miercuri, 15 iulie 2015

Sirius: Prototipul Spiritual



De Gillian MacBeth-Louthan

Sirius a fost onorat încă din cele mai vechi timpuri. În vechea Atlantidă misterele s-au bazat pe informațiile primite de la Maeștrii Siriusieni. După cea de-a treia cădere a Atlantidei, misterele Siriusiene s-au răspândit în Egiptul antic. Încă cu peste 3000 de ani înainte de Cristos, Egiptenii au început să celebreze răsăritul/ridicarea elicoidală a stelei Sirius declarând acest eveniment Anul Nou.

Într-o dimineață liniștită și aburită de Iulie când steaua Sirius răsare înaintea Soarelui, steaua noastră zilnică, Noul An Atlantean – Egiptean – Siriusian se va naște. Acest lucru va produce o ușă/fereastră de viziune care ne permite să plutim pe un val stelar.

Vechii Egipteni o vedeau pe Sirius ca și pe o dătătoare de viață pentru că ea întotdeauna reapărea în perioada revărsărilor anuale ale Nilului. Când steaua se scufunda în vest și dispărea de pe cerul nopții, ea rămânea ascunsă pentru următoarele 70 de zile, înainte de a se ridica în est dimineața. Această perioadă era văzută ca și un timp al morții și renașterii. Sirius este inima și sufletul Soarelui nostru fizic. În perioada Zilelor Câinelui, când Sirius dispare în lumina Soarelui nostru, Soarele nostru fizic îmbrățișează Soarele nostru spiritual.

Ridicarea elicoidală a lui Sirius nu are loc în același moment la toate latitudinile și nu este niciodată o constantă. Fiecare loc și moment de timp și continent este un pic diferit. Cred că cel mai bine este să vă conectați energetic la momentul răsăririi Stelei Sirius în zona voastră. Aveți încredere în intuiția voastră în acest sens. Ridicarea elicoidală este prima apariție scurtă și vizibilă a unei stele la orizontul estic înainte de răsăritul Soarelui.  

Pe măsură ce Soarele își trimite razele sale de claritate, un bubuit personal și planetar se aude peste tot pământul. Adevărul se dezvăluie pe sine însuși pentru a fi văzut în lungul și în latul său. Spunând o poveste de dinainite de culcare interioară, care poate fi învățată numai prin inimă.

Sirius este casa Conștiinței Christice nu numai pentru planeta și sistemul nostru solar, ci și pentru întreaga noastră O Galaxie. Se spune că toți marii Avatari au provenit de pe Sirius, cea mai strălucitoare stea de pe cerurile noastre. Sirius a fost întotdeauna un prototip spiritual pentru Pământ și a jucat un rol important în evoluția timpurie a Pământului. Energia spirituală emană departe de steaua Sirius în chakra inimii Soarelui nostru și de acolo își face drum spre Pământ prin razele binecuvântate ale Soarelui.

Pe măsură ce razele de pe Sirius se arcuiesc spre Pământ prin intermediul Soarelui nostru, semințele Christice din fiecare dintre noi vor fi trimise într-un nou prototip. Aceste semințe Christice sunt codificări ADN care au așteptat această emanație stelară/solară specială și de codificare pentru a deschide înregistrările sigilate și a dezvălui adevărurile care au fost tăcute. În momentele de liniște dintre lumi și cuvinte veți găsi cheia care deschide ceea ce a fost nevăzut până acum.

Fețele lui Sirius

În 22 Iulie intrăm în semnul Leului și în vibrația și învățăturile Sfinxului. Această zi anunță Noul An Atlantean și Antic Egiptean. În antichitate ”Înregistrările Reculegerii” au fost păstrate adânc în pământ, sub locurile sacre. Tiparele Mamă ale acestor codificări trăiesc în Marea Piramidă din Egipt și în Santinela sa Stelară, tovarășul ei, Sfinxul.

Fiecare dintre noi purtăm în noi conștientizarea celulară a fiecărui loc sacru care a emis vreodată pe Pământ încă de la începutul timpului pământesc. Este doar o chestiune de ajustare fină a intenției noastre de a recepționa aceste energii. Nimic forțat, nimic împins, nimic artificial, doar o amintire naturală inițiază codurile noastre de lumină latente. TIMPUL cunoscut și necunoscut face conjuncție cu sine însuși, în timp ce lanțul de distribuție al Universului face o pauză pentru a se calibra pe sine însuși. Tot ceea ce a fost ascuns este văzut, tot ceea ce a fost văzut este clar.

Noi suntem destinați să devenim cu mult mai mult decât știm. Această nouă reflexie în oglindă ne va da tot ceea ce am căutat vreme de eoni. Fără ajutorul celor de pe Pământ, lumina ar continua doar să călătorească mai departe fără nici o gazdă. Să știți atunci care este importanța voastră în schema Luminii Vii.  

În acea zi treziți-vă devreme și ieșiți afară pentru a vă întâlni cu Zeița Isis în formă de Steaua SIRIUS în timp ce răsare înaintea Soarelui. Între coapsele ei de lumină trăiesc trei Stele puternice, Sirius A, Sirius B, Sirius C. Păstrați în gândurile voastre o Intenție Sacră. Lăsați ca această Intenție Sacră să fie transmisă întregii vieți de peste tot în timp ce vă aliniați cu Steaua Sirius.

Ce ar trebui să facem cu această energie Siriusiană?

Chiar dacă Sirius răsare la momente și date diferite, dacă îmbrățișăm conștient linia temporală a Egiptului antic, putem deschide o alunecare în timp către adevărurile antice. Treziți-vă devreme între 20 și 22 Iulie înainte ca Soarele să răsară și salutați Marea Lumină de pe Sirius. Ieșiți afară, întoarceți-vă cu fața spre est și permiteți energiilor de dinaintea ivirii zorilor să vă pătrundă. Cereți să fiți eliberați de tot ceea ce nu vă mai servește și să fiți umpluți în loc cu ceea ce servește celei mai înalte căi a sufletului vostru și a evoluției voastre spirituale.

Cu o noapte înainte eu desenez o mare Stea a lui David pe o coală de hârtie și în centrul stelei îmi pun deciziile mele spirituale pentru noul an. Tot ceea ce tânjesc să devin în perioada următoare, mulțumind pentru tot ceea ce SUNT deja. Pun toate astea noaptea pe verandă împreună cu un cristal. Toate intențiile sunt amplificate atunci când Sirius răsare.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.