miercuri, 22 iulie 2015

Când Răsar Doi Sori: Sirius și Noul An Planetar


De Celia Fenn

Sfârșitul lui iulie este celebrat ca și Noul An Planetar pentru că multe dintre vechile rase de Păstrători ai Timpului de pe Pământ au recunoscut acest moment ca și momentul în care un Nou Ciclu important de Evoluție a Timpului este inițiat. Această perioadă a fost de asemenea asociată cu ceea ce era cunoscut drept ”Poarta Leului”, momentul istoric în care constelația Leului se aliniază cu complexul de Piramide de la Giza. Dar, ați putea întreba, de ce este important acest lucru pentru mine în anul 2015?

Acest lucru este important pentru că Noul An Planetar celebrează momentul în care Steaua Albastră Sirius răsare pe cerul dimineții în același moment și într-o locație apropiată de Soarele nostru. Acesta este momentul în care Pământul are Doi ”Sori” vizibili pe cer. Unul dintre Sori este Auriu și celălalt este Albastru în Frecvență. Această conjuncție de stele celebrează îndelungata conexiune dintre Pământ, și Soarele său, și Sistemul Stelar al lui Sirius.

În Egiptul Antic, în civilizația post Atlanteană care a apărut pe malurile Nilului, răsăritul elicoidal al lui Sirius, după cum se știe, marca și momentul în care Fluviul Nil creștea din cauza ploilor din Africa Centrală și inunda câmpiile din Egipt astfel încât culturile puteau crește. Creșterea apelor semnifica întoarcerea Abundenței și Binecuvântarea pământului, iar acest lucru era asociat cu Sirius și cu răsăritul său elicoidal din Est.

Sirius a fost pentru multă vreme o lumină și o forță călăuzitoare în Evoluția Pământului. Au fost mulți Învățători Stelari puternici care au venit pe Pământ pentru a ajuta Omenirea și s-a crezut că ei ar fi ”zei”. Dintre acești învățători au făcut parte și Ființele cunoscute drept Isis și Osiris care au adus artele agriculturii și învățătură popoarelor din Egiptul Antic pentru a le ajuta să-și reconstruiască lumea după trauma catastrofei Atlanteene. Și acum, în aceste vremuri, ni se spune că Maeștrii Învățători Siriusieni se întorc în lumea noastră pentru a ne ajuta la alinierea frecvenței noastre cu Lumina Diamant care vine și care ridică frecvența Planetei noastre și a Omenirii.

Soarele Auriu și Soarele Albastru  

Ca și Maeștri Învățători, Siriusienii le-au adus Vechilor Egipteni informații care i-au ajutat să-și amintească cine erau și încotro se îndreptau. I-au învățat principiile Ascensiunii, iar acestea au fost înregistrate în texte pe papirusuri și pe pereții templelor și piramidelor. Ei ne-au reamintit tuturor că, corpurile noastre sunt de pe Pământ, dar Sufletele noastre sunt din Stele.

În ultimii ani, ei ne-au mai reamintit și faptul că totul este energie și frecvență și că ascensiunea sau ridicarea conștiinței noastre înseamnă că noi ne putem alinia pe noi înșine cu frecvențele care vin din Inima Cosmică și Centrul Galactic și că acest fapt ne crește frecvența Corpurilor noastre de Lumină și a Corpurilor noastre Fizice și a ADN-ului.

Siriusienii au fost cei care ne-au învățat pentru prima dată despre ”Conștiința Christică” care era încorporată în Lumina Aurie a Soarelui. Frecvența Aurie era Lumină Divină și ea purta energia Iubirii și Compasiunii Divine. Pe măsură ce Omenirea se deschide pentru a primi mai multe transmisii ale Luminii Divine și mai multe Coduri de Lumină care să ridice conștiința, ea îmbrățișează Lumina Aurie și își activează Corpul de Lumină și Conștiința Multidimensională. Primii Avatari Siriusieni ai Conștiinței Christice au fost Isis și partenerul ei Osiris, și ei au adus Lumina Aurie în Egipt. Cel de-al doilea Avatar Siriusian a fost Yeshua, cunoscut ca și Isus, și partenera sa, Maria Magdalena. Împreună ei au întrupat frecvențele Divinului Masculin și Feminin ale Frecvenței Aurii a Conștiinței Christice.

Soarele Albastru era Sirius însuși și el purta Frecvența Albastră a acelui Sistem de Stele cunoscut și ca ”Steaua Albastră”. Această Lumină Albastră profundă purta Codurile unei rase avansate de Ființe de Lumină care erau în serviciul Planului Divin și a Evoluției Galaxiei și Pământului. Răsăritul Soarelei Albastru indica un alt ciclu de Lumină, Iubire și Susținere din partea Maeștrilor Învățători Siriusieni pe calea Evoluției. În urma acestui eveniment, cei de pe Pământ puteau aștepta mari binecuvântări și abundență în viețile lor.

S-ar putea să vă întrebați ce s-a întâmplat? De ce s-a pierdut această învățătură și de ce abia acum este recuperată când noi intrăm în procesul Ascensiunii? Ei bine, în lumea Egiptului Antic atribuțiile Sacre ale Maeștrilor Învățători au fost perturbate de către o preoțime coruptă care avea un program de control bazat în cea mai mare parte pe manipularea energiilor sexuale. Deoarece această lume este o zonă a liberului arbitru, Omenirea a fost lăsată să-și urmeze calea sa, iar Maeștrii Învățători Siriusieni s-au retras din Egipt. Sosirea lui Yeshua și a Mariei Magdalena a reprezentat o altă oportunitate pentru a ancora și împământa Frecvența Aurie. Inițial acest lucru a fost realizat, după moartea lui Yeshua, de către Maria Magdalena care a purtat învățăturile în Franța și în Europa. Dar din nou a apărut o preoțime coruptă care a pus capăt liniei lui Maria Magdalena în secolul al 12-lea prin Cruciada Albigensiană (sau Cathară n.t.)

