luni, 13 aprilie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 12 Aprilie 2015



Primit prin Marilyn Raffaele

Bine ați intrat în primăvară dragilor, cât de repede pare să avanseze acest an. Timpul așa cum voi l-ați cunoscut este acum diferit așa cum este și energia voastră care se ridică și evoluează așa cum toate calitățile celei de-a treia dimensiuni se ridică și evoluează. Timpul este pur și simplu o măsură necesară atunci când trăiți în dimensiunea a treia.

Dorim să discutăm despre energia conflictului. Conflictul este manifestarea dualității/separării conștiinței. Toată lumea caută experimentarea completitudinii și plenitudinii, precum și de a fi iubit/ă, pentru că aceasta este singura realitate, adevăratul voi, esența a tot ceea ce este viu. Cu toate acestea, cei care nu înțeleg această dorință, o interpretează în moduri care să aibă sens pentru ei în conformitate cu sistemul lor de credință trei dimensional. ”Dacă acționez într-un anumit fel, mă îmbrac într-un anumit fel, arăt într-un anumit fel, fac o grămadă de bani, atunci voi fi iubit/ă și demn/ă de a fi iubit/ă”.

Mulți caută această experimentare prin a avea mai mulți parteneri sexuali, confundând iubirea cu sexul. Când acest lucru nu le aduce o satisfacție reală, ei trec la următorul/următoarea, și apoi la următorul/următoarea, căutând mereu acel sentiment de plenitudine și completitudine care poate fi găsit numai în interior.

Sunt unii care caută iubirea și acceptarea prin violență – ”Dacă îi elimin pe acești oameni care nu sunt de acord cu adevărul așa cum eu îl înțeleg, atunci va fi pace și totul va fi perfect. Voi fi un erou.”

Sistemele de credință bazate pe reguli rigide de corect și greșit care au fost implementate de către ”conducători” ne-treziți și conduși de ego (precum și de cei ce-i urmează), au dus timp de mii de ani doar la durere, suferință, și chiar la moartea celor care nu au fost de acord cu ei. Ceea ce se petrece acum în Orientul Mijlociu nu este ceva nou, este ceva foarte, foarte vechi și nu aparține unei singure religii.

NICI un sistem de credință de pe Pământ nu este ”singura și adevărata învățătură”. Toate învățăturile sunt pur și simplu interpretări ale adevărului. Adevărul curge doar din interior atunci când o persoană este pregătită din punct de vedere spiritual să-l primească. Mulți învățători evoluați au primit pe parcursul veacurilor Adevărul pur, dar nu au putut să-l dea mai departe la foarte mulți pentru că cei cu o conștiință mai puțin evoluată au fost incapabili să înțeleagă pe deplin ceea ce au fost învățați. Din această cauză, ei și-au format concepte despre ceea ce au fost învățați, au potrivit adevărul în sistemul lor personal de credință și apoi l-au organizat. Adevărul nu poate fi niciodată organizat sau se pierde printre cei care nu sunt pregătiți.

Există o zicală veche ”Dacă asta se poate numi, sau se poate vedea, atunci nu este asta ” pentru că Conștiința Divină nu poate fi niciodată înțeleasă de minte. Acesta este scopul meditației, să-l ducă pe căutător dincolo de intriganta, planificatoarea, ocupata minte omenească. Singurul adevăr este ”EU SUNT”, cuvinte pentru care Maestrul Jeshua a fost omorât de către o societate ne-trezită incapabilă să înțeleagă adevăratul sens al acestor cuvinte sacre.  

În realitate, nu există corect și greșit, doar lupta sufletului pentru a se trezi prin experiențele celei de-a treia dimensiuni. Nu spunem că nu este nevoie de închisori, pentru că sunt unii care au nevoie să stea un timp departe de societate și să se gândească la acțiunile lor și care nu sunt capabili să învețe prin căile mai înalte. Noi spunem că pedeapsa nu ar trebui niciodată să decadă în cruzimea fizică, emoțională sau mentală generată de ego-ul celor care cred că în virtutea ”corectitudinii” lor ceilalți merită tot ceea ce ei le fac.

