vineri, 10 aprilie 2015

Schimbarea Corpului Mental - Ființele Celeste Albe



Primit prin Natalie Glasson

Ființe de lumină mărețe, magnifice și celeste de pe Pământ, vă onorăm pentru calea frumuseții pe care voi o acceptați în acest moment de ascensiune. Frumusețe este calea voastră, frumusețe este întruparea voastră, frumusețe este experiența voastră și acesta este adevărul vostru. Acolo unde este prezența Creatorului, acolo este și frumusețe; asemeni iubirii, frumusețea este o esență a Creatorului, o energie care îl descrie și îl înfățișează pe Creator.

Unul dintre cele mai mari daruri pe Pământ și în procesul ascensiunii voastre este capacitatea de a recunoaște și experimenta frumusețea Creatorului în propria voastră ființă, în toate și în tot. Dacă puteți schimba perspectiva minții voastre pentru a vă permite să știți și să credeți că există o energie a Creatorului înfățișată ca adevărata frumusețe și că aceasta este prezentă întotdeauna, chiar și în cele mai aspre medii sau situații, atunci vă permiteți vouă înșivă să intrați în divina curgere și esență a Creatorului.

O astfel de experiență duce la recunoașterea Creatorului, la a vă deschide pe voi înșivă la experimentarea Creatorului și la a-l întrupa pe Creator. Recunoașterea frumuseții Creatorului în toți și în toate și mai ales în voi înșivă, vă permite o pură experimentare a Creatorului. Aceasta este o cale foarte pură și adevărată pentru a recunoaște că voi sunteți desăvârșit alăturați, ca una, cu tot ceea ce este Creatorul.

Dorim să vă invităm să recunoașteți frumusețea Creatorului în acțiunile, viziunile și experiențele simple din realitatea voastră precum și în miezul ființei voastre. Încurajați-vă să vedeți frumusețea Creatorului de cinci ori în fiecare zi. Atunci când, de exemplu, recunoașteți frumusețea unei flori sau zâmbetul unui străin, acordați-vă un moment, chiar dacă o faceți după ce ați experimentat acest lucru, de a fi prezenți cu acea frumusețe în spațiul vostru de liniște. Acordați-vă un moment în care să respirați frumusețea Creatorului în ființa voastră ca și cum aceasta ar fi o lumină magică sau fortifiantă.

Simțiți prezența acelei frumuseți care știți că nu este ceva tangibil, dar este frumusețea Creatorului; lăsați ca această adevărată binecuvântare a Creatorului să se miște prin întreaga voastră ființă permițându-i să se odihnească oriunde este necesar. Simțiți această frumusețe penetrându-vă prezența și conștientizați că acesta este momentul vostru în care îl experimentați pe Creator precum și toate magnificele vibrații ale Creatorului. Fiecare vibrație a Universului vă este deschisă în acest moment, vă este disponibilă să o explorați, să vi-o amintiți și să rezonați cu ea. Un act atât de simplu de a recunoaște frumusețea Creatorului în ființa și realitatea voastră vă poate expansiona conștiința astfel încât să puteți accesa întregul univers al Creatorului.

Vă încurajăm și vă reamintim să recunoașteți ce frumoasă și magnifică ființă energetică și suflet sunteți, care există etern integrată și fuzionată cu universul Creatorului, o frumoasă tapiserie a energiei forței vieții. Prin faptul că vă permiteți să recunoașteți în fiecare zi frumusețea vă veți angaja frumusețea naturală a propriei voastre ființe mărindu-i prezența și curgerea în ființa voastră fizică, proiectând-o astfel în întreaga voastră realitate. Proiecțiile frumuseții voastre vor alimenta o mai mare experimentare a Erei Iubirii pe Pământ.

Recunoașterea adevăratei frumuseți susține experimentări mai profunde ale Creatorului și Iubirii, creând astfel o manifestare mult îmbunătățită a Iubirii pe Pământ. Pentru a manifesta mai departe Era Iubirii pe Pământ, vă rugăm să vă angajați cu și să experimentați frumusețea Creatorului în toate formele sale, frumoase și magnifice. Cea mai mare dorință a noastră este ca voi să recunoașteți frumusețea în toate situațiile și experiențele din realitatea voastră, chiar dacă acestea sunt inițial considerate ca negative sau pozitive, dureroase sau pline de bucurie, provocatoare sau de rutină.

Dorim să vă încurajăm să vă eliberați de gândirea voastră limitatoare trei dimensională care vă leagă încă de o perspectivă îngustă asupra Pământului și asupra voastră înșivă, astfel încăt să puteți vedea imaginea mai mare a ființei, realității și călătoriei voastre de ascensiune. Aceasta este o experiență foarte puternică pentru că odată ce vă puteți detașa de perspectiva voastră îngustă și îngustătoare despre voi înșivă și realitatea voastră fizică, voi puteți accesa conștiința Creatorului și să-i permiteți cu adevărat minții voastre și percepțiilor voastre să se mute în dimensiunea a cincea, ceea ce permite întruparea sufletului până în punctul ascensiunii.

Atunci când mintea voastră, corpul vostru mental se mută în dimensiunea a cincea, lumea fizică poate fi văzută la un nivel cu totul diferit, realitatea voastră nu mai este o serie de provocări, dezamăgiri sau confuzie. Totul este văzut, întâmpinat și experimentat ca o frumoasă binecuvântare a renuniunii cu Creatorul, astfel încât siguranța, iubirea și cunoașterea interioară sunt cu adevărat experimentate și aduc bucurie.

