară sau în mintea voastră. Pe măsură ce această energie se infiltrează în mintea voastră ea se infiltrează în subconștientul vostru și în inconștientul vostru. Împingeți această energie cât de departe puteți imaginându-vă unde s-ar putea afla subconștientul și inconștientul vostru. (pauză) Împingeți această energie cât de adânc puteți în voi imaginându-vă cât de departe poate fi subconștientul și inconștientul în voi. (pauză) Împingeți această energie în sus, până în dimensiunile înalte pe care vă imaginați că subconștientul și inconștientul vostru le poate atinge. (pauză) Acum toți Ghizii, Maeștrii, Îngerii și alte Ființe de Lumină pe care voi le-ați invocat să fie prezente, își deschid chakra inimii pentru a oferi o rază de susținere și iubire pentru voi precum și pentru copilul vostru interior, manifestând un sistem de susținere pentru voi. Odată ce acesta își ia în permanență locul, el vă va alimenta prin chakra inimii, hrănindu-vă și fiind alături de voi în fiecare moment a tot ceea ce voi experimentați atât în starea de conștiință trează cât și în starea voastră de somn. Vizualizați mecanismul de susținere cum se manifestă ca o rețea de energie și că toate razele de lumină prin care aceste Ființe se conectează nu se întrerup vreodată, nu se blochează niciodată ci sunt tot timpul clare, întotdeauna deschise, întotdeauna prezente. (pauză)

Acum, repetați din nou după mine: ”Eu, (și specificați-vă numele), îmbrățișez fiecare aspect al ființei mele și recunosc că am ales să mă conectez la calea și procesul de a face tot ce stă în puterea mea conștientă pentru a mă onora și respecta pe mine însumi, pentru a mă iubi și a mă accepta pe mine însumi și de a nu avea așteptări de la mine însumi care să mă îndepărteze de adevărul meu. Accept conștient rolul meu de Lucrător în Lumină 5 Dimensional, de a fi cu și alături de Înalții Lorzi și Maeștri ai Luminii, incluzând Marea Frăție Albă, Elohimii, Liga Arhanghelică Siriană de Lumină, Emisarii Pleiadeeni ai Luminii și Ordinul lui Melchizedek și de a servi cu aceste Mari Ființe, recunoscând că prin aceasta voi fi și eu servit. Sunt de acord cu faptul că este responsabilitatea mea de a servi, de a trezi și cultiva umanitatea folosindu-mi cât mai bine cu putință capacitățile conștiente și folosind iubirea necondiționată în toate eforturile mele.” Inspirați profund permițîndu-vă să integrați un alt nivel din energia voastră 5 dimensională, iar în timp ce expirați ea se împământează în toate corpurile voastre. Unii dintre voi ați putea începe să simți o tensiune în zona capului sau în zona pieptului, poate o senzație de apăsare. Pur și simplu respirați în ea, expansionați energia știind că este în regulă să faceți acest lucru pentru a avea loc să respirați, și că capul și inima voastră au avut din totdeauna menirea de a vă servi ca fiind una. (pauză)

Acum repetați după mine: ”Eu, (și specificați-vă numele), mă conectez din nou la copilul meu interior, la sinele meu adolescent și la calea de lumină din sinele meu adult, iar prin acest fapt îmi dăruiesc mie însumi darul unei noi vieți, darul unei noi viziuni, darul de a ieși din orice iluzie, și așa cum accept și primesc acest dar eu îl ofer umanității servindu-L astfel pe Dumnezeu, și așa să fie.” Inspirați din nou preaiubiților, împământați conștiința 5 dimensională a inimii în chakra inimii voastre, în mintea voastră și în toate corpurile voastre subtile. (pauză)

