marți, 11 martie 2014

Puterea Echinocțiului - 21 Martie 2014


 Găsirea Echilibrului într-o Energie Accelerată

Dragilor,

Pe măsură ce energia echinocțiului explodează pe scena conștiinței, amintiți-vă că singurul loc în care puteți găsi Echilibrul este momentul prezent. Sunteți extrem de norocoși să faceți parte din activitatea de bun augur începută de Lumina care a învăluit lumea în nisipurile mișcătoare ale noii treziri. Scena este pregătită și multe scenarii vor fi posibile. De fapt, sunt disponibile multe posibilități pe care să le experimentați chiar și în propria voastră viață. Și aceste nenumărate nivele de alegere sunt cele care vor determina lumea în care trăiți. Alegerile voastre vor fi totodată și acțiunile care crează căile schimbărilor agresive care se intensifică pe planetă.

Îndepărtat pentru totdeauna din paradigmele vechi, îmbobocitul Pământ își accelerează trecerea în deplina trezire a noii vieți. Nimic din ceea ce conține structuri vechi nu rămâne neatins. Îndepărtați de realitățile care se prăbușesc, cei care-și găsesc o nouă stabilitate în momentul prezent vor fi înfloritori. De ce? Pentru că conștientizarea lor este capabilă să rămână concentrată pe nivelele de alegere care să le permită să se revigoreze, regenereze, reconecteze cu resursele pentru o viață care a fost restructurată în plină expansiune și libertate. Această nouă abilitate de mișcare și curgere în modurile adevăratei Frumuseți produce multă încântare.

Deciziile pe care le veți lua la Echinocțiu vă vor permite să creați această viață de Echilibru când veți putea încorpora pe deplin frecvențele puse la dispoziție. Energia vie prezentă la Echinocțiu cuprinde în sine un moment de putere. Aveți oportunitatea de a bea din această energie a Echilibrului și să o lăsați să transforme însăși atomii din miezul ființei voastre. Cum ar fi să aveți sentimentul unei Prezențe care se află în voi și care este iubitoare, întreagă și liberă? Este Sinele vostru cel mai autentic care nu este legat de nici un trecut sau viitor și care este capabil să se miște în moduri lipsite de limite. Puteți revendica aceste noi alegeri pentru voi înșivă în Echilibrul și Libertatea care întruchipează frecvențele pure ale Echinocțiului.  

Avântul de la linia de start

Am dori să vorbim în metafore pentru a vă oferi posibilitatea de a simți energia din această perioadă. Imaginați-vă că sunteți călare pe un cal grozav la linia de start a unei curse extrem de captivante. Îi puteți simți sub voi mușchii jucând de excitare pe măsură ce-i crește elanul. Eliberarea de câmpul de limitare a devenit cel mai important lucru pentru voi. Când sună clopotul și cursa începe, voi aveți o cale clară în fața voastră. Traseul este evident pentru că ați pavat calea cu intențiile vostre. Întreaga voastră concentrare este acum focalizată pe a rămâne în șa și a urma pista din fața voastră cu o Libertate totală și un Echilibru perfect.

Acesta este nivelul de concentrare și avântul pe care le-ați acumulat în ultima vreme. Claritatea de care aveți nevoie vă este disponibilă prin concentrarea intenționată asupra a ceea ce vreți să experimentați în timp ce viteza cu care călătoriți pe calea voastră crește cu cât vă apropiați de Echinocțiu. Adunați-vă concentrarea și nu lăsați atenția să vă fugă la ceea cu ce se confruntă ceilalți cai. Ei au propria lor călătorie și probleme la care să fie atenți. Fiecare dintre voi aveți la nivel de suflet un scop care se manifestă ca un Far de Orientare pe care să-l urmați. Când puteți accepta Echilibrul în interiorul vostru fără să vă îndoiți de intenția voastră clară, este mai ușor să rămâneți în șa în timp ce forța intensei energii galopează peste tot în jurul vostru.

Vă puteți lăsa purtați de armăsarul Grației, susținuți de Îngerii care vă aclamă în timp ce voi vă urmați calea creând lumi în care n-a mai fost nimeni niciodată. Țineți frâiele legate de dorințele voastre clare în ceea ce privește viața pe care doriți cu adevărat să o trăiți.

Calea vă este deschisă să alegeți ~ starea de Echilibru este cheia.

Mai Multe Metafore pentru a Vă Îmbunătăți Viziunea


Pentru a continua metaforele, voi creați ceea ce nouă ne place să numim Câmpul de Stabilizare Giroscopic. El permite ca echilibrul vostru de bază să fie într-o formă de mișcare așa ca Giroscopul care menține nivelul lucrurilor pe navele de pe mare. O barcă pe apă seamănă foarte mult cu ceea ce voi experimentați chiar acum în lumea voastră schimbătoare.

Pe măsură ce valurile cresc în intensitate, nevoia voastră pentru un loc stabil de echilibrare devine tot mai mare. Giroscopul vostru interior lucrează constant pentru a vă menține în echilibru, și cu cât sunteți mai conștienți de acest mecanism, cu atât mai bine vă veți simți. Conștientizarea acestui Giroscop crează un câmp de Echilibru care vă ajută să aveți o influență stabilizatoare asupra lumii din jurul vostru. Voi sunteți focalizați doar pe intențiile voastre puternice și pe crearea unui punct de echilibru interior, iar vibrația voastră devine una de Echilibru, o influență blândă care este foarte afectivă.

Folosiți-vă cu înțelepciune timpul pentru a ancora noile structuri de care aveți nevoie pentru a rămâne în echilibru pe măsură ce valurile de energie se întețesc în jurul vostru. Veți experimenta cu mult mai multă inventivitate schimbările revoluționare care au loc atunci când Giroscopul vostru interior funcționează într-un perfect Echilibru, Armonie și Grație. Vă oferim o rugăciune care vă poate ajuta să vă concentrați.

Prezență Divină în care trăiesc, mă mișc și  în care ființa mea se află, îți cer sprijinul în acest moment de trezire al Echinocțiului.

Permite-mi să-mi creez o structură a ființei care să-i permită Sufletului meu să prospere. Dă-mi o experiență pură a Stabilității Giroscopice și lasă-mă să folosesc acea energie pentru a trăi în puterea momentului prezent, să fac alegeri care să-mi permită să mă mișc printre schimbările accelerate ale energiei într-un echilibru perfect.

Binecuvântează-mă ca să pot fi în armonie cu Tiparul Divin al Perfecțiunii Sufletului meu și păstrează locul Echilibrului meu în Iubirea care se trezește în inima mea.  

Permite ca această nouă stabilitate să se ancoreze în fiecare domeniu al vieții mele într-o formă flexibilă care să-mi permită libertatea de mișcare. Fie ca toate alegerile mele să fie în Armonie și Aliniere cu Destinul Sufletului meu. Din cel mai profund loc de recunoștință din inima mea, îți mulțumesc pentru binecuvântările din fiecare domeniu al vieții mele.  Așa să fie, și așa este.

Shanta Gabriel pentru
Arhanghelul Gabriel
5 Martie 2014


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.