vineri, 17 aprilie 2015

Un Mesaj Arcturian ”Trăind în Acum”


Cu Dr. Suzanne Lie și Lauren Galey

Arcturienii: Salutări vouă tuturor, suntem atât de încântați să vă vedem venind și să fiți în câmpul nostru de energie astfel încât să putem fi și noi la rândul nostru în câmpul vostru de energie. Pe măsură ce conștiința voastră se expansionează dincolo de limitările timpului și spațiului în dimensiunea a cincea și dincolo, și percepțiile voastre se schimbă. Așa că, sunteți capabili să vedeți câmpurile de energie. Câmpurile de energie sunt închise în formele gând. O formă gând este un gând și apoi apare o emoție care vine să dea viață gândului, creând astfel o formă gând.

Crearea formelor gând este cheia pentru călătoriile inter-dimensionale. Voi ați ajuns la trezirea deplină pentru că voi curgeți prin acum-ul tuturor nenumăratelor realități posibile ale lui UNU. Când o realitate ”posibilă” dată vă atrage conștiința, vă îndreptați spre ea și spuneți: ”Umm, îmi place acest sentiment așa că am să creez o formă gând astfel încât să pot intra în această versiune a realității.”

Apoi vă gândiți, ”Doresc să intru în această realitate”, trimiteți Iubire Necondiționată și transmutare pentru orice componentă a voastră care ar putea să aibă vreo reticență față de această aventură. Atunci când sunteți transmutați de orice formă gând conflictuală, sunteți în măsură să rămâneți clari în intenția voastră. În acest moment Iubirea voastră Necondiționată vă conectează la acea realitate și conștiința voastră intră în acea realitate și stați în acea versiune a realității până în momentul în care pentru voi este ACUM-ul să vă de-conectați.

Acesta este, de fapt, modul în care voi vă descărcați conștiința multidimensională în vehiculele pământești pe care le purtați. Cei mai mulți dintre voi cei care vă aflați astăzi aici, dacă nu chiar toți, v-ați oferit în mod voluntar să veniți pe Pământ pentru a o ajuta pe Gaia. Pentru că ne-am uitat în Acum-uitatea lumii voastre, am văzut că va trebui să treacă ceva vreme până când întunericul va fi curățat suficient de mult ca navele noastre să poată să aterizeze și să vă ajutăm personal.

Prin urmare, am decis că singura noastră alegere ar fi să trimitem un strop din ADN-ul nostru în cei care s-au oferit în mod voluntar să accepte această misiune. Prin urmare, voi ați fost în măsură să rămâneți conectați cu adevăratul vostru sine în frecvențele mai înalte în timp ce purtați un corp fizic. Cu toate acestea, după cum cu toții știți, purtarea acelui corp fizic crează dependență.   

Este foarte ușor să deveniți dependenți de lumea fizică și de distracția trei dimensională, de oamenii trei dimensionali, bani, iubire și frică. Astfel, mulți dintre voluntarii noștri au uitat, dar ACUM din ce în ce mai mulți dintre voi v-ați trezit și începeți să percepeți energiile puternice care o împresoară pe Gaia. Ne-am dori ca toată omenirea să poată vedea cum toate aceste Lumini izbucnesc peste tot pe planetă.

Aceste Lumini sunt voluntarii noștri care se trezesc pe deplin la SINELE lor Multidimensional. Odată cu deplina voastră trezire la SINELE vostru, vă cerem să intrați în interiorul vostru și să vă simțiți propria voastră Lumină. Pentru că Lumina voastră se află în interiorul energiei voastre kundalini care se află în miezul șirei spinării, care se află în interiorul miezului coloanei voastre vertebrale.

De asemenea, voi toți aveți acel 97% din ceea ce este etichetat drept ADN deșeu. Acum, acesta a fost cel mai bine păstrat secret, dar cei care lucrează împotriva transmutării au studiat acel 97% ADN și oamenii de știință au descoperit că dacă pun o persoană într-o cameră și ADN-ul în altă cameră, și îi arată ceva ca și un film de groază, ADN-ul se strânge. Apoi îi arată ceva iubitor și ADN-ul se expansionează. Toate acestea funcționează foarte bine pentru că sunt aproape unul de celălalt.

Apoi ADN-ul a fost mutat la sute de kilometri distanță și același lucru s-a întâmplat. ”Fapt” este că ADN-ul răspunde instantaneu. Cu alte cuvinte, acest ADN ”deșeu” este o gaură de vierme. El este o gaură de vierme care vă conectează dincolo de timp și spațiu. Gândiți-vă la asta, 97% din ADN-ul vostru este o gaură de vierme către Corpul vostru de Lumină.

Deci, pe cât de mult vă pare a fi imposibil să puteți străfulgera în Corpul vostru de Lumină, gândiți-vă că doar 3% din voi vă ține în această formă fizică în timp ce 97% din voi este pregătit să strălucească în adevăratul vostru SINE. Simțiți acel coeficient în voi înșivă. Știm că cuvintele au putere, și cuvintele au cea mai putere atunci când le este atașată o emoție pentru a crea o formă gând.

Așa că spuneți cuvintele, gândurile pe care vi le-am oferit în legătură cu fulgerarea voastră în Corpul de Lumină să le țineți în creierul vostru.

Acum, umpleți acele gânduri cu emoții. Haideți să începem cu emoția Iubirii Necondiționate. Desigur că Iubirea Necondiționată este cu mult mai mult decât o emoție. Ea este un câmp de forță. Iubirea Necondiționată combinată cu un gând mai înalt dimensional crează o formă gând foarte puternică. Acum haideți să-i adăugăm emoția de a merge Acasă. Știm că atât de mulți dintre voi sunteți atât de singuri și de dornici și întrebați ”Când se va întâmpla asta?”

