sâmbătă, 4 aprilie 2015

Jeshua: Transformarea de Paști



Mesaje de la Dumnezeu prin Yael și Doug Powell

Eu sunt Jeshua și aceasta este săptămâna Paștelui. Sunt aici pentru a merge împreună cu voi în ultimele zile de dinaintea transformării, înainte de momentul în care Iubirea întâlnește iluzia minții umane și puternica ei transformare.

Povestea Paștelui este spusă la multe nivele și are de împărtășit mesaje despre multe, multe lucruri. Dar cel mai important, acesta este un mesaj care merge direct la inimă și vă reamintește ceea ce sunteți cu adevărat și de puterea Iubirii care trăiește în voi. Pentru că Învierea este mai puțin o poveste legată de transformarea corpului și mai mult o poveste despre puterea Iubirii.

Inima voastră înțelege profund acest lucru. Ea știe deja că voi sunteți pregătiți să luați această poveste și să o faceți a voastră. Să pășiți în focurile transformării din care ați putea răsări ca și glorioasa inimă a libertății care și sunteți de fapt.

În timp ce vă iau de mână, haideți să trecem cu bucurie prin ideile și poveștile Vinerii Mari, prin gândurile de suferință, singurătate, trădare sau tristețe profundă. Și haideți să ne mutăm fără nici un efort în glorioasa culminare a Paștelui însuși, care este schimbarea către adevărul Iubirii și Realitatea Inimii. Pentru că, preaiubiții Mei prieteni, nu există nimic mai important sau mai Real decât asta.

Iubirea este singurul adevăr al lui Dumnezeu. Și Iubirea transformă fără nici un efort lumea ego-ului, transformă poveștile suferinței în adevărul bucuriei unității și minunata putere a Iubirii.

Aceasta este povestea în care inima își amintește de ea însăși. Este recunoașterea faptului că ceea ce voi sunteți este cea mai mare putere din toată Creația. Și că, imediat ce faceți această schimbare în focalizare, lumea care vă apare în fața ochilor este complet diferită de lumea care a fost pictată ca voi să o vedeți de către visul consensual al minților umane.  

Ați mers pe această cale cu mine pentru atât de multă vreme. Inima voastră este familiarizată cu sfârșitul. Voi sunteți recunoașterea universului că Iubirea este totul. Și voi trăiți aici pentru a deveni această afirmație adevărată. Că lumea pe care voi o vedeți cu cei doi ochi ai minții-ego nu este lumea pe care voi o vedeți cu inima voastră. Și sunteți pregătiți – cunoașteți diferența. Sunteți dispuși să mă luați de mână și să deveniți Învierea.

Sunteți profund binecuvântați. Pentru că chiar și a recunoaște ceea ce se află dincolo de povestea Vinerii Mari, este puternic, și important și necesar pentru a aduce în aliniere inimile omenirii cu adevărul Iubirii.

Când pășiți în Realitatea Iubirii, ceea ce vedeți cu inima voastră este o experimentare a frumuseții. Un întreg coeziv de bucurie și creștere care desfășoară în mod continuu expresii de minunăție și experiențe de pace profundă și constantă.

Experiența mea de transformare a avut loc fără nici un efort. Pentru că eu cunoșteam deja profund adevărul inimii. Am putut vedea cu ochiul Iubirii pure și să privesc direct dincolo de dualitatea minții-ego. Acesta este motivul pentru care, în prezența mea, au avut loc vindecări, pentru că numai adevărul inimii apărea în prezența mea. Și cei care au putut spune da acestuia, nu s-au mai întors niciodată înapoi – ei au lăsat în urmă poveștile de a fi mai puțin decât perfecțiunea lui Dumnezeu. Acest lucru a fost valabil și în ziua Paștelui, în timp ce am devenit ușa, simbolul pentru amintirea puterii Iubirii și adevărului inimii.

Paștele este cu siguranță o declarație de a lăsa în urmă conceptele legate de moarte. Dar chiar și mai măreț de atât, este întoarcerea și acceptarea Realității Iubirii. Pentru că odată ce inima este instrumentul prin care veți trăi, prin care veți vedea lumea, tot ceea ce este mai puțin decât Iubirea, nu va mai apărea. Și voi deveniți, așa cum și eu am făcut-o, un simbol al Realității și al puterii Iubirii, având abilitatea de a o face vizibilă.

