vineri, 10 iulie 2015

Uitat și Amintit – Mesaje de la Arcturieni




De Suzanne Lie

18 Martie 2015

Am găsit aceste notițe în jurnalul meu. Când am fost în vacanță și am meditat, am mâzgălit rapid aceste informații deoarece nu am vrut să-mi pierd gândul. De obicei am computerul, dar în ultima vreme am simțit nevoia să scriu mesajul de mână pentru că este mult mai tactil.

Pot ajunge la un nivel mai profund atunci când scriu de mână, iar apoi când trebuie să-mi citesc scrisul acesta vine spre mine cu o avalanșă de informații. Am să încerc să pun laolaltă acest mesaj care a venit de-a lungul câtorva zile sau chiar mai mult.

Primul mesaj cred că l-am primit prin 8 Martie 2015. Când am scris această informație, sunt sigură că eram în ACUM. Prin urmare, am primit informația în fragmente și pe pagini diferite.

Când am decis să pun fragmentele laolaltă mi-am urmat un instinct interior ca să găsesc cum să pun laolaltă aceste fragmente ale comunicării astfel încât ele să formeze un întreg. În loc să tastez informațiile, lucru care părea mult prea confuz, am decis, sau am fost instruită să o fac, să-l citesc în reportofon.

Apoi prietenul meu a transcris mesajul după înregistrarea de pe reportofon. După cum puteți observa, înregistrarea este oferită mai sus ca și descărcare liberă, și, de asemenea, transcrierea.

Dragi Arcturieni,
Tocmai am avut un vis groaznic. Am fost atât de supărată de acest vis încât mi-am trezit sinele. Am câteva întrebări pe care aș vrea să vi le pun. Așa că, am să pun întrebarea și apoi vă voi permite să-mi dați răspunsul.

Întrebare: Despre ce a fost vorba în acest vis? Au intrat niște oameni într-un restaurant și au început să tragă în toată lumea cu mitralierele. În vis noi eram așezați la niște mese rotunde acoperite cu fețe de masă roșii și albe.

Apoi au intrat acești oameni cu mitralierele și au început să tragă cu gloanțe în toate direcțiile prin toată încăperea. M-am trezit instantaneu și am luat o hârtie și un creion ca să vă întreb ce-i cu acest vis.

Răspuns: De fapt, n-a fost nimeni împușcat, dar toată lumea a fost foarte speriată și s-a ascuns pe sub mese. Este, de fapt, o înscenare/alarmă falsă care se pregătește acum, așa că le cerem emisarilor noștri să nu se ascundă pe sub mese de frică ci să se ridice în picioare și să spună,

”Noi NU vom participa la acea realitate. Noi nu mai suntem dispuși să fim mințiți și speriați. Noi suntem ființe multi-dimensionale care am venit într-un corp trei dimensional pentru a o ajuta pe Gaia.

Noi nu vom mai tolera minciunile și distorsionarea realității. Prin urmare vă spunem tuturor – Arde, Arde, Arde Foc Violet în realitatea NOASTRĂ Ascensionândă.

Vă trimitem vouă, fețe necunoscute ale întunericului și fricii, Iubire Necondiționată. Noi stăm acum în Lumina noastră, de fapt, noi stăm acum în Unitatea Luminii noastre, vă vorbim ca și O SINGURĂ Ființă și vă spunem,

Vă iubim necondiționat și vă ardem cu Focul Violet. În timp ce facem acest lucru vă declarăm din Inima noastră Înaltă că noi nu vom lua parte la o realitate a iluziei și a fricii.

Noi ne-am luat vehicule Pământești în acest Acum pentru a o salva pe Gaia din ghearele lăcomiei și înșelăciunii. Ca O SINGURĂ Ființă noi vă spunem,

Vă binecuvântăm pe voi, cei care vă temeți de adevăr, vă temeți de Ascensiune și de faptul că vă pierdeți puterea asupra altora. Noi vă spunem, Vă iubim necondiționat și vă binecuvântăm cu Focul Violet.

Am fost înfricoșați de frica voastră, dar acum noi transmutăm acea frică în Iubire și vom reacționa doar cu Iubire Necondiționată. Cerem întregii Umanități să ni se alăture în acest efort de a trimite iubire în toate formele gând care sunt pline de frică.

