miercuri, 12 martie 2014

Actualizarea Portalului Flăcării Violet în următoarele 3 zile




Înaltul Consiliu din Pleiade

10 Martie 2013

Dragii nostrii copii din ACUM, copii ai luminii, copii ai iubirii, copii ai iubirii necondiționate universale și infinite.

Vă aplaudăm pentru faptul că sunteți purtători de lumină, pentru că aduceți în față lumina și adevărul a tot ceea ce este, lumina și adevărul sinelui vostru creator, adevărul și lumina energiei sursei universale a tot ceea ce este. Vă aplaudăm și ne înclinăm în fața voastră cu infinită recunoștință pentru tot ceea ce ați realizat până acum.

Am umblat alături de voi, umăr lângă umăr, mână în mână, am plâns împreună cu voi, și am râs împreună cu voi, și am purtat torța de iubire și lumină, înțelegere, iertare, și totală abandonare flăcării veșnice a iubirii.

Și astfel, venim purtând veștile noii treziri care într-adevăr a avut loc în inimile a atât de mulți oameni.  De la decretul universal al cunoașterii, de la decretul universal al iubirii, de la decretul universal al adevărului, vă aducem din nou înaintea voastră flacăra violet.

Astfel încât aceasta să vă ajute să ancorați în continuare frumoasele creații ale voastre înșivă, frumoasele creații ale universalului OM, așa că prin prezentul mesaj vă facem cunoscut faptul că flacăra violet a fost într-adevăr încă o dată eliberată către TOT și către UNUL, către UNA și către TOATE. Și, prin urmare, vă rugăm să vă împărtășiți din această minunată și complexă lumină care intră din nou în stratosfera voastră.  

Ea va fi extraordinar amplificată pe durata următoarelor voastre trei zile pământești. Și, prin urmare, cei care doresc să ia parte la energiile de vindecare care se revarsă de la soarele și de la luna voastră cu mult respect, vă rugăm să invocați energiile prezenței voastre EU SUNT prin cea de-a opta chakră a ființei voastre, pentru a transmuta tot ceea ce stă în cale și a elibera aceste energii în GAIA în așa fel încât tot ceea ce a fost, tot ceea ce este și tot ceea ce va fi vreodată să fie din nou ancorat, iar palatul vostru de energie să fie curățat.

A sosit timpul ca voi să respirați din nou cu ușurință; respirați în pace pentru că în următoarele trei zile  flacăra violet va fi ancorată și vă va curăța palatul din nou.

Chemați-ne ori de câte ori aveți nevoie, pentru că noi suntem alături de voi pregătiți să vă ajutăm în tot ceea ce voi sunteți.

Vă iubim. Suntem alături de voi. La revedere acum.

Notă personală  [Anna Mekaba]  Cum să invocați Flacăra Violet

Invocarea flăcării violet este foarte simplă. Sunt mai multe metode decât puteți citi pe blogul meu. Să știți că puteți cere să fiți scăldați în flacăra violet în orice moment, prin câțiva pași pe care-i veți vedea descriși mai jos. Oricum, în timpul următoarelor 3 zile flacăra violet va fi amplificată pentru ca și pământul să fie scăldat în această lumină. Aceasta este o ocazie perfectă să vă faceți timp să ieșiți afară și să vă bucurați de frumoasele energii care purifică și curăță calea pentru o creștere și o schimbare spectaculoasă.


Pentru a invoca flacăra violet în următoarele 3 zile este nevoie ca pur și simplu să stați jos și să-i cereți să intre în corpul vostru. Invocați orice prezență cu care vă simțiți confortabil, ghizii voștri personali, Sursa, Sinele vostru Înalt, îngerii, Arhanghelii, etc. Cereți ca pur și simplu să fiți îmbrățișați de energiile tandre și iubitoare care curg în calea voastră. 


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.