joi, 16 aprilie 2015

Actualizare 16 Aprilie 2015



Suntem, începând de ieri, într-o nouă fereastră energetică intensă. Va dura cam încă două zile, după care vom avea o scurtă pauză pentru integrare, cam 4-5 zile, și apoi o luăm din nou la drum. Adică alt val puternic de energie. Numai și numai de noi depinde cum le vom face față. Valurile care vin sunt din ce în ce mai puternice pentru că acum ”se bate fierul cât e cald”. Mulți descoperim că nu suntem de fier, alții că suntem de fier și alții că cel mai mult ne dorim o pauză. Gusturile nu se discută.

Și acesta este cel mai important aspect al perioadei. Nervii noștri sunt întinși la maximum, aproape să pocnească. Creierul nostru trei dimensional este infuzat cu energii necunoscute lui, conștiința și sinele își accentuează coborârea în materie, adică în formele noastre fizice, și efortul pe care îl avem fiecare de făcut este diferit.

Compasiunea și acceptarea sunt cele care este necesar să acompanieze acum calmul, răbdarea, armonia și starea de centrare. Știu că este enervant ca atunci când spuneți ”Ce urât miroase asta/aici!” să vină cineva și să vă spună ”Urât? Ce să miroasă urât? Nu miroase absolut deloc urât!” Faceți efortul de a nu vă enerva. Nu uitați că fiecare avem lumea noastră, percepțiile noastre și că unii oameni nu s-au dezbărat încă de concepțiile că ”Totul este o apă și un pământ”. Apelați la înțelepciunea pe care ați dobândit-o și nu mai sporiți și voi tensiunea.

Multe manifestări ale ego-ului ies la suprafață. Nu vă luați la trântă cu el, că nu aveți nici o șansă. Iubiți-l, ascultați-l, recunoașteți-l drept ceea ce este, un sistem de navigare care scapă uneori de sub control. Ca și GPS-ul. Fie că este al vostru, fie că-l recunoașteți în alții (caz în care trebuie să fiți sinceri și să recunoașteți că este și al vostru). Pur și simplu NU reacționați. Lăsați să treacă, lăsați să treacă, lăsați să treacă, sau altfel spus dați drumul, dați drumul, dați drumul.  Respirați profund și mutați-vă atenția pe altceva, pe ceva ce vă produce bucurie, relaxare, o stare de bine.

Vizitați cât de des puteți Centrele Frecvenței de Re-calibrare pentru a vă recâștiga calmul. Este suficient doar un gând pentru a ajunge acolo. Ele se află în planurile noastre interioare și le putem accesa oriunde ne-am afla și oricând. Chiar și în timpul unei ședințe importante în care ni se pare că tăiem frunză la câini sau că alții ne toacă nervii.  Mai multe detalii despre aceste Centre găsiți aici.

Vă doresc o zi minunată și TOATE PÂNZELE SUS!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.