sâmbătă, 25 aprilie 2015

În Tranziție Partea a 2-a – Remodelarea – Arcturienii


 Remodelarea

De Suzanne Lie

V-ați remodelat vreodată casa în timp ce și trăiți în ea? Dacă ați făcut-o, puteți înțelege cât de haotic poate fi acest lucru. Ceea ce se petrece cu împământații noștri este că voi toți vă aflați în procesul remodelării vehiculului vostru fizic în timp ce și trăiți în el.

Din punctul nostru de vedere, noi putem percepe cum vehiculele pământești ale voluntarilor noștri sunt înconjurate de lumina cinci dimensională. Această lumină este cauza schimbării treptate și/sau rapide în forma voastră fizică, conștiință și percepția realității. Prin urmare, voi aveți multe gânduri și emoții unice.

Voi vă remodelați vehiculul fizic în timp ce continuați să-l folosiți ”24/7”, după cum ați spune voi. Mai mult de atât, fiecare dintre voi este o versiune ușor diferită a lui UNU și exprimă versiuni diferite ale SINELUI vostru Multidimensional.

Chiar și cu toate aceste diferențe, mulți dintre cei care sunt primii care să-și amintească și să transmute se cunosc între ei în dimensiunile mai înalte. Unii dintre voi sunteți camarazi pe navă și/sau membri de familie din alte încarnări, dar s-ar putea sau nu să vă fi întâlnit în planul fizic.

Unii dintre voi au făcut un pact pentru ”a vă întâlni în vehiculul vostru pământesc”, neștiind că probabil veți uita acel pact în momentul în care veți începe să purtați o formă 3D. Din fericire, pe măsură ce Corpul vostru de Lumină cinci dimensional începe să străfulgere înăuntru și afară din conștientizarea voastră, voi începeți să vă amintiți. Apoi uitați, și apoi vă amintiți.

Vedeți voi, voi sunteți în procesul recalibrării fiecărei componente a conștiinței voastre, care este prima care se va schimba. Apoi unii dintre voi își vor schimba corpul și unii dintre voi își vor schimba mai întâi viața și abia apoi corpul. Unii dintre voi își vor schimba simultan și corpul și viața.

NU există o cale corectă sau greșită pentru a vă transmuta înapoi în SINELE vostru pentru că acest eveniment este complet nou pentru planeta voastră. Draga de Gaia a așteptat nenumărate milenii pentru transmutarea corpului Ei planetar. Această transmutare devine evidentă chiar și pentru cei mai neinformați. Fiecare sistem de credință are propriul său motiv/explicație pentru care această schimbare are loc, și fiecare sistem de credință va experimenta ceea ce se așteaptă să experimenteze.

Desigur, sunt unii care se vor trezi într-o bună zi pe o altă planetă într-un alt sistem solar și care NU se află pe pragul schimbării. Ei nu vor fi conștienți de această schimbare pentru că ei nu au fost conștienți nici de schimbările din ei înșiși sau din Gaia. Ei nu au fost conștienți de aceste schimbări pentru că nu este ACUM-ul lor pentru a transmuta.

Din moment ce realitatea trei dimensională este de fapt o proiecție holografică care este așezată pe o matrice 3D, trecerea de la o matrice la alta este puțin importantă pentru cei care trăiesc viața matricei mai degrabă decât viața planetei.

Pământul experimentează  acum o schimbare în matricea Sa 3D, în timp ce se expansionează în frecvențele mai înalte ale matricii Sale multidimensionale. Cei care rămân aliniați cu frecvența schimbării interioare a planetei, se vor muta în frecvențele mai înalt dimensionale ale matricii.

Înțelegem că aceste informații ar putea fi foarte nefamiliare multora. De fapt, ele par imposibile celor care gândesc doar cu creierul lor trei dimensional. Cu toate acestea, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în mod continuu pentru a putea percepe frecvențe mai înalte ale realității, multe concepte care erau odată imposibile devin posibile, curente și/sau normale.

Vă cerem tuturor să permiteți gândirii voastre înnăscute, multidimensionale să revină în conștientizarea /conștiința voastră. Pentru a face această schimbare cognitivă, trebuie să vă eliberați de toate fricile legate de judecata din partea ”altora”. Dacă priviți în urmă în istoria Pământului vostru, veți vedea că cei care aveau o gândire nouă au fost adesea judecați și chiar persecutați.

