miercuri, 29 iulie 2015

Filtrele UmaneAceastă canalizare în direct a fost oferită în Totowa, New Jersey
de către Kryon prin Lee Carroll în data de 27 Iunie 2015

Salutări dragilor, Eu Sunt Kryon din Serviciu Magnetic. Sunt atât de multe de spus că nici nu vă pot spune. Motivul pentru care nu vă pot spune este că nu există cuvinte – nu există cuvinte care să poată exprima în mod adecvat ceea ce simțim pentru voi. Grup după grup, așa ca al vostru, v-am vorbit despre lucruri care sunt atât de importante, pentru noi și pentru voi, contopirea dintre noi și ceea ce simțim pentru voi, felicitările pe care le avem pentru voi. Dragilor, ceea ce noi vedem predominant în voi suntem noi. Este Dumnezeul din voi. Indiferent de toate celelalte mesajele de la toți ceilalți – oricine canalizează, citește, orice – dacă nu vă spun că Dumnezeu este în voi, luați-o în altă direcție. Povestea Creației planetei spune că Dumnezeu există în voi, maeștrii care au cutreierat Pământul spun că Dumnezeu există în voi, cu toții. Aceasta este tema zilei și ceea ce voi încercați să faceți în acest moment este să vă conectați. Acesta este, probabil, motivul pentru care ați veni la o canalizare în loc de a merge la un alt gen de întâlnire – ascultând bijuteriile venite din Spirit, lucruri la care v-ați putea raporta, și care sunt iubire.  

Filtrul Uman
Partenerul meu se dă la o parte în aceste momente și noi folosim expresia că ”își dă la o parte filtrele”, iar în seara aceasta vreau să vorbesc despre acest lucru pentru că, dragilor, dacă există ceva ce vă împiedică să vă alăturați ca unul și să vedeți lumina spiritului în inima voastră, acestea sunt filtrele voastre. Vreau să vă spun ce sunt ele, de ce sunt ceea ce sunt, și, de asemenea, cum a fost atunci partenerul meu în stare să le reducă. Facem acest lucru pentru un singur motiv. Aveți o dorință copleșitoare să vă conectați cu partea noastră. Ce credeți despre Dumnezeu? Ce vi s-a spus? Vi s-a spus, poate, că este un fel de părinte care vă judecă? Unul care ar trimite răul asupra voastră sau care v-ar necăji sau răni sau v-ar face rău sau să suferiți? Puteți vedea gândirea umană în asta? Puteți să înțelegeți că asta este pur și simplu o copie a unui părinte, a unui părinte rău? Acesta nu este Dumnezeu, este cel mai bun model pe care l-ați putut face despre Dumnezeu prin filtrul vostru. Și filtrul este ceea ce voi aveți și este Uman și îl aplicați la toate lucrurile și nu asta suntem noi. Voi veniți din Sursa Creatoare construită în imaginea Creatorului și acea imagine este o metaforă pentru iubire. Fiecare Om are capacitatea de a iubi, fiecare Om. Chiar și cei despre care ați spune că este imposibil, uitați-vă la cine sunt, uitați-vă la ceea ce au făcut probabil – Eu vă spun că toți ați fost creați în mod egal în acest fel. Aveți alegerea de a urma sau nu calea înaltă către Dumnezeu. Aceasta este dualitatea care trăiește în fiecare dintre voi. Să mergeți într-un loc întunecat, să vorbiți despre lucruri întunecate, sau să-l vedeți pe Creator în voi, lumina a fost întotdeauna în acest fel și Oamenii au început să se schimbe.

Vreau să vă vorbesc despre filtrele voastre. Dacă stați aici și aveți dificultăți în a crede că acest lucru este real, am să vă explic de ce. Dacă credeți că este real, dar apoi aveți dificultăți să credeți că unele dintre lucrurile despre care vă vorbesc sunt reale, am să vă explic de ce. Nu există nici o judecată în faptul că ești în acest fel, dragă Ființă Umană. Este doar o minunare că ați ajuns atât de departe cu ceea ce aveți. Ceea ce am să numesc filtre este experiență de viață. Am să le segmentez în cinci locuri sau domenii sau categorii, toate cele de mai sus, pentru că ele sunt concepte. Nu folosesc numerele ca să mă aflu în treabă pentru că ele sunt toate metafore ale altceva. Uitați-vă la cinci în numerologie, chiar și în cea mai simplistă numerologie, și veți vedea de ce am ales cinci. Există motive în spatele motivelor și în timp ce vă vorbim aș vrea să știți și să înțelegeți că aceste lucruri vin de la Sursa Centrală, sursa iubirii care își întinde mâna către voi chiar acum spunându-vă că vă iubim atât de mult și că putem discuta și vorbi despre atât de multe în legătură cu ceea ce înțelegem legat de voi, atât de multe.

