sâmbătă, 11 aprilie 2015

Căutând Salvatorul



Înaltul Consiliu de pe Orion


Canalizat de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Holly Hawkins Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Încă mai căutați un Salvator? Încă mai căutați o sursă exterioară care să vină și să vă dea informații, care să fluture o baghetă magică, care să se năpustească înăuntru și să facă schimbări cu toptanul astfel încât investiția și munca voastră, în ceea ce privește ascensiunea voastră personală, să fie făcută pentru voi? Suntem aici pentru a vă spune că nu acesta este modul în care acest proces se va desfășura. Ascensiunea are loc ca un proces individual pentru fiecare dintre voi, prin propriile voastre eforturi de a găsi Lumina și Adevărul în înteriorul vostru și a le lăsa să strălucească mai puternic în viața voastră schimbându-vă înțelegerea despre voi înșivă în raport cu lumea.

Mulți dintre voi ați înlocuit căutarea răspunsurilor în dimensiunea în care sunteți, cum ar fi conducătorii voștri, fie că sunt religioși sau guvernamentali, ați spus ”nu” acestei căutări și v-ați uitat spre ceruri. V-ați uitat după diferite ființe stelare și ați decis că din cauza faptului că ele sunt non-fizice, ar trebui să aibă toate răspunsurile corecte și că ele vor veni și vă vor salva. Nu ați descoperit că ”grația salvatoare” vine din interiorul planetei voastre, dar noi suntem aici pentru a vă spune că voi tocmai ați înlocuit căutarea în ceruri a Salvatorului.

Vă vom spune că voi sunteți salvatorul vostru. Voi aveți instrumentele. Voi aveți înțelepciunea. Voi aveți conexiunea. Inerent, voi ca acel frumos suflet care sunteți, nu sunteți lipsiți de nimic, de ceva pe care altcineva ar trebui să vi-l aducă. Cu mare iubire vă vom spune, că ceea ce vă lipsește în acest moment este înțelegerea că totul vă este la îndemână, că totul este chiar aici. Totul se află în fața voastră.

Ați putea spune, ”Ei bine, unde este? Nu-l experimentez.” Istoric, această dimensiune a pus energiile în așa fel încât voi să nu le vedeți. Dar descoperirea acestor talente ascunse ale voastre nu vine de la altcineva care să vină să vi le dezvăluie. Această descoperire va veni de la voi înșivă și vă veți da seama că ele au fost tot timpul acolo. Ele nu au fost niciodată departe de voi.

Am dori să vă încurajăm să vă așezați și să rumegați această informație, pentru că îi poate împinge pe mulți în direcția greșită. Știm asta. Cu toate acestea, în ceea ce privește acest proces de ascensiune, el are loc din interiorul vostru, în primul rând, tot așa cum și planeta voastră își experimentează propria sa ascensiune din interior. Ea nu se uită după alte planete care să vină să o ajute. Dacă v-am spune o astfel de poveste cum că frumoasa voastră planetă pe care voi sunteți a căutat ajutor la alte planete și stele, ar putea să vă sune aproape ridicol! Totuși vă vom spune că dacă voi, ca ființe umane, vă uitați după alte rase care sunt non-fizice să vină să vă salveze, este același lucru. Pentru că aici este vorba despre liberul vostru arbitru. Este vorba despre alegerea voastră. Este vorba despre fiecare alegere pe care o aveți de făcut în fiecare moment când luați o nouă decizie, să luați toată imensa cantitate de informații pe care o luați, să o digerați și să o puneți de fapt în practică. De fapt, voi folosiți o parte din ceea ce auziți, nu vă uitați după o baghetă magică, nu căutați pe altcineva care să vină și să vă schimbe pe voi și să vă schimbe circumstanțele, ci într-adevăr începeți să aveți încredere că aveți în voi resursele necesare pentru a influența toate schimbările pe care le doriți, în mod corect.

Poate că v-ați dori ca lumea voastră să se întoarcă cu susul în jos, dar vă vom spune că din punct de vedere energetic voi nu sunteți pregătiți pentru completa schimbare a lumii voastre în ceea ce voi vă imaginați. Este nevoie ca lucrurile să se întâmple în etape. Puteți permite acele etape și să aveți încredere în voi înșivă pentru a vă face treaba conștient și cu fidelitate în timpul acelor etape, în loc să solicitați altcuiva sau altor informații să apară și să schimbe totul în mod magic pentru voi? Gândiți-vă la voi înșivă dacă ați fi știut că trebuie să săpați în voi, să găsiți resurse și să încercați ceva nou, și să încercați un alt lucru care este nou, să încercați un alt lucru care este nou, cum începe acea împuternicire să crească în voi. Aveți o mai mare încredere în voi înșivă. Începeți să vedeți că Adevărul și Lumina sunt în voi. Începeți să înțelegeți că ele au fost întotdeauna cu voi și că nu au fost separate niciodată de voi. Nu recâștigați ceva ce a fost pierdut. Doar dezvăluiți ceva ce a fost ascuns. A fost întotdeauna acolo! Este și acum.

Vă veți simți mult mai bine, dacă am putea să o facem să sune atât de simplu, în timp ce mergeți mai departe știind că voi ați făcut acest lucru pentru voi înșivă. Pentru că dacă ar fi venit o stea și ar fi fluturat o baghetă magică și ar fi făcut ca viața să fie așa cum voi credeți că ar trebui să fie în procesul ascensiunii, v-ați simți dependenți. V-ați simți dez-împuterniciți. Toate acestea au legătură cu înțelegerea și întruparea împuternicirii care voi sunteți deja. Modul în care voi găsiți acele resurse este prin săparea în interior.

Dacă citiți sau ascultați surse canalizate, cât de mult din ceea ce auziți sau citiți puneți în aplicare? Ați citit ceva ce suna ca o idee importantă și pe care să o aplicați și încorporați în viața voastră? Ați văzut rezultatul ei? Nu tot ceea ce este canalizat va rezona cu voi. Alegeți acele lucruri care vi se par potrivite. Ele vor fi simțite ca rezonante. Cum știți că ele sunt potrivite? Pentru că vă simțiți bine atunci când le aplicați. Vă simțiți bine atunci când le citiți sau le ascultați. Acesta este barometrul vostru. Ce simțiți în legătură cu asta? Obțineți rezultatele pe care le doriți prin aplicarea lor? Dacă obțineți rezultatele pe care le doriți, atunci aveți încredere în ele. Acesta nu este un proces care se realizează peste noapte. Aveți încredere și înțelegeți că aveți toate resursele de care aveți nevoie în voi. Ele sunt acolo. Dacă aveți încredere că sunteți deja una cu Sursa, în cea mai profundă parte a cine sunteți voi, nu la nivelul conștiinței umane, ci în cele mai profunde părți ale voastre, atunci știți că aveți toate resursele pentru asta. Începând să aveți încredere în voi înșivă în acest mod, vă va duce acolo unde vă doriți să ajungeți, și în procesul de a face acest lucru, veți deveni încrezători, împuterniciți și capabili să împărtășiți acest lucru cu alții, pentru ca și alții să se poată conecta cu această vibrație.

Fiți binecuvântați,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion


© 2015 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.