Din momentul în care amintirile voastre despre ceea ce voi numiți ”vieți trecute” vă revin  împreună cu stările voastre mai înalte de conștiință, vechile amintiri legate de persecuția pe care ați suferit-o din cauza gândirii voastre inedite, vă pot limita abilitatea de a ”da drumul” vechii voastre gândiri. Cu toate acestea, vă veți da seama când gândirea voastră este limitată pentru că veți începe să experimentați o restrângere în corpul vostru și/sau un sentiment de limitare în gândurile și în emoțiile voastre.

Fiți siguri că înțelegeți că aceste sentimente nu sunt o avertizare că urmează o osândă, ci că propriul vostru corp și emoțiile voastre vă spun că gândirea voastră este cauza disconfortului vostru. Stăpânirea gândurilor voastre este unul dintre primii pași în întoarcerea voastră la adevăratul vostru sentiment de SINE.

Ați trăit multe încarnări crezând că voi sunteți omul pe care-l purtați șimțindu-vă o victimă a mediului vostru înconjurător. Prin urmare, ori de câte ori aceste sentimente vechi revin la suprafața conștiinței voastre, nu vă judecați. Mai degrabă bucurați-vă că puteți recunoaște aceste emoții care au provenit din gândirea voastră negativă.

De asemenea, emoțiile și senzațiile corporale ale schimbării pot activa gândirea negativă. Ce este mai exact ”gândirea negativă”? Aceasta poate părea o întrebare neobișnuită, dar s-ar putea să nu fiți conștienți de faptul că voi ați fost antrenați să gândiți negativ pentru atât de multe încarnări încât asta a devenit ceva ”normal”. Pe măsură ce continuați să vă remodelați casa în timp ce trăiți în ea, veți descoperi multe secrete ascunse pe care le-ați ascuns de fapt de voi înșivă.

Dacă ați pierdut pe cineva drag și a trebuit să treceți prin posesiunile sale pentru a decide ce să ”faceți” cu ele, voi știți că asta este una dintre cele mai dificile părți ale durerii voastre. Suzille a petrecut șase ani privindu-l pe unul dintre părinții săi murind și apoi pe celălalt. Experiența de a merge într-o casă unde știa că cineva este pe moarte, dar a fost prea curajoasă pentru a admite acest lucru, a creat o rană profundă în psihicul ei.       

Până când ei nu au trecut amândoi dincolo și ea a trebuit să curețe FIECARE LUCRU din casa în care ei au trăit mai multe zeci de ani, ea nu a putut simți ce înseamnă să devii ”normal”. Pe toată durata acelor ani ea a trebuit să ”pună deoparte adevărul” pentru a face pe cineva să se simtă mai bine. Cât de des a trebuit să ascundeți adevărul pentru a vă face pe voi înșivă, sau pe altcineva, să se simtă mai bine?

Veți fi în măsură să răspundeți din ce în ce mai mult la această întrebare pe măsură ce conștiința voastră se calibrează la Adevărul celei de-a cincea dimensiuni. Amintiți-vă, ați trăit în iluzia polarității și separării timp de multe încarnări. Prin urmare, v-ați dezvoltat anumite obiceiuri care vă permit să ignorați experiența voastră reală și să vă focalizați pe mai confortabila iluzie.

Pe măsură ce ”casa” voastră este redotată cu un nou circuit electric, veți fi capabili să percepeți în mod fizic diferența dintre o iluzie și un adevăr. O iluzie, care este doar un atașament la Matricea 3D, are o foarte mică putere de viață. Prin urmare, o iluzie are o aură neclară care de multe ori se schimbă, este schimbătoare.

Pe de altă parte, Adevărul are o aură puternică care intră în conștientizarea voastră chiar înainte ca voi să deveniți conștienți de el. Cu alte cuvinte, Adevărul se precede pe el însuși. Iluzia acoperă o situație ca o perdea de tifon astfel încât detaliile sunt estompate. Deoarece detaliile fizice, mentale sau emoționale sunt estompate unele în altele, prima dată veți percepe ceea ce rezonează cel mai bine cu conștiința voastră.

Astfel încât, dacă vă aflați într-o stare de spirit bună, veți vedea ceea ce vreți să vedeți, dacă însă sunteți într-o stare de spirit proastă, veți vedea ceea ce vă sperie, iar o stare de tristețe vă va face să fiți îngrijorați de ceea ce ați pierdut. Iluziile sunt reflectarea propriilor voastre emoții și a propriei voastre confuzii. Adevărul este statornic de la sine.

Asemeni unui copac mare, cu multe frunze, adevărul va rămâne același indiferent de modul în care voi vă simțiți. Adevărul nu este influențat de starea voastră de conștiință. Prin urmare, adevărul cuiva care este iubitor și vă acceptă vă va oferi întotdeauna confort și siguranță indiferent de care este starea voastră de spirit. De asemenea, obiectivele creative au o viață a lor proprie, așa cum sunt copiii voștri.