Trimitem binecuvântări tuturor celor care se tem de adevăr,
                       se tem de Ascensiune,
                                      și se tem să-și piardă puterea asupra altora.
                                                      Vă trimitem TUTUROR Iubire Necondiționată și Focul Violet.”

Noi, Arcturienii vă reamintim tuturor că pe măsură ce rezonanța voastră se mută în frecvența conștiinței cinci dimensionale, pe care ați promis să o acceptați în ființa voastră în această încarnare, percepțiile voastre multidimensionale vă vor deveni disponibile.

Voi toți aveți câmpuri de energie unice care vă poartă rezonanța individuală. Pe măsură ce începeți să ascensionați înapoi în sinele vostru cinci dimensional vă veți aminti cum să vedeți câmpurile de energie și formele gând.

Odată ce conștiința voastră atinge acea frecvență a sinelui vostru multidimensional, vă veți aminti că aceste forme gând și câmpuri de energie vă vor ridica propriul vostru câmp de energie și îl vor împărtăși cu câmpul de energie de peste tot de pe Gaia. În acest fel veți începe să extindeți acel teritoriu al lui Gaia pe care ați promis să-l protejați.

Ba mai mult, vă veți muta apoi într-o versiune colectivă a sinelui vostru. Cu alte cuvinte, pe măsură ce pachetul vostru de energie este absorbit în acest pachet de energie cinci dimensională, voi veți intra într-o stare de profundă Unitate a Conștiinței cu TOATE ființele din acel pachet de energie.

Sunteți, desigur, conștienți încă de cine sunteți. Veți experimenta, probabil, acest moment al ACUM-ului atunci când sunteți în meditație sau ca un vis scurt pentru că veți ieși din timp. Apoi vă veți întoarce înapoi în timp, în ceea ce pare a fi fost doar câteva momente.

În realitate, această baleiere a celor care sunt pregătiți să servească în Conștiința Unității este ceva ce se extinde și crește cu fiecare minut al fiecărei zile a planetei rotitoare a lui Gaia.

Odată ce toate versiunile încarnate ale sinelui vostru personal sunt adunate în Unitate, veți fi luați în ceea ce probabil veți percepe drept o navă stelară. Apoi, în acel ACUM, voi veți colecta toate versiunile sinelui vostru care s-au încarnat vreodată pe Pământ. Pentru unii dintre voi acestea sunt câteva încarnări, iar pentru alții, sunt multe.

Odată ce toate aceste expresii umane ale vieților voastre pe Pământ s-au adunat, voi intrați în expresiile voastre non-umane pe Pământ. Provocarea pe care ați promis să o împliniți a fost să vă adunați toate rămășițele stărilor voastre conștiente, inconștiente și supra-conștiente.

Ați promis apoi, că nu veți mai permite gândurilor și emoțiilor voastre, comportamentelor și deciziilor voastre să stea în calea ascensiunii voastre. Voi ascensionați.

Prin Urmare:
Dacă alegeți să ascensionați,
Dacă alegeți să vă împlinți contractul pe care l-ați scris înainte de a vă lua această încarnare,
Dacă alegeți să vă mutați în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional,
VOI va fi nevoie să fiți pe deplin Stăpânul gândurilor și emoțiilor voastre.

Este necesar să câștigați această stăpânire pentru că atunci când frecvența voastră crește în dimensiunea a cincea, gândurile voastre devin instantaneu forme gând și formele gând devin foarte repede realitate.

Dacă, și atunci, când aveți gânduri bazate pe frică, acestea vor deveni instantaneu parte a realității voastre pentru că tot ceea ce voi creați, veți crea în Acum. În dimensiunea a cincea creațiile voastre sunt instantanee pentru că acolo nu există timp.

Puteți înțelege de ce trebuie să fiți stăpânul fiecărui gând al vostru?

Dacă voi ați putea vedea ceea ce vedem noi, ați putea percepe minunatele forme gând ale Ascensiunii, Unității, Iubirii Necondiționate și Focul Violet. Dar aceste forme gând pot fi brusc închise de către un gând aleatoriu, negativ, de nesiguranță, frică sau egoism care vă poate doar atinge marginile conștiinței voastre.