O mare parte din ceea ce vedeți în Orientul Mijlociu reprezintă manifestarea unor energii foarte vechi care ies acum la suprafață pentru a fi văzute. Violența nu rezolvă niciodată nimic și nici nu poate duce vreodată la o pace adevărată, pentru că violența este o energie care se auto-perpetuează, o lecție pe care majoritatea guvernelor o mai au încă de învățat.

Încercați să nu insistați asupra problemelor violenței de care sunteți conștienți, pentru că acest lucru doar le alimentează. Munca voastră, pentru că ați ales să evoluați și să vă mutați în iubirea necondiționată, este să o trăiți pe aceasta. Trăiți iubirea în fiecare moment aparent nesemnificativ al zilei voastre. Iubirea este activitatea unei conștiințe a unimii, și nu contează cât de mică sau de amplă este această activitate – mângâierea unui câine, deschiderea unei uși, oferirea unui zâmbet sau a unui cuvânt de încurajare în timp ce sunteți centrați în inimă. Aceste lucruri aparent minore sunt trăirea iubirii și pe măsură ce învățați să trăiți în acest fel, veți atrage către voi moduri mai multe și mai mari pentru a exprima iubirea. Totul începe cu un pas – viața unei conștientizări spirituale nu vă va cădea în poală fără nici un efort sau practică.

De-a lungul timpului, societatea i-a copleșit cu laude și chiar i-a glorificat pe ”mai marii” lumii umane – artiști, actori, muzicieni, luptători, oameni de știință, scriitori, conducători religioși și mondiali, etc. Este în regulă, dar realizările interpretate numai dintr-un punct de vedere trei dimensional nu aduc mai multă lumină lumii și de cele mai multe ori doar hrănesc ego-uri.

Acestea fiind spuse, multe dintre ”somitățile” lumii au fost și sunt, suflete foarte evoluate, unele din alte sisteme stelare mai înalt dimensionale, care au ales să se încarneze pe Pământ în scopul de a ajuta la ridicarea conștiinței omenirii prin munca lor în acest moment puternic.

Voi sunteți cei care vor schimba lumea dragilor. Fiecare strop de lumină care curge prin voi se adaugă la conștiința universală a lumii și la un moment dat balanța se va înclina. Lumina conștientizării este într-o creștere furtunoasă acum pe măsură ce mulți se trezesc la adevărata lor natură și a celorlalți. Ce unul face altuia, își face lui însuși pentru că există numai Unul. Această înțelegere de către majoritatea oamenilor este ceea ce va pune capăt conflictului în lume.

Poate părea că lumea merge din ce în ce mai rău în loc să se trezească, dar asta este din cauza faptului că problemele care au fost până acum necunoscute de către cei mai mulți, sunt acum expuse. Lucrurile care au fost ținute ascunse de către cei care au dorit să profite sau să se bucure de ele, sunt aduse acum la suprafață, de aceea este atât de important în acest moment să vă folosiți intuiția față de tot ceea ce vă este prezentat de către știrile din mass-media.

Sunt cei care nu doresc ca voi să știți anumite lucruri așa că încearcă se nege rapoarte sau să discrediteze persoanele din spatele dezvăluirilor. Voi ați evoluat mult dincolo de acceptarea orbească a tot ceea ce ați putea citi sau auzi în acest moment, dar este foarte ușor să alunecați înapoi dacă nu vă puneți întrebări. Acest lucru este valabil și pentru canalizări, așa că învățați să vă ascultați și să aveți încredere în intuiția voastră pentru că nu tot ceea ce citiți este la cel mai înalt nivel.

Dezvăluirile vă ajută să schimbați și să curățați acceptarea oarbă a celor care sunt încă prinși în sistemul de credință trei dimensional. Mai sunt mulți care mai cred încă tot ceea ce li se spune de către oricine deține o poziție de autoritate fie în domeniul medical, religios , ”experți” sau guvernanți. Fiți recunoscători atunci când ceva este dezvăluit în loc să vă faceți gânduri negative despre problema în sine.

