sâmbătă, 4 iulie 2015

Locuitor a două lumi: misiunea lucrătorilor în lumină



Jeshua canalizat prin Pamela 

Dragi prieteni, eu sunt Jeshua; vă iubesc profund pe toți. Respect cine sunteți, atât partea voastră luminoasă cât și pe cea întunecată.

Fac un apel către voi, voi cei care sunteți purtătorii noii conștiințe de azi. În timpul vieții mele, eu am purtat o torță de lumină și am vrut să o împărtășesc cu umanitatea. Am fost într-adevăr o ființă umană așa ca și voi. Am fost furios și disperat, așa ca și voi, dar au existat și momente de profundă conexiune cu sufletul meu. Am crescut ca nivel interior, așa ca și voi. Este important să încetați să mă vedeți ca pe o ființă perfectă, un maestru mult deasupra voastră. Eu sunt fratele vostru, prietenul vostru și nu sunt aici ca să judec sau să predic. Vreau să-mi împărtășesc cu voi sentimentele de tovărășie, așa că vă rog să simțiți respectul meu pentru voi.

Aș dori să vă spun ”bună” tuturor, în mod individual; vă rog să simțiți prezența mea în inima voastră. Sunteți pregătiți să vă schimbați, pregătiți să admiteți cine sunteți cu adevărat. Sunteți o ființă eternă care a călătorit de-a lungul universului pentru multe, multe vieți, dar v-ați obișnuit să vă miciți pe voi înșivă după standardele societății. Vă credeți bărbat sau femeie, bogat sau sărac, sănătos sau bolnav și vă definiți pe voi înșivă în acești termeni, dar voi sunteți cu mult mai mult de atât.

Sunteți atât de liberi, și cea mai mare tragedie de a deveni uman în societatea de astăzi este că vă pierdeți sentimentul de libertate. Pentru atât de multă vreme, Pământul a fost învăluit într-o atmosferă de frică și oamenii s-au deconectat de la puterea și creativitatea lor originală. Când vă simțiți separați de propria voastră esență, începeți să vă comportați în modul ”acceptabil” și astfel ieșiți din echilibru.

Când sunteți deconectați de sufletul vostru, vă simțiți practic pierduți, apare o goliciune, iar în inima voastră este o gaură pe care încercați apoi să o umpleți cu lucruri din afara voastră. Vreți să umpleți acea gaură cu bunuri sau putere sau vă pierdeți în viziunea unei relații romantice perfecte, și astfel ați putea deveni dependenți de anumite tipuri de comportament sau lucruri. Dar problema de bază este că vă simțiți deconectați de propria voastră esență, de sufletul vostru.

Un lucrător în lumină este o persoană care nu mai poate suporta să trăiască separată de sufletul său. Ei simt un fel de dor, un fel de dor de casă în inima lor, și pe măsură ce devin mai maturi, ei încep să-și dea seama că nimic din afara lor nu poate umple acea gaură, acesta este motivul pentru care lucrătorii în lumină devin atât de interesați de spiritualitate; ei devin căutători pe calea spirituală. Ei își încep căutarea pentru că se simt răniți în interior, dar rănile lor nu sunt numai rănile lor. Rana separării este împărtășită de către întreaga umanitate, deși o mare parte a omenirii mai caută încă soluții în afara ei înșiși.

Sufletele lucrător în lumină sunt conștiente de faptul că răspunsurile se află în interior și din cauza acestei conștientizări ele sunt menite să fie învățători și vindecători, dar o grămadă de lucrători în lumină se luptă cu o  imagine de sine foarte scăzută. Atunci când cresc, ca și copii, ei preiau o grămadă din prejudecățile familiei și societății lor. Poate că simt că nu pot fi atât de ambițioși pe cât ar vrea părinții lor ca ei să fie. Ei sunt adeseori foarte senzitivi și au nevoie să se retragă și să experimenteze momente de liniște pentru a putea rămâne centrați. Sunt adeseori idealiști și mulți dintre ei au talente artistice.

Face parte din misiunea unui suflet lucrător în lumină să introducă un nou tip de conștiință pe Pământ, dar pentru a fi în stare să faceți acest lucru, este necesar să credeți cu tărie în voi înșivă. Trebuie să aveți încredere în vocea propriei voastre intuiții și în sentimentele voastre, nu într-un mod bazat pe ego, cum ar fi: ”Sunt cu mult înaintea altor oameni”, ci într-un mod bazat pe inimă: apreciindu-vă și respectându-vă pe voi înșivă, pentru că acesta este modul în care inima voastră vă poate vorbi. Capcana pentru mulți lucrători în lumină este că ei se pierd pe ei înșiși în sentimente de inferioritate, respingându-și adevăratele lor nevoi și dorințe. Aveți nevoie de o personalitate puternică pentru a fi în stare să vă deconectați de ideile societății și a fi voi înșivă.   

