sâmbătă, 18 aprilie 2015

Noi Oamenii



De Suzanne Lie

Bună ziua, sunt Sue Lie,

Arcturienii mi-au spus/m-au cicălit să am unele prezentări în care să apar doar eu. Deci, sunt aici pentru a privi dintr-o perspectivă umană ascensiunea. I-am canalizat pe Arcturieni pentru a-mi explica mie însămi, și altora, care este perspectiva mai înaltă. Sunt aici ACUM pentru a explora perspectiva umană.

Am descoperit că nu-mi este prea greu să-mi admit slăbiciunea umană, greșelile, problemele și emoțiile negative. Pot admite de bunăvoie greșelile, fricile și provocările realităților mele paralele, alternative, trecute. Dar cel mai greu îmi este să admit că Eu Sunt Arcturiană. Mi se oprește în gât. De ce se întâmplă asta?

De ce îmi, și ne, este mai ușor să ne recunoaștem greșelile trei dimensionale decât să ne recunoaștem sinele mai înalt dimensional? Răspunsul este că, am fost învățați să credem că noi suntem DOAR oameni. Dar noi nu suntem oameni. Noi ne purtăm înfățișarea de oameni.

Dacă sunteți dispuși să citiți sau să ascultați acest mesaj, atunci este destul de sigur că și voi purtați un vehicul uman. Voi/noi ȘTIM acest lucru pentru că intrăm în contact cu frecvențele mai înalte ale SINELUI nostru.

Prin urmare, noi știm că noi nu suntem DOAR corpul nostru fizic. Ne amintim că noi purtăm un corp fizic. Noi suntem conștiința noastră și conștiința noastră este multidimensională.

Prin urmare, în interiorul acestui corp pe care îl purtăm – nu avem o conștiință. În interiorul corpului nostru se află un portal către toate aceste dimensiuni diferite ale expresiilor sinelui nostru. Prin urmare, în timp ce ne trăim ziața de zi cu zi, și mai ales în timpul somnului, știm că NOI suntem portaluri. Când deschidem acest portal, noi suntem TOATE expresiile SINELUI nostru Multidimensional în ACUM-ul acelei deschideri.   

Pe măsură ce ne expansionăm conștiința în frecvențe din ce în ce mai înalte ale realității, creierul nostru 3D devine demodat. Ne dăm seama ACUM că trebuie să ne întoarcem la mintea noastră multidimensională pentru a fi în stare să navigăm și să înțelegem cum să percepem mai multe octave ale realității în ACUM.

Cu percepțiile noastre expansionate, tot mai multidimensionale, trebuie să rămânem împământați în iubirea necondiționată pentru că aceasta este singura cale în care ne putem menține deasupra tuturor fricilor și îndoielilor, pe măsură ce ne mutăm în teritorii complet neexplorate.

De asemenea, este necesar să continuăm să ne iubim pe noi înșine necondiționat în scopul de a ne DEȚINE pe deplin expresia mai înaltă a SINELUI ca NOI. Este nevoie să continuăm să lucrăm pe iubirea sinelui nostru suficient cât să ne deținem pe deplin înțelepciunea, puterea și iubirea. Să fim expresia mai înaltă a SINELUI nostru în timp ce ne trăim viața de toate zilele este un lucru destul de mare pe care să-l trăim. Instruirea noastră 3D ne spune să respingem ”sinele mai înalt imaginar” al nostru și să ne îngrijim de viața noastră de zi cu zi.

Desigur, pentru sinele nostru mai înalt pe care ego-ul nostru ne spune să-l dăm la o parte, nu există ”fie/sau”. Cu toate acestea, sinele nostru uman, care este sinele uman pe care noi îl purtăm, vrea să împingă deoparte toate acele nonsensuri metafizice și să se îngrijească de afaceri. Dar acest lucru nu mai funcționează pentru noi, pentru că noi știm cine suntem. Noi o știm, în interiorul nostru!

Cu toate acestea, asta nu este o informație cu care putem ieși afară pe stradă și să le-o spunem oamenilor. Sau putem? Prin urmare, NOI vorbim ACUM, chiar dacă la început numai unul cu celălalt. Pentru că , atunci când începem să le spunem oamenilor, începem să ne dăm seama că mulți au aceiași experiență ca și noi, dar lor le este frică să vorbească desprea asta.

Și ce dacă sunt judecați? Și ce dacă acest lucru ne aduce cabala pe cap? Dar, stai! Noi avem minunata noastră conștiință multidimensională și percepțiile noastre mai înalt dimensionale. Le putem vedea aura. Le putem auzi mințile și citi fețele. Nu trebuie să ne identificăm SINELE în fața cuiva care este pierdut în întuneric. Dar le putem trimite iubire necondiționată și Focul Violet.

De asemenea, le putem spune oamenilor care vor spune ”Wow, și eu am avut această experiență.” Vedeți, nu suntem înaintea nimănui și nimeni nu este în spatele nostru. Suntem toți în asta împreună. De fapt, nu există ”înaintea/în fața” sau ”în spatele/urma” atunci când gândim din propria noastră frecvență mai înaltă a SINELUI.

Dacă gândim în termeni de înainte sau în urmă, gândim trei dimensional. Este necesar să ne amintim că nu putem percepe ceea ce se întâmplă cu adevărat atunci când rulăm lucrurile prin acel creier 3D. Este nevoie să ne ocolim creierul 3D și să intrăm direct în mintea noastră multidimensională și în cel de-al Treilea Ochi al nostru deschis și în Inima Înaltă.

