joi, 2 iulie 2015

Actualizare 2 Iulie 2015




O zi minunată, plină de noi posibilități și încercări. Simțiți cumva că v-ați pierdut busola? N-ați pierdut-o, stați liniștiți. Soarele este sus pe cer, și în noi, luminând noi începuturi și noi căi. Este posibil însă, să aveți unele senzații mai ciudate oarecum, că vă aflați într-o altă lume. Suntem într-o altă lume, pentru că nimic nu este static, totul este într-o continuă schimbare, într-o continuă curgere, chiar dacă aparent nu s-a schimbat nimic.

Unii ar putea să simtă o stare de disconfort și de ne-ancorare de parcă și-ar fi pierdut legătura cu ei înșiși, de parcă ar fi altcineva. Și suntem. Pentru cei care au făcut o muncă de curățare constantă, și continuă să o facă, a început o purificare și mai profundă a sistemului de chakre pentru formarea Câmpului chakrelor unificate. Acest Câmp ajută la transformarea oricărei rezistențe pentru a putea experimenta energiile de o frecvență mai înaltă.

Acest lucru, și nu numai, ar putea duce la manifestări ale Copilului nostru Interior, manifestări care să nu fie tocmai plăcute. Avem nevoie de multă înțelegere, iubire, compasiune față de acest minunat Copil al nostru care are acum nevoie să se simtă iubit, alintat și, mai ales, în siguranță. Să nu uităm nici o clipă că el este cel care a avut/are grijă de cele mai dureroase emoții și sentimente ale noastre pe care le tot purificăm, din ce în ce mai profund, până când le vom aduce în totalitate în lumina iubirii și le vom elibera de încărcătura lor joasă.

Așa că, ”floricele pe câmpii, hai să le vedem copii”. Aer, Soare, Apă, plimbări ”Desculț în parc”, ”Cântând în ploaie”, și cât mai multă bucurie în suflet!

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.