marți, 21 iulie 2015

Intrarea Valului de Energie


Așa cum a fost primit de către Denise ...

20 Iulie 2015

Salutări, cu bucurie și iubire vă spunem foarte bine/felicitări.

Aceasta nu este o sarcină ușoară pentru voi și ezitarea voastră este bine observată.

Cu toate acestea, sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să vi le transmitem și este atât de puțin ”timp” pentru a pregăti omenirea pentru ceea ce urmează să vină.

Într-adevăr, vă spunem în particular că, după calculele noastre, ”valul” este programat să sosească la sfârșitul lunii voastre Iulie și începutul lui August. Pentru voi acest lucru înseamnă că în 10 – 15 zile va exista POATE mult haos din cauza neînțelegerii energiei acestui așa-zis ”val” care are o nouă frecvență.

Nu este un val de apă, așa cum îl știți voi, acesta este un val de energie; și așa cum stați în oceanul vostru și vă uitați la valul care vine nu știți niciodată cât de puternic este acesta și cât de înalt va fi atunci când va ajunge la voi și cât de mult vă va trage după el atunci când se retrage.  

Spre deosebire de valul din ocean, acest val nu se va retrage. El va curge peste voi și pe lângă voi, pământ și dincolo până în cele mai îndepărtate colțuri ale sistemului vostru solar și apoi ale galaxiei și apoi dincolo de marginile universului vostru cunoscut.

Nu este nimic de ce să vă temeți de acest val, prin aceea că el nu este fizic și nu va avea atașată de el o ”furtună”. Acesta va fi o creștere a energiei, a frecvenței cu un crescendo major la mijloc și apoi în timp ce trece mai departe energiile nu se vor risipi ci mai degrabă ele se vor stabili în orice ”colțișor” posibil – și acesta este fiecare celulă și fibră a însăși ființei voastre.

Acesta nu este un eveniment negativ. Aceasta este pregătirea ”spectacolului” despre care v-am vorbit.

Armata voastră nu-l poate opri; oamenii voștri de știință nici măcar nu știu de el; conducătorii voștri sunt foarte îngrijorați. Acesta este motivul pentru care insistăm ca voi să împărtășiți/distribuiți acest mesaj.

Nu este nimic în plus ce ați putea face pentru a vă pregăti pentru acest eveniment decât să fiți/stați în inima voastră. Noi spunem ”să fiți în inima voastră” și acest lucru crează confuzie. Trebuie să rămâneți în frecvența iubirii; fără frică, îngrijorare sau anxietate.

Este numai bucurie, iubire și abundență ceea ce urmează după vârful acestui val; dincolo de toate acestea nu mai este nimic. BUCURIE, PACE, IUBIRE, ABUNDENȚĂ și cea mai frumoasă, magnifică reuniune fizică bazată pe inimă!

Iubirea și aprecierea noastră pentru voi este nesfârșită. Știm că veți ezita să împărtășiți acest mesaj pentru a nu cauza frică și anxietate, dar am fi fost nepăsători dacă nu v-am fi alertat dragilor.

Din nou, nu este o ”dată” fixă pentru sosirea acestei frecvențe. Se apropie. Continuăm să calculăm și să monitorizăm și vă vom alerta atunci când vor apare orice ”modificări”. El nu poate fi oprit; el nu va fi oprit. Aceasta este bătaia de inimă a Sursei care ajunge la malurile voastre!


Cu iubire, respect și apreciere pentru toți, încheiem această transmisie.  

Postat de American Kabuki


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.