duminică, 12 iulie 2015

Intrarea în Școala Misterelor din Planul Emoțional 4D



Arcturienii

De Suzanne Lie

Acum că v-ați încheiat călătoria prin Școala Misterelor din Planul Astral de Jos, voi vă continuați călătoria intrând în Sub-planul Emoțional din călătoria voastră prin cea de-a patra dimensiune.

În timp ce vă continuați călătoria asigurați-vă să lăsați în urma voastră ”fărâmituri de pâine” astfel încât să puteți recunoaște mai ușor calea pe care voi ați creat-o. Această cale patru dimensională se va expansiona într-o șosea, apoi într-o magistrală și apoi într-o autostradă pe măsură ce repetați această trecere din nou și din nou.

Amintiți-vă că voi curățați ”strangularea” dintre dimensiunea a treia și a cincea. Pe măsură ce fiecare dintre voi, dragii noștri călători inter-dimensionali, repetați și repetați din nou călătoria voastră conștientă prin cea de-a patra dimensiune, voi vă curățați propriile voastre reziduuri din nenumăratele voastre încarnări și/sau vizite pe Pământ.

Din nefericire, ați lăsat de multe ori în urma voastră voastră vieți pline de frică, furie, tristețe și durere. Pentru că acesta este felul în care v-ați simțit în acea încarnare, acela este reziduul pe care l-ați lăsat în urma voastră pe Pământ și în aura patru dimensională a lui Gaia.

În călătoria pe care o faceți ACUM voi sunteți pregătiți cu iubirea necondiționată și cu focul violet astfel încât să puteți curăța ceea ce ați lăsat în urmă în alte încarnări. Apreciem faptul că adeseori voi curățați rămășițele astrale rămase de la alții și vă mulțumim profund pentru acest serviciu. Suntem încântați că ați evoluat suficient de departe de ego-ul vostru uman încât să vă gândiți numai la draga de Gaia și să nu vă faceți griji dacă este ”corect” ca voi să curățați.

Echipa de curățenie de la sfârșitul unei mari petreceri nu este preocupată de cine ce mizerie a lăsat în urmă. Ei știu doar că este treaba lor să curețe acea mizerie. Ei se mândresc cu munca lor și doresc să întoarcă haosul înapoi în ordine. Cu toate acestea, voi nu veți curăța haosul, deoarece el este un ingredient necesar pentru marea schimbare.

În schimb, voi veți transmuta ceea ce este dimensiunea a treia și a patra joasă pentru a crea o trecere clară pentru cei mulți care vor traversa această ”șosea” înapoi acasă la Navele lor Stelare cinci dimensionale, planetele și/sau realitățile lor. Vedeți voi, ei/voi nu mergeți Acasă. Ei/Voi vă întoarceți Acasă la adevăratul vostru SINE în dimensiunile mai înalte ale realității.

”Tura voastră de serviciu” pe Pământul trei dimensional este aproape încheiată, așa că voi curățați calea pentru voi înșivă și pentru mulți alții care își amintesc ACUM că propria lor stare de conștiință este Nava lor Stelară personală.

Cu toate acestea, toate emoțiile conștiinței lor mai joase le-au blocat călătoria înapoi în realitatea luminii și iubirii necondiționate cinci dimensionale. Prin urmare, ca și membri ai ”Echipei Galactice de Curățenie” a noastre, voi sunteți chemați să transmutați aceste emoții pline de frică în emoții de iubire.

Vă veți începe sarcina cu sinele vostru. Mai întâi vă veți deschide drum prin propria voastră aură patru dimensională, curățând și transmutând pe măsură ce înaintați. Apoi vă veți întoarce pe Pământ și o veți lua de la capăt. A doua oară, veți curăța și transmuta emoțiile bazate pe frică pentru TOATĂ viața de pe Pământ.

Vă sună ca o sarcină prea mare? Vă temeți că ați putea fi prinși în toate emoțiile pline de frică care sunt împrăștiate prin sub-planul emoțional al celei de-a patra dimensiuni? Da, aveți dreptate. Dacă nu vă cunoașteți personal propriile voastre deșeuri emoționale, vă veți speria că toate sunt ale voastre.

