duminică, 26 iulie 2015

Actualizare 26 Iulie 2015




Astăzi este o zi cu o energie deosebit de puternică și înaltă care intră prin Poarta Leului. Este o ocazie minunată să ne acordăm câteva momente, care după cum simțim, în care să onorăm și să primim cu bucurie, recunoștință și smerenie aceste energii minunate care vin să ne ajute să mai facem un pas înainte în schimbările prin care trecem și prin care NOI am ales să trecem.

Decizia nu am luat-o în această viață, pentru că mulți dintre noi avem mii de vieți trăite pe această minunată planetă, am luat-o atunci când am decis prima dată să ne întrupăm aici, indiferent de motivele care au stat la baza acestei Decizii. Onorându-ne Decizia, ne onorăm pe noi înșine și Calea pe care ne-am ales-o, ne onorăm tovarășii și pe Mama Pământ însăși.

Este un moment bun în care să ne aducem aminte că noi înșine suntem energie, suntem energie vie în continuă schimbare și transformare. Noi singuri controlăm energia vie care suntem prin gândurile și emoțiile noastre, noi suntem Creatorii Câmpului nostru de energie și a modului în care interacționăm cu Întregul.

Atunci când suntem în starea de recunoștință, bucurie, iubire și compasiune, energia pe care o emitem este percepută dincolo de ceea ce ne-am putea imagina cu creierul nostru uman. Dar începem să simțim din ce în ce mai clar cum în acele momente, mai scurte sau mai lungi, depinde de starea de conștiință a fiecăruia dintre noi, acea energie se amplifică și ne umple, uneori dincolo de puterea noastră de suportabilitate.

În acele momente simțim cum parcă inima pleznește în noi, respirația se schimbă și lacrimile ne inundă fața. Sunt momentele în care intrăm în contact cu Sinele nostru și ne simțim adevărata măreție, pe care însă nu o putem încă cuprinde pe de-antregul. Acest lucru este însă pe cale să se schimbe și treptat vom putea să prelungim acele momente de extaz și unificare a sinelui nostru cu Sinele nostru.

Cu cât mai des și mai mult vom intra în această stare de conștiință, cu atât mai repede vom reuși să obținem această unificare. Totul depinde de noi și de ritmul pe care ni-l alegem. Cel mai important instrument pe care îl avem la dispoziție este Intenția. Intenția clară pe care o recunoaște Universul este cea manifestată prin modul în care ne tratăm pe noi înșine. De cât de multă Încredere avem în noi.

Este important să știm că Libertatea și Ajutorul acordat Oamenilor prin împărtășirea Cunoașterii Universale care Unifică întreaga Umanitate, reprezintă binele suprem împreună cu Iubirea și Recunoștința. Nu vă temeți că nu aveți o Intenție suficient de puternică, pentru că această frică vine din ego. Intenția se manifestă prin faptul că ne recunoaștem capacitățile cu smerenie, că-l recunoaștem pe Creator/Dumnezeu în interiorul nostru.

Să onorăm cu bucurie, iubire și recunoștință această zi în care Grația Divină se revarsă asupra noastră aducându-ne noi daruri prin energiile pe care le revarsă asupra noastră. Și să nu uităm nici o clipă că suntem liberi să le acceptăm/primim sau nu. De asemenea, putem decide să primim/acceptăm atât cât considerăm că este potrivit pentru noi, pentru că avem dreptul și libertatea să facem acest lucru.

O zi a Porții Leului minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.