Filtrul Unu – Creșterea
Primul filtru este ceea ce vom numi creșterea. Este filtrul vostru social. Pe măsură ce creșteți în societatea voastră, învățați totul despre ea. În procesul de a fi Om și de a crește de la mic la mare, vă sunt oferite lecții despre ceea ce să credeți, ceea ce să nu credeți, cum să supraviețuiți, cum alții nu au supraviețuit, la ce să fiți atenți, la ce să aveți grijă. Ați învățat ce vă face fericiți sau triști, v-ați dezvoltat ceea ce voi numiți personalitatea socială. Ați învățat despre alte Ființe Umane. În funcție de ceea ce ați fost, unde v-ați născut și ceea ce au făcut părinții voștri, voi veniți și deveniți o persoană care este sau nu este de încredere, una care pune întrebări despre toate sau una care nu întreabă nimic. Toate acestea sunt un filtru. Dați-ne voie acum să descriem ceea ce noi numim definiția unui filtru. Dacă vă uitați la ceva pur, poate că aceasta este lumina albă, cea mai pură lumină pe care vi-o puteți imagina, orice ați pune în fața acelei lumini care ar putea să o diminueze, schimbe, modifice sau coloreze ar fi un filtru. Creșterea este un filtru care vă face să fiți într-un anumit fel ca Ființă Umană. Și acel anumit fel special este ceea cu ce aveți de-a face toată viața. Acum, cei mai mulți dintre voi sunteți pe deplin confortabil cu acest lucru. Acesta sunteți voi; aceasta este natura voastră Umană. Este la fel și în 3D. Pentru voi acum creșterea pe această planetă este complet și total trei dimensională și în modul supraviețuire, iar voi stați aici ascultând un mesaj multidimensional plin de lumină. Ce faceți cu filtrul vostru? Din cauza acestui filtru cu care voi ați crescut nu aveți nevoie în mod neapărat să vă spun că acest lucru este exact, credibil sau real. Unii dintre voi ați avut de-a face cu el, l-ați modificat, l-ați schimbat dar încă sunteți tot voi. Acesta este unul dintre cele mai mari filtre pe care o Ființă Umană le are, cel mai de înțeles filtru pe care o Ființă Umană îl are. Dragilor, ați întâlnit vreodată pe cineva care să fie dintr-o țară străină care este atât de diferită de a voastră și a cărui filtru să fie diferit? Ceea ce ei fac atunci când mănâncă este diferit. Lucrurile pe care ei le au și pe care le consideră elegante sunt diferite. Ați putea face lucruri care să-i ofenseze și să fie șocați, dar care pentru voi sunt normalul vostru. Veți vedea că filtrul lor este diferit de al vostru, astfel încât puteți vedea că fiecare filtru pe care l-ați putea avea și pe care l-ați putea numi tipar social sau de creștere este unic. Acum, există ceva care leagă toate astea împreună și vom discuta despre asta în câteva momente. Acesta este unul din cinci. El viciază ceea ce vedeți, ceea ce credeți și ceea ce vă spun alții să credeți. El este puternic. Dacă cineva vrea să-l schimbe, aceasta este o amenințare. El este în vigoare. Numărul unu.