Odată ce ați creat o formă gând și ați eliberat-o, ea se va manifesta după propria sa alegere. Gaia este o planetă a liberului arbitru. Prin urmare, atunci când orice fel de viață este creată, ea merită să-și facă propriile sale alegeri. Sunt mulți care încalcă această regulă, iar acest comportament trece prin lineajul familiei lor asemeni unei gene rele.

V-ați asumat o mare responsabilitate atunci când ați ales să vă modernizați ”casa” de la o structură trei dimensională la o creație multidimensională. Vă puteți vinde casa, o puteți remodela sau vi-o puteți pierde. Pe de altă parte, creațiile voastre devin pachete vii de energie care-și caută manifestarea.

Orice artist vă va spune că el nu poate să aleagă cum să picteze, ce să scrie, cum să cânte. Tot ceea ce ei pot face este să-i permită creației lor să fie iubită, hrănită, onorată și alimentată cu gânduri și emoții pozitive, iubitoare.

Dacă vă iubiți creațiile, le veți vedea scopul. Dar dacă vă displac sau vă judecați creațiile, voi blocați procesul creației și puteți să-l chiar opriți.

S-ar putea să vă gândiți că este o provocare prea mare să trăiți în ”vehiculul vostru pământesc” în timp ce au loc atât de multe schimbări în voi și în jurul vostru. Vă rugăm să vă aduceți aminte, VOI sunteți un prototip. Este o experiență rară să trăiești într-o realitate care se află pe punctul unei astfel de tranziții în care până și corpul pe care îl purtați va trece într-o frecvență diferită – în timp ce-l purtați.

Dacă ați condus doar în viteza a treia și, brusc, mașina voastră trece în viteza a patra, sau chiar a cincea, fără ca voi să fi făcut ceva, veți fi destul de speriați. Această modificare în corpul/casa voastră, atmosfera/gândurile, apa/emoțiile și focul/spiritul vostru aparent scăpată de sub controlul vostru va escalada din ce în ce mai mult.

Veniți în ACUM-ul în care puteți vedea prin iluzie, deoarece în ACUM nu există loc în care iluzia să se poată ascunde. Adevărul strălucește în fața voastră, iar voi ați descoperit că preferați un adevăr dificil unei iluzii ușoare. Iluzia este un văl care vă ascunde SINELE vostru.

Vă trimitem acum un fragment din ”Realități în Schimbare” din Cartea a 5-a care va fi lansată în curând, Perspective Pleiadeene asupra Ascensiunii.
(Cartea a patra a fost de două ori mai lungă decât celelate cărți, așa că am împărțit-o în două cărți ca și consistență și ca o șansă de integrare mai mare a materialului de către cititori. Dacă Cartea 4 pe care voi o aveți are peste 400 de pagini, atunci aveți și cartea 4 și cartea 5.)


”Din ce în ce mai mulți dintre voi faceți această schimbare. Aceia dintre voi care încă se luptă și muncesc din greu vor începe să se întrebe dacă nu cumva pot și ei să afle cum să curgă prin viață într-un mod pașnic și cu un sentiment de abundență.

Această abundență nu are legătură cu banii sau cu lucrurile pe care banii le pot cumpăra. Această abundență este o stare de spirit care vă aduce aminte de propria voastră abilitate de a rezona cu pacea, iubirea și fericirea.

Cu cât mai mulți oameni își părăsesc slujbele corporatiste, se mută la țară, își cresc propria lor hrană și fac schimburi pentru ceea ce au nevoie, vor descoperi că sunt perfect fericiți cu mai puține ”chestii”. Aceste tipuri de alegeri trag în jos cabala și grăbesc acest proces cu cât mai multă iubire necondiționată le este trimisă din dimensiunile mai înalte și de către cei treziți.

Ce se va întâmpla atunci când punctul critic va fi atins? Ce se va întâmpla atunci când majoritatea oamenilor se vor gândi la Pământ, la alți oameni și la creativitate, și minoritatea se vor gândi la acumulare, succes și putere?

Când oamenii NU sunt pierduți în lupta și visul de a ”obține ceva”, ei pot curge mult mai ușor în frecvențele mai înalte ale realității care rezonează dincolo de iluzia de a avea nevoie de mai mult. A avea nevoie de mai mult este opusul lui a fi recunoscător.

Când aveți nevoie de mai mult, afirmați că ”nu este destul”. Apoi, sinele vostru creativ, multidimensional, care rezonează dincolo de iluzia lipsei, aude ”Mă gândesc la a nu fi suficient și umplu acel gând cu emoție. Așa că, te rog să-mi aduci mai mult din nu este suficient.”