Îi reamintim în mod drăgăstos creierului nostru 3D, ”Dragă creier 3D, te iubim foarte mult și-ți mulțumim că ai grijă de vehiculul nostru Pământesc. Ești un pilot de mare clasă. Și vom continua să te iubim pentru că tu iei toate loviturile în dimensiunile mai joase. Îți mulțumim vehicul 3D pentru hrănirea, vindecarea și îngrijirea corpului nostru fizic.”

De îndată ce vom începe să ne amintim cum se simte acest lucru în interiorul corpurilor noastre, cum se simte să începi să rezonezi chiar dincolo de starea de visare și în rezonanța noastră cinci dimensională, vom începe să ne amintim cu claritate realitățile noastre ca și Corp de Lumină.

Apoi, când privim în jos în frecvență și vedem persoana umană, NOI suntem CEL pe care l-am canalizat. Dar ACUM noi SUNTEM de fapt acea persoană mai înaltă. ”Simțul de sine” al nostru, acel ”cine” la care ne gândim ca la sinele NOSTRU, se schimbă în totalitate.

Întrucât înaintea sinelui nostru uman a fost ”inima” noastră și apoi acesta va deveni ”umbra” noastră. S-ar putea să fie nevoie să ne păstrăm umbra pe Pământ, astfel încât tot ceea ce am învățat și ne-am amintit în legătură cu trecerea în sinele nostru mai înalt să poată fi împământat în miezul Pământului pentru a o ajuta pe Gaia în Ascensiunea ei.

Între timp, pe măsură ce trecem prin acest proces, o grămadă de lucruri unice vor începe să se întâmple și acest lucru va începe cu percepțiile noastre. Din ce în ce mai mult vom putea percepe lucruri care nu se încadrează în paradigma 3D.

Sau, din senin, unele lucruri vor dispărea din viața noastră. Nu este nimic important – doar că pur și simplu lucrurile au dispărut. Apoi apar lucruri diferite. De unde au apărut? Ne gândim, ”Chiar îmi pierd memoria.”

Și da, ne pierdem memoria 3D, asta este sigur, dar ce s-ar putea întâmpla, și probabil că se și întâmplă, este că avem scurte sclipiri ale realităților alternative și paralele. Sau sărim de fapt în realități. Cred că avem multe astfel de experiențe. Dacă mergem pe drum și ne întrebăm, ”Oare de ce am făcut...?”

Apoi ne chemăm dintr-un sine trezit mai înalt astfel încât să ne putem alinia cu acel SINE. Apoi vedem acea realitate dintr-o perspectivă mai înaltă, care este foarte diferită. Amintiți-vă că noi încă ne mai purtăm vehiculul pământesc care continuă să se învârtă încoace și încolo pe planeta Pământ. Cu toate acestea, vehiculul nostru Pământesc nu este ”NOI”.  

Acum, vehiculul nostru Pământesc este coarda noastră de împământare. Acesta este modul în care noi ne împărtășim experiențele noastre personale cu alte vehicule pământești și este o modalitate prin care ne împărtășim ascensiunea cu Gaia. Acum ne amintim de ce ne-am luat acest vehicul pământesc ca să-l purtăm. Am venit în această realitate pentru a ajuta spiritul Pământului, pe Gaia.

Cu percepțiile noastre mai înalte, o vedem pe Gaia ca fiind ființa care este atât de mare încât nu s-ar putea defini pe sine însuși ca și om. A trebuit să se definească pe sine însuși ca și o întreagă planetă. Și Gaia este o planetă foarte curajoasă care a ales să fie o planetă trei dimensională.

Ea i-a permis planetei Sale să cadă, și chiar a și stat în căderea Sa, în acea frecvență trei/patru dimensională. Ba chiar le-a permis oamenilor ei pisălogi să trăiască la suprafața sa, unde aceștia au creat nenumărate daune. Gaia este o planetă foarte curajoasă, și NOI toți suntem foarte curajoși pentru faptul că am ales să ne luăm o întrupare în acest Acum. Am ales să venim aici ACUM pentru a o ajuta pe draga noastră Planetă Mamă.   

Planeta noastră este de fapt sinele nostru, pentru că ea este formată din aceleași elemente ca și vehiculul nostru fizic pământesc. Aceia dintre noi care au avut nenumărate încarnări pe Gaia, și și-au amintit multe dintre ele, sunt dedicați în a ajuta Pământul. Suntem deosebit de recunoscători pentru toate acele minunate, și nu întotdeauna minunate, dar provocatoare și întotdeauna evoluționiste, călătorii pe care le-am avut pe planeta lui Gaia.  

Atunci când devenim SINELE nostru, ne dăm seama de propria noastră înțelepciune, putere și iubire înnăscută, care sunt atât de expansive încât numai o planetă le poate deține. Cu alte cuvinte, noi devenim planeta. Am trecut dincolo de problemele noastre omenești pentru că ne-am amintit că noi am venit pe această planetă nu doar pentru a ne ascensiona corpul nostru fizic.

Noi ne-am expansionat conștiința multidimensională tot drumul în jos prin frecvențele dimensionale pentru a ne plasa esența într-un vehicul pământesc care urma să fie portalul NOSTRU în corpul lui Gaia. Când ne conectăm propriul nostru portal în corpul lui Gaia, noi putem împărtăși TOATĂ înțelepciunea, puterea și iubirea mai înalt dimensională a TUTUROR expresiilor mai înalte ale SINELUI nostru.

Binecuvântată să FII iubită Gaia. Ne-ai dat un format în care să putem învăța și în cele din urmă ascensiona. ACUM este onoarea noastră să împărtășim tot ceea ce ne-am amintit cu draga noastră Mamă Gaia.

Noi suntem Oamenii Multidimensionali ai Pământului.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.