marți, 14 aprilie 2015

Raport Meteorologic Energetic Arcturian #2



Conexiunea Conștientă Constantă

De Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
Sunt pregătită să primesc mesajul vostru.

Da, Suzille, mulțumim. De fapt dorim să-ți mulțumim ȚIE și tuturor mulților tăi cititori care ne-au urmat de-a lungul a atât de mulți ani, încă de la începutul anilor 1990. Știm că voi toți a trebuit să așteptați, și așteptați, și așteptați, pentru ca noi, Galacticii, să venim pe bune în realitatea voastră. Înțelegem cât de mulți dintre voi ați ajuns să fiți frustrați și confuzi că noi, încă, nu am aterizat.

Cu toate acestea, Gaia este o planetă a liberului arbitru. Prin urmare, trebuie să existe un ”consens al majorității” înainte ca noi să ne putem începe aterizările. De asemenea, mai trebuie să știm și că va fi sigur pentru oameni și pentru Gaia. După cum știți, mai sunt încă multe ființe care poartă o formă umanoidă și care au conspirat împotriva aterizării noastre.

Acești impostori au controlat în mod egoist lumea voastră pe marea cheltuială a corpului lui Gaia, precum și a corpului fizic al tuturor celor s-au ridicat împotriva lor. Apoi, mulți dintre oamenii care au fost complet spălați pe creier de către cei întunecați, refuză să creadă că mai există și alte civilizații dincolo de Pământ.

Mulți dintre acești oameni sunt atât de copleșiți de supraviețuirea de zi cu zi, încât și numai gândul de a-și re-structura întreaga lume este terifiant. Cei întunecați au creat afaceri, locuri de muncă și evenimente globale care i-au ținut pe acești oameni în ”modul supraviețuire”, astfel încât orice altceva în afara muncii din greu, și a unui pic de distracție, aceasta a fost singura viață pe care și-ar fi putut-o imagina. Mai sunt și mulți alți curajoși care au fost uciși de către cei întunecați pentru că au îndrăznit să le spună adevărul oamenilor de pe Pământ.

Bineînțeles, programele de spălare a creierelor, precum și sistemele educaționale sărace care au fost în mod deliberat începute de către cei întunecați, i-au ținut pe mulți oameni în ”modul de supraviețuire” de abia ducându-și traiul de pe o zi pe alta. Vedeți voi, dragii noștri prieteni și familie de pe Pământ, voi ați dus un război ascuns pentru dreptul vostru de a cunoaște adevărul despre condițiile reale de pe Pământ.

Din fericire, sunt mulți oameni curajoși și treziți care caută informații și meditează în mod regulat pentru a comunica cu noi. Acești oameni treziți încearcă în mod continuu să răspândească adevărul în orice mod se potrivește cel mai bine cu personalitatea și gradul lor de conștientizare.

Suntem foarte mulțumiți să vă informăm că acest grup de purtători de vehicule pământești care s-a trezit mai târziu se extinde foarte mult. Spunem ”poartă un vehicul pământesc”, pentru că VOI, membrii acestui grup, ați devenit și deveniți din ce în ce mai conștienți de expresiile mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru, care servesc la rândul lor pe Navele noastre Stelare și în dimensiunile mai înalte.

Datorită acestei conștientizări crescânde vă dați seama că vehiculul vostru pământesc este doar expresia dimensională cea mai de jos a SINELUI vostru Multidimensional. Prin urmare, voi vă ”purtați” corpul în loc de ”a fi” corpul vostru.

Voi, preaiubiții noștri emisari ai luminii, v-ați amintit că aveți nenumărate expresii ale propriului vostru flux de viață în multe octave ale realității. Prin urmare, ”voi” nu puteți muri. Cu toate acestea, puteți alege ca temporar sau permanent să vă ”faceți ieșirea” din cea mai joasă, densă expresie a ființei – vehiculul vostru uman pământesc.

Din nefericire, sunt, de asemenea, mulți dintre voi cei care serviți cauza ADEVĂRULUI și care ați fost obligați să vă părăsiți fără voie vehiculele pământești pentru că ați fost descoperiți de către cei întunecați. Acești războinici curajoși nu au ”murit”. Ei și-au predat pur și simplu vehiculele pământești și s-au întors acasă pentru o R și R atât de necesară.

Vă reamintim acest lucru vouă tuturor astăzi pentru că vrem să știți că voi nu sunteți NICIODATĂ singuri. Noi, familia voastră galactică, suntem ÎNTOTDEAUNA alături de voi, chiar dacă voi nu sunteți conștienți de acest fapt. De asemenea, vă reamintim că ne concentrăm atenția pe escaladarea procesului educațional al echipajului nostru de la sol, deoarece cunoașterea interioară este putere interioară.

