vineri, 17 iulie 2015

Actualizare 17 Iulie 2015



O zi minunată plină de energii foarte înalte care curg, se revarsă de-a dreptul pe Pământ. Ele nu vor fi percepute ca și o stare de disconfort, de către cei care s-au pregătit să le întâmpine cu bucurie, ci ca o stare de amplificare a bucuriei, liniștii și păcii din ei. O stare atât de înaltă, de aliniere deplină cu cine suntem ne poate duce la experimentarea unor stări dincolo de normal, în ceea ce mintea noastră poate cataloga drept magic.

Cei care se lasă doar purtați de aceste energii, s-ar putea să aibă parte de unele provocări dacă nu se pot alinia cu ele. Cei care se împotrivesc, vor avea parte de și mai multe provocări, pentru că aceste energii au ceva de făcut și pentru ele nu există ”întârziere” sau ”amânare”. Și nici eșec sau ratare.

Imaginați-vă apa curgând: acolo unde nu este nimic ce să-i împiedice curgerea, ea curge liniștită reflectând tot ceea ce o înconjoară, lumina, Soarele; acolo unde întâlnește câte o piatră în cale, va curge în jurul ei, peste ea, formând curenți de apă care te pot lua de pe picioare, dar își păstrează claritatea, luminozitatea; acolo unde dă peste mâl, mocirlă, va curge mult mai încet și va fi murdară și urât mirositoare, dar tot va curge, chiar dacă mai încet sau aparent stagnează.

Este o zi în care imaginația noastră dorește să zburde dincolo de limitele cotidianului, iar inima se pregătește să-i țină isonul. Intrați în bucuria din voi și lăsați ca doar să se întâmple. Lăsați magia să vină spre voi, să vă pătrundă și să vă poarte acolo unde imaginația voastră zboară.

O zi minunată!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.