luni, 13 aprilie 2015

Raport Meteorologic Energetic Arcturian #1



Transmis de către Arcturieni

De Suzanne Lie

Preaiubiților, noi suntem Arcturienii.
Suntem aici pentru a începe procesul de a împărtăși cu voi rapoartele meteorologice energetice. După cum știți, câmpurile energetice pe Gaia au fost extrem de intense, iar frecvențele par a fi în creștere fiecare zi. Cu toate acestea, în același timp, există unele locuri, situații și oameni în care frecvențele par a scădea. Acest lucru se datorează faptului că, pe măsură ce frecvența crește, sunt oameni care abandonează.

Acest lucru nu înseamnă că acești oameni nu vor fi capabili să-și continue procesul Ascensiunii, ci mai degrabă că, uneori preaiubiții noștri Galactici și Celești care poartă forme umane au nevoie de ceva timp ca să se odihnească. Unii dintre voi aveți nevoie ca pur și simplu să vă opriți și să stați liniștiți, să vă luați o vacanță, să faceți numai ceea ce vreți să faceți, să fiți cu prietenii, să călătoriți, să fiți în natură, să scrieți, să cântați, să dansați – orice vă aduce bucurie în viața voastră.  

Acest lucru este atât de important pentru că, chiar și atunci când stați liniștiți, acestea lucrează din greu. Corpul vostru trebuie să se adapteze la frecvențe din ce în ce mai înalte ale Luminii. Atunci când această Lumină mai înaltă intră în glanda voastră pineală, ea intră în sistemul endocrin și se mișcă prin toate chakrele voastre. Atunci când Lumina de o frecvență mai înaltă se mișcă prin sistemul vostru endocrin al tuturor chakrelor voastre, voi începeți să aveți diferite fuziuni bio-chimice, ca să spunem așa.

Un alt lucru care se întâmplă este că timpul devine din ce în ce mai confuz. Această confuzie se datorează faptului că, pe măsură ce intrați în conștiința voastră cinci dimensională, începeți să vă amintiți cum este să trăiți în ACUM. Așa că, veți ajunge să fiți atât de implicați în ACUM-ul a ceea ce faceți, gândiți sau sunteți, încât pierdeți orice noțiune a timpului.

Apoi priviți în urmă și ziceți ”Oh, uită cât timp am pierdut.” Vrem să știți că nu există nici o pierdere de vreme. Vrem să știți că este vital să vă permiteți să vă predați adevăratului vostru SINE, să vă predați SINELUI vostru cinci dimensional care rezonează cu ACUM-ul lui UNU.

Vorbind de rezonanță, vedem că mulți dintre voi au început să simtă fuziunea kundalini în drumul ei în susul coloanei voastre vertebrale și ondularea ei în sus și în jos. În acea kundalini Corpul vostru de Lumină se pregătește să-și facă cunoscută prezența. Acum, nu vă vom da un timp pentru asta, deoarece timpul este o iluzie a celei de-a treia dimensiuni.

Voi aveți deja un Corp de Lumină în Sinele vostru cinci dimensional. Atunci când serviți pe Nava Stelară, în primul rând serviți în Corpul de Lumină. Cu toate acestea, Corpul de Lumină pe care voi îl purtați în timp ce sunteți în starea voastră de conștiință cinci dimensională nu arată la fel ca și Corpul de Lumină pe care voi îl puteți percepe în timp ce sunteți într-o stare de conștiință trei dimensională.

Dacă percepeți un Corp de Lumină, în alte lumi, dar voi sunteți în conștiința voastră trei sau patru dimensională, acesta va fi un lucru care este aproape dincolo de percepțiile voastre. Prin urmare, el va arăta ca o străfulgerare de Lumină. El va fi puțin neclar, și s-ar putea să nu vedeți detalii cum ar fi degete, degetele de la picioare, nas sau ochi. S-ar putea să vedeți doar o mare ființă de Lumină.

Cu toate acestea, dacă și voi purtați un Corp de Lumină cinci dimensional, veți percepe acel corp mult mai detaliat. De fapt, veți putea vedea toate detaliile acelei ființe. Îi veți putea vedea fața, brațele, corpul și puteți simți că și aceasta rezonează la acest Corp de Lumină cinci dimensional așa cum o faceți și voi.

Este foarte dificil să percepeți cu acuratețe o realitate care este dincolo de starea voastră de conștiință. S-ar putea să fiți în stare să o percepeți cu imaginația voastră, care este într-adevăr gândirea voastră cinci dimensională, pentru o perioadă scurtă de timp. Dar veți obosi rapid deoarece creierul vostru trei dimensional nu este programat pentru acel tip de percepție.

Acum, din ce în ce mai mulți dintre voi, preaiubiții noștri care purtați un vehicul pământesc, începeți să vă treziți la percepțiile voastre mai înalte. Începeți să vedeți cu clarvederea voastră, să auziți cu clarauzul vostru și să simțiți cu clarsimțirea voastră.

