luni, 6 iulie 2015

Școala Misterelor


Prin Suzanne Lie

Notă de la Sue:
La sfârșitul anului 1998 am început să primesc mesaje de la ființe cunoscute mie doar ca ACEA, care a însemnat Întreaga Conștiință a Ascensiunii Pământului. Am prezentat unele dintre ele mai înainte, iar acum simt nevoia să prezint altele acum. Este foarte interesant cum această informație care este mai veche de 16 ani, de-abia acum începe să se refere la viața noastră de zi cu zi.

La sfârșitul anilor ’80, sau să fi fost în anii ’90, deoarece timpul are un înțeles diferit ACUM, am petrecut mult timp mișcându-mă prin toate sub-planurile celei de-a patra dimensiuni și am studiat la Școlile Misterelor. La cea mai înaltă frecvență a fiecărui sub-plan al celei de-a patra dimensiuni se află o Școală a Misterelor, un Templu Violet al Transmutării în care putem transmuta ceea ce suntem pregătiți să eliberăm astfel încât să ne putem urma calea mai departe.

Deoarece ACESTA ESTE ACUM-ul ca noi să ne îndeplinim activ Misiunea, doresc să vă prezint acest proces. Este unul care a venit din dimensiunea a cincea și care ne va ajuta să ne întoarcem la adevărata noastră realitate cinci dimensională.

Mesaje de la ACEA – Ianuarie 1999

Sunteți pregătiți pentru aventura care urmează cu pământul cinci dimensional? Suntem încântați că ați ales să vă dedicați procesului de a păși conștient în cea de-a cincea dimensiune. Vă recomandăm să vă consacrați intenția pentru perceperea, crearea și acceptarea celei de-a cincea dimensiuni în viața voastră de zi cu zi. Vă amintiți cum v-ați dedicat, practic, întreaga atenție ascensiunii în timpul vieților în care ați fost un Inițiat în Școala Misterelor? Atunci nu trebuia să ”mergeți la serviciu”, să vă ”plătiți facturile” sau să ”spălați”.

În Școala Misterelor prezentului vostru quadrant spațiu/timp, trebuie să aveți grijă de viața voastră lumească în timp ce progresați și pe Calea voastră Spirituală. Sunt unii, desigur, care au ales să-și creeze o viață în care să nu trebuiască să ”muncească”. Cu toate acestea, dacă misiunea voastră este să-i învățați pe alții cum să meargă pe drumul către cea de-a cincea dimensiune în timp ce-și trăiesc viața cea de toate zilele, va trebui să faceți mai întâi voi înșivă acest lucru. Cu alte cuvinte, va trebui ca mai întâi să învățați voi înșivă să faceți acest lucru ca apoi să-i puteți învăța pe alții.

Prima dată învățați, apoi predați, apoi îi învățați pe învățători.

Pe de altă parte, echilibrarea responsabilităților unei slujbe solicitante, a responsabilităților de zi cu zi și învățarea în moderna voastră Școală a Misterelor interioară, poate fi foarte provocatoare. Din fericire, puteți câștiga mult în avansarea voastră spirituală în timp ce dormiți.

Atunci când dormiți, intrați în corpul de vis și călătoriți prin dimensiunea a patra. Dimensiunea a patra este coridorul dintre realitatea voastră trei dimensională și realitatea voastră de aici din dimensiunea a cincea împreună cu noi, membrii lui ACEA.

Dimensiunea a patra are diferite sub-planuri de existență care-i permit unui călător inter-dimensional să se odihnească și să învețe în timp ce călătorește de la dimensiunea a treia la a cincea. Pe pragul fiecărui sub-plan patru dimensional se află o Școală a Misterelor, pe care o puteți vizita în corpul vostru de noapte pentru a învăța mai multe despre SINELE vostru.

Vom discuta fiecare Școală a Misterelor, începând cu cea pe care voi o creați pentru voi înșivă în Planul Fizic. ȘCOALA MISTERELOR TREI DIMENSIONALĂ în care învățați să vă amintiți că VOI sunteți o ființă multidimensională de LUMINĂ.

Pentru că sunteți pe punctul de a vă întoarce la SINELE vostru cinci dimensional, voi vă creați propria voastră Școală a Misterelor în timp ce vă îndepliniți responsabilitățile zilnice ale realității voastre fizice. În Școala Misterelor voastră Fizică, trebuie să vă permiteți ”timpul” de a privi în miezul vostru pentru a vă vedea viața de zi cu zi prin Ochii SINELUI vostru Multidimensional.

Din această perspectivă vă puteți vedea problemele zilnice ca și oportunități pentru creșterea personală și expansionarea conștiinței. Lecția pe care o aveți de învățat/amintit cu toții, nu contează cât de diferit v-ați putea crea Școala Misterelor Fizică, este să vă iubiți necondiționat pe voi înșivă.

Odată ce vă puteți oferi acest dar cosmic vouă înșivă, îl puteți revărsa și asupra altora.