Tot ceea ce se petrece în acest moment pe Pământ face parte din procesul de Ascensiune și partea voastră este să trăiți din cea mai înaltă conștiință a adevărului pe care ați atins-o. Fiți buni cetățeni ai lumii – votați și fiți informați, dar faceți-o lăsându-vă ghidați de intuiția voastră, permițându-vă să fiți ghidați către candidatul care reflectă cea mai mare Lumină, ignorând retorica atât de atent redactată pentru a spune oamenilor ceea ce ei vor să audă.

Sunteți pe Pământ ca să participați la procesul de Ascensiune al omenirii și al lui Gaia, nu să stați în spate într-o stare meditativă incantând Om. În trecut, o persoană putea să-și urmeze în siguranță calea și să trăiască o viață spirituală numai intrând într-o mănăstire și chiar și acum aceasta este o cale potrivită pentru unii, dar cei mai mulți dintre voi ați venit în această încarnare pentru a fi o parte activă a acestui proces.

Viața nu este un eveniment pasiv. A trăi în mod spiritual înseamnă a trăi din centrul vostru în fiecare situație indiferent de ceea ce alții ar putea crede. Să trăiți din starea voastră de conștiință pe care ați atins-o este tot ceea ce este necesar. Adevărul nu mai poate fi pur și simplu o discuție la un dineu sau niște concepte interesante care pot fi puse în partea din spate a minții în timp ce voi continuați să vă trăiți viața ca de obicei.

A trăi activ nu înseamnă că trebuie să strigați adevărul așa cum voi îl știți de pe vârful acoperișului, sau să încercați să convingeți pe toată lumea din cercul vostru de cunoscuți să vadă lumea așa cum o vedeți voi, înseamnă să începeți să TRĂIȚI și să FIȚI acel adevăr și asta poate fi o activitate foarte secretă și tăcută. Lumina voastră îi va atrage spre voi pe cei pregătiți să audă ceea ce aveți voi de spus, în timp ce măturați pe jos, mergeți la lucru, pregătiți cina, tundeți gazonul – continuați să vă faceți treaba de zi cu zi dar dintr-un nivel mai înalt de conștientizare.

Dacă munca voastră este să fiți în lume ca și un învățător adevărat, veți fi ghidați la momentul potrivit. De multe ori veți simți nevoia/foamea de ceva nou, dar energia nu este încă potrivită pentru ca acest lucru să se manifeste, așa că nu vă descurajați. Mulți descoperă că ceea ce ei fac deja se expansionează și crește în moduri noi și mai înalte. Acest lucru este adevărat în special pentru unii vindecători de toate tipurile care descoperă că practicile lor se desfășoară în zone și aduc soluții care nici măcar nu știau că există.  

Când un suflet se deschide să fie învățat din interior, multe căi mai înalte și mai bune pot fi descărcate de către ființele evoluate aflate de cealaltă parte. Acest lucru este valabil pentru muzică, medicină, artă, orice. Când aceste lucruri vin numai din mintea umană, ele nu sunt niciodată noi sau creative. Sunt unii mari compozitori care pur și simplu au ascultat și au scris.

Încercați să nu urmați ceea ce unele concepte de a fi ”spiritual” presupun pentru că acestea reprezintă pur și simplu o idee pe care ați putea-o deține în legătură cu ceea ce este sau nu este spiritualitatea. Niciodată să nu uitați că fiecare acțiune și fiecare respirație pe care o faceți este o activitate Divină. Lumea trei dimensională este în căutarea sa pentru și definirea a ceea ce determină măreția (în realitate căutarea pentru plenitudine și completitudine), ceea ce a făcut ca multe suflete dragi să-și piardă inima crezând că sunt nevrednice și fără speranță.

Să nu uitați niciodată că odată ce v-ați angajat în călătoria spirituală, sunteți pe drumul vostru. S-ar putea să fiți ghidați către o carte sau un curs, pe măsură ce noi direcții se dezvăluie pentru voi, dar, în general, cei mai mulți dintre voi sunteți acum dincolo de a avea ”nevoie” de ele altfel decât pentru plăcerea unor citiri spirituale sau ca memento-uri.

Sunteți pregătiți să fiți învățați din interior, aveți încredere în acest lucru. Pentru asta ați venit.

Noi suntem Grupul Arcturian 4/12/15



Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.