Voi nu mai sunteți copii în formare. Frecvența lui Gaia se mută în dimensiunea a cincea. De fapt, în anumite experimentări ale Acum-ului anumite realități cinci dimensionale coboară și se fixează pe Gaia. Apoi auziți că un miracol s-a petrecut în acel timp-spațiu.

Pe de altă parte, mai există încă multe acte de violență aleatoare. Prin urmare, este necesar să trimiteți acestor acte de violență Iubirea voastră Necondiționată și Focul Violet. Trimiteți această Iubire și Foc în miezul formelor gând și a câmpurilor de energie pe care le percepeți înainte ca acestea să devină împământate în corpul lui Gaia.

Dacă puteți percepe forma gând a unui eveniment negativ, plin de frică, îl puteți transmuta înainte ca el să devină o componentă a realității. Dacă unei forme gând negative i se permite să se împământeze în Gaia, ea poate crește ca o buruiană și să răspândească frica în cei care percep aceste forme gând și câmpuri de energie.

Prin urmare, vă cerem vouă, emisarii noștri pe Pământ, să percepeți aceste câmpuri energetice de potențialitate care rezonează la orice frecvență care este mai prejos decât Iubirea Necondiționată. Nu trebuie să FACEȚI nimic pentru că conștiința voastră cinci dimensională va fi componenta sinelui vostru care va percepe aceste realități posibile.

Prin urmare, voi veți funcționa prin intermediul conștiinței voastre cinci dimensionale. Când percepeți aceste realități posibile trimiteți-le Iubire Necondiționată și Focul Violet. Nu vă repeziți la telefon sau la Internet sau la calculator pentru a vi le confirma mai întâi cu o altă persoană.

Dacă percepeți aceste informații atunci transmutați-le instantaneu.

În timp ce transmutați aceste forme gând, asigurați-vă să le înconjurați cu Acum-ul, care este realitatea ”fără-timp”, pentru că Acum-ul rezonează la dimensiunea a cincea și dincolo.

Dacă înconjurați aceste câmpuri de energie cu cinci dimensionalul Acum, atunci de fiecare dată când un câmp de energie similar, sau formă gând, începe să înmugurească, acel câmp de energie pe care l-ați plasat în jurul formei gând inițiale va ajuta la transmutarea tuturor formelor gând și a câmpurilor de energie similare, într-o frecvență mai înaltă.

 Amintiți-vă că, din momentul în care conștiința voastră se ridică în dimensiunea a cincea, gândurile voastre vor colecta instantaneu emanații și forme gând. Ca și membri ai echipei noastre de curățenie, este important ca voi să localizați, transmutați și direcționați aceste forme gând și câmpuri de energie în Iubirea voastră Necondiționată și Focul Violet.

Deoarece nu puteți face nimic în afara voastră înainte de a o fi făcut în voi înșivă, sunteți rugați să vă curățați fiecare gând și fiecare emoție cu Iubire Necondiționată și Foc Violet.

În acest punct veți avea tot ajutorul de care aveți nevoie, dar acest ajutor NU va veni din Matricea 3D. Ajutorul pe care îl veți primi este de dincolo de timp și spațiu și în Acum-ul realității voastre cinci dimensionale.

Prin urmare, permiteți-vă vouă înșivă ca în mod continuu să întrebați, să ascultați la și să trăiți în acest ajutor, deoarece el vine de la VOI-ul care rezonează într-o frecvență mai înaltă. Permiteți părții din Portalul vostru care este împământată în dimensiunea a treia să fie curățată și deschisă până în dimensiunea a patra și apoi mai departe în a cincea.

În acest fel, vă puteți conecta cu propriul vostru SINE care vă ghidează din perspectiva ACUM-ului lui UNU. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, în timpul transmutării și trecerii voastre în această frecvență a voastră care urmează, s-ar putea să nu fiți în stare să faceți prea multe.

