vineri, 24 iulie 2015

Sub – Planul Cauzal 4D – Arcturienii




De Suzanne Lie

Vă ajutăm acum să vă continuați călătoria prin cea de-a patra dimensiune. Amintiți-vă să vă mențineți intenția de a crea un portal clar/curat care unește dimensiunile a treia și a patra cu dimensiunea a cincea. Voi, membrii omenirii, sunteți deosebit de potriviți pentru această misiune deoarece omenirea reprezintă legătura dintre Mama Pământ și Tatăl Spirit.

Dintre toți locuitorii Pământului, omenirea este principalul responsabil pentru întunericul care este adunat în Planul Astral patru dimensional. Prin urmare, este sarcina omenirii să curețe acest întuneric/ frică.

Cu toate acestea, chiar dacă oamenii care trăiesc în frică, furie și nevoia de putere asupra altora sunt în principal cei care murdăresc aura lui Gaia, VOI, cei treziți, sunteți cei care veți curăța portaluri prin astral, dimensiunea a patra spre dimensiunea a cincea a iubirii necondiționate și a luminii multidimensionale.

Cu toate acestea, cei care nu-și asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor nu se vor bucura de revenirea câmpurilor de energie pe care ei le-au trimis în lumea voastră. Pentru că acești oameni nu sunt suficient de evoluați pentru a se conecta cu SINELE lor Multidimensional ei nu sunt conștienți de, sau să trăiască prin, Legea Cauzei și Efectului lui Gaia.

Prin urmare, ei se simt niște victime pentru că ”cineva” este furios pe ei, cineva vrea să aibă putere asupra lor, lucru care îi face să le fie frică. Pentru că ei sunt pierduți în propriul lor întuneric, ei nu sunt în stare să perceapă ”cercul creativității” pe care ei l-au creat.

Așa că, la fel cum ei i-au victimizat pe alții, ei s-au victimizat și pe ei înșiși. Această dinamică devine mult mai evidentă în Planul Cauzal 4D în care ”energia dată este egală cu energia primită înapoi”. Cei care mai trăiesc încă în întuneric au uitat și faptul că Gaia este o ”planetă a liberului arbitru”.

Prin urmare, orice mod prin care cei întunecați au diminuat liberul arbitru al altora, se va întoarce curând înapoi la ei. ”De ce acțiunile lor nu s-au întors încă la ei?” vă auzim întrebând. Răspunsul nostru este că există un plan mai mare care este în desfășurare.

Vă rugăm ca voi, membrii ”ființelor noastre de lumină”, să aveți încredere că faptele voastre pline de iubire se vor întoarce la voi, faptele lor întunecate se vor întoarce la ei. În acest ACUM vi se va da inițierea finală în a-i iubi și ierta necondiționat pe cei care au trăit în întuneric.

Prin urmare, vă cerem să practicați această însărcinare de a vă ierta necondiționat sinele. După cum știți, nu puteți da mai departe ceea ce nu aveți. Așa după cum știți, dacă nu vă puteți iubi și ierta necondiționat sinele vostru, nu veți fi în stare să-i iubiți și iertați necondiționat pe cei care sunt încă pierduți în întuneric.

”Dar asta nu-i corect”, vă auzim plângându-vă. Așa că trebuie să vă reamintim că ”corect” nu este o componentă a ascensiunii. Ascensiunea este abilitatea de a iubi, ierta și accepta necondiționat TOATE formele de viață. Provocarea voastră este cu mult mai dificilă decât a lor, dar răsplata eforturilor voastre va fi cu mult mai valoroasă decât iluzia voastră trei dimensională despre corectitudine.

Spunem ”iluzia corectitudinii” pentru că corectitudinea nu este nici măcar un concept al celei de-a cincea dimensiuni. Voi toți știți că VOI vă creați realitatea cu fiecare gând și emoție a voastră. Dacă este cineva care are probleme cu această provocare, voi nu-l/o veți judeca. În schimb, îl/o veți ajuta.