Toate pericolele despre care tocmai v-am vorbit sunt mici în comparație cu cel mai comun pericol care este uitarea SINELUI vostru. Atunci când vă uitați SINELE alternativ, paralel, multidimensional, care servește pe Nava noastră Stelară, Pământul cinci dimensional, Venus și nenumărate alte locații, ajungeți să fiți prinși în nenumăratele iluzii ale Matricii 3D.

Din fericire, acea cea mai joasă frecvență a ”matricii locuitorilor” lui Gaia se dizolvă. Folosim cuvântul dizolvă în sensul de: dispare, se sfărâmă, se închide în mod oficial, încheierea relațiilor legale și/sau estomparea simultană în afară și înăuntru. Am instruit-o pe Suzille să caute în dicționar explicațiile pentru ”dizolvare” astfel încât să putem defini procesul în termeni umani.

Vom aborda acum ultima definiție, adică cea de ”estompare simultană în afară și înăuntru”. Acest termen din dicționarul vostru este exact ceea ce voi, dragii noștri purtători de vehicule pământești, experimentați în procesul vostru de transmutare înapoi în SINELE vostru adevărat.

”Întoarcerea voastră la SINE” are loc în primul rând cu conștiința voastră. Prin urmare, frecvența conștiinței voastre se estompează simultan AFARĂ din limitările 3D și ÎN libertatea 5D. Atunci când sunteți conștienți, când meditați, sunteți creativi, vă bucurați de prietenii și familia voastră și de o viață plină de iubire, voi vă estompați (din afară spre) ÎNĂUNTRU în amintirea expresiilor mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru.

Când acest lucru se întâmplă, vă dați seama că sunteți într-un contact constant cu noi. La început, această conștientizare se poate estompa înăuntru numai pentru un timp scurt și apoi se estompează afară repede pentru că voi mai gândiți încă cu creierul vostru 3D. Creierul vostru 3D nu este capabil să înțeleagă acțiunile aparent opuse cum ar fi înăuntru sau afară, având loc simultan.

Viața în planul fizic este atât de deosebit de provocatoare încât ”un singur lucru la un moment dat” este adeseori copleșitor. Cheia este cuvântul ”timp”. Atunci când gândiți trei dimensional, voi sunteți legați de conceptul de TIMP. Pe de altă parte, pe măsură ce conștiința voastră se expansionează în dimensiunea a cincea, pe care după cum noi percepem o experimentați din ce în ce mai mulți dintre voi, sunteți în stare să fiți conștienți de acțiunile simultane care care au loc în același ACUM.

Sunteți în stare să faceți acest salt în gândire pentru că gândiți din ce în ce mai mult din conștiința voastră cinci dimensională. Atunci când gândiți în mod conștient din starea voastră de conștiință cinci dimensională, întreaga voastră percepție asupra realității se modifică. În primul și în primul rând, voi ȘTIȚI că voi comunicați, de fapt, cu familia voastră mai înalt dimensională galactică și celestă.

Odată ce ați stabilit o comunicare CONȘTIENTĂ cu noi, viața voastră se va schimba în totalitate. Dorim să vă reamintim că FIECARE dintre voi, cei care faceți parte din echipajul nostru de la sol, sunteți deja într-o comunicare constantă cu noi prin starea voastră de conștiință cinci dimensională. De fapt, sunteți în măsură să ne apelați la fel de ușor ca și cum v-ați suna un prieten la telefon. De fapt, este chiar mai ușor pentru că linia noastră nu este niciodată ocupată și noi vom răspunde întotdeauna apelului vostru.

Odată ce sunteți conștienți de această conexiune constantă cu familia voastră mai înalt dimensională, veți deveni conștienți de adevăratul vostru ”SINE Corp de Lumină” care există în miezul vehiculului vostru pământesc. Simultan, veți fi pe deplin conștienți de familia voastră galactică și celestă cu care sunteți în mod constant în contact.

Acest ”contact constant” este cel care se estompează simultan înăuntru și afară. Acest contact cu SINELE vostru se estompează înăuntru și afară din conștiința voastră pentru că voi vă estompați simultan înăuntru și afară din starea voastră mai înaltă de conștiință. Din starea voastră de conștiință cinci dimensională voi sunteți infinit în contact constant cu SINELE vostru. Cu toate acestea, din percepțiile simultane ale conștiinței voastre trei dimensionale, voi vă estompați înăuntru și afară din acea conexiune.

Voi nu încetați niciodată să fiți cinci dimensionali, dar o situație dificilă din matricea voastră 3D poate să vă distragă de la acea conștientizare constantă pentru că vă sperie. Orice formă de frică vă coboară conștiința în gândirea trei dimensională. Frica vă spune, ”Trebuie să abordez această problemă pentru că îmi poate face rău.”