În universul Creatorului există dimensiuni ale conștiinței pe care voi le puteți accesa și primi pentru a vă accelera amintirea și cunoașterea interioară. Diferite aspecte și corpuri ale ființei voastre pot accesa diferite dimensiuni ale conștiinței. Din 2012 corpul vostru spiritual accesează și întrupează cea de-a cincea dimensiune a universului Creatorului pentru a experimenta o extraordinară eliberare, expansiune și libertate, care au fost filtrate în întreaga voastră ființă pentru a crea valuri de iluminare, iluminarea și alinierea cu divinul.

Mintea, corpul mental și percepțiile multora au comutat uneori foarte agresiv și neechilibrat din dimensiunea treia în dimensiunea a patra, a cincea și chiar în a șasea. Dimensiunea a treia încurajează experimentarea fizicalității, observarea și ascultarea, rezonând cu corpul fizic, recunoscându-și limitările și puterile. Dimensiunea a patra încurajează rezonarea cu corpul emoțional, experimentarea curgerii divine a Creatorului. Dimensiunea a cincea rezonează cu corpul mental și cu completa întrupare a sufletului pentru a susține finalizarea ascensiunii.

Pe măsură ce corpul mental se angajează să se alinieze pe deplin și să îmbrățișeze cea de-a cincea dimensiune, el primește instrumente și sprijin de la cea de-a cincea dimensiune pentru a se deschide și mai deplin la acceptarea întrupării sufletului. Corpul mental și perspectivele încep să se modifice pentru a intra în aliniere cu sufletul, conectându-se astfel cu o înțelegere și o recunoaștere a sinelui adevărat mult mai expansivă. Pe măsură ce sufletul se infiltrează în corpul mental prin lumina cinci dimensională, acceptarea și manifestarea Erei Iubirii se va manifesta cu o mai mare putere și abundență pe care să o experimenteze toți.

Când corpul mental pâlpâie către și din dimensiunea a cincea, sunt experimentate momente de iluminare și iluminarea. Când corpul mental fuzionează mai deplin cu dimensiunea a cincea, atunci momentele de iluminare pot deveni experimentări eterne ale conștiinței expansionate a Creatorului. Poate ați dori să apelați la ajutorul nostru pentru a susține marea fuziune a corpului vostru mental și a perspectivelor cu cea de-a cincea dimensiune.

”Ființe Celeste Albe, fac apel la sprijinul și ajutorul vostru pentru a fi în serviciul meu acum. Vă rog să mă înconjurați în lumina voastră celestă albă pură, vindecând orice rezistență față de Creator care s-ar putea afla în ființa mea. Curățați-mă complet astfel încât să pot experimenta mai deplin curgerea Creatorului și sufletul meu să se poată mișca mai liber și mai ușor prin ființa mea. Vă rog să-mi pregătiți întreaga ființă, în special corpul meu mental pentru o mai profundă fuziune și întrupare a energiilor, vibrațiilor și luminii cinci dimensionale.

Recunosc că permițându-i corpului meu mental să rezoneze mai deplin cu cea de-a cincea dimensiune îi permit sufletului meu și conștiinței Creatorului să curgă peste și prin corpul meu mental aducând o mai profundă conștientizare, iluminare și recunoaștere a Creatorului. Cu o conexiune și o întrupare mai profundă a celei de-a cincea dimensiuni la nivel de corp mental, îi permit îngustei mele percepții și focalizării pământești asupra celei de-a treia dimensiuni să cadă. Îmi permit să văd, simt și recunosc imaginea de ansamblu și planul divin pentru călătoria mea de ascensiune, procesând înțelepciunea și conștientizarea sufletului meu prin corpul meu mental care îmi va comuta automat perspectivele și credințele la un nivel mai profund și în miezul ființei mele.

Invit acum Ființele Celeste Albe să tragă conștiința cinci dimensională a Creatorului astfel încât să-mi penetreze corpul mental, mintea, procesul de gândire, credințele și perspectivele. Să creeze o tranziție pașnică și ușoară în timp ce corpul meu mental se stabilește în conștiința cinci dimensională a Creatorului. Îmi permit mie însumi să recunosc acum curgerea divină, luminarea și iluminarea sufletului meu curgând mult mai deplin în mintea și în corpul meu mental, accelerându-mi astfel ascensiunea și rezonarea cu Creatorul. Mulțumesc.”

Stați pur și simplu sau întindeți-vă liniștiți în timp ce noi, Ființele Celeste Albe, vă înconjurăm în lumina noastră albă pură, trăgând în energia noastră și a voastră înșivă conștiința cinci dimensională a Creatorului. Dați-vă voie să o primiți în timp ce vă imaginați lumina curgând în întreaga voastră ființă, în special în mintea și în corpul vostru mental. Spuneți în minte, ”Accept dimensiunea a cincea, îmi accept sufletul.” Energiile se vor intensifica în jurul și în ființa voastră, pur și simplu respirați profund, știind că noi vă ghidăm și asistăm această schimbare cheie influentă în ființa voastră, care va aduce o profundă certitudine a uniunii și conexiunii cu sufletul vostru.

Cea mai mare experimentare a dimensiunii a cincea este eliberarea prin descărcarea, acceptarea și întruparea sufletului, conectarea corpului vostru mental în mod desăvârșit cu cea de-a cincea dimensiune va permite o experimentare veridică a Erei Iubirii.

În iubire, eliberare, adevăr și constantă conexiune,
Ființele Celeste Albe


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.