vineri, 10 aprilie 2015

Actualizare 10 Aprilie 2015




Din ciclul Actualizări


Este posibil ca mulți dintre voi să experimentați stări de profundă tristețe, de gol, de singurătate, de însingurare și de deconectare de la ființa care știați că sunteți. Este destul de natural să se întâmple acest lucru având în vedere configurările energetice și astrale. Multe pleacă și fac loc altora să vină. Cele ce vin nu sunt atât de cunoscute ca și cele ce pleacă și de aici starea de tristețe și însingurare. Precum și cea de gol. Când spun ”multe pleacă” mă refer la structuri și tipare vechi, unele atât de vechi încât nici nu mai suntem conștienți de ele. Nici o despărțire nu este ușoară.

Noile tipare și sisteme au fost ”instalate” și sunt în curs de activare. De activat nu ni le activează nimeni, ci ni le activăm singuri, fiecare prin propria evoluție și decizie. TOȚI avem setul complet instalat, dar, repet, depinde doar de NOI când, cât și cum le activăm. Fiecare o va face exact atunci când este potrivit pentru el/ea și atât cât este potrivit pentru fiecare. Niciodată nu ne dăm mai mult decât putem duce. Chiar dacă uneori nu prea pare a fi așa. 

Orice simțiți să faceți, faceți pentru că acel lucru este potrivit și necesar pentru fiecare dintre voi în acest moment. Absolut totul, subliniez absolut, este în sprijinul și susținerea procesului prin care toți trecem. În curând golul va fi prea-plin, tristețea va fi extaz și singurătatea/însingurarea va fi unime. Dar, curândul diferă pentru fiecare dintre noi, pentru că ascensiunea este un proces care este condus de libera noastră alegere și de liberul arbitru al fiecăruia. 

Și cuvântul de ordine este RĂBDARE. Apoi calm, pace interioară, echilibru și armonie, toate învăluite în Iubirea Necondiționată a Creatorului din noi.

Namaste!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.