Filtrul al doilea – Spiritual
Numărul doi se mișcă împrejur un pic. Acesta este filtrul spiritual. Ce vi s-a spus despre Dumnezeu? Cine este Dumnezeu? Cum ajungeți la Dumnezeu? Îi puteți vorbi lui Dumnezeu? Ce este Dumnezeu? Credeți în Dumnezeu? Este posibil să existe un Creator al Universului care să vă știe numele? Unora dintre voi vi s-a spus că există un Creator al Universului care vă pedepsește dacă nu găsiți ceva obscur în timpul vieții voastre. Toată lumea va fi pedepsită în mod egal pentru totdeauna. Acesta este Dumnezeul vostru? Acesta se schimbă și filtrul se mișcă împrejur atunci când unii dintre voi acceptă sau neagă ceea ce ați fost învățați de către alții. Uneori asta face parte din primul filtru pentru că aparține creșterii. Părinții voștri vă duc în acea perioadă la biserică sau la un eveniment spiritual iar voi vi-l însușiți a fi al vostru, pentru că este al lor. Dacă celui aflat în creștere îi place, acesta trebuie să fie corect până când găsiți că există ceva mai bun și mai logic. Filtrele spirituale sunt uneori unice pentru credințe. Ce ziceți de ale voastre? Filtrul spiritual pe care voi îl aveți este umplut de trecutul vostru, de ceea ce ați făcut, ceea ce ați văzut, ceea ce ați realizat și de schimbările pe care le-ați făcut și care vă permit să stați aici și totuși să mai aveți un filtru. Ce ați învățat în metafizică că este corect și nu este corect? Dragilor, mintea Umană este excelentă în a compartimenta totul și voi ați făcut asta și cu Dumnezeu în felul vostru propriu. Voi trebuie să setați o limită, voi spuneți a credinței. Unii dintre voi mai stați încă și vă întrebați dacă transmisia pe care vi-o ofer acum, ca să folosesc acest cuvânt, vine de la om sau de pe cealaltă parte a vălului. Și dacă vine de pe cealaltă parte a vălului, este ea exactă în totalitate sau este filtrată de el [Lee Carroll]? Acesta este filtrul vostru judecând un filtru. Filtrul vostru spiritual este important pentru voi, dar nu în creșterea voastră ci în viață, pentru felul în care îl vedeți pe Creator atunci când temperează modul în care decurge viața voastră și ceea ce veți face. Vă este frică? Sunteți bucuroși? Credeți că sfârșitul vieții crează o nouă viață sau crează pedeapsă și judecată? Acesta este un filtru puternic pentru mulți, nu este un filtru pentru unii, dar totuși este un filtru. Dacă nu credeți în Sursa Creatoare, filtrul vostru nu o va lăsa să treacă dacă o vedeți. Este un filtru. Acesta este numărul doi.

Dacă puneți filtrele împreună, atunci ele fac ca ceea ce încercați să vedeți să fie un pic mai dificil. Fiecare filtru estompează lumina pe care ați dori să o vedeți că este pură, fiecare dintre ele. Dacă vă dau un scenariu pe care nu l-ați mai văzut niciodată înainte, pe care nu l-ați avut niciodată atunci când ați crescut și este în afara cutiei voastre spirituale, ce va face cel de-al doilea filtru al vostru? El va fi la locul lui, tare pe poziție, îl veți ține bine cu amândouă mâinile ca să nu aveți vreo surpriză. Aceasta este natura Umană, protejându-vă filtrul. Face parte din ceea ce voi credeți că este – mintea voastră – și am să vă spun de ce într-o clipă.

Filtrul al treilea– Sexul
Următorul filtru, fie că credeți fie că nu, este important și este filtrul sexului/genului vostru. Fiecare dintre voi acționează într-un anumit fel, se comportă într-un anumit fel într-o anumită companie din cauza a cine sunteți și a sexului vostru. Modelul sexului vostru, ce v-a spus mama voastră despre felul în care trebuie să fie o femeie? Fie că ați onorat acest model și l-ați respectat fie că v-ați răzvrătit și nu l-ați urmat, el a avut un efect asupra voastră. Și sexul pe care îl aveți, dacă sunteți probabil femeie, sunteți o doamnă sau nu în funcție de poziția acelui filtru, dar sunteți totuși foarte conștientă și acționați într-un anumit fel ca femeie. Cu un bărbat este aceiași tărășenie. Ce ți-a spus tatăl tău, domnule, despre ceea ce face un bărbat adevărat? Și vor fi cei care vor spune că un bărbat adevărat este acela care nu va da niciodată înapoi într-o discuție sau că un bărbat adevărat este acela care are compasiune pentru tot. Două tipuri diferite de instruire, două filtre diferite care vă spun cine sunteți ca bărbat. Filtrul sexului este unul puternic. El vă definește în raport cu alt gen. Aveți o camaraderie cu cei de același sex cu voi pentru că vi s-au spus aceleași lucruri și vă puteți relaxa în această situație. Poate că vă simțiți inconfortabil să fiți înconjurați de cei care nu sunt de sexul vostru. Și dacă sunteți, acest lucru înseamnă că filtrul vostru este pe terminate. El lucrează puzzle-ul pentru că nu sunteți de acel sex. Este unul puternic. Ce aduce la lumină, v-ați putea întreba. Ce are sexul vostru de-a face cu privitul la lumina albă, pură care ar putea fi Sursa Creatoare? Cum ați putea interpreta diferit acest lucru ca bărbat și femeie, ce credeți? Și răspunsul este da, chiar o faceți! Filtrul sexului masculin va fi mai puțin receptiv la ceea ce este blând în comparație cu filtrul sexului feminin. Și Sursa Creatoare a tuturor lucrurilor este cea mai blândă, binevoitoare și mai fără efort iubire. Fără efort înseamnă că ea curge, că nu trebuie să o înfășcați, nu trebuie să o cereți, nu trebuie să o împingeți, ea curge în voi dacă îi permiteți. Uneori filtrul de sex masculin va spune nu. El trebuie să fie diferit înainte ca eu să fiu interesat. Omul la care vă uitați [Lee Carroll] a fost o nucă greu de spart pentru că el avea filtrul de sex masculin care, în termenii voștri, spunea ”eu nu plâng”. Eu nu voi plânge. ȘI i-am arătat cât de diferit era. I-am arătat că plânsul poate fi bucuria de a găsi adevărul și când a înțeles că, tot ceea ce tatăl său i-a spus despre ceea ce se întâmplă atunci când un bărbat plânge, a deschis fereastra și și-a realiniat filtrul. Dar filtrul masculin a fost unul dintre cele mai dificile cu el.

