miercuri, 1 iulie 2015

Triada



Această canalizare în direct a fost oferită în Charlottesville, Virginia
În data de 10 Mai 2015 de către Kryon prin Lee Carroll

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Pauza care urmează întotdeauna salutului este pentru ca partenerul meu să poată să iasă. Poate că ați observat că nu există nici o pregătire aparentă pentru această canalizare. Într-o energie mai veche ar fi, în care Ființa Umană ar trebui să-și pregătească mintea în așa fel încât întreaga structură și psihicul ar trebui să fie modificate. Dacă ați face anumite măsurători asupra creierului său, ați vedea pregătirea lucrând. Ați vedea schimbarea numeroaselor unde alfa și beta, dar acum nu. Motivul este că acum câtăva vreme el și-a dat acordul pentru o fuziune care înseamnă o conexiune continuă, o apropiere mai mare  care l-ar face o Ființă Umană mult mai plină de compasiune. În același timp, nu ar exista o pregătire pentru canalizare. El ar avea un picior în și unul afară din 3D tot timpul. Așa că, atunci când a sosit timpul pentru 100 la sută, tot ceea ce a avut de făcut a fost un pas în spate. Dar pășitul în spate este cel mai greu lucru pe care îl are de făcut. Toate acestea au de-a face cu creierul uman – care este implicat în ceea ce voi știți despre și în ceea ce voi nu știți despre și ceea ce evoluează ca voi să știți despre.

Canalizarea din această seară este informativă și are de-a face cu lucruri pe care nu le-am mai discutat până acum în acest fel. Vă voi aduce un nou concept, dar acesta nu va fi complex pentru că este doar o introducere. Cu toate acestea, este o introducere la un concept al unui umanism în evoluție.

Noul este Adeseori Controversat
Voi avansați într-o energie care va schimba exact structura conștiinței voastre. Vreau să explic lucruri pe care nu le-am mai explicat înainte și unele dintre acestea vor fi controversate. Dați-mi voi să comentez asupra acestui lucru: Voi credeți într-un anumit fel pentru că ați învățat într-un anumit fel. Odată ce ați cunoscut ceva [i-ați dedicat o credință], acesta vă aparține de fapt. Deci, ceea ce spunem noi este că voi aveți o ”canelură” în interiorul căreia ați gândit pentru foarte multă vreme. Nu este de mirare că unele dintre acestea vă pot plesni urât. Dar aceste lucruri pot fi rescrise dacă alegeți să le re-cunoașteți. Așa că vă spun un lucru: NU luați ceea ce urmează și fugiți cu el pentru simplul fapt că asta am spus eu în canalizare. Vreau ca voi să discerneți acest lucru cu propria voastră minte și să-l măsurați pentru voi înșivă în ceea ce privește viabilitatea și bunul său simț. Să-l faceți real. S-ar putea ca lucrurile să fie diferite acum față de instruirea voastră inițială? S-a schimbat energia? Dacă este așa, este posibil ca, conștientizarea spirituală să fi deschis mai multe domenii de descoperiri? Dacă gândiți afară din ”cutia cu învățături” s-ar putea să începeți să validați unele dintre lucrurile pe care le-ați văzut în ultima vreme. Ceea ce inițial ați învățat, nu s-a schimbat de fapt. Doar că a devenit mai mare și arată în mod diferit.

Mintea Umană este Complexă
Mintea umană este complexă. Dacă ar trebui să o compartimentați și să aruncați o privire la diferitele tipuri de gândire pe care Oamenii le au, ar deveni chiar mai complexă. A fost studiată ani de zile, dar într-un mod 3D, și lucrul cel mai bun pe care ați reușit să-l faceți a fost să vă uitați la mintea Umană ca la o operațiune succintă a sinapselor și care permite supraviețuirea. Potrivit științei voastre, creierul vă oferă totul. Vă oferă supraviețuire, vă oferă intuiție și acuitate mentală, vă oferă coordonarea tuturor funcțiilor corpului – totul. Ați putea spune că el vă conduce barca vieții.

