marți, 7 iulie 2015

Școlile Misterelor Patru Dimensionale

Școala Misterelor din Planul Astral de Jos


Arcturienii

De Suzanne Lie

Cea mai bună cale pentru a vă pregăti pentru ADEVĂRUL care va fi în curând revelat este să vă activați conștiința dincolo de minciunile trei dimensionale în sinceritatea cinci dimensională. În acest sens, va trebui să vă curățați propria aură patru dimensională care conectează portalurile sinelui vostru trei și cinci dimensional.

Cel mai important, în timp ce vă curățați aura voastră patru dimensională, veți curăța și aura patru dimensională a lui Gaia. Când aura voastră nu este clară, nu vă puteți percepe cu claritate SINELE cinci dimensional sau mediul vostru cinci dimensional.

În același mod, atunci când aura patru dimensională a lui Gaia este neclară, Ea nu-și poate percepe Noul Ei Pământ cinci dimensional. Deoarece omenirea este în primul rând responsabilă de întunericul (frica) din aura lui Gaia, omenirea este chemată să-și curețe aura sa patru dimensională. În acest fel, omenirea va ajuta la curățarea aurei patru dimensionale a lui Gaia.

Voi, asta însemnând voi toți cei care purtați un vehicul pământesc trei dimensional, vă puteți curăța mai profund aura croindu-vă coștient drumul prin fiecare dintre sub-planele celei de-a patra dimensiuni. Recompensa voastră pentru această călătorie este că apoi puteți studia la Școlile Misterelor aflate la cea mai înaltă frecvență a fiecărui sub-plan.

Această călătorie este una pe care ați inclus-o în toate încarnările voastre spirituale. Desigur, conceptul de moarte este limitat la dimensiunea a treia. Deoarece dimensiunea a patra este locul în care v-ați dus de multe ori după multele voastre ”morți”, veți găsi nenumărate rămășițe ale sinelui vostru în această dimensiune. Aceste fragmente ale sinelui vostru sunt pregătite să se alăture vouă în întoarcerea voastră în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Unele dintre aceste rămășițe ale adevăratului vostru SINE, au ajuns să fie prinse în Planul Astral de Jos patru dimensional. Prin urmare, înarmați cu iubirea voastră necondiționată și cu Focul Violet, veți căuta aceste piese pierdute ale puzzle-ului SINELUI vostru Multidimensional.

Provocarea voastră va fi să vă amintiți să vă chemați Ghizii Interiori, precum și nenumăratele voastre expresii mai înalte ale SINELUI vostru să vă ajute în această călătorie. Cel mai important, propriul vostru SINE Multidimensional vă va ajuta în timp ce vă croiți drumul prin Școlile Misterelor celei de-a patra dimensiuni în frecvența SINELUI vostru Corp de Lumină cinci dimensional.

SINELE vostru cinci dimensional vă va ghida și el, dar numai atunci când vă amintiți să-l includeți și pe el. Prima dată veți trece prin Planul Astral de Jos unde veți colecta tiparele de rezonanță distorsionată ale părților voastre rănite demult uitate.

Apoi le veți lua cu voi în Templul Violet de la cea mai înaltă rezonanță a Școlii Misterelor Planului Astral de Jos pentru a fi vindecate. În acest fel voi veți curăța nu numai rezistența voastră la schimbarea actuală, ci și orice rezistență la schimbare în toate încarnările pe care vi le-ați luat vreodată pe corpul lui Gaia.

Pe măsură ce vă curățați propriile voastre reziduuri bazate pe frică pe care le-ați lăsat pe corpul lui Gaia, voi curățați și Pământul lui Gaia. Desigur, va fi nevoie de un mare număr de oameni să ajute la curățarea lui Gaia, dar acest lucru trebuie să înceapă de undeva, cu cineva.

Prin urmare, acel ”cineva” ați putea foarte bine fi VOI. Din fericire, nu veți fi singuri și fiecare va contribui foarte mult la acest serviciu bazat pe Conștiința Unității. Pe măsură ce curățați dimensiunea a patra de expresiile voastre rănite din nenumăratele voastre încarnări, voi creați o autostradă patru dimensională către piscul celei de-a cincea dimensiuni.

În același ACUM, vehiculul vostru Pământesc, împământat se pregătește pentru ”Chemarea” Adevărului pe care îl primiți în mod constant. Voi sunteți ”chemați” să spuneți Adevărul într-o realitate bazată pe iluzii și minciuni. Spunerea, sau acceptarea Adevărului într-o lume plină de frică și minciuni, va fi extrem de dificil de acceptat pentru mulți.

Prin urmare, aceia dintre voi care cunoașteți de mult acest adevăr și ați așteptat cu răbdare, sau nerăbdare, dezvăluirea sa zeci de ani, va fi nevoie să vă curățați propriile voastre frici pe care le aveți ascunse în sinele vostru inconștient, patru dimensional.