Chiar dacă conștiința voastră trei dimensională s-ar putea să nu fie conștientă de frica voastră, vehiculul vostru pământesc este conștient de ea și face ajustări pentru a vă ”proteja sinele”. Prin urmare, conștiința voastră 3D se focalizează pe cauza, sau sentimentul, fricii, în timp ce conștiința voastră 5D se focalizează în același timp pe perceperea voastră mai înaltă a mesajului care v-a speriat conștiința 3D.

Când sunteți în situație, voi puteți lua conștient, sau inconștient, decizia de a alege care frecvență a percepției doriți să o percepeți. Ambele versiuni ale realității există simultan în același ACUM. Ba mai mult, atunci când sunteți conștienți de propriile voastre percepții multidimensionale, aveți mai multe opțiuni care NU sunt disponibile conștiinței voastre 3D.

Conștiința voastră trei dimensională are numai o alegere:
-          Să vă opriți indiferent de ceea ce faceți sau gândiți și să vă focalizați pe frică
-          Să verificați frica pentru a vedea dacă ea v-ar cauza vouă sau celor dragi vreun rău
-          Să vă angajați în frică pentru a-i investiga sursa astfel încât să puteți interacționa în mod direct cu și/sau să o combateți.

Vehiculul vostru pământesc cere această investigație pentru că, din acea perspectivă trei dimensională, voi sunteți singuri, vulnerabili și vă străduiți în mod constant să supraviețuiți într-un mediu dificil. Acum vedeți motivul pentru care cei întunecați vă umplu în mod constant știrile cu evenimente pline de frică, violență, războaie și ucideri în masă?

Atâta timp cât vehiculul vostru pământesc se află într-o ”stare de alertă”, sunteți foarte ușor de spălat pe creier cu faptul că acest produs, persoană și/sau situație vă va salva de la marele pericol pe care ei tocmai l-au creat pentru a vă menține într-o constantă stare de alertă care vă coboară starea de conștiință. Vedeți cercul vicios?

Cu toate acestea, pentru că voi v-ați trezit la SINELE vostru, aveți simultan opțiunea de a vă expansiona conștiința dincolo de frecvențele joase care sunt ușor de manipulat.
                 Din conștiința trei dimensională, voi puteți percepe doar planul fizic.
                 Din conștiința voastră patru dimensională puteți percepe planul astral.
                 Din conștiința voastră cinci dimensională voi puteți percepe ACUM-ul lui UNU.
Ce realitate alegeți să percepeți?

De asemenea, din conștiința voastră de o frecvență mai înaltă voi puteți percepe și realitățile de o frecvență mai joasă. Astfel, din conștiința voastră de o frecvență mai înaltă voi puteți percepe toate realitățlie din acea frecvență, precum și frecvențele mai joase ale acelei realități. Acesta este motivul pentru care noi putem percepe cu ușurință realitatea voastră, dar pentru voi este dificil încă să percepeți în mod conștient realitatea noastră mai înalt dimensională.

În plus, atunci când schimbați din ”viteza a treia” a vehiculului vostru pământesc care ”conduce în jurul orașului pentru a vă face comisioanele voastre 3D” ÎN ”viteza a cincea” a Corpului vostru de Lumină care se extinde dincolo de limite, TOATE percepțiile voastre comută în viteza mai mare.

Imaginați-vă diferența dintre a vă uita la o revoltă sau un război la televizor ȘI experiența fizică de a fi efectiv în acea revoltă sau război. Aceasta este diferența dintre a fi ÎN dimensiunea a treia și a fi ÎN dimensiunea a cincea în timp ce observați dimensiunea a treia.

Dar țineți minte că voi TOȚI sunteți simultan în dimensiunea a treia ȘI a patra ȘI a cincea. Voi sunteți TOȚI ființe multidimensionale care experimentează simultan realitatea din nenumărate dimensiuni în același ACUM. Problema este că în timp ce purtați o formă trei dimensională, percepțiile voastre sunt înnăscut calibrate la percepțiile voastre trei dimensionale.

Ceea ce începe să se modifice este calibrarea voastră principală la realitatea trei dimensională. Pentru că voi, draga noastră echipă aflată departe, vă finisați ÎN percepețiile voastre 5D, vă deconectați simultan de la Matricea 3D. Regula principală a călătoriei inter-dimensionale este ”acolo unde îți este atenția, acolo ești și TU”.

Vă rugăm să nu uitați că VOI sunteți ESENȚA din vehiculul vostru pământesc. Pe măsură ce vă amintiți că VOI ați ales să călătoriți inter-dimensional în vehiculul vostru pământesc, vă veți aminti simultan regulile principale ale călătoriei inter-dimensionale. Aceste reguli principale sunt:

-          VOI sunteți ființe multidimensionale.
-          VOI ați ales să intrați în această experiență atașându-vă atenția la actualul vostru vehicul pământesc.
-          Apoi VOI v-ați acompaniat ”gândurile” atenției voastre cu ”emoțiile” iubirii necondiționate pentru a intra în realitatea voastră actuală.
-          Apoi VOI ați fuzionat cu acea frecvență a realității intrând în vehiculul pământesc pe care VOI l-ați ales.