Dacă a fost o petrecere mare și a trebuit să vă găsiți portofelul care s-a pierdut în mizeria de acolo, va fi nevoie să vă amintiți cum arăta portofelul vostru. Spunem ”portofel” pentru că în el se află cartea voastră de identitate. Cartea voastră de identitate este tot ceea ce sunteți în ACUM-ul vostru. Prin urmare, este nevoie ca voi să iubiți necondiționat, să iertați necondiționat și să vă acceptați necondiționat sinele.  

În timp ce călătoriți prin Planul Emoțional, faceți acest lucru căutând orice formă gând care este nevoie să fie transmutată. Veți începe cu propriile voastre emoții și apoi vă veți extinde la grupuri de emoții din ce în ce mai mari. Veți curăța mizeria altora?

Voi nu veți ”curăța” mizeria emoțională pe care ei au lăsat-o în urma lor, ci veți trimite o necondiționată iubire, iertare, acceptare și o iubitoare explozie de iubire necondiționată acestor emoții proscrise și uitate.

Veți face acest lucru, nu pentru că îi iubiți pe oamenii care le-au lăsat în urma lor, așa cum nici nu-i cunoașteți, dar veți face acest serviciu pentru Gaia pe care o cunoașteți profund și o iubiți necondiționat. Gaia nu este responsabilă pentru emoțiile oamenilor ei.

Totodată, dacă unii dintre cei pierduți în întuneric primesc iubirea voastră necondiționată, s-ar putea ca ei pur și simplu să o accepte. De fapt, din ce în ce mai mulți dintre cei pierduți de îndepărtează de începuturile lor pline de frică.

Cei mai mulți dintre oameni nu sunt din naștere fricoși, furioși și/sau distructivi. Ei sunt formați să fie așa de către părinții lor sau de către unele traume din copilărie. Noi știm că mulți dintre voi, emisarii noștri pe Pământ, ați ales să aveți o copilărie extrem de dificilă astfel încât să puteți lucra prin durerea acelor experiențe.

Ați făcut această alegere pentru că atunci când vă curățați propria voastră traumă și durere interioară, voi curățați și vătămările aduse lui Gaia. Vedeți voi, vehiculul vostru pământesc este UNA cu Gaia, prin conexiunea dintre elementalii umani și planetari ai Pământului, Aerului, Focului și Apei.

Ce războinici curajoși ați fost. Vă salutăm victoria în Lumină. Acesta este motivul pentru care dorim să vă ajutăm în timp ce curățați dragele pentru formele gând și pachetele de energie pline de frică care au murdărit aura emoțională a lui Gaia timp de milenii.

Vă reamintim că tot așa cum transmutați vătămările lui Gaia, voi vă transmutați și propriile voastre vătămări. Când o transmutați pe Gaia, vă transmutați pe voi înșivă. Această inter-relație se bazează pe ”Legea Cauzei și Efectului” a lui Gaia – energia care iese este energia care se întoarce.

Această inter-relație funcționează încet la început până când eliberați TOATE sentimentele de a fi o victimă și vă asumați DEPLINA responsabilitate pentru alegerile și reacțiile voastre. Această responsabilitate nu este nicidecum ”vină”. Mai degrabă această responsabilitate este o recunoaștere a faptului că ați ales să vă asumați acele provocări pentru a curăța orice ”debite/datorii restante” din încarnările anterioare și pentru că știați că acestea vă vor face puternici.

În plus, nimeni din dimensiunea a cincea nu și-ar putea măcar imagina sau alege să-și amintească cât de întunecată a devenit frumoasa planetă a lui Gaia. Mult din acel întuneric rămâne încă în dimensiunea a treia, dar pe măsură ce curățați dimensiunea a patra, voi barați evadarea acelui întuneric.

Cei care și-au luat o încarnare pe Gaia trebuie să respecte Legea Cauzei și Efectului. Dacă vor să-și transmute conștiința dincolo de îndoctrinările întunecate pe care le-au primit, ei trebuie să experimenteze întoarcerea a ceea ce au trimis în afară. Din nou, acest eveniment a început.

Datorită întregii lumini și iubiri pe care ascendenții noștri o trimit în afară, din ce în ce mai mulți dintre cei care s-au pierdut în putere asupra altora se oferă voluntar să respecte regula cauzei și efectului a lui Gaia.