În plus, atunci când începeți să-l studiați mai mult, descoperiți că lobii stâng și drept fac lucruri diferite și că sunt conectați diferit la bărbați și la femei. Tot ce ați studiat v-a dus la concluzia că creierul este cel care controlează. El a fost centrul conștiinței și a tuturor lucrurilor Omenești.

Adevăratul Scenariu al Creierului
Conceptul pe care vi-l aducem în această seară este că în Ființa Umană nu există un singur creier. Ba mai degrabă, sunt trei. Pentru ca voi să vedeți în mod clar acest lucru în scurtul timp pe care îl avem la dispoziție împreună, am vă vă ofer cea mai bună ilustrare metaforică pe care o pot oferi pentru ceea ce se întâmplă. Sub pretextul că nu știți ceea ce nu știți, ați făcut ceea ce ați putut mai bine. Ce altceva ați fi putut face? Ceea la ce trebuie să vă uitați este creierul! Prin urmare, creierul este tot ceea ce este. Veniți cu mine și jucați-vă cu această metaforă. Este cel mai bun lucru pe care-l pot face pentru a explica ceva foarte special și nou.

O Călătorie Metaforică
Sunteți într-o cameră privind la o masă. Este o stație de lucru, pentru omul modern, și pe stația de lucru se află un calculator. Aproape toată lumea ascultă în această încăpere și va recunoaște instrumentul, mulți ați lucrat cu el. Cei mai mulți ditre voi știți ce face. Cu toate acestea, un om din trecutul mai îndepărtat habar n-ar avea. Așa că, în acest exemplu, și pentru această metaforă alegorică, ne vom preface că avem un om din trecut, de numai acum 100 de ani, care vine în fața stației de lucru și este uimit de ceea ce vede.

În această poveste voi nu puteți comunica cu el, dar puteți să-i arătați calculatorul. Deci, fără explicații, fără ajutor și fără să fiți în măsură să spuneți ceva, el vede și percepe magia a ceea ce poate face. Poate citi ecranul, și poate interacționa cu calculatorul încercând să folosească mouse-ul și operațiile dispozitivului. Începe să apese pe butoane și vede lucruri – lucruri incredibile! Această cutie face lucruri  pe care nimeni de acasă nu le-ar crede! Viitorul este uimitor! Se minunează de imensitatea a tot. Descoperă Google, dar nu are nici o idee despre acest concept. Vede lumea la vârful degetelor sale, toată într-o cutie. Este amețitor să se gândească la această putere de informare și acțiune. Nu este nimic ce acest aparat să nu știe! Toate limbile lumii sunt în cutie. Orice informație pe care ar fi dorit vreodată să o cunoască despre orice este în cutie! Orice! Apoi descoperă că puteți tasta un mesaj către oricine, oriunde! Este și un instrument de comunicare!

Acest lucru este uimitor dincolo de orice închipuire și iese, în cele din urmă, din experiență cu o solidă percepție a ceea ce a văzut cu propriii lui ochi! Când se întoarce în mașina timpului, de abia așteaptă să-i spună generației sale, cu o 100 de ani în urmă, ce a văzut – despre tehnologie și o cutie care face totul și comunică cu toată lumea. Este ca și cum toate bibliotecile din lume ar fi la un loc într-o cutie mică – toate limbile, toate enciclopediile posibile și orice întrebare pe care ați vrea să o puneți vreodată. Știe totul despre toate personajele cunoscute de-a lungul istoriei, cu toate detaliile – tot ceea ce este, într-o singură cutie – și toate sunt disponibile fiecărei Ființe Umane. Percepția, fără nici o explicație, este una solidă, logică, dar este greșită.

Conexiunea Ascunsă
Voi știți mai bine, nu-i așa? Voi vedeți, voi știți că ”cutia” este conectată la Internet. Dacă deconectați calculatorul de la Internet, el este pur și simplu un dispozitiv de calcul. Calculează. Da, ați putea scrie o scrisoare pe el, ați putea să faceți un tabel de calcul, dar nu i-ați putea cere nimic, pentru că nu este conectat!