Maestrul Isus își ia acum mâna din fața chakrei inimii voastre și vă pune în brațe copilul vostru interior. În timp ce luați acest copil trageți-l către inima voastră și țineți-l cât mai aproape și când faceți acest lucru Maestrul Isus vă cuprinde în brațele sale și vă îmbrățișează cu totul în deplina putere a iubirii Sale. (pauză) Abandonați-vă acestei lumini și doar fiți. (pauză) Absorbiți această energie în fiecare celulă a corpului vostru fiind conștienți de faptul că sunteți iubiți, că sunteți acceptați, că sunteți acceptabili, că sunteți o expresie a iubirii și că ați fost creați de către un impuls de iubire ce curgea prin Creatorul Divin.Voi puteți face miracole atunci când creați în prezența Iubirii și în intenția Iubirii. Înțelegeți preaiubiților, noi nu vorbim numai de iubirea romantică. Vorbim de toate domeniile Iubirii: compasiune, iertare și acceptare, cu alte cuvinte, non-judecarea. Există numeroase brațe și bulevarde în lumea Iubirii. A venit timpul ca voi să le descoperiți pe toate și să vedeți cum puteți folosi aceste instrumente în călătoria voastră personală de auto-descoperire și cum le puteți aplica în lumea din jurul vostru.

Preaiubiților, Maestrul Isus se retrage acum pentru ca voi să puteți sta confortabil și drept în propriul vostru corp. El recunoaște că azi voi ați experimentat o vindecare foarte profundă și foarte puternică. Templul de Smarald vă va ține ca într-un incubator de lumină de smarald pe parcursul următoarelor 14 zile. Maestrul Isus, Lord Arcturus și toți Îngerii voștri vindecători vă vor purta prin toate procesele de vindecare de care aveți nevoie în această perioadă: fizic, emoțional, mental sau spiritual, iar acest lucru se extinde la fiecare viață trecută în care v-ați încarnat ca oameni. În plus, voi ați fost atrași în dimensiunile Iubirii Pure în care Maestrul Isus operează împreună cu Fecioara Maria, cu Lady Nada și cu Lordul Soltec. Aceste Ființe de Lumină vă vor asista, deasemenea, în următoarele 28 de luni, o perioadă în care veți primi o învățătură înaltă și instrucțiuni din acel tărâm al Iubirii. Aceste Ființe, inclusiv Maestrul Isus, vor face cu schimbul pentru a vă instrui, pentru a vă ghida și pentru a servi împreună cu voi – Maestrul Isus fiind mereu prezent. Amintiți-vă de incubatorul de smarald. Așezați-vă în interiorul acestei rețele de lumină ori de câte ori aveți nevoie de vindecare după ce s-au scurs cele 14 zile în care veți continua să experimentați. Voi ca și grup aveți totala permisiune de a-i lua cu voi și pe alții, cu acordul lor, în Templul de Smarald pentru ca și copilul lor interior să poată primi o vindecare specifică lor. Aveți acces la acea dimensiune a Iubirii Pure în care Lady Nada, Fecioara Maria, Lord Soltec și Maestrul Isus lucrează în scopul vindecării la nivel emoțional, fizic, mental și spiritual a celor care vin la voi și au nevoie de vindecare. Călătoria voastră într-o nouă dimensiune a Iubirii este una dintre cele mai eliberatoare călătorii pe care o veți experimenta vreodată, pentru că ea vă eliberează de experimentarea limitată a Luminii pe care voi ați perceput-o din cauza sistemelor voastre de credințe limitate. Vălurile iluziei vor cădea chiar mai repede și ceea ce veți vedea vă va aduce bucuria în inimă pentru că vă veți recunoaște propriul vostru adevăr, iar ceea ce ați crezut că ar fi călătoria voastră către casă și ceea ce voi credeți, vă va duce acolo.