Acest lucru este așa prin proiectare. Este nevoie să fiți liniștiți și relaxați pentru a-i permite corpului vostru să amalgameze inima și mintea. Va fi nevoie, de asemenea, să priviți în voi înșivă pentru a vedea reflexia opusă, care și aceea este tot voi.

Apoi dați-vă seama că unul poate deveni doi, dacă ei își expansionează Lumina în UNUL.

Vă spunem acum pentru ca voi să vă asigurați că vă oferiți vouă înșivă. Dacă nu vă oferiți vouă înșivă, atunci nu aveți nimic de oferit nici altora. La urma urmei, cum puteți da ceea ce nu aveți?

Voi toți, măreții noștri voluntari, descărcați în acest moment un mare volum de informații. Aceste informații vin spre voi în Limbajul Luminii. Ele vin într-o frecvență care poate fi percepută numai cu o Inimă Înaltă deschisă și un Ochi al Treilea trezit.

Prin urmare, cel mai important lucru pe care îl puteți face chiar acum este să vă permiteți vouă înșivă să fiți calibrați la o frecvență atât de înaltă cât puteți tolera. Apoi relaxați-vă, iubiți, vindecați și amintiți-vă. În timp ce vă relaxați, iubiți și vindecați, vă veți aminti cine sunteți cu adevărat.

Apoi, încet dar sigur, lucruri de care v-ați ascuns foarte multă vreme vor veni în amintirea voastră. V-ați ascuns de acele amintiri pentru că nu era încă Acum-ul pentru ca voi să intrați în acțiune. Prin urmare, nu ați fi fost în siguranță dacă ați fi știut cine sunteți și pentru ce ați venit pe Pământ.

Deoarece noi vă vorbim de dincolo de timp, vă putem spune că există multe frecvențe ale realității voastre și fiecare din acele frecvențe reprezintă acea versiune a realității. Prin urmare, ceea despre ce vă vorbim va avea loc în diferite linii temporale care depind de starea de conștiință a acelei zone.

Dacă starea de conștiință generală a unei zone date este limitată la dimensiunea a treia, nu vor exista suficienți oameni pentru a rupe obiceiul de a vedea dimensiunea a treia ca fiind reală.

Este nevoie să existe grupuri de oameni care să rezoneze la dimensiunea a cincea care sunt unificați unul cu altul pentru că ei sunt unificați cu propriile lor expresii mai înalte ale sinelui. Acești oameni pot fi foarte apropiați unul de altul pentru că ei sunt foarte apropiați de propriul lor sine mai înalt.

Există mai mulți oameni de acest fel decât v-ați putea imagina. Provocarea cu care vă confruntați acum voi toți este să găsiți o cale de a vă găsi unii pe ceilalți și să vă adunați împreună. Pe măsură ce vă găsiți unul pe altul, veți începe să vă amintiți ce faceți în frecvențele mai înalte.

Această situație seamănă foarte mult cu cea în care vă întâlniți cu un vechi prieten din liceu sau de la primul vostru loc de muncă și râdeți și vă îmbrățișați și apoi începeți să povestiți. Acele amintiri de mult uitate sunt trase apoi în prim-planul conștiinței voastre.

În același fel, amintirile voastre multidimensionale vor fi curățate de rugină atunci când vă întâlniți cu aceste ființe care au amintiri similare. Spunem ”ființe” pentru că nu toate aceste ființe vor purta forme humanoide.

Unii dintre acești prieteni vor fi animale. Unii vor fi câini, pisici, păsări, copaci sau cascade. Gaia este vie și fiecare parte a corpului Ei vă poate vorbi. Va fi nevoie doar să învățați să citiți acel limbaj.

Dacă voi, preaiubiții noștri împământați, sunteți meniți a fi interfața dintre Gaia și frecvențele mai înalte, trebuie să învățați să înțelegeți, citiți și trimiteți Limbajul Luminii. Voi trebuie, de asemenea, să învățați, să vă amintiți cum să înțelegeți, citiți și trimiteți limbajul lui Gaia, care este limbajul naturii planetare a lui Gaia.

Fiți binecuvântați, noi știm că voi învățați aceste limbaje. Noi mai ȘTIM, de asemenea, că vă veți îndeplini promisiunea.

Noi suntem Arcturienii.




Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.