sâmbătă, 25 iulie 2015

Actualizare 25 Iulie 2015



Aș dori să abordez astăzi importanța discernământului și responsabilității pe care o conștientizăm sau nu și pe care ne-o asumăm sau nu. Dragii mei, discernământul și responsabilitatea pentru gândurile și acțiunile noastre nu sunt o haină sau un accesoriu pe care îl purtăm doar atunci când se asortează la un anumit eveniment la care participăm și pe care îl punem apoi în dulap sau în cutie. Ele fac sau nu fac parte din cine suntem noi.

Asta înseamnă că, în ceea ce privește discernământul, ne formăm un sistem energetic de detectare a ceea ce noi SIMȚIM și apoi DECIDEM a fi adevărat pentru noi. Și accentuez energetic pentru că nivelul de activare al percepțiilor noastre așa zis extrasenzoriale a crescut atât de mult încât ne permite să facem acest lucru. NOI suntem răspunzători de informațiile pe care le lăsăm să intre în câmpul nostru de energie, nimeni altcineva.

În momentul în care îi dăm unei informații șansa de adevăr al nostru, noi participăm ACTIV la crearea acelei realități. De ce? Pentru că ea RĂMÂNE în câmpul nostru de energie chiar dacă nu suntem pe deplin conștienți de acest lucru. Din această cauză FIECARE informație pe care o citiți/auziți/vedeți este necesar să fie trecută prin acest filtru energetic.

Trecem prin vremuri deosebit de provocatoare și dacă vă așteptați să mergeți pe o autostradă ca-n palmă, vă înșelați profund. Vă imaginați că ceea ce numim întuneric va spune ”Pui, pui, nu mă mai joc, voi ați câștigat, ne luăm jucăriile și mergem să parazităm o altă lume unde trebuie să o luăm iar de la capăt cu toată distracția asta.” O vor face, dar nu chiar de bună voie.

Credeți că este momentul să renunțați la vigilență? Dacă așa simțiți, faceți-o. Este alegerea voastră și aveți dreptul și libertatea să o faceți. Dar este și ceea ce vă doriți? Asta este întrebarea cheie: CE VĂ DORIȚI ÎN LUMEA VOASTRĂ; CE DORIȚI SĂ CREAȚI? Dacă vă doriți iubire, pace, bucurie, armonie și așa mai departe, atunci nu vă mai lăsați corupți de informații panicarde cu ce va fi cum și cum va fi. Acela este un ”viitor” pe care noi îl creăm în ”prezent”.

Ați uitat că acolo unde merge atenția acolo merge și energia? În momentul în care permiteți virușilor să intre în programul Creației voastre, v-ați auto-sabotat și nu mai contează dacă ați făcut-o conștient sau nu. Pur și simplu ei au intrat și până îi depistați și vă puneți pe curățarea lor, ați pierdut inutil o grămadă de energie.

Am observat că au început să circule informații catastrofale despre ceea ce se prevede că se va petrece în septembrie. Hai fâs. Sursele adevărate nu dau astfel de informații pentru că ele știu că totul depinde de atât de mulți factori (de fiecare dintre noi printre altele și de decizia fiecăruia dintre noi) încât a face predicții pe o astfel de temă înseamnă manipulare. Manipulare = Putere asupra altora. Vă sună cumva cunoscut? Nu mai vorbesc de libertatea de alegere care ne este garantată. Dar ea nu ne este garantată de către cei care folosesc manipularea, ba chiar dimpotrivă.

Și nu este suficient că lăsați ca astfel de informații să se strecoare în propriile voastre câmpuri de energie, prin nefolosirea discernământului, dar le mai și dați mai departe împărtășindu-le cu cei pentru care unii ați devenit Arătători de Cale. V-ați gândit la asta? Sau importantă este doar publicitatea și popularitatea pe care vi-o câștigați? Când faceți acest lucru sunteți în Adevărul din voi sau în ego-ul din voi?

Numai cel manipulat poate fi manipulator la rândul său. Cel ce nu se lasă manipulat, nu va fi niciodată un manipulator. El se va mulțumi să-și spună Adevărul indiferent de numărul de simpatizanți pe care îi are. Și o va face ÎNTOTDEAUNA chiar și atunci când este singurul care CREDE în acel ADEVĂR. Nu vă va spune azi ceva și mâine altceva, pentru că Adevărul adevărat nu se schimbă niciodată. Avem destule exemple vii chiar în zilele noastre.

Cred că ar trebui acordată mai multă atenție la ceea ce primim în ”Casa” noastră pentru că suntem RĂSPUNZĂTORI fiecare dintre noi de ceea ce dăm la rândul nostru lumii noastre. Și dacă lăsăm ca în Casa noastră să intre mizerii nu vom putea da mai departe decât tot mizerii, pentru că nu poți da mai departe decât ceea ce deții și ești.

Trezirea este cu mult mai mult decât un cuvânt, iar Ascensiunea cu mult mai mult decât o scară. Vă recomand cu căldură să citiți ce spune Omraam Mikhael Aivanhov despre vigilență. Ni s-au dat atât de multe instrumente noi de care să ne folosim în călătoria noastră, dar noi tot rămânem tributari vechilor căi și instrumente. Cum să primești altele și mai performante atunci când nici pe cele pe care le ai nu le folosești? Natural nu? Unui copil îi dați o jucărie mai complicată până nu a învățat să se joace cu cea simplă? Întâi îi arătați ce sunt cuburile și apoi îl învățați cum să construiască o casă.

Nu țineți cont de cine a distribuit anumite informații, chiar dacă ele provin și de la mine, dacă nu rezonați cu ele. Ce nu este pentru voi, nu rezonează cu voi NU luați în câmpul vostru de energie pentru că atunci creați tensiuni și frici de care s-ar putea să nici nu fiți conștienți dar pe care se pot lipi și extinde alte energii de aceiași vibrație joasă. CREAȚI ceea ce doriți să experimentați, lăsați zvonerii și răspândacii să se bălăcească singuri în propria lor creație.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.