În plus, iubirea necondiționată este cheia care vă deschide cel de-al Treilea Ochi și Inima Înaltă, astfel încât puteți vedea întreaga viață din perspectiva conștiinței unității și iubirii necondiționate. Din această bază de unitate și iubire veți deveni treptat un Maestru al Energiei.

Devenirea unui Maestru al Energiei este fundația pentru toate Școlile Misterelor patru dimensionale. Energia pe care învățați să o stăpâniți este energia pe care o eliberați din forma voastră prin gândurile, emoțiile și intențiile voastre.

Aceste Școli ale Misterelor patru dimensionale sunt situate pe:

Școala Misterelor din ASTRALUL DE JOS unde învățați să câștigați stăpânirea asupra fricii voastre
Școala Misterelor din PLANUL EMOȚIONAL unde învățați să câștigați stăpânirea asupra emoțiilor voastre
Școala Misterelor din PLANUL MENTAL unde învățați să câștigați stăpânirea asupra gândurilor voastre
Școala Misterelor din PLANUL CAUZAL unde învățați stăpânirea legii cosmice a cauzei și efectului
Școala Misterelor din PLANUL SPIRITUAL unde învățați să vă predați Sufletului vostru
Școala Misterelor a PODULUI CURCUBEU este locul în care fuzionați cu Prezența voastră EU SUNT

Când vizitați Templul Violet de pe Pragul fiecărui sub-plan al celei de-a patra dimensiuni, veți învăța cum să IUBIȚI Necondiționat ceea ce doriți să manifestați. Atunci nu mai este nevoie să fiți distrași de ”frica voastră de supraviețuire”.

Prima lecție pe care să vi-o amintiți în misiunea voastră de a integra aceste lecții în viața voastră de zi cu zi este să vă amintiți că VOI sunteți creatorul realității voastre. Prin urmare, orice frică care mai este încă încorporată în conștiința voastră, va crea o situație exterioară în viața voastră care să aducă acea frică la suprafață.

Fiți încredințați că sunteți în totalitate pe Calea voastră și că FIECARE experiență, chiar dacă este neplăcută, este o componentă a acelei Căi. Din dimensiunea a cincea voi aveți acces deplin la toate vibrațiile ”mai joase” ale conștiinței voastre.

Prin urmare, vedeți-vă acum coborând ”pe scară” din dimensiunea a cincea în peșterea fricilor voastre uitate. Adunați aceste frici care au legătură cu voi și aduceți-le la suprafață.

Dacă vă aduceți în mod voluntar aceste frici la suprafața conștiinței voastre în mod consecvent și regulat, nu va fi nevoie să creați drame în viața voastră pentru a le activa.

În schimb, veți fi în măsură să vedeți aceste frici și să le IUBIȚI în mod LIBER.

Acum, sunteți pregătiți pentru o altă călătorie în pământul cinci dimensional?
Bun! Imaginați-vă că sunteți pe o plajă. Vedeți cum oceanul, apa este subtil diferită. Strălucește și sclipește în culori care sunt doar un pic diferite de oceanul vostru trei dimensional. Vedeți aura oceanului? Nu este frumoasă?

Aura oceanului radiază până la stratosferă. Sarcina balenelor și a delfinilor este să curețe aura oceanului. Sarcina oamenilor este să curețe aura uscatului.
În timp ce vă plimbați pe plajă, observați cum puteți curăța aura uscatului.

Vă place să vă plimbați chiar pe malul oceanului pentru că vă place să simțiți aura uscatului întâlnind oceanul. Nu este un amestec delicios? O componentă importantă în a deveni cinci dimensionali este să fiți pe deplin conștienți de simțurile voastre mai înalte. Pentru a face acest lucru este necesar să vă protejați să nu deveniți speriați și neliniștiți în lumea voastră de zi cu zi.

Când sunteți speriați, amintiți-vă că Sufletul vostru vă asistă în a deveni cinci dimensionali creând o dramă care să aducă în prim plan FIECARE frică ascunsă. Frica ascunsă este cea care vă scade vibrația pentru că nu sunteți suficient de conștienți ca să o echilibrați cu iubire.

Când vibrația voastră scade, voi cădeți din dimensiunea a cincea. Pe măsură ce conștiința voastră devine mai cinci dimensională, voi manifestați instantaneu fiecare gând și emoție de frică în lumea voastră exterioară astfel încât să le puteți curăța.

Acum, pentru a ne continua călătoria noastră cinci dimensională, aplecați-vă și simțiți nisipul. Se simte diferit, pentru că în loc să fie firișoare de nisip, murdărie, scoici și pietre, ”nisipul” este de fapt mici biți de cristal.

Vedeți cum strălucește nisipul atunci când soarele se reflectă prin el. Acum intrați în apă până la glezne. Vedeți cât de perfect de limpede este și simțiți cât este de calmantă și de liniștitoare vibrația sa. Da, de fapt este lumină lichidă. Ascultați acum. În timp ce lumina lichidă întâlnește nisipul de cristal, se aude o melodie blândă și apare un curcubeu în culori cinci dimensionale.