În schimb, atunci când gândiți ”mulțumesc pentru avuția pe care o am la îndemână” și umpleți acel gând cu emoții iubitoare, ceea ce sinele vostru creativ aude este ”Mă gândesc la cât de recunoscător sunt cu privire la avuția pe care o am la îndemână”, și vă aduce mai mult din ceea pentru ce sunteți recunoscători.

Pentru mulți provocarea este că regulile jocului 3D s-au schimbat și mulți dintre voi nu ați primit notificarea. În versiunea veche a Pământului trei dimensional, trebuia să munciți din greu pentru a putea înainta.

Cu toate acestea, ”vechea” dimensiune 3D a primit atât de multă lumină mai înaltă încât în loc să lucreze din greu, oamenii lucrează în mod inteligent pentru a descoperi (ceea ce de multe ori înseamnă să ridice vălul) noi (ceea ce înseamnă vechi și îndelung ascunse) tehnologii care fac viața atât de simplă încât nu trebuie să muncească deloc.

Cu alte cuvinte, voi curgeți în ACUM-ul Noului Pământ! Chiar dincolo de pragul Noului Pământ 5D, Federația Galactică, care este reprezentată de strămoșii voștri și de expresiile mai înalte ale SINELUI, așteaptă reunirea cu voi. În acest strat al realității, banii nu mai există, deoarece nu mai este nevoie de ei.

Voi toți aveți replicatori care pot crea instantaneu orice aveți nevoie, de la mâncare până la mobilier, tricordere/bio-scanere personale, traductori lingvistici bazați pe recunoașterea vocală, mașini anti-gravitaționale, etc., etc. De fapt, multe dintre aceste dispozitive sunt deja inventate chiar acum în realitatea voastră de tranziție prezentă.

Pe măsură ce veți continua să curgeți în nivelele de frecvență din ce în ce mai înalte ale Noului Pământ, veți vedea din ce în ce mai mult din această tehnologie în viața voastră de zi cu zi. Acest lucru va avea loc pentru că cei întunecați care au ascuns această tehnologie nu vor mai fi în stare să rezoneze la acel strat al realității. Prin urmare, tehnologia va fi răspândită în mod liber pentru toată lumea.
Pe măsură ce înaintați pe Noul Pământ, lucru pe care îl faceți tot mai mult în fiecare zi, familia voastră Galactică va coborî din cer și strămoșii voștri Lemurieni și Atlanteeni vor ieși la suprafață din miezul Pământului. Se vor mișca printre voi ajutând, iubind și susținându-i pe toți nou treziții care s-au eliberat de frica lor și s-au întors către iubire și creativitate ca și un nou mod de viață.

La început vă veți mișca înăuntru și afară din acest strat al realității, deoarece va necesita mai multă practică și o mai bună stăpânire a gândurilor și emoțiilor pentru a putea păstra o prezență constantă în această frecvență a Pământului cinci dimensional. Gândurile, emoțiile și senzațiile voastre corporale vă vor sesiza când ”ați căzut afară din frecvența Pământului”, precum și atunci când v-ați întors la frecvența Noului Pământ.

În curând, vă veți aminti cum să vă păstrați starea de conștiință în care sunteți Maeștrii/Stăpânii Câmpului vostru de Energie. Nu este nevoie să învățați sau să încercați sau să așteptați. Doar expansionați-vă conștiința în stratul realității în care sunteți un Maestru/Stăpân ACUM și Noul Pământ există DEJA.

Când ați învățat să umblați, ați căzut de multe ori. Când ați învățat să vorbiți, ați stâlcit cuvintele. Trebuie doar să practicați, practicați, practicați și să ”creșteți”. Voi toți creșteți acum și vă întoarceți la SINELE vostru Multidimensional. Fiți la fel de răbdători și de iubitori cu voi înșivă cum ați fi cu preaiubitul vostru copil. De fapt, VOI sunteți un preaiubit Copil al Universului.

Pe măsură ce lumina mai înaltă se infiltrează din ce în ce mai mult în realitatea voastră, voi veți curge din ce în ce mai ușor în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității pentru a vă aminti adevăratul vostru SINE și Maestrul care deja sunteți! Să știți că ceea ce ați primit este adevărat. Simțiți acest lucru în Inima voastră Înaltă și acceptați-l cu mintea voastră multidimensională.”

Preaiubiților, noi, Familia voastră Galactică, vă recunoaștem și vă așteptăm cu inimile deschise.




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.