vineri, 17 iulie 2015

Sananda – Schimbări care vin




De Jenny Schiltz

Vin la voi astăzi plin de iubire și admirație. Ceea ce ați ales să întreprindeți și vă izbutește este remarcabil. Fiecare dintre voi ați ales să veniți pe Pământ pentru a învăța. Să învățați lucruri pe care nu le-ați fi putut experimenta nicăieri altundeva. Ați ales să învățați cruditatea tuturor emoțiilor și repercursiunile fiecăreia. Ați ales să învățați bucuriile și durerile dualității. Ați ales să învățați într-un mediu aflat departe de casă și sub masca deconectării de la Sursă. Aceasta nu este o sarcină oarecare și suntem uimiți de progresul vostru și de tot ceea cu ce vă veți întoarce acasă. Fiecare dintre voi învață lecții valoroase și experimentează o gamă de emoții ce este cuprinsă între extaz și cea mai adâncă suferință. Cu aceste informații vă veți întoarce acasă mai înțelepți și cu mai multe cunoștințe în atât de multe domenii. Va fi ca și cum un student se întoarce acasă de la facultate sau dintr-o călătorie îndelungată pe care a făcut-o într-o altă cultură. Vă veți fi deschis ochii, orizontul vostru se va fi lărgit și fiecare decizie pe care o luați va fi colorată cu ceea ce ați învățat pe Pământ. Cum ați putea lăsa lăcomia să se manifeste în lumea voastră, pe planeta voastră când ați văzut-o și ați experimentat-o pe Pământ? Vedeți cât de important este tot ceea ce experimentați?

Dorim ca voi să înțelegeți, pe măsură ce progresați prin călătoria Ascensiunii, că nici unul dintre voi nu ați fost vreodată complet deconectat de la Sursă. Ați fost întotdeauna conectați, dar asta ați ales să uitați ca să puteți experimenta pe deplin și învăța din ceea ce întreaga viață de pe Pământ putea să vă ofere. În timp ce unii vor ascensiona și se vor întoarce acasă, majoritatea dintre voi ați ales să rămâneți. Voi sunteți cei care vor fi farurile de lumină și posturile de ghidare pe care restul omenirii să le urmeze.

Ascensiunea nu este ceva ce cineva a obținut prin învățare. Ea pur și simplu înseamnă că ați transcens dualitatea și vedeți frumusețea procesului. Pe măsură ce fiecare dintre voi treceți prin dimensiuni, mai aveți multe de învățat, lucru care se va întâmpla pe măsură ce fuzionați mai deplin cu aspectul vostru cel mai înalt. Puteți să considerați asta ca și intrarea la facultate. Este tot învățare, dar dintr-o perspectivă mai înaltă.

Mulți dintre voi sunteți într-o stare de excitare și neliniște deoarece simțiți schimbările considerabile care au loc în timp ce val după val de energie ce afectează viața vă zgâlțâie planeta. Unii dintre voi anticipați schimbările la o scară mare. Cu asta suntem de acord, că schimbările vor fi enorme, dar ele nu se vor produce într-o clipă. Ele vor avea loc încet astfel încât fiecare dintre voi să aveți timp să vă ajustați la noile frecvențe. Acesta este motivul pentru care v-am îndemnat pe fiecare dintre voi să vă țineți un jurnal în care să vă notați progresul pe care-l faceți, semnele și sincronicitățile pe care le experimentați. Atunci când veți privi înapoi să vedeți schimbările pe care le-ați făcut. Pentru unii acest sezon va aduce schimbări drastice în viața lor, pentru alții vor fi schimbări subtile în gândirea voastră, în reacțiile voastre și în modul în care vă vedeți locul vostru în lume. Mulți dintre voi veți experimenta o deschidere a senzitivității voastre. Veți fi în stare să simțiți, vedeți, auziți mai multe despre lume, una pe care o puteți vedea și una pe care o puteți percepe. Ținerea unui jurnal al progresului vostru vă va ajuta și să deveniți conștienți de schimbările și percepțiile voastre. Veți vedea apărând un tipar și veți putea vedea dacă sunteți în căutarea apectelor pozitive sau negative ale acestui proces. Mintea voastră este un instrument puternic și cu o simplă schimbare în gândire, întreaga voastră perspectivă se va schimba. Această înțelegere pusă în acțiune vă va ajuta să deveniți Maestrul care tânjiți să fiți.