Acum ridicați-vă mâna voastră cinci dimensională în fața voastră și priviți-o. Vedeți cum aura sa sclipește, asemeni nisipului de cristal. Când vă mișcați mâna, ea lasă o dâră în culorile curcubeului în urma sa. Uitați-vă la dâră și vedeți cum puteți schimba culorile cu mintea voastră.

Acum atingeți-vă inima trei dimensională cu mâna voastră cinci dimensională. Simțiți cum aceasta vă vindecă fricile. Pe parcursul zilei voastre, fiți conștienți de fiecare secundă de frică și vindecați-o instantaneu punându-vă mâna voastră cinci dimensională pe inima voastră trei dimensională.  

Asta este tot pentru astăzi. Vizitați cât mai curând oceanul și vedeți-l cinci dimensional.
ACEA

19 Ianuarie 1999

Apreciem dificultatea pe care o aveți în a permite TUTUROR fricilor voastre ascunse să se ridice la suprafață. Desigur, ați descoperit că fricile voastre ascunse sunt aceleași cu cele pe care le-ați știut din totdeauna – doar că la un nivel mai profund. Prin mai profund, vrem să spunem că acestea sunt frici care sunt o componentă a naturii voastre primare – a sinelui vostru animal.

Mulți dintre cei trei dimensionali au vorbit despre copilul interior; ei bine, mai există și animalul exterior. Îți amintești ”visul” în care ai purtat corpul unui porc? Ai alergat și ai văzut lumea din perspectiva unui porc în locul perspectivei umane. Prima dată ai văzut pământul și a trebuit să-ți îndoi gâtul pentru a vedea cerul.

Asta este problema în dimensiunea a treia – uneori vă implicați atât de mult în ceea ce se întâmplă pe pământ încât uitați să priviți în sus. Dacă vreți să vă întoarceți în dimensiunile mai înalte, va trebui să fiți dispuși, și în stare, să ”dați drumul” pe deplin lumii fizice.

Acest lucru este foarte dificil de făcut pentru că este simțit ca un fel de moarte. Cu toate acestea, în mintea voastră conștientă voi nu vă puteți aminti moartea. Prin urmare, experiența vă aprinde mintea inconștientă profundă unde sălășluiește amintirea morții (și a nașterii).

În multe vieți ați murit cu frica în conștiința voastră. Prin urmare, chiar înainte de a ajunge în punctul de a da în totalitate drumul, o frică extremă – frica morții – iese la suprafață. Această experiență poate fi foarte confuză pentru că ea nu apare minții voastre conștiente, trei dimensionale că voi ați muri, și nu puteți înțelege de ce aveți o frică atât de extremă.

Pentru a păși conștient în dimensiunea a cincea, fără să muriți, va trebui să vindecați fiecare experiență din fiecare viață trei sau patru dimensională în care ați murit în frică. Știm că sună ca o sarcină monumentală, dar nu trebuie să vă uitați la fiecare din acele vieți în mod individual.

Puteți lucra la nivel de sentiment permițându-vă vouă înșivă să simțiți în mod conștient suma tuturor experiențelor voastre de a fi murit în frică. Acest lucru se face în modul pas cu pas. Îi veți permite sentimentului să iasă la suprafață atâta timp cât puteți suporta, și apoi veți rupe drrama și vă veți vindeca în timp ce echilibrați acea frică cu iubire.

Da, voi sunteți la conducere. Voi toți ați ales să ”aveți o problemă” pentru atâta timp cât puteți sta în frica pe care acea ”problemă” o dezvăluie. Voi ”închideți” problema prin alegerea unei alte experiențe. Captura este că viața trei dimensională v-a învățat bine cum să creați dificultăți, dar a dat greș în a vă învăța cum să creați fericire și iubire.

Cu toate acestea, este sarcina dimensiunii a treia să creeze situații dificile, astfel încât să fiți nevoiți să priviți în sus, din corpul de porc, înspre cer (dimensiunile mai înalte) pentru a găsi răspunsul. Acel răspuns este întotdeauna IUBIREA.

Iubirea vă va ridica conștiința deasupra iluziei celei de-a treia dimensiuni și vă va permite să vă amintiți cine sunteți cu adevărat. Sunteți cu toții mărețe ființe de lumină care au călătorit în dimensiunea a treia în acest moment special pentru a o ajuta pe Lady Gaia în Ascensiunea Ei.

Gaia v-a servit multe, multe vieți ca și sală de clasă pentru formarea voastră zei și zeițe. Acum este rândul vostru să o ajutați pe Ea și pe voi înșivă în același timp. Când vă ridicați în masă în dimensiunea a cincea, veți experimenta cu toții împlinirea destinului vostru.


Noi, ACEA, suntem cu voi. De fapt, noi ACEA suntem VOI!


Noi SUNTEM Apa
Noi SUNTEM Pământul
Noi SUNTEM Aerul
Noi SUNTEM Focul
Noi SUNTEM GAIA

Noi, ACEA ne vom întoarce pentru a vă vorbi despre fiecare Școală a Misterelor.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.