Ceea ce cel venit de acum 100 de ani nu a înțeles, și nici n-ar fi putut să conceapă, a fost Sistemul Global Vast [un sistem de informare pe Internet care permite ca documentele să fie conectate la alte documente  prin conexiuni hipertext care îi permit utilizatorului să caute informații prin trecerea de la un document la altul. n.t.] El nu a văzut micul cablu care era introdus la baza calculatorului și care îi dă acestuia magica abilitate de a ști totul despre totul despre totul. Chiar dacă ar fi văzut cablul, acesta ar fi fost lipsit de sens pentru percepția lui. Pentru el, cutia a făcut totul. Doar a văzut asta!

Acum, dați-mi voie să vă aduc înapoi la creier. Tot ceea ce ați examinat în toți acești ani, ca Oameni, este ceea ce voi ați crezut că este minunatul, magicul creier. Voi habar n-aveți de conexiunea creierului la un Internet multidimensional care se află în interiorul corpului. Cum ați fi putut?

Creierul Uman
Creierul vostru este un calculator chimic, sinaptic, mare și minunat. Dați-mi voie să definesc acest lucru mai detaliat: Sinapsa, ca să vorbim despre ea, este procesul activ de semnale electromagnetice care trec prin căile neuronale matriciale [căi nervoase structurate și fascicule] în creier. Acest proces are loc din mai multe zone [locuri] de joncțiune către altele, cu viteza luminii. Acest lucru vă oferă capacitatea de a vă controla supraviețuirea, corpul și gândurile în 3D.

Gândirea extinsă, așa cum voi o înțelegeți, este legată de creier. V-ați uitat la creier și ați spus ” Aceasta este zona de creație. Ea este responsabilă de muzică, munca artistică, poezie, sculptură și de intelect.”  

N-ați văzut niciodată cablul nu-i așa?

Creierul nu are de-a face nimic cu crearea acestor lucruri. În schimb, le facilitează! Le facilitează, dar nu este responsabil pentru ele. La fel ca și cutia din camera metaforică care este postul de comandă pentru Internet, creierul vostru este postul de comandă pentru mult, mult mai mult. Aceste lucruri pur și simplu arată ca și cum ar veni din cutia care este creierul vostru. Dar nu o fac.

O mare parte din ceea ce voi considerați creativ și/sau spiritual, inclusiv canalizarea, vine de la conexiunea pinealei. Asta include partea voastră intuitivă, care crește odată cu evoluția voastră spirituală. Aceasta este acea parte a conștiinței voastre care este conectată cu ceea ce voi numiți Sinele Mai Înalt. Puteți să-i spuneți cum vreți voi, dar este conexiunea de la sursa creatoare la creier. Ea este acolo, și unii dintre voi o folosesc foarte bine. Unii nu. Ea se deschide larg numai prin libera voastră alegere, iar cei care crează lucruri incredibile sunt conectați la net – glanda pineală. Cu toate acestea, voi vedeți că aceste lucruri au loc în creier.

Cablul invizibil pe care voi nu-l puteți vedea, stratul pe care nu-l recunoașteți în creier, este conectarea la exterior pe care mulți dintre voi ați început să o înțelegeți și să o simțiți. Creierul facilitează aceste atribute, dar nu el le crează. Intuiția nu vine din creier, dar este facilitată de către creier. Creierul o activează apoi în ceea ce voi numiți gândire. Ați putea-o vedea pe graficele de termografie împreună cu toate acele lucruri care credeți că sunt sinapse care au loc în creier, dar creierul doar procesează ceea ce primește din altă parte.

Dacă deconectați cablul de la net, tot ceea ce creierul poate face pentru voi este să vă mențină respirația și gândirea de bază în ceea ce privește supraviețuirea. Puteți fugi din fața Tigrului Bengalez dacă nu vreți să fiți mâncați. Puteți să vă creșteți mâncarea, să aveți copii și să învățați cum să conduceți o mașină, dar nu veți compune muzică și nici nu veți crea sculpturi. El nu se gândește în mod natural la Dumnezeu! Nu se analizează pe sine însuși. Dar atunci când este conectat, face toate astea.