Femeilor, voi aveți propriile voastre probleme atunci când vine vorba despre filtrele datorate sexului și unul dintre ele, fie că credeți fie că nu, este că Dumnezeu este întotdeauna, sau pare a fi, bărbat. Acesta este un filtru în jurul căruia trebuie să vă învârtiți. Ce simțiți atunci când mergeți într-o structură religioasă organizată în care toți cei de sex masculin și voi, vă confesați cele mai profunde gânduri unui bărbat numit tată? Acesta este un filtru. I-ați spune același lucru unei femei atunci când vă confesați? Și mai bine, dacă nu ar fi nici un intermediar și pur și simplu i-ați vorbi direct Spiritului? Filtrul este aplicat atunci când îi vorbiți unui Om despre Dumnezeu, dar nu și atunci când îi vorbiți lui Dumnezeu despre Dumnezeu. Acesta este un filtru. Acesta a fost numărul trei.

Filtrul al patrulea – Logica
Este greu să știi care dintre ele este cel mai profund în funcție de cine sunteți, cum ați fost crescuți și ceea ce am putea numi înclinația voastră pentru viață. Aici este unul pe care s-ar putea să-l aveți sau să nu-l aveți, dar fiecare dintre voi aveți unul specific (pentru unii puternic și pentru unii slab) și acesta este numit filtrul logicii. Totul trebuie să aibă sens chiar și pentru aceia dintre voi care nu vă considerați înclinați către știință sau logică. Trebuie să aibă sens ca voi să participați. În toate deciziile bazate pe supraviețuire există logică. Există logică și în unele decizii bazate pe alte filtre. Filtrul logic stă deasupra tuturor, cântărindu-le pe toate cele aflate sub el și ia decizia de real sau ne-real bazându-se pe logica zilei. Filtrul vostru logic este limitat. Puteți să judecați logic numai prin ceea ce vedeți în mod logic a fi logic. Dacă ceva nu ați văzut niciodată, atunci nu-l puteți judeca ca fiind logic sau nu pentru că nu există nici o experiență pe care să o puneți în grămada de calculat, dar totuși este un filtru. Poate fi un filtru de luptă a logicii, dar totuși este un filtru. Filtrul logic vrea să cântărească simțul realității la ceea ce vi se arată. Dacă cineva încearcă să vă vândă ceva, de exemplu Podul Brooklyn, filtrul vostru logic îi va râde în față pentru că voi știți mai bine. Ei nu-l dețin, și oricum voi nu vi-l puteți permite. Acesta este filtrul vostru logic. Respingeți cu ușurință ceea ce vi se oferă și apoi vă puteți vedea de drum. Un om stă pe un scaun și canalizează; ce poate să facă filtrul vostru logic? Unii vor respinge acest lucru complet, automat, ca și cum v-aș oferi Podul Brooklyn. Nu este posibil, acest lucru nu se află în tărâmul abilității de a face. Acest filtru al logicii este unul puternic, bazat pe instinctele voastre de supraviețuire. Ce faceți voi cu filtrul vostru logic atunci când eu canalizez? El se află în fruntea tuturor. Este numărul patru. Cât de întunecată devine acea lumină care este la capătul filtrelor? Acum sunt patru stivuite împreună și se pot modifica unul pe celălalt și încă nu am terminat.

