marți, 21 iulie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 19 Iulie 2015




Prin Marilyn Raffaele

Salutări de la Grupul Arcturian. Să știți că totul se desfășoară așa cum este planificat, și nu vă fie teamă dragilor, de multele schimbări și răsturnări de situații care au loc pe Pământ în acest moment pentru că ele toate sunt dovada schimbării energiei evoluției. Atunci când vedeți haosul manifestându-se în lume amintiți-vă că ceea ce s-a învechit, mai mult sau mai puțin, nu dispare decât după ce opune o mare rezistență.

Astăzi dorim să vă vorbim despre schimbare, un subiect despre care am mai vorbit și înainte. Mai sunt mulți care nu asociază încă schimbarea necesară cu schimbarea personală. Aceștia văd și lucrează pentru o schimbare în politică, religie și guvernare, dar nu-și dau seama că ei înșiși sunt politica, religia și guvernul. Schimbarea exterioară se poate manifesta numai din substanța din care ea este formată – conștiința.

Voi ca și creatori, ați creat de-a lungul timpului multe lumi trei dimensionale diferite, fiecare manifestând sistemul de credință și conștiința consensuală a timpurilor. Când se trezesc suficienți oameni, conștiința iluminată a lumii va schimba din nou dinamica întregului, pentru că conștiința și manifestarea sa sunt unul și același lucru. Observați că pe măsură ce conceptele și credințele se schimbă (stările de conștiință) se schimbă și legile și modurile de trai acceptabile.

Schimbarea este extrem de dificilă pentru cei care găsesc securitate și confort în similaritate. Este foarte ușor să te relaxezi în moduri care până acum au funcționat în aducerea unui nivel de armonie și pace indiferent de modul în care ele au fost obținute. Aceștia luptă și opun rezistență și adeseori, fără ca măcar să se gândească, judecă în mod automat și critică orice sugestie de schimbare în lumea lor personală sau în lume în general. Aceasta este o expresie a fricii.

Cei obișnuiți să creadă fără nici o urmă de îndoială ceea ce autoritățile le spun, răspund cu ”Întotdeauna am făcut-o în acest fel și a funcționat. Guvernul, preoții, experții au spus ...”Cu toate acestea, această setare a minții nu mai funcționează pentru că energia care o manifestă și o susține se dizolvă. Aceste căi au fost perfecte și necesare la vremea lor, dar acesta este un TIMP NOU, și dacă vă uitați mai de aproape veți descoperi fisurile care încep să apară în fundamentul conceptelor lumești îndelung menținute.

Multe idei obișnuite, credințe și soluții mondiale nu mai rezonează cu o omenire în trezire și pentru că ea nu mai deține energia credinței necesară ca să o susțină și mențină, acestea se prăbușesc. Acest lucru apare ca haos și aduce toate soiurile de frică celor superstițioși și aflați în stări de conștiință ne-trezite.

În viețile voastre personale mulți descoperiți că relațiile de prietenie de o viață cu anumiți prieteni sau membri ai familiei voastre par a slăbi – nu mai sunteți pe aceiași lungime de undă cum s-ar spune. Acest lucru se petrece din cauza faptului că rezonanța atrage aceiași rezonanță. Dacă ați făcut o schimbare în conștiință, nu mai rezonați cu cei care rămân în energia anterioară. Acest lucru poate fi foarte derutant și chiar dureros pentru cei care nu înțeleg și interpretează situația la un nivel trei dimensional.

Acest lucru nu înseamnă că sunteți mai buni decât ei, este pur și simplu o chestiune de a fi într-un nou loc energetic – energiile care se aseamănă se atrag. Adeseori, în călătoria spirituală, vine un moment în care elevul descoperă că nu are deloc prieteni. Acesta este momentul în care trebuie să aveți încredere în această parte a călătoriei, nu să încercați să reparați sau să faceți ca lucrurile să funcționeze din nou așa cum se obișnuiește în gândirea tradițională. Foarte curând elevul va descoperi că cei cu o rezonanță similară sunt atrași în sfera lui și devin noii săi prieteni. Să știți că sunteți ghidați la fiecare pas pe cale și că aceasta nu poate fi o alta decât cea aleasă de voi.

Frica guvernează acțiunile multor corporații mari și a indivizilor atunci când aceștia observă că modelele lor de afaceri nu mai rezonează cu majoritatea. Acest lucru se întâmplă în domeniile medicale/farmaceutice, precum și în religiile organizate și în guvernele lumii. Adeseori nu există nici o restricție finaciară și sunt folosite multe căi necinstite în efortul de a aduce clienții înapoi.

Fără schimbarea evolutivă în conștiința unei afaceri și a indivizilor implicați, tacticile de promovare violente pur și simplu nu mai funcționează deoarece, ca și cu indivizii, energia nu mai rezonează – ei nu vorbesc noii conștiințe și oamenii nu mai sunt atât de ușor de păcălit cum au fost cândva. Veți începe să observați această luptă frenetică de a face vechiul să funcționeze așa cum a făcut-o odată, din ce în ce mai mult în tot felul de situații.