Acum, în 2015 ni se oferă șansa de a trăi procesul integrării Frecvenței Aurii în procesul Ascensiunii. Și, în timp ce Soarele Albastru răsare pe cerul dimineții, ni se reamintește că valuri de Iubire și Binecuvântări se revarsă asupra noastră din Soare, din Sirius, din Marele Soare Central din Centrul Galaxiei și din Soarele Cosmic sau Inimă. Soarele Albastru reprezintă Iubirea și Susținerea Ființelor de Lumină care s-au încarnat pe Pământ sau care au ghidat conștiința în alte moduri în scopul de a ajunge la acest moment de profundă schimbare când Pământul este pregătit să devină un Corp de Lumină și o Stea Multidimensională Albastră Aurie.

Poarta Leului

După Noul An Planetar în data de 26 Iulie este un Portal sau Vortex puternic care se deschide și care permite ca aceste noi Coduri de Lumină să se reverse în rețelele Pământului. Constelația Leului nu mai este în aliniere cu Soarele care răsare, deoarece acest moment a trecut. Dar energia Leului este cea care este importantă în acest Vortex.

Leul este Păstrătorul Frecvenței Africii și, bineînțeles, Egiptul face parte din Africa. Spiritul Păstrător al Portalului este Spiritul Animalului care păzește integritatea continentului African. Leul reprezintă și Puterea Spirituală, iar Yeshua/Isus a mai fost cunoscut și ca ”Leul lui Iuda” în calitate de reprezentant al liniei avatarilor Siriusieni pe Pământ.

Deci, ”Poarta Leului” este acel moment în care acest Portal se deschide pentru a permite noile Coduri și noile Informații care vor fi modelul pentru anul următor. Leul Regal stă de pază peste Noul Calendar. În hieroglifele Antice Egiptene Portalul era reprezentat de către doi Lei care stăteau unul în fața celuilalt. Ei au fost cunoscuți sub numele de Leul de Ieri și de Mâine, și, desigur, ceea ce se revărsa prin portal era”astăzi”.  Infinitul ”acum” al momentului prezent care poate fi experimentat ca și curgere și creativitate și binecuvântare. Poarta Leului se deschide în data de 26 Iulie, atinge punctul culminant în data de 8 August și se închide în data de 12 August.

Deci asta este, în acest moment, există multe finaluri și noi începuturi care merg cu torentele de Lumină care vin prin Poarta Leului. Nu fiți triști sau supărați dacă aceste vremuri sunt intense, ele așa sunt menite să fie. Puterea noilor binecuvântări spală ceea ce nu mai este necesar astfel încât noul să poată prinde rădăcini și binecuvântările să apară. În lumea Egiptului Antic acest lucru era clar vizibil deoarece râul care inunda spăla urmele culturilor de anii trecuți și depunea nămolul roșu bogat care urma să fie patul culturilor din noul sezon și care urmau să hrănească poporul și țara. În vremurile noastre această manifestare poate că nu este atât de evidentă, dar noi trecem prin același proces intens al sfârșitului și a noilor începuturi a unui ciclu mai bogat și mai abundent care ne stă în față.  

Ascensiunea și Maeștrii Învățători

Acum, în timp ce suntem în acest minunat proces al Ascensiunii Conștiinței noastre în frecvențele mai înalte, noi suntem încă o dată ajutați și asistați de către Maeștrii Învățători Siriusieni. Dar, de această dată noi nu mai suntem în relația ”zei” și ”subiecți”. Noi ascensionăm în propria noastră putere și Maeștrii Învățători sunt văzuți ca și ghizi și ajutoare mai degrabă decât ”zei”.

Pe măsură ce recunoaștem Flacăra Divină din noi înșine și pe măsură ce întrupăm Frecvențele Mai Înalte, inclusiv Frecvențele Aurii, Albastre și Diamant, înțelegem că Pământul a ”promovat” la un nou nivel în care Maeștrii Învățători Siriusieni pot fi consultați în calitate de ”Familie Stelară” sau ”Strămoși Stelari”, dar noi înșine suntem cei care trebuie să ne conducem propria noastră Evoluție prin intermediul Intențiilor și Alegerilor noastre.

Maeștrii Învățători sunt aici pentru a ține ”Cursuri de Măiestrie” pentru a ne reaminti cine suntem și a ne ajuta să pășim în puterea noastră, dar noi suntem cei care trebuie să întrupăm Frecvențele Curcubeului Cristalin ale Noului Pământ.

Momentul Noului An Planetar și Poarta Leului este un moment ideal pentru a îmbrățișa acest adevăr și a păși în Puterea și Lumina noastră Multidimensională ca Oameni Ascensionați, ca și Suflete ale Noului Pământ care întrupează toate Frecvențele Mai Înalte ale Luminii care ne-au fost dăruite de către Învățătorii Stelari și Avatari pentru a avansa în Evoluția noastră Spirituală și Fizică pe Pământ.


Dacă doriți să aflați mai multe despre ceea ce se întâmplă și să vă alăturați unui Grup Planetar de oameni care vor face ”Călătoria” Sufletului Noului Pământ și a Porții Leului împreună, vă invităm să vă alăturați webinarului nostru online ”Sufletul Noului Pământ” aici.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.