Filtrul cinci – Profesional
Numărul cinci, nu-l aveți toți, dar mulți dintre voi îl au, și profesioniștii îl au toți, pentru că el se numește filtru profesional. Ce ați învățat? Ce ați învățat despre realitatea fizicii, științei, chimiei, matematicii, istoriei, antropologiei, biologiei? Sunteți medic, de exemplu, ce ține de domeniul medical? Sunteți o persoană cufundată în legislație și știți cum funcționează lumea și regulile ei? Care este profesia voastră care va deveni un filtru care se va pune în fața modului în care vedeți lumina Creatorului, pentru că tot ceea ce ați învățat trebuie pus deoparte pentru ca aceasta să fie reală. Filtrul profesional funcționează foarte, foarte bine cu primul numit Creșterea. Și asta din cauza faptului că voi nu vreți să fiți prostul. Prostul nu supraviețuiește. Prostul este urmărit de cei din jurul lui și dat afară. Voi nu vreți să fiți un prost. Primul filtru al creșterii și al comportamentului social intră în joc în ultimul filtru al profesionalismului, pentru că dacă ați învățat lucrurile într-un anumit fel și credeți chiar și pentru un moment că toate acestea sunt reale, veți trage cu ochiul la ceea ce vor gândi oamenii despre voi în acel filtru, care este creșterea. Este aici. Este complex. Dacă sunteți un fizician și eu vă spun ”Greșești”, legile voastre ale Universului sunt incomplete. Este ceva în voi, chiar dacă stați în această întâlnire chiar acum, care zvâcnește pentru că tocmai am spus că greșiți, iar voi v-ați petrecut întreaga viață încercând cât mai bine ați putut să descoperiți totul. Noi nu avem inima să vă spunem cât de mult greșiți și numai descoperirile vă vor arăta acest lucru, iar acest lucru va fi corect pentru că nu Oamenii au făcut-o. Puteți face o descoperiere care să pună tot ceea ce ați învățat pe masă și să o luați de la capăt și o veți sărbători, mai ales dacă faceți parte din echipa de cercetători. Acesta este un filtru pe care îl puteți rescrie voi înșivă în mod automat. Dar când vine vorba să-l rescriu eu, asta este altceva. Acesta este un filtru. Acum ați primit cinci.

Imaginați-vă că vă uitați la lumina strălucitoare a Sursei Creatoare cu fizica despre care nu știți nimic și spiritualitatea pe care nu o puteți înțelege, cu o profunzime și o integritate și finețe pe care nu o puteți nici măcar concepe cu iubire pentru sufletul vostru. Puneți toate cele cinci filtre în fața voastră și întrebați-vă dacă chiar este vreo lumină. Am să vă întreb dacă vă dați seama de dificultatea pe care o are o Ființă Umană dacă nu face nimic?

De ce sunt filtrele atât de puternice
Acum vă voi spune de ce sunt atât de importante. Fiecare filtru pe care îl aveți, de la cel al creșterii până la cel de-a fi un om de știință învățat profesionist sau orice altceva, v-a fost adus de o Ființă Umană în care aveți încredere. Uneori este un părinte, o mamă, o soră care vă învață un mod de viață. Ei sunt mentorii voștri, matrița voastră, modelul vostru și îi iubiți. Și dacă de-a lungul drumului este cineva care vă spune că lucrurile stau altfel decât v-au spus ei, acest lucru este o insultă la adresa persoanelor pe care le iubiți și probabil că nu-l mai vreți pe acel cineva în preajma voastră. Înțelegeți emoția schimbării? Filtrele voastre sunt cimentate de iubirea și admirația pe care o aveți pentru cei din jurul vostru care v-au învățat și v-au oferit tot ceea ce v-au putut oferi mai bun. Ce oximoron este acesta, că filtrul cimentat de iubirea celor din jurul vostru, care v-au dat ceea ce ați avut, trebuie pus deoparte pentru iubirea lui Dumnezeu. Dacă ați ști măcar că ele au fost legate toate împreună, că a existat o confluență a unui sistem de a îndepărta filtrele în așa fel încât voi să puteți vedea lumina atât de perfect și totuși ele lucrează împreună. Ați face-o? Unii dintre voi o fac. Fie ca ascultătorul să înțeleagă acest lucru așa cum vă este dat.