Pe de altă parte, vă înțelegem reacțiile trei dimensionale, dar pentru a călători prin portalul inter-dimensional pe care voi l-ați creat, trebuie să eliberați atașamentul față de reacțiile trei dimensionale. Da, suntem conștienți de faptul că nu v-am spus încă că voi, de fapt, vă creați propriul vostru portal de ascensiune.

Am salvat această informație pentru acest ACUM în care portalul vostru este aproape complet. Vedeți voi, pe măsură ce treceți prin fiecare sub-plan al planului astral patru dimensional, aura lui Gaia, precum și al vostru propriu, aura voastră, voi v-ați expansionat foarte mult conștiința.

Vechile concepte cum ar fi ”Pot să controlez realitatea trei dimensională a Pământului?” sunt eliberate din conștientizarea voastră. Toate conceptele ”controlului” trei/patru dimensional sunt înlocuite ACUM de conceptele patru/cinci dimensionale ale ”creației”.

Voi, preaiubiții noștri voluntari pe Gaia, v-ați oferit voluntari pentru provocarea ”Putem NOI crea suficientă conștiință a unității cinci dimensională pentru a o transmuta pe Gaia înapoi în adevăratul Ei SINE cinci dimensional?” Vă rugăm să observați cuvântul ”noi” în loc de ”eu”. Voi, preaiubiții noștri, vă transmutați sentimentul vostru de SINE de la ”eu” și ”al meu” la ”noi” și ”al nostru”.

Gaia a fost cândva o planetă cinci dimensională, tot așa cum și voi ați fost cândva o persoană cinci dimensională. Desigur, deoarece dimensiunea a cincea NU are timp și spațiu, Gaia cinci dimensională, precum și toate expresiile voastre umane cinci dimensionale, vă așteaptă cu răbdare întoarcerea.

Amintiți-vă că dimensiunea a treia este o proiecție holografică. Este o hologramă atât de eficientă încât cei mai mulți oameni cred că este REALĂ. Desigur, pentru voi toți este ”reală” pentru că și forma voastră trei dimensională este tot o proiecție holografică.

Adevărata reprezentare, cinci dimensională a planetei Pământ și a tuturor locuitorilor ei este proiectată prin intermediul razelor de lumină patru dimensionale. Această rază astrală de lumină patru dimensională este îndreptată către un ”ecran” trei dimensional pentru a crea realitatea holografică a Pământului trei dimensional.

”Ridicol!” ați putea spune. ”Această teorie este un concept la care este interesant de reflectat, dar dacă îi trag un pumn peretelui mă doare mâna, simt iubire atunci când copilul îmi zâmbește și mă speriu atunci când o mașină aproape că mă calcă.”

Dragilor, noi știm că dimensiunea a treia pare a fi reală pentru că voi o puteți simți. Cu toate acestea, pe măsură ce vă expansionați conștiința în dimensiunile a patra și a cincea, voi le veți simți și pe acestea. Cu toate acestea, omenirea a fost instruită să-și facă ierarhizarea cu susul în jos.

Omenirea a fost instruită că dimensiunea a treia este cea mai importantă și că apoi este dimensiunea a patra a viselor și a creativității. Apoi, în cele din urmă, dimensiunea a cincea pare atât de îndepărtată și de neatins încât de abia este pe listă.

Dragi ascendenți, vă aducem în atenție următoarea problemă, după care VOI veți fi solicitați să răspundeți la aceste întrebări. Deci, atunci când o persoană trei dimensională devine speriată, adeseori ea devine și furioasă. Furia este un mod de a da la o parte ceva ce este mult prea înfricoșător pentru a fi abordat.

Dragi ascendenți, sarcina voastră de a-i ajuta și ghida pe alții nu va fi simplă. Așa că, va fi nevoie să fiți pe deplin conectați la expresiile cinci dimensionale ale SINELUI vostru. În ceea ce privește cine sunteți voi cu adevărat, cel mai important VOI este voi-ul pe care vă plasați atenția.

Prin urmare, în loc să vă însușiți ”sinele” ca fiind sinele fizic 3D care poartă un vehicul pământesc, vă rugăm să vă însușiți ca fiind SINELE vostru, SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional, pe care, de asemenea, îl purtați.