Pentru conducătorii spirituali și pentru lucrătorii în lumină schimbarea este adeseori dificilă dacă focalizarea și învățăturile lor au fost blocate în anumite practici și învățături. Vor descoperi că ceea ce odată a funcționat, acum nu mai funcționează. Acest lucru se datorează faptului că orice practici sau credințe spirituale cărora nu li se permite să evolueze, nu vor rezona cu conștiința evolutivă a căutătorilor serioși. Pe măsură ce elevii merg mai departe și mai puțini sunt atrași, mulți învățători spirituali sinceri se vor întreba de ce și această întrebare va deveni lecția învățătorilor.  

Dogma, rigiditatea și neprihănirea nu-și au locul în spiritualitatea adevărată pentru că ele reprezintă stagnarea – imposibilă într-o Conștiință Divină omniprezentă și infinit în desfășurare. Credințele dualității și separării nu pot fi susținute într-o energie nouă.

Muncă, joacă, credințe, practici și fiecare scânteie de viață zilnică se mută într-o expresie nouă și mai înaltă. Treaba voastră este să rămâneți relaxați și să permiteți, dând drumul la orice încercări de a înțelege totul cu mintea în conformitate cu vechile credințe, adeseori incorecte, ale lumii. O minte condiționată de-a lungul multor vieți de credințele trei dimensionale are nevoie de timp pentru a fi reprogramată. Acest lucru înseamnă să-i permiteți unei noi conștientizări să fie integrată și să devină stare de conștiință, eliberând în același timp tot ceea ce este recunoscut drept vechi și încheiat.

În momentul în care opuneți rezistență la ceva, se crează un blocaj energetic. Nu spunem că trebuie să îmbrățișați fiecare nouă idee de adevăr care vi se prezintă, pentru că întotdeauna trebuie să existe un discernământ (o fațetă a puterii personale). Fiți atenți la ideile și credințele care sunt promovate ca ”noi” și care sunt pur și simplu cele ”vechi” reambalate. Este imperios necesar ca fără nici o prejudecată, să examinați sincer în lumina evoluției voastre în desfășurare, fiecare concept și credință pe care o țineți ca adevărată sau de care deveniți recent conștienți, chiar dacă o faceți doar pentru a spune ”Interesant”.

Non-rezistența este mult mai ușoară decât lupta cu fiecare idee care poate fi diferită de ceea ce ați crezut întotdeauna. Acesta este ego-ul (sentimentul separării de întreg), care nu vrea să admită că ar putea să nu aibă dreptate în legătură cu ceva. Lăsați acel fals sentiment de sine să se dizolve în neantul care este, dragilor, pentru că aceasta este pur și simplu credința că voi sunteți o ființă umană care trebuie să se lupte pentru fiecare bit de recunoaștere sau valoare.

Să nu deveniți niciodată ștergătoare de picioare spirituale, trăind în frica de a vă exprima alegerile personale din cauza normelor rigide obligatorii făcute de om, care definesc spiritualitatea.

Este timpul ca toți cei care au ales să urmeze o călătorie evolutivă spirituală să aibă încredere că este în desfășurare o imagine de ansamblu mult mai mare și că voi nu trebuie să știți totul despre ea. Fiți deschiși, permiteți și dați drumul fără frică pentru că voi puteți doar să vă expansionați din ce în ce mai mult – viața este fără de sfârșit.

Aveți încredere că dacă ați ales să evoluați, o și faceți. ”Trenul pleacă din stație” cu intenția voastră. Veți fi pe calea aleasă de voi și veți fi întotdeauna ghidați, chiar și atunci când pare că nu se întâmplă nimic. Partea a face este încheiată pentru mulți dintre voi. Acum este timpul pentru partea a Fi care poate părea chiar acum a fi un a nu face nimic.

De-a lungul timpului voi ați fost programați să credeți că progresul spiritual poate avea loc numai prin spiritualul fă-când – citind, scriind, vindecând, studiind, urmând cursuri, având sesiuni de energizare. Aceasta a fost întotdeauna calea pentru creștere spirituală și învățare și voi toți ați făcut aceste lucruri în mod sincer și bine.

Nu spunem că nu veți mai fi niciodată ghidați către vreun învățător, carte sau curs. Cu toate acestea, să știți că acesta este acum un TIMP NOU – un timp pentru o mai mare selectivitate, încredere și permitere. Un timp acum pentru a asculta, odihni în, trăi și practica adevărurile pe care le-ați învățat permițându-vă vouă înșivă să nașteți o nouă stare de conștiință.

Nu este nimic de devenit, voi sunteți deja.

Noi suntem Grupul Arcturian 7/19/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.