Pe măsură ce vă continuați drumul și vizitați fiecare Școală a Misterelor patru dimensională veți transmuta minciunile care v-au fost spuse. Apoi, permițând înțelegerii luminii ADEVĂRULUI să vă ghideze către destinul ales de voi, veți continua pe calea voastră să fuzionați cu propria voastră expresie mai înalt dimensională care vă așteaptă în ACUM-ul cinci dimensional.

În ACUM, nu sunteți preocupați de când, unde sau cum. În ACUM, conștiința voastră patru dimensională și dincolo, servește ca și portaluri deschise prin care ADEVĂRUL, așa cum este primit de la propriile voastre expresii mai înalt dimensionale, va curge în lumea voastră trei dimensională.

Acea ”Curgere” călătorește prin voi pentru a vă ghida călătoria în ACUM-ul fiecărei respirații, gând și emoție. Această Curgere vă va aminti să-i permiteți respirației voastre să vă alinieze constant cu SINELE vostru Mai Înalt astfel încât să puteți întâmpina cu iubire toate fragmentele pierdute ale sinelui vostru patru dimensional în Inima voastră Înaltă.

Ca și cum acțiunea de mai sus nu este suficientă, va trebui, în același timp, să ne vedem de nenumăratele noastre vieți 3D, slujbele, familiile și obligațiile noastre 3D. Acesta este motivul pentru care a trebuit să vindecăm și să ne pregătim timp de atât de mulți ani.

ACUM așteptarea s-a încheiat, pentru că dacă ”așteptați”, atunci NU ”faceți”. În timp ce treceți prin curățarea secretelor voastre patru dimensionale, veți găsi furii, frici și dureri vechi care vă cheamă să le iubiți și să le eliberați pentru totdeauna.

Această călătorie nu este pentru toată lumea. Este pentru aceia dintre voi care vă puteți expansiona conștiința dincolo de sinele vostru personal și vă amintiți că ați intrat în această încarnare în scopul de a o ajuta pe Gaia.

În timp ce voi treceți prin Școala Misterelor patru dimensională, voi faceți acest lucru și pentru Gaia. Voi nu mai sunteți ființele individuale care trebuie să devină ceea ce societatea v-a spus să fiți. VOI sunteți ACUM SINELE vostru Multidomensional care își amintește CINE sunteți și DE CE ați venit în această întrupare.

Dar mai întâi este necesar ca voi să vă eliberați fricile și traumele patru dimensionale pe care le-ați ascuns de sinele vostru patru dimensional în planul astral de jos. Pe măsură ce curățați și vindecați secretele pe care le-ați ținut față de sinele vostru, veți descoperi că devine din ce în ce mai ușor să FIȚI SINELE vostru.

Puteți face față adevărului astfel încât să recunoașteți că ceea ce vi s-a spus a fost o minciună? Puteți face față minciunilor pe care vi le-ați spus sinelui vostru pentru a putea trăi într-o lume bazată pe minciună? Puteți vindeca acel VOI care a trebuit să deveniți pentru a putea supraviețui în acea realitate?

Răspunsul este DA! Dacă aveți curaj să priviți adânc în propriile voastre frici și dezamăgiri, veți găsi curajul de A FI SINELE vostru – orice ar fi. Această putere interioară va începe cu puțini, și apoi se va expansiona exponențial în mulți. VOI, cei care sunteți treziți și sunteți pregătiți să deveniți conducători, veți iniția acest proces.

Cu toate acestea, prima dată trebuie să vă conduceți sinele într-o călătorie interioară  pentru a vindeca, pregăti și expansiona propriile voastre percepții ale SINELUI. Apoi vă puteți schimba percepțiile asupra realității de zi cu zi. Aceste percepții zilnice sunt puternic influențate de sinele vostru patru dimensional care este mai mult ”inconștient” pentru creierul vostru 3D, în stare de veghe.

Prin urmare, din momentul în care vă puteți aduce conștiința patru dimensională ”în direct” cu conștiința voastră trei dimensională, vă veți deschide total portalul către Corpul vostru de Lumină cinci dimensional. Deoarece sinele vostru Corp de Lumină este în constantă comunicare cu ACUM-ul TUTUROR expresiilor voastre mai înalte, veți avea de traversat numai acest SINGUR pod pentru a trăi în UNUL.

Veți începe această călătorie a transmutării prin crearea unui portal curat ÎN SUS prin sinele vostru patru dimensional. Odată ce acest portal este creat, acesta va servi ca o poartă de acces în două sensuri între sinele vehiculului vostru pământesc și Corpul vostru de Lumină cinci dimensional.