Partenerul meu a avut filtre severe. Ca inginer, el a trebuit să învețe lucrurile într-un anumit fel – profesional. Și crescând, el a câștigat un mare filtru spiritual fiind crescut într-o religie organizată. Pereții au trebuit dărâmați, și totuși el a fost învățat aceste lucruri de o sursă iubitoare și a crezut că este adevărat. Ce faci cu un filtru ca acesta? Cum poți să-l dai la o parte, chiar și pentru o clipă? Ce faci acolo? Vreau să vă spun ce a descoperit și vreau ca voi să ascultați și unii dintre voi vor înțelege și vor pricepe și unii dintre voi nu. Nu contează ceea ce ați fost învățați, dragilor, chiar nu contează. Oamenii care v-au învățat aceste lucruri, fie că au fost părinții sau prietenii voștri sau profesorii voștri sau cei dragi vouă, mulți dintre ei au trecut dincolo și vreau să știți ce fac. Ei sunt chiar aici în această încăpere uitându-se la voi, spunându-vă că există mult mai multe decât știau ei. Că există mai mult decât ei ar fi putut ști vreodată și că au făcut tot ce au putut mai bine, dar ascultați pentru că vor să vă ofere noi filtre. Adevărul este așa cum este de cealaltă parte a vălului pentru cei care au trecut dincolo și v-au dat ceea ce v-au dat. Confluența energiei care va face filtrele transparente, chiar și pentru un moment ca voi să puteți vedea lumina și înțelege, este iubirea. Când partenerul meu s-a așezat pentru prima dată pe scaun, noi n-am spus nimic. El nu auzea voci. Nu a fost nici o canalizare; ar fi luat-o la fugă în altă parte. I-am oferit iubire, iar el a început să plângă. Acesta a fost marele egalizator. Primul filtru al logicii a fost respins complet și total prin iubire. Tot ceea ce nu a crezut că este posibil prin statul pe un scaun și presupunerea că ar putea să se conecteze cu cealaltă parte a vălului pentru că asta era împotriva a tot ceea ce el a fost învățat în cutia sa religioasă, s-a prăbușit într-o clipă atunci când brațele noastre l-au învăluit, iar el a strigat și s-a simțit bine chiar dacă a fost surprins, șocat, chiar înfuriat de ceva pentru că era scăpat de sub control. Acum a primit un alt filtru numit control; acesta este al lui, nu al nostru. Și a făcut-o din nou. S-a așezat pe scaun din nou și din nou și din nou. El stă acum din nou pe scaun și simte aceiași iubire pe care a simțit-o și atunci. El nu este cu voi chiar acum, el este în altă parte ascultând. Se află într-un loc pe care vi l-am descris înainte și care este foarte frumos. Este priponit în așa fel încât să nu poată merge în lumină. Acest lucru vă va oferi o idee despre locul în care se află. Asta este ceea ce i-am arătat atunci când stătea pe scaun – cine este el, lumina lui Dumnezeu care este în el, și dintr-o dată toate filtrele au început să devină transparente și nu a mai contat ceea ce a fost învățat. El a văzut imaginea de ansamblu.

Ființele Umane au nevoie de un interval de timp în care să poată să-și vindece filtrele, să le facă să devină transparente, să le re-aranjeze, să le rescrie printr-o repetare conștientă, poate așa cum a făcut și el stând pe scaun. Este greu să iei un filtru numit creștere și să-l schimbi într-o clipă rescriind tot ceea ce ați știut vreodată. Nu se întâmplă în acest fel, are loc treptat. Fiecare dintre voi, cei din această încăpere și cei ce ascultați/citiți aceste lucruri aveți propriul vostru set de filtre care va fi rescris treptat dacă așa alegeți. Filtrele sunt interactive; unul îl afectează pe celălalt și apoi de îndată ce sunteți în stare să-l rescrieți pe unul, de exemplu pe cel logic, pe cel spiritual, pe celelalte începeți să le înțelegeți mai bine. Ei bine, acesta se poate schimba și dacă se schimbă, ei bine, înseamnă că el nu a fost chiar corect.