Vă onorăm smerenia preaiubiților și cu smerenie vă binecuvântăm cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă manifesta adevărul vostru în fiecare domeniu al vieții voastre prin fiecare exprimare. Acum este timpul să mulțumiți. De aceea, priviți în ochii Maestrului Isus și mulțumiți-I pentru posibilitatea de a primi această vindecare profundă, mulțumiti-I pentru prezența Sa și pentru faptul că v-a condus prin această inițiere în conștiința 5 dimensională. Mulțumiți-i copilului vostru interior pentru curajul său de a sta total expus în prezența lui Isus precum și pentru faptul că a primit cu bucurie vindecarea. Mulțumiți tuturor acelor Ființe de Lumină care v-au însoțit și care au asistat la inițierea voastră. Mulțumiți Ființei din Templul de Smarald care v-a ușurat procesul de vindecare ținându-vă în puternica sa vibrație de lumină vindecătoare și iubire vindecătoare. Mulțumiți-vă vouă înșivă pentru că ați făcut alegerea conștientă de a experimenta această inițiere sacră. Acum, înainte de a pleca, Maestrul Isus vă pune un lănțișor de aur în jurul gâtului cu un cristal de smarald magnific la capăt și care se așează direct deasupra chakrei inimii voastre. Această nestemată strălucește cu putere. Ea vă va ajuta să vă mențineți claritatea minții și inimii de care aveți nevoie. Apoi, El ia un alt smarald și-l așează în cel de-al treilea ochi al vostru pentru a vă susține vederea interioară, cunoașterea interioară, astfel încât mintea și inima voastră să poată fuziona total aducând o exprimare echilibrată în viața voastră.

Preaiubiților, înainte de a părăsi Templul de Smarald, Maestrul Isus vă cere să recunoașteți că ați înțeles că prin schimbarea sistemelor voastre de credințe în unele care vă susțin pe deplin, sisteme de credințe care vă înalță, aceasta va susține pozitivitatea și puterea ce va rezulta în voi prin manifestarea acestor calități în realitatea voastră fizică. Acesta este un adevăr universal. Ceea ce credeți este ceea ce manifestați. Vi s-au dat instrumentele necesare pentru a vă manifesta diferit. Când sunteți pregătiți întoarceți-vă și ieșiți din Templul de Smarald. Când ieșiți din Templu întoarceți-vă încă o dată și mulțumiți acestei Ființe pentru susținerea voastră. În timp ce faceți cale întoarsă și ieșiți din Shamballa, mulțumiți celor din Shamballa pentru primirea călduroasă pe care vi-au făcut-o precum și pentru susținerea care v-au acordat-o în vindecarea voastră. Când ieșiți pe poartă opriți-vă și mulțumiți dragonilor pentru că v-au susținut și pentru că v-au acordat permisiunea să intrați. Porțile se închid singure în timp ce voi vă întoarceți în grădina voastră sacră. Așa cum vă plimbați prin grădina voastră, cereți orice credeți că aveți nevoie să vă susțină în procesul vostru de vindecare, de trezire sau de înțelegere. (pauză)

Acum inspirați profund pe nas, aducându-vă din nou conștiința în corpul vostru fizic. La următoarea inspirație conduceți-vă energia de-a lungul coloanei voastre vertebrale până la bază apoi prin picioare până în pământ împământându-vă în corpul fizic, înrădăcinându-vă în pământ. Mai faceți acest lucru încă o dată – aducându-vă pe deplin energia înapoi în această linie temporală. Simțiți-vă corpul în scaunul pe care stați și când sunteți pregătiți deschideți ochii.

Și așa este preaiubiților pe care vă îmbrățișăm în puterea și lumina a tot ceea ce voi sunteți și vă binecuvântăm cu tot ceea ce voi aveți nevoie pentru a vă împlini călătoria pe care v-ați ales-o. Aveți încredere în acele multe brațe invizibile care vă susțin, care vă poartă și care vă alină și să știți că niciodată nu sunteți singuri. Suntem întotdeauna cu voi în multe feluri. Fie ca inima voastră să găsească vindecare, pace, bucurie și râsete și fie ca totul să fie întotdeauna bine în lumea voastră. Eu sunt Kuthumi, Lord al Iubirii și al Înțelepciunii și Eu vă salut și vă binecuvântez cu iubire. Adonai


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.