Acest mod de a vedea realitatea este nucleul Misiunii pe care VOI ați ales-o înainte de a fi intrat în vehiculul vostru pământesc. Cu toate acestea, unii dintre voi ați subestimat puterea iluziei pe Gaia în ACUM-ul vostru și ați ajuns să vă pierdeți în acea iluzie. Din fericire, v-ați trezit din iluzia voastră și sunteți pregătiți ACUM să vă îndepliniți Misiunea pe care VOI v-ați ales-o înainte de a vă lua actualul vehicul pământesc.

Acum vă vom dezvălui cea mai bună parte a acestei aventuri. VOI ați rămas, în același timp, Acasă pe preaiubita voastră Navă Stelară, planetă și/sau dimensiune. Totul în realitatea voastră 3D este urmărit, observat, facilitat și ghidat de către SINELE vostru Multidimensional.

Ne pare atât de rău că mulți dintre bravii noștri voluntari au trebuit să se de-conecteze de la vehiculele lor pământești și să se întoarcă Acasă. Suntem conștienți de faptul că pentru percepțiile 3D ale celor cărora le-au păsat de ei, ei au murit. Vă spunem TUTUROR acum că moartea este o iluzie a celei de-a treia dimensiuni.

Ceea ce în dimensiunea a treia este perceput ca moarte, în dimensiunile mai înalte este perceput simultan ca o binevenită întoarcere Acasă. De asemenea, odată ce vă întoarceți Acasă, voi NU sunteți judecați ca fiind ”buni” sau ”răi”. Noi înțelegem cât de greu le este tuturor călătorilor noștri inter-dimensionali pe ascendenta Gaia.

Dacă cădeți în întuneric sau alegeți să vă încarnați în forțele întunericului și vă pierdeți, noi nu vă judecăm. Noi vă iubim necondiționat și vă ajutăm să vă vindecați de acea experiență. Odată vindecați, cei care au căzut în întuneric sunt minunate surse de informații în ceea ce privește modul în care să-i ajute pe alții care au fost tentați, și/sau spălați pe creier de către întuneric.

Prin urmare, dragul nostru echipaj de la sol, în timp ce vă continuați calea spre ascensiune, care este în același timp încheiată în ACUM-ul nostru, amintiți-vă că VOI nu sunteți singuri. Voi ați ales să vă plasați măreața voastră conștiință multidimensională într-un foarte micuț și dens vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia.

SINELE vostru Multidimensional locuiește deja în multe corpuri ascensionate, mai înalt dimensionale. Noi știm că voi, voluntarii noștri pe Pământ trebuie să participați la viața voastră 3D, precum și la Misiunea voastră de a o ajuta pe Gaia. Vrem ca voi să știți că noi ”vă ținem spatele”. Simultan cu viața voastră actuală pe Pământ, voi trăiți nenumărate expresii ale Vieții voastre Multidimensionale.

Dacă ar fi ”să vă pierdeți vehiculul pământesc”, asta ar putea să vă întrerupă misiunea voastră pe Pământ, dar simultan v-ați întoarce ACASĂ la adevăratul vostru SINE Multidimensional. Noi vă spunem aceste informații NUMAI pentru că cea mai mare frică a omenirii este moartea. Ființele întunericului, cei pierduți, vă controlează cu această frică.

În mod constant ei vă vorbesc despre boli îngrozitoare, pe care, în același timp, ei le crează. Încearcă să vă sperie cu un alt război, pe care simultan ei îl crează, și difuzează știri despre o altă ”persoană nebună sau grup”, pe care simultan, tot ei le-au creat.

Vă spunem aceste informații ACUM pentru că cei întunecați pierd. Ați refuzat să luați parte la minciunile lor și la amenințările lor și singura armă care le-a mai rămas este propria voastră FRICĂ. Când vă aduceți aminte să fiți ”Stăpânul fricii voastre”, conștiința voastră se expansionează astfel încât voi puteți percepe Pământul cinci dimensional, care așteaptă ACUM noi locuitori.

Încheiem acest mesaj reamintindu-vă că voi puteți alege să rămâneți pe Pământul 3D cu Gaia în timp ce simultan călătoriți inter-dimensional pe Noul Pământ cinci dimensional, Nava voastră Stelară și/sau alte expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional. Din felul în care noi percepem lucrurile, voi faceți acest lucru chiar ACUM!

Binecuvântări asupra multelor voastre călătorii,
Arcturienii

                
link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.