Filtrul Iubirii
Vreau să vă vorbesc acum despre marele filtru, cel pe care îl avem noi pentru voi – filtrul iubirii. Acesta începe să vă dea un sentiment de compasiune atunci când începeți să înțelegeți că cei care v-au învățat ceea ce ei știau v-au oferit tot ceea ce puteau ei mai bine și dacă știți ceva mai multe decât știau ei, asta nu înseamnă că ei au greșit. De fapt, ei sărbătoresc faptul că voi v-ați dat seama mai mult decât au făcut-o ei. Fie că este vorba de un profesor de la școală care v-a dat știința care a fost uzurpată de o știință și mai mare, fie că este vorba de un preot de la biserica în care ați fost introduși în iubirea lui Dumnezeu, fie că a fost mama sau tatăl vostru care v-au spus despre felul în care stau lucrurile și voi ați învățat că este diferit. Filtrul global al iubirii vă face să simțiți compasiune pentru ei. Nu simțiți că i-ați insulta prin faptul că mergeți mai departe. Aceasta se numește înțelepciune. Filtrele se vor curăța încet singure. Uneori se vor curăța mai mult decât alteori. Când meditați sau când sunteți aici într-un grup în care alții lucrează cu voi și eu sunt aici în această stare, filtrul se va deschide și voi veți avea un aha pe care s-ar putea să nu-l găzduiți pentru o vreme. Cu cât mai mult veți lucra cu acestea, cu atât mai mult veți aplica simțul realității lui Dumnezeu asupra lor, a tuturor, și cu cât cereți mai multă claritate și mai mult discernământ, cu atât mai clare/curate vor deveni. Și atunci când sunteți curați/clari, continuați să aveți personalitatea voastră, dar nu este cea pe care ați avut-o atunci când ați crescut. Este una pe care voi o alegeți acum cu înțelepciune. Sexul pe care îl aveți, masculin sau feminin, nu este ceea ce vi s-a spus că ar trebui să fie, dar apoi acesta își asumă propria sa viață pe care voi o alegeți, ceea ce o femeie face sau cum este, sau cum este un bărbat, atunci când sunt îndrăgostiți de ei înșiși. Nu este ceea ce părinții voștri v-au spus sau v-a spus Emily Post, ci ceea ce voi vă spuneți prin conectarea la sursa iubirii. Voi creați un filtru care este nou pe planetă. Omul plin de Compasiune, noul Om. Asta este ceea ce voi sunteți. Voi vă deschideți filtrul spiritual și înțelegeți și creați totul prin voi înșivă, nu din ceea ce ați fost învățați. Voi veți da la o parte tot ceea ce v-a spus vreodată cineva și veți crea singuri prin sentimentele și evenimentele prezente, printr-o nouă energie pe planetă care nu a fost niciodată acolo atunci când ați început. Profesional, nu contează ceea ce ați învățat, înțelepciunea voastră vă spune că voi nu știți ceea ce nu știți. Există moduri mai bune de a face lucrurile pe care le-ați învățat în toate științele, chiar și legislativ – moduri mai bune decât cele pe care le știți și care vor avea mai mult sens pentru voi personal, pentru țară, pentru Pământ. Sistemele vin. Vă veți lua cu mâinile de cap într-o zi și vă veți întreba de ce nu ați făcut acest lucru mai devreme, la ce ne-am gândit pentru că voi nu știți ceea ce nu știți. Filtrul inteligenței începe să se miște împreună cu înțelepciunea, cu toate lucrurile care vor îmbrățișa lumina, nu o vor diminua.

Dragilor, în această seară noi am folosit metafore, chiar prea multe. V-am oferit subiecte la care să vă gândiți. Vă întreb unde vă aflați în scenariul filtrului. Ce este ceea la ce nu veți da drumul și de ce? De ce vă agățați de anumite lucruri când probabil cei care v-au oferit acele lucruri sunt aici încă într-un mod ezoteric uitându-se la voi și spunând ”Ascultă, este în regulă.” Iubirea lui Dumnezeu este aici. Tot ceea ce contează chiar acum este conexiunea voastră cu Spiritul. Aceasta vă va oferi discernământul pe care vi-l doriți. Vă va oferi o viață mai lungă, o viață pașnică, o înfățișare de sine echilibrată. Puzzle-urile vor fi rezolvate.

Eu Sunt Kryon, îndrăgostit de omenire și acum știți de ce. Magnifici în toate cele.

Și așa este.  

KryonTraducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.