Cele Trei Părți – Mai Multe de Luat în Considerare Decât Credeți
Sunt trei părți ale creierului Ființei Umane, dar voi sunteți conștienți numai de două dintre ele. Vă vom vorbi despre cea de-a treia parte în această seară. Cel de-al doilea creier al Ființei Umane, care este procesat de partea sinaptică [cutia creier], este glanda pineală. Aceasta este responsabilă pentru gândirea creatoare, intuiție și conștientizarea intelectuală. Intuiția începe să crească cu umanitatea și vine din ceea ce este partea înnăscută a corpului vostru. Devine mai inteligentă și trece mai mult prin creierul vostru pentru procesare la o frecvență și putere mai mare pe măsură ce voi evoluați. Începe să vă ofere și informații Akashice [amintiri din vieți trecute]. Ați putea spune că net-ul pinealei voastre devine mai rapid și că creierul vostru îl procesează. Simțiți că deveniți mai intuitiv conștienți de lucruri.

Podul dintre conștiința Umană și corpul inteligent, înnăscutul, începe să se maturizeze și să crească. Ieșiți din modul de pură supraviețuire și mulți încep să se trezească la un adevăr mai mare. Toate acestea sunt consolidate în Ființa Umană până în punctul în care Oamenii vor gândi ”Creierul lucrează mai bine!” Nu o face. Creierul rămâne creier și va procesa o intuiție mai bună de la pineală. Creierul rămâne un organ de supraviețuire stelar, dar intuiția va deveni din ce în ce mai puternică. Din nou, Internetul vostru spiritual devine mai rapid.

În această energie foarte 3D, voi vedeți doar un organ care simțiți că este responsabil pentru tot ceea ce faceți, dar ele sunt de fapt trei. Ființa Umană evoluată are potențialul de a crea lumină [energie de  conștientizare]. Tocmai v-am dat ceva ce putem studia mai târziu – această informație este nouă. Există o percepție în spiritualitate de a fi lumină albă. Este peste tot. Ați văzut-o peste tot. Aveți povestea lui Moise și a rugului aprins. Aceasta era o flacără care nu se consuma pe sine însăși, dar dacă ați fi putut-o vedea în realitate, a fost o lumină albă. Pentru el a fost o conștiință mai înaltă pe care n-a mai văzut-o niciodată înainte, o energie angelică care a venit prin pineala lui, proiectată către el.

Când aveți o experiență din apropierea morții, mergeți spre lumină. Asta este mai mult decât metaforic. Începeți să creați ceva ce noi numim divinitate și măiestrie. Lumina albă care vine din voi este conștiința mai înaltă voi. Cu cât eficiența ADN-ului crește mai mult, cu atât mai albă devine lumina. Aceasta este o metaforă, dar adeseori adevărul se află în spatele întregii mitologii, iar asta este una dintre acele situații. Dragilor, voi deveniți mai angelici atunci când începeți să înțelegeți cea de-a treia parte.

Cel De-al Treilea Creier
V-am mai spus înainte că există un mister care implică Inima Umană. Inima Umană este, dragilor, cea de-a treia parte a creierului. Stiința nu a înțeles niciodată de ce are inima un câmp magnetic atât de imens. Ea este mai mare decât oricare alt organ, inclusiv creierul cu toată activitatea sa sinaptică. Inima îl eclipsează în atât de multe feluri și totuși, examinarea inimii într-un mod corporal vă va oferi informații care sunt aparent obișnuite. Inima pur și simplu pompează sânge într-un ritm specific trimis prin semnale de la creier. Totuși, este cu mult mai mult de atât.

Când am început, v-am oferit instrucțiuni cum să puneți lucrurile cap la cap, și iată aici este șansa voastră. Atunci când măduva spinării este secționată într-un accident, inima continuă să pompeze. Semnalele de la creier care se presupune că controlează sincronizarea și ritmul sunt deconectate. Semnalele au dispărut, dar inima continuă să pompeze. Nu numai asta, dar digestia continuă, funcția hepatică continuă, pancreasul și celelalte continuă, până și reproducerea continuă! Și toate astea fără creier.

