sâmbătă, 18 aprilie 2015

Actualizare 18 Aprilie 2015




După ”travaliul” de zilele trecute, am intrat într-o scurtă perioadă de integrări. Noua formă pe care am adus-o ”pe lume” este mult mai curată, mai ușoară și mai adaptabilă la schimbări și energii. Dacă am reușit să ne învingem inerția, comoditatea, confortul și de multe ori frica, și am dat drumul la ceea ce era nevoie să plece, atunci acum ne putem bucura de câteva zile, dar nu prea multe, de o perioadă mai calmă din punct de vedere energetic.

Este foarte important să înțelegem că direcția în care mergem este una nu numai benefică pentru noi, ci și profund transformatoare. Este necesar să alegem ce ”bagaje” luăm cu noi pentru că avem limită la greutate. Energiile joase, dense este necesar să fie eliminate de pe lista de ”necesare” pentru că nu vor trece de filtrul energetic. Vom fi întorși înapoi de fiecare dată când detectorul va da alarma.

Folosiți energiile care acum abundă pe planetă și aduceți în viața voastră bucuria, veselia, creativitatea și tot ceea ce simțiți că vă împlinește. Ajută foarte mult la ”împământarea” a ceea ce am obținut: un nou nivel energetic. Priviți înainte nu în urmă. Lăsați ”trecutul” să rămână acolo unde îi este locul: în ”trecut”. Alegeți și decideți ce este ceea ce doriți în viața voastră, nu ceea ce nu vă doriți. Focalizați-vă pe pozitiv în fiecare clipă, și observați-vă comportamentul, reacțiile, aducând, blând și iubitor, corecții acolo unde nu sunteți mulțumiți și știți că este loc de mai bine.

Studiați-vă cu multă atenție pentru a observa ce s-a modificat în voi, pentru că acest lucru vă va da încredere în voi înșivă, aducându-vă confirmări ale schimbărilor care au avut loc. Probabil că nu vă mai supără că cineva s-a băgat în fața voastră ci vă gândiți ”Probabil se grăbește mai tare decât mine. Eu am tot timpul din lume și pot să mă bucur de acest fapt.” Încercați să vă concentrați pe partea plină a paharului, nu pe cea goală. Chiar dacă reacția inițială este de enervare, obligați-vă mintea să caute răspunsul și aspectul pozitiv al situației. Totul este doar o problemă de perspectivă și de unghiul din care privim problema.

O zi minunată vă doresc!

Namaste!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.