Atunci, în loc să priviți ÎN SUS (în frecvență) către SINELE vostru ”mai bun” aflat departe într-o realitate mai înaltă, veți privi ÎN JOS (în frecvență) către curajosul vostru sine uman care ascultă în mod constant care este perspectiva voastră asupra realității.

Acum că ne-am uitat la perspectiva voastră asupra vieții din sinele vostru trei dimensional și cinci dimensional, haideți să ne uităm la perspectiva voastră asupra realității prin intermediul celor mai de jos și mai de sus frecvențe ale sinelui vostru astral patru dimensional.

Vă ghidăm în acest exercițiu pentru că Corpul vostru Cauzal este VOI-ul care este ”în-între” sinele vostru masculin/de ieșire în Sub-planul Spiritual și sinele vostru feminin/de intrare care este împământat în aura patru dimensională a Mamei Pământ, Gaia.

Sinele vostru patru dimensional din Planul Astral de Jos se află pe fundul lacului, care se află în vârful realității planetare a lui Gaia. Asemeni funinginii care se adună într-un horn din fumul care urcă prin el din sobă către cer, rămășițele întunecate ale fricii se adună în Planul Astral de Jos.

Ca și Ascendenți, VOI v-ați oferit voluntar să fiți ”hornari”. Din fericire, voi nu trebuie să vă urcați printr-un horn întunecat și murdar pentru că pe măsură ce vă curățați propriul vostru plan astral de jos, voi curățați și planul astral de jos al lui Gaia.

În Planul Emoțional patru dimensional voi învățați să fiți stăpânii emoțiilor voastre. Pe măsură ce vă stăpâniți corpul emoțional, vă veți aminti cum să vă iubiți, iertați și acceptați necondiționat pe voi înșivă. Cu acest mar cadou pentru sinele vostru, voi vă amintiți cum să transmutați TOATE emoțiile voastre în creativitate și comunicare.

În Planul vostru Mental patru dimensional voi învățați că ”o minte deschisă este cel mai bun antidot pentru frică.” Pe măsură ce câștigați un grad de stăpânire a minții voastre, veți trimite în exterior gânduri care sunt pozitive, creative, unice și multidimensionale.

Apoi, gândurile voastre pozitive, împuternicitoare se vor uni cu emoțiile voastre de iubire, iertare și acceptare pentru a crea forme gând puternice care vor crea baza pentru noua viață pe care VOI o veți crea.

Apoi, pe măsură ce intrați în Planul Cauzal patru dimensional, fiecare dintre gândurile voastre pozitive, împuternicitoare se unește cu emoțiile voastre pline de iubire, creatoare, pentru a crea o realitate pozitivă, împuternicitoare. Apoi vă veți aminti că toate cauzele au un efect și că toate efectele crează o nouă cauză.

În această nouă realitate voi puteți opri rotirea ”Roții Cauzei și Efectului trei dimensională” trei dimensionale pentru a vă pregăti să părăsiți timpul și să intrați în ACUM-ul în care cauza și efectul sunt UNA în Cercul Creației.

Atunci când acest Cerc al Creației este complet, voi puteți intra în Miezul Cercului care a fost creat de către fluxul circular al cauzei și efectului. Pentru a absolvi și promova din realitatea trei dimensională, voi trebuie să închideți acest cerc al cauzei și efectului astfel încât să puteți crea Coridorul prin care veți intra în Miez.

În Miez TOTUL este liniștit și pașnic. În Miez sunt posibilități INFINITE. În Miezul Cercului Creației este ceea ce este infinit, precum și ceea ce nu este încă manifest/vădit.

În Miez voi sunteți încărcătura feminină (-) a formei.
În Miez voi sunteți infinit înconjurați de încărcătura pozitivă (+) a spiritului.
În Miez voi sunteți Spiritul (+) care înconjoară și curge în Materie (-) în

Infinitul Dans al Creației.

CE VEȚI CREA?





Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.