Ca și în toate schimbările, vor fi unii care vor intra în frică. Aceasta este o stare normală a dualității. Vă îndemnăm să nu urmați acest exemplu. Întrebați-vă dacă ceea ce auziți face ca inima voastră să se închidă în frică sau să se deschidă și să se expansioneze. Reacția voastră vă determină vibrația și în multe moduri este un test pentru a vedea dacă sunteți pregătiți să părăsiți dualitatea. Nu toți sunt, deoarece mai este multă învățare care poate avea loc. Aceia care sunt pregătiți să treacă dincolo de neprețuitele învățături oferite de dualitate vor fi testați pentru a vedea dacă pot rămâne cu inima deschisă, neînfricați și ghidați de iubire în toate situațiile. Acesta este un moment incitant și sperăm că sunteți în stare să vă încălziți în gloria sa.

Cu iubire și admirație,

Sananda


Conversație personală cu Sananda:

Jenny: Am observat săptămâna trecută că am avut două tipuri de gândire în exact același timp. Unul pozitiv, unul negativ, ca și cum bucuria și tristețea ar fi existat în același timp.

Sananda: Da, acest lucru se întâmplă pentru a te face conștientă de faptul că în orice moment poți alege cum să vezi o situație, persoană sau lucru. În timp ce tu nu poți schimba aceste lucruri, situații, poți în schimb să-ți alegi reacțiile în orice moment.

Jenny: Ceea ce a fost interesant a fost că la un moment dat am ales să urmez tristețea în locul bucuriei. Totuși, bucuria și-a urmat calea acordându-mi posibilitatea de a o alege după ce am încheiat experiența de a fi tristă.

Sananda: Pe ambele căi există valoare și are loc învățarea. Ceea ce este important de știut este că în orice moment poți alege să experimentezi o linie de gândire diferită.

Jenny: În timp ce scriu canalizarea mintea mea se tot întoarce la fiica mea care tocmai a absolvit liceul. În ultimele luni de liceu a fost un adevărat vârtej de teste, planuri, obligații și emoții. Atât de multe emoții prin care trece un absolvent. Cu toate acestea, ele au trecut atât de repede încât nu sunt sigură că ea le-a procesat pe toate. Asta este ceea ce vrei să spui prin speranța că ne vom încălzi în gloria acestui proces?

Sananda: Asta este exact ceea ce am vrut să spun. Tot ceea ce se petrece pare să aibă loc atât de rapid și totuși dureros de lent în același timp. Ca și fiica ta, mulți vor privi în urmă și își vor da seama că totul s-a schimbat dar în multe privințe unele lucruri au rămas la fel. Așa se întâmplă cu toate tranzițiile în viață.

Jenny: Am văzut oameni care cred că această tranziție îi va îndepărta de pe Pământ. Acest lucru mă preocupă deoarece îmi fac griji că dacă acest lucru nu va fi realitatea lor, ei vor experimenta depresie și dezamăgire.

Sananda: Vor fi unii care vor pleca, dar pentru cei mai mulți nu aceasta este situația deoarece ei s-au oferit voluntar să ajute restul omenirii și să experimenteze viața pe Pământ dintr-o perspectivă mai înaltă. Cei care caută evadarea, vor putea simți o tristețe profundă dacă dorința lor nu este îndeplinită. Le cerem să continue să intre în ei înșiși. Când vor fi fuzionat cu Sinele lor Cel Mai Înalt nu vor mai simți nevoia și nici dorința să plece. Fuziunea cu aspectul cel mai înalt permite cuiva să vadă că totul este uimitor de perfect în lecțiile și creșterea sa.

Sper că întrebările mele și răspunsurile v-au ajutat așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit vouă și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona. Fiți binecuvântați.

Jenny



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.