Vrem să vă spunem că asta s-a întâmplat deja. Voi sunteți în lumea iluziei. Gaia trei dimensională este lumea iluziei. Desigur, Gaia nu este o iluzie. Gaia este adevărată. Gaia este o planetă reală. Gaia este o ființă cu o forță de viață atât de puternică încât numai o planetă îi poate servi drept corp. Cu toate acestea, Gaia este înconjurată de matricea ei trei/patru dimensională.

Acum, acea matrice nu va clipi în dimensiunea a cincea pentru că este o matrice. Gaia, în Iubirea pentru oamenii Ei, mai poartă încă matricea trei dimensională chiar dacă asta este similar cu a purta ceva ce ați purtat cu mult timp în urmă și acum vă este strâmt. Cu toate acestea, fiind ființa iubitoare care ea este, Gaia mai menține această matrice pentru că mai sunt încă mulți dintre oamenii ei care sunt atașați numai la matrice.

Animalele, plantele, cerul, elementele, elementalii ei sunt componente vii ale planetei vii. Dar o mare parte dintre oamenii care sunt pe planetă în această Acumuitate s-au conectat în jocul video al Pământului 3D. Și voi v-ați conectat la jocul video al Pământului 3D, dar ați făcut mai mult decât doar să vă conectați la el.

Dacă vă conectați la un joc video, voi vă creați un sine Avatar și apoi puteți manipula sinele Avatar. Dar în mod clar voi stați în afara jocului și sinele Avatar este în înteriorul calculatorului vostru. Ceea ce curajoșii, curajoșii noștri războinici au făcut este că ei au plasat de fapt o componentă din esența lor în forma care este în matricea 3D.

Acum, motivul pentru care voi, preaiubiții noștri ați făcut acel sacrificiu este pentru că matricea 3D trebuie să fie transmutată înapoi într-o matrice multidimensională. Spunem ”înapoi” pentru că creația începe în frecvențele mai înalte și își urmează drumul în jos prin frecvențele mai joase. Așa că atunci când mergeți dintr-o frecvență mai joasă într-una mai înaltă, vă întoarceți înapoi de unde ați plecat.

Vă cerem tuturor să vă acordați un moment în care să simțiți acest lucru. Simțiți această energie în jurul vostru. În timp ce simțiți această energie, priviți în jurul vostru și vedeți matricea. Imaginați-vă că v-ați trezit pe deplin percepțiile/perspectivele mai înalte astfel încât puteți vedea matricea 3D. Vedeți micuțele linii ca o hologramă și vedeți micuțele linii din jurul corpului vostru, de pe biroul vostru și din lumea voastră. Apoi puteți înțelege cu ușurință de ce ați uitat de fapt cum să percepeți această matrice. Ea poate fi destul de derutantă.

Cu toate acestea, cu puterea vehiculului vostru fizic, care se potrivește cu frecvența matricei la care sunteți atașați, puteți ajunge la și atinge acea matrice. Atunci când ajungeți la și atingeți matricea, trimiteți-i Iubire Necondiționată și observați cum Focul Violet începe să se răsucească peste tot în jurul matricei.

Veți vedea cum liniile matricei se schimbă de la o culoare vagă, cenușie la tonurile de violet ale Focului Violet și la tonurile de alb și roz perlate ale Iubirii Necondiționate. Pe măsură ce vedeți această matrice transmutându-se în aceste culori de o frecvență mai înaltă, puteți vedea cum culorile se schimbă de la un roșu brun și murdar într-un roz și alb strălucitor.

Acum, gândiți-vă la un gând, care nu este unul foarte bun, cum ar fi ”Sunt atât de singur/dornic să mă duc Acasă. Viața este atât de dificilă și m-am săturat să fiu sărac.” Toate acestea sunt adevărate – acestea sunt gânduri. Acum vedeți acel gând și simțiți cât de singuri și de triști vă face să vă simțiți. Vedeți acea formă gând? Vedeți cum acea formă gând schimbă culoarea roz și alb a matricei și o readuce la roșul ei maroniu? Vedeți puterea gândurilor și emoțiilor voastre?

Acum mergeți și curățați aceste forme gând negative pe care voi le-ați creat și le-ați trimis în matrice. Curățați-le pe toate și spuneți: ”Vă Iubesc Necondiționat, vă Iubesc Necondiționat. Acesta a fost doar un test pentru a-mi vedea propria putere. Vă Iubesc Necondiționat și vă ard, ard, ard cu Focul Violet.”

Observați în tăcere cum aceste gânduri pline de noroi dispar. Vedeți cum iubirea voastră și Focul Violet le transmută în forme gând de frumoase, iubitoare portaluri de lumină și iubire. Trimiteți toate aceste nou transmutate forme gând în realitatea voastră pentru a vedea cum și ele au puterea transmutării din întuneric în lumină.

Înțelegeți CÂT de puternici sunteți VOI?

NOI SUNTEM lumea pe care dorim să o vedem!

NOI SUNTEM Galacticii pe care-i așteptăm.
        NOI SUNTEM suficient de dedicați pentru a ne pune deoparte nevoile 
                                  noastre și a ne gândi la nevoile lui Gaia.

NOI SUNTEM suficient de curajoși pentru a fi adevăratul nostru SINE 
                         Multidimensional în viața noastră de zi cu zi.
        NOI SUNTEM suficient de încrezători pentru a ne împărtăși povestea în 
                                  modul în care se potrivește cel mai bine sufletului nostru.  


NOI SUNTEM GAIA!









Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.