Așă că, haideți ca de această dată, în timp ce Paștele se apropie, să lăsăm ca acesta să fie un moment în care voi să vă reînnoiți experimentarea Iubirii. Ridicați-vă, lăsați-mă să vă iau de mână, lăsați-mă să vă arăt de ce eu nu am avut niciodată nici o frică. Pentru că fiecare pas al meu a fost făcut din punctul de vedere al inimii, în care calea care se afla în fața mea era pură și perfectă. În care fiecare experiență a fost orchestrată de Iubire și unde în fiecare moment am cunoscut comuniunea cu Dumnezeu.

Bucuria m-a umplut din adânc, din acel punct în care Iubirea devine experimentarea lumii. Iar în momentul de pe cruce, am făcut conexiunea cu fiecare dintre prețioasele, minunatele ființe umane pentru a le ridica – pe toate – dincolo de imaginea dualității. Pentru a aprinde o cale către adevărul Iubirii – vizibilă și infailibilă – pentru a fi dovada că Iubirea este singura putere adevărată. Și că până și ideile legate de corp și moarte nu pot sta în fața adevărului inimii.

Am creat un pod pentru ca întreaga omenire să facă această schimbare la Realitatea Iubirii. Și din acel moment, pas cu pas, podul a fost folosit cu mare folos. Și peste tot în jurul vostru, puteți vedea și simți rezultatele în timp ce ajungeți în acest moment în care echilibrul a fost răsturnat. În care deschiderea inimilor a depășit cu mult credințele minții și ale ego-ului. În care a fost atins un punct de la care nu mai există cale de întoarcere. În care lumina se ivește. În care Iubirea a venit să trăiască în noi toți, să fie prezentă, să fie apreciată, să fie experimentată ca viață pe Pământ.

Acest prag a fost trecut în acest an. Și sunt aici să vă ajut în desfășurarea a ceea ce înseamnă amintirea adevărului Iubirii. Pentru a face trecerea la inimă, pentru a fi transformarea, pentru a fi recunoașterea acestei uși deschise a  Iubirii care este inima comună a omenirii – vie și binecuvântată – reală și activată pentru acest Paște și această celebrare a puterii Iubirii.

Așa că, veniți prietenii mei și luați-mă de mână. În momentul în care mă simțiți, știți că voi sunteți miracolul. Voi sunteți adevăratele focuri ale Creației în sine arzând cu putere în amintirea gloriei Iubirii. Și oriîncotro vă uitați acum cu ochiul inimii, auziți și simțiți această recunoaștere. Lumea este corul care cântă da. Fiecare respirație pe care o faceți este făcută în recunoștință. Și fiecare bătaie de inimă este comuniunea cu Creatorul. Sunteți conștienți că iubirea este totul și că voi sunteți Iubirea devenită vizibilă.

Eu Sunt mai mult decât prietenul vostru. Eu Sunt exemplul vostru strălucitor pentru ceea ce trăiește în voi. Eu Sunt reflectarea abilității voastre de a vă revendica adevărul inimii voastre și a-l trăi apoi. Eu Sunt aici pentru a fi inima care acum vă antrenează. Care vă aduce în vibrația Iubirii, și care nu vă va da drumul.

Atunci când spuneți ”da” împlinirii scopului vostru ca Iubire, veți descoperi că totul în jurul inimii voastre este deschis, trăiește și este transformat și adevărul Iubirii este mult mai vizibil, clipă de clipă, așa ca și lumea în care trăim.

Și cu siguranță, și eu locuiesc aici. Nu în sens fizic, dar Eu Sunt profund întrețesut cu inimile voastre, preaiubiții mei prieteni. Și voi mă cunoașteți atât de profund, într-o comuniune atât de frumoasă, încât doar auzindu-mi numele vă face să rezonați cu bucurie; vă ajută să celebrați potențialul fiecărei inimi care se trezește amintindu-și adevărul și puterea Iubirii.

De acest Paște noi sărbătorim un miracol. Acesta este bascularea scalei. Este alegerea iubirii împlinite. Și indiferent de punctul de vedere al minții-ego, indiferent de povestea visului consensual, acel pod creat în spațiul atemporal al Paștelui se ține bine și este umplut cu inimile deschise care spun ”da”, creând un câmp de stele de o nesfârșită lumină care strălucește acum prin lume creând o nouă platformă de viață. Devenind recunoașterea lui Dumnezeu, Creatorul trăind aici ca plinătatea Iubirii. Și conștientizarea succesului alegerii de a transforma vechile credințe care au fost mai puțin decât Iubire, în gloriosul adevăr al inimii nelimitate a lui Dumnezeu pe care toți o împărtășim.