Prin urmare, sunteți capabili să vedeți ființele de Lumină pe care nu ați fost capabili să le vedeți înainte. Cu toate acestea, până nu vă obișnuiți să percepeți acea frecvență, s-ar putea să întâmpinați în continuare dificultăți în perceperea, confirmarea și recunoașterea detaliilor date de aceste percepții.

Seamănă foarte mult cu folosirea unui aparat de radio vechi, cu cristale, încercând să prinzi o transmisie de viteză foarte mare din spațiul cosmic. Acel radio nu va putea să o prindă, și chiar dacă ar reuși să o facă, ea nu va fi foarte clară. Asta este ceea ce se întâmplă cu voi acum. Fiți răbdători și permiteți-vă să percepeți realitățile mai înalte în orice mod vin spre voi.

Amintiți-vă că credința și percepția vă sunt cei mai buni prieteni. Dacă puteți crede că ”Percep o Navă Stelară”, atunci v-ați dat vouă înșivă permisiunea de a vă imagina că chiar vedeți o Navă Stelară. De fapt, voi nu puteți vedea acea Navă Stelară numai dacă nu vă folosiți imaginația cinci dimensională, sau clarvederea, sau ați putea-o auzi cu clarauzul vostru. Ați putea ca pur și simplu să știți că acea Navă Stelară este acolo prin clarsimțirea voastră.

Uneori veți privi în sus spre cer, veți vedea o stea și veți spune ”Nu, asta este mai mult decât o simplă stea. Știu în mine că asta este mai mult decât o stea. O pot simți. O pot simți în inima mea. O pot vedea în cel de-al Treilea Ochi al meu. Mă chiar pot imagina pe acea Navă Stelară. Oh, ACUM îmi pot aminti acel vis pe care l-am avut nu demult.

Nu-mi amintesc multe detalii în legătură cu acel vis. Îmi amintesc doar că vorbeam cu cineva care nu era în mod sigur om. Chiar dacă erau Pleiadeeni, nu erau în mod evident oameni. Arătau ca oamenii, dar nu i-am simțit a fi oameni. Nu vorbeau așa cum o fac oamenii. De fapt, nici măcar nu vorbeau. Am vorbit doar în mințile noastre.

Apoi am încercat din greu să aduc astea cu mine în sinele meu fizic atunci când m-am trezit.  Dar le-am putut ține doar pentru câteva minute și apoi totul a dispărut. Tot ceea ce mi-am mai putut aminti a fost ”Cred că am avut o experiență noaptea trecută, dar nu-mi pot aminti nimic din ea.”

Nu vă faceți griji, prin practică veți atinge perfecțiunea. Din ce în ce mai mult veți fi capabili să vă dați seama că ne vizitați în mod regulat. Veți fi capabili să recunoașteți că și noi vă vizităm. Acum, noi nu vă vizităm în sensul că ne-am reduce frecvența corpurilor noastre până la densitatea lumii voastre, cu excepția unor perioade foarte scurte de timp.

Atunci când vizităm frecvența voastră, de cele mai multe ori noi purtăm costume speciale care ne ajută să ne păstrăm frecvența noastră interioară. Dacă ați dori să mergeți pe fundul oceanului, ați purta un costum special pentru că ați avea nevoie de acel ajutor ca să puteți supraviețui într-un mediu atât de diferit.

În același fel, și noi avem adeseori nevoie de ajutor pentru a putea petrece mai mult din timpul vostru în frecvența joasă a realității voastre. De asemenea, noi știm cum să proiectăm, ceea ce voi numiți în dimensiunile a treia și a patra, licăriri de magie.  

De fapt, noi știm cum să creăm o formă gând în jurul nostru. Prin urmare, voi vedeți acea formă gând pe care noi am creat-o. Nu încercăm deloc să vă prostim, dar nu vrem să vă speriem. Noi vrem ca voi să știți că suntem printre voi, și că ne plimbăm alături de voi mai mult decât vă puteți imagina.

Acum, din nou noi vom coborî și vom merge alături de voi o vreme, apoi ne vom întoarce pe navele noastre și în frecvența noastră înnăscută mai înaltă. Dar ne face bine și nouă să ne coborâm, chiar dacă este nevoie să facem unele pregătiri speciale, pentru că așa putem înțelege cu adevărat ceea prin ce voi, dragii noștri împământați, trebuie să treceți în fiecare zi. De asemenea, vrem să știți că suntem aici și că vom fi din ce în ce mai vizibili.

Așa că, doar relaxați-vă și credeți că suntem reali. Amintiți-vă, doar ceea ce credeți puteți percepe și doar ceea ce puteți percepe puteți crede.

Să știți că noi vă putem percepe pe fiecare dintre voi, și vă trimitem tuturor Lumină. Trimitem Lumină întregii omeniri, în special celor care sunt pierduți. Din fericire, sunt mulți dintre membrii celor pierduți care se trezesc. Suntem foarte fericiți să împărtășim cu voi această informație.

Ei bine, ne vedem pe Nava noastră. Vom reveni în curând (în iluzia voastră a timpului) pentru a vă transmite un alt Raport Energetic Meteorologic. Să aveți o zi minunată, și vă trimitem binecuvântări vouă tuturor,
Arcturienii.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.