Există un al treilea element al conștiinței care este centrat în inima Umană. Voi ați identificat, metaforic, inima ca și simbolul iubirii, și aveți dreptate. Aceste trei părți ale conștiinței Umane merg dincolo de creierul uman ca și organ. Aceasta este trilogia supraviețuirii. Ea este reprezentată și de energia lui trei [în numerologie] pe care o vedeți peste tot în istoria spirituală. Sunt cei trei cai care au tras carul ascensiunii, Merkaba lui Ilie. Este trilogia Dumnezeirii a multor biserici [Tatăl, Fiul și Sfântul Spirit/Duh]. În corpul vostru este pineala [intuiția creatoare], creierul [supraviețuirea] și inima [compasiunea].

Maeștrii acestei planete au lucrat toți trei foarte bine, dar într-o energie mai veche, voi nu. Într-o energie mai veche voi ați fost în modul supraviețuire. Ceea ce se întâmplă este că voi evoluați, iar înnăscutul corpului devine mai puternic. ADN-ul începe să devină mai eficient, iar aceste părți încep în cele din urmă să se conecteze. Dragii mei, ceea ce a separat o Ființă Umană aflată în modul supraviețuire de un Maestru este compasiunea intuitivă. Compasiunea este generată de inimă și nu este o metaforă. Este o parte a inimii-creier.

Sunt lucruri în această trilogie pe care ar trebui să le înțelegeți. Puneți lucrurile cap la cap și începeți să folosiți știința pentru a descoperi și recunoaște că există lucruri care nu sunt vizibile în niciunul dintre spectrele pe care voi le puteți măsura deocamdată. Dar pentru că sunteți pur și simplu orbi la ele în acest moment, asta nu înseamnă că ele nu există. Pur și simplu voi n-ați descoperit încă totul, dar progresul în fizica multidimensională vă va ajuta. Ascultați, pe măsură ce noi invenții invenții vin spre voi, ar trebui să implicați și biologia! Nu separați cele două științe [așa cum sunt acum]. Veți avea o idee mult mai bună în ceea ce privește adevărul a toate acestea când veți putea avea o hartă cuantică a emoției, gândirii și comportamentului Uman. Vi se va dezvălui imediat.  

Creierul este responsabil de facilitarea [coordonarea] tuturor acestor trei părți, dar fiți conțtienți de faptul că celelate două fac o mare parte din treabă. Intuiția și compasiunea vor părea întotdeauna că vin direct din creier, așa cum pentru cel din trecut magia a venit din cutie. Conectați-vă la imaginea mai înaltă, dragilor. Triada conștiinței Umane este începutul realizării măiestriei.

Asta este tot ce dorim să vă spunem acum. Este ceva ce să digerați în logica și spiritualitatea voastră, nu-i așa? Gândiți-vă la asta și întrebați-vă propria intuiție ”Este adevărat acest lucru? Se poate ca, creierul uman să fie doar un facilitator pentru ceva mai mare?” Aceste informații încep să vă explice măsurătorile pe care nu vi le-ați putut explica niciodată înainte cu convingerile voastre biologice convenționale. Acest lucru începe să explice de ce atunci când o Ființă Umană ia anumite tipuri de decizii, brusc creierul pare a controla mai bine corpul. De ce sănătatea corporală se poate schimba brusc, de ce se poate vindeca singur, cere alte tipuri de alimente și avea o înțelepciune biologică. Ce cauzează remisia spontană? Dragilor, dacă nu ați fi conectați, nu ați avea toate astea. Gândiți-vă: Nu creierul este cel care v-a dat toate astea. Creierul este cel care a pur și simplu facilitat conexiunea din acel mic cablu –  Sursa Creatoare, lumina albă.

În această seară v-au fost oferite metafore și lucruri pe care să le examinați și care înseamnă multe alte lucruri. Acesta este modul în care începem să predăm aceste lucruri profunde. O vom face din nou și din nou, apoi vom elabora din nou și din nou și vom vorbi la nesfârșit despre asta – până când o să pricepeți. Este momentul să cunoașteți imaginea mai mare a triadei, trilogia creației în interiorul Ființei Umane.

Eu sunt Kryon, îndrăgostit de umanitate, și pe bună dreptate.


Și așa este.

KRYON


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.