Prin urmare, ei s-au oferit, de fapt, voluntar să primească ceea ce au trimis în afară pentru că știu că este singura cale prin care pot ascensiona împreună cu planeta. Cum de știu ei acest lucru? Ei știu asta pentru că lumina este atât de puternică încât până și cei prinși în țesătura minciunilor, iluziilor și întunericului încep să se trezească.

Prin urmare, dragii noștri voluntari pe Gaia, în timp ce vă curățați calea prin dimensiunea a patra, vă rugăm să percepeți, acceptați și susțineți orice emoție de frică pe care ați lăsat-o în propria voastră aură patru dimensională și în aura patru dimensională a lui Gaia.

Acceptați aceste emoții ascunse și înfricoșate în cunoașterea voastră aflată într-o continuă expansiune și în iubitoarea voastră stare de conștiință. Dacă este să ”iartă-i că nu știu ce fac”, atunci voi trebuie să ”vă iertați pe voi înșivă, pentru că n-ați știut ce faceți.”

Viața pe Pământul trei dimensional a creat multe emoții bazate pe frică. Pe măsură ce adunați aceste emoții în inima voastră, voi vedeți Școala Misterelor Emoțională patru dimensională. Inima voastră devine din ce în ce mai grea pe măsură ce adunați nenumărate vieți trei dimensionale pline de frică, furie, durere, tristețe, regret și judecată.

Aceste emoții au ajuns pe fundul acestui iaz patru dimensional. Spre surpriza voastră, pe măsură ce vă apropiați din ce în ce mai mult de Școala Misterelor, vedeți emoțiile bucuriei, iubirii, fericirii și celebrării. Plini de veselie, voi adunați și aceste emoții.

Ușile Școlii Misterelor se deschid, iar voi observați cum toate versiunile sinelui vostru încă pierdut în frică și judecată din VOI, aleargă în brațele iubitorilor Preoți și Preotese care stau chiar dincolo de ușile deschise.

”Chiar merit acea iubire și iertare?” șoptiți în urechea celui mai apropiat Preot sau Preotese. Cu toate acestea, atunci când acea ființă de LUMINĂ își întoarce fața către voi, voi vă vedeți SINELE vostru.

Ființa de LUMINĂ care sunteți VOI arată în jos spre portalul de lumină pe care voi l-ați creat și spune, ”Ai văzut cât de creativ ești?”

În timp ce intrați în Școala Misterelor cu bucurie și speranță, voi cugetați la propria voastră creativitate.

În timp ce Lumina din Școala Misterelor vă curăță fricile și vă umple cu iubire, VOI deveniți acea versiune mai înaltă a SINELUI vostru.

Vă puteți aminti să fiți acel VOI atunci când vă întoarceți în dimensiunea a treia?

Notă de la Sue:


Călătoria noastră patru dimensională în această Școală a Misterelor a fost ghidată prin intermediul celei de-a doua noastre chakre, care este guvernată de Ovarele și Testiculele noastre. Prin urmare, propriul nostru câmp de energie creator va fi chemat să ”creeze” portalul spre Școala Misterelor din Planul Emoțional 4D.

În timp ce suntem în această Școală a Misterelor vom fi ghidați să ne amintim că emoțiile noastre sunt o componentă puternică a fiecărei creații a noastre. Dacă vrem să intrăm în Puterea noastră Interioară, în Școala Misterelor din Planul Mental 4D, trebuie mai întâi să recunoaștem puterea emoțiilor noastre.

Gândurile noastre crează matricea pentru creațiile noastre, dar emoțiile noastre umplu acea matrice cu viață. După cum am menționat mai sus, mulți dintre noi și-au asumat o copilărie foarte dificilă pentru că am vrut să ștergem tabla și să ascensionăm în această viață.

Când ne amintim să alegem iubirea în locul fricii, lucru care poate fi o sarcină foarte dificilă, descoperim că prima persoană pe care trebuie să o iubim este propriul nostru sine. Din fericire, acel sine îl include pe propriul nostru SINE Multidimensional care ne poate conduce din perspectiva dimensiunilor mai înalte.

Cum ne putem conecta cu acel SINE? Desigur, prin EMOȚIILE noastre!

Dragi prieteni, intrăm în unele schimbări mari, așa că vă rog să vă aduceți aminte să

TRĂIȚI ÎN IUBIRE.

Binecuvântări vouă tuturor, dargi prieteni multidimensionali,
Sue



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.