Voi, Preaiubiții Noștri, v-ați oferit voluntari să vă luați un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia să închidă fereastra dintre expresiile Ei trei și cinci dimensionale prin curățarea celei de-a patra dimensiuni. Începeți această călătorie înarmați cu faptul că nu există NIMIC în Univers în afară de spirit pur. Și nu a existat NICIODATĂ.

Prin urmare, voi NU călătoriți prin întuneric, ci prin iluzia trei/patru dimensională a întunericului. Există doi poli ai acestui Spirit a Tot Ceea Ce Este. Este polul pozitiv – activ – polul directiv și polul negativ – pasiv – de primire – polul care asimilează.

Toată creația este într-o stare de continuă devenire și perfecțiunea este scopul. Polul pozitiv al spiritului se manifestă ca și energie, iar polul negativ se manifestă ca și recipient. Cele două lucrează împreună pentru a crea forma. Forma este vibrația mai joasă și este adusă în existență pentru folosul spiritului.

Spiritul și forma evoluează una lângă alta, ca împreună să fuzioneze înțelepciunea, puterea, iubirea spirituală și iubirea spiritului în materie. Voi toți aveți puterea spiritului vostru interior de a crea ceva cu totul nou.

Din moment ce toate realitățile provin din miezul Universului, miezul Galaxiei, miezul Sistemului Solar, miezul planetei și miezul oamenilor, creațiile voastre încep în miezul sinelui vostru și se expansionează spre exterior în realitatea voastră. Prin urmare, voi nu puteți crea nimic în afara voastră până când nu ați creat-o mai întâi în voi înșivă.

În Flacăra Întreită a Inimii voastre Înalte, voi aveți esența spirituală a înțelepciunii, puterii și iubirii. Aceste calități ale Spiritului rezonează cu dimensiunea a cincea și dincolo. Prin urmare, portalul vostru în dimensiunea a cincea poate fi deschis prin intermediul Inimii voastre Înalte.  

Vă veți începe călătoria intrând în propria voastră Inimă Înaltă pentru a căuta în planul astral de jos orice fragment al sinelui vostru care a ajuns să se piardă în timpul nenumăratelor voastre încarnări pe planeta Pământ.

Cu protecția înțelepciunii, puterii și iubirii în Flacăra Întreită a Inimii voastre Înalte, vă veți începe călătoria intrând în Chakra Rădăcină aflată la baza coloanei vertebrale. Pe măsură ce călătoriți în sus pe coloana voastră vetebrală, veți curăța și activa puterea creației în fiecare dintre glandele anexe ale sistemului vostru endocrin.

Glandele suprarenale ale Chakrei voastre Rădăcină sunt glandele pentru luptă, deoarece ele pregătesc forma umană pentru schimbare, urgență, luptă și/sau pregătire. Prin urmare, aceștia sunt hormonii voștri ”războinici” care vă activează în acțiunea de a lupta împotriva minciunilor și pentru adevăr.

În timp ce intrați prima dată în Planul Astral de Jos prin intermediul Chakrei voastre Rădăcină, adrenalina care curge prin sistemul vostru se pregătește să lupte împotriva celui mai mare dușman al vostru – frica. Frica este motivul pentru care ați lăsat în urmă părți din esența voastră și pentru care ați crezut minciunile care v-au umplut lumea.

Voi nu luptați cu o armă. În schimb, deveniți războinici privind în fricile, minciunile și iluziile cu care ați fost alimentați prin știri, reclame și ziare spunând: ”REFUZ să particip la acea realitate”.

”Deoarece mă iubesc necondiționat”, continuați, ”aleg să folosesc Sabia Albastră a Adevărului Divin pentru a tăia prin minciunile voastre și Flacăra Violet pentru a le transmuta în Adevăr.” Acel Adevăr începe cu recunoașterea faptului că SUNTEȚI o ființă multidimensională care și-a luat un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia cu ascensiunea ei.

Vă începeți serviciul față de Gaia creând un portal auriu de lumină prin întunericul Planului Astral de Jos prin care marea lumină cosmică poate curge în planeta lui Gaia. Aceste tunele de lumină vor arăta și tuturor celor pierduți Calea Iubirii și de întoarcere la expresiile mai înalte ale SINELUI lor.

Prin tunelul de lumină pe care VOI l-ați creat, priviți în sus pentru a vedea Școala Violet a Misterelor aflată în cea mai înaltă frecvență a Planului Astral de Jos. Îi vedeți pe mulți din jurul vostru privind și ei la rândul lor în sus pentru a vedea și a simți iubirea adevărului și adevărul iubirii.

Pe măsură ce ei se predau acelei iubiri formele lor întunecate devin din ce în ce mai luminoase și vă urmează în intrarea în Școala Misterelor. Când intrați în Școală, conducându-i pe cei care acum vă urmează, simțiți calda îmbrățișare a Îngerilor și Ghizilor voștri.

Ne vom întoarce,
Arcturienii






Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.