Și asta este ceea ce aș vrea să subliniez astăzi: importanța de a fi puternici și conștienți de sine, ceea ce este un mesaj al energiei masculine din voi. Când am trăit pe Pământ, acum mai bine de două mii de ani, am avut de multe ori nevoie să mă izolez pentru a-mi putea aminti cine sunt. Au fost o grămadă de energii confuze în jurul meu, mai ales din cauza așteptărilor celor apropiați mie. A fost nevoie să mă protejez de acestea pentru a rămâne conectat la sinele meu mai înalt. De multe ori a trebuit să merg singur în deșert pentru a mă simți cu adevărat apropiat de Dumnezeu, de Spirit și a-mi păstra încrederea.

Același lucru este valabil și pentru voi. Sunteți locuitorii a două lumi: aveți un picior în societatea umană de astăzi și celălalt picior în dimensiunea sufletului, tărâmul din care veniți. Este nevoie să vă păstrați ferm piciorul în acea dimensiune, altfel vă veți împotmoli și veți deveni temători din cauza presiunii societății. Aveți nevoie de energia voastră masculină pentru a spune categoric ”nu” cererilor și așteptărilor pe care nu le simțiți potrivite pentru voi. Așa că, în acest sens, este necesar să fiți un luptător, dar nu un luptător care se luptă cu alte persoane. A fi luptător înseamnă să fii sincer cu tine însuți, să te deconectezi adeseori de lumea din jurul tău și să asculți la ceea ce tu simți, să ai încredere în ghidarea ta interioară.

Vă rog acum să călătoriți cu mine în imaginația voastră în deșert și să mergem acolo noaptea. Temperatura a scăzut și vedeți deasupra voastră un cer plin de stele strălucitoare. Imaginați-vă că sunteți acolo cu mine și simțiți misterul imensului spațiu din jurul vostru – simțiți misterul vieții. Deșertul este ca o poartă exterioară de acces în propriul vostru templu interior în care intrați acum. În interiorul acelui templu vă simțiți conectați la plinătatea Pământului și la toate stelele din Ceruri.

Sunteți o ființă atât de mare și de vastă și vă spuneți vouă înșivă: ”Îmi accept măreția. Eu sunt diferit/ă. Eu sunt aici pentru a aduce o nouă conștiință.” Amintiți-vă de unde veniți: un loc al înțelepciunii liniștite din care ați fost chemați să coborâți pe Pământ în aceste timpuri. Sunteți aici pentru a vă vindeca rănile interioare și pentru a oferi, totodată, un exemplu altor oameni. Vă cer să vă luați în serios.

Atunci când sunteți în templul vostru interior, acolo se află un ghid care dorește să vă ofere ajutor sau unele sfaturi. Amintiți-vă că ghizii voștri sunt prietenii voștri – cu adevărat. Sunteți într-adevăr suflete pereche, dar pentru că ei se află de cealaltă parte, ei văd unele lucruri mult mai clar decât o faceți voi cu ochii voștri umani. Când le permiteți ghizilor voștri să vină mai aproape, îi recunoașteți drept prietenii voștri și aveți un sentiment de familiaritate. Acum întrebați-i pe ghizii voștri ceea ce aveți nevoie să știți chiar acum. Dacă sunteți supărați sau vă simțiți la pământ în legătură cu ceva din viața voastră, le puteți spune. Simțiți că există mult ajutor și ghidare de pe această parte, din această dimensiune.

Sunteți atât de apreciați pentru ceea ce faceți și ghizii voștri sunt acolo doar ca să vă amintească lucrurile pe care le știți deja. Înainte de a coborî pe Pământ și a vă încarna în acest corp, ați fost o ființă foarte conștientă, așa că simțiți conexiunea cu ghizii voștri pentru că ei sunt reprezentanții dimensiunii sufletului vostru.

Acum imaginați-vă că părăsiți acest templu și că aduceți energia sa cu voi jos pe Pământ. În timp ce stați aici pe scaun, în această încăpere, permiteți ca energia mărețului vostru sine, sufletul vostru, să fie pe deplin cu voi în corpul vostru, și fiți conștienți de faptul că lumea are nevoie de voi; lumea are nevoie de energia deosebită a sufletului vostru.


Aș vrea să vă mulțumesc pentru curajul și perseverența voastră. Vă onorez profund, și chiar dacă vă simțiți confuzi, sau sunteți în durere, eu tot vă pot vedea lumina strălucind cu putere. Sunt aici pentru a vă reaminti acea lumină și a vă convinge de încrederea mea în voi.

 © Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.