Mă puteți simți. Eu Sunt cu voi atât de puternic. Și Eu vă arăt bucuria care este Paștele. Bucuria care m-a umplut în Vinerea Mare în ciuda a ceea ce corpul-minte părea a experimenta. Pentru că viziunea inimii nu a oscilat nici o clipă. Ochiul meu a fost asupra Iubirii, a nimic altceva. Și atunci când a existat ceva oarecum ca un șoc care să facă o profundă legătură cu experiențele omenirii în visul omenirii în dualitate pe care l-am experimentat pe cruce, într-o clipă am devenit Înălțarea. Liniile de lumină au creat o matrice de noi posibilități pentru fiecare poveste de a fi mai puțin decât Dumnezeu. Creând o nouă țesătură a Realității în povestea vieții pe Pământ. Și acea Creație vine în împlinire aici și acum.   

 Lăsați ca acest Paște să marcheze începutul glorioasei transformări a vieții pe Pământ. Amintirea adevărului că există numai Iubirea. Recuperarea abilității înnăscute de a-l vedea pe Dumnezeu. De a trăi în această comuniune cu Iubirea. De a fi o parte din această conversație vie a inimii. De a recunoaște divinul care trăiește în voi aici.

Că fiecare flux de viață prețios poate sărbători acum adevărul și cânta împreună cântecul Iubirii în progres și care devine frumusețea lumii naturale; care devine sărbătorirea resurselor Iubirii; care devine imaginarea succesului Real. Împlinirea destinului pe care ați venit să-l manifestați. Împlinirea declarației ”Eu Sunt Lumina”. Și abilitatea de a folosi instrumentul magnificei inimi deschise de a fi transformarea vie a fiecărei povești, a fiecărei credințe de a fi mai puțin decât Iubirea în manifestarea adevărului în care numai Iubirea este Reală. Și voi sunteți expresii ale Iubirii în și ca și lume.

Sunt aici pentru a vă ajuta să abordați acum povestea Vinerii Mari într-un mod diferit. Pentru a o vedea prin ochiul unic al inimii. Pentru a vă da seama cât de profund m-am bucurat de destinul Meu. Și de puterea pe care am deținut-o în noi, Maria Magdalena și cu mine, ca și forțe ale Creației în lume, aducând înălțarea Iubirii pentru întreaga omenire.

Prin urmare, fiecare moment de pasiune a fost plin de scop. Fiecare moment a fost plin de simboluri puternice. Fiecare perfect exprimat, fiecare ales de inimă pentru mesajul și adevărul său. Și puterea acelei rezonanțe a pulsat prin mine – prin acel timp – și totul a fost umplut cu Lumină. Chiar și acele momente în care părea că eu aș fi lipsit. Chiar și atunci, inima mea simțea holograma, simțea tot ce era inclus în acel moment, și inima mea s-a bucurat.

Vă îndreptați către momentul conștiinței depline. Și în timp ce prin percepția minții acest lucru ar putea părea că are nevoie de timp ca să se manifeste, prin inimă voi ați pășit dincolo de ușă. Perfecțiunea Iubirii este acum în desfășurare în întreaga lume – și asta chiar în timp ce vorbim.

Este foarte important să faceți trecerea la inimă, să lăsați acest Paște să fie momentul vostru de transformare. Pentru că adevărul Iubirii schimbă instantaneu vibrația fiecărei experiențe. El vă schimbă percepția în unitatea Iubirii. El transformă subconștientul în spirit, astfel încât tot ceea ce se manifestă este manifestarea adevărului inimii voastre.

El înlocuiește cu ușurință povestea dualității, credința într-o personalitate care a experimentat mult din ceea ce este mai puțin decât Iubire. Și odată ce aceasta a fost ridicată în vibrația inimii, atunci ceea ce este creat este expresia lui Dumnezeu sărbătorind frumusețea omenirii care devine magnifica inimă deschisă a Iubirii Reale experimentată ca viață pe Pământ.

Așa că, haideți să mergem pe această cale împreună. Haideți să fim expresiile inimii numai Iubire. Haideți să sărbătorim puterea pe care Paștele o deține știind că Eu Sunt alături de voi la fiecare pas pe care îl trăiți în desfășurarea Iubirii cu toată lumea.  


Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.