miercuri, 12 martie 2014

Întrebați-vă sentimentele


Înaltul Consiliu de pe Orion

11 Martie 2014

Primit de Holly Hawkins Marwood
Transcris de Paul Marwood

Salutări dragilor,

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

Noi suntem conștienți, putem vedea, simți și înțelege nivelul schimbării pe care mulți dintre voi îl experimentează pe planetă. Această schimbare poate veni pe căi care nu sunt întotdeauna foarte confortabile. Sunteți de acord? În timp ce acest lucru ar putea părea puțin bazic, vă vom reaminti că acest fapt este o situație energetică temporară pe planeta voastră. Aceasta nu va fi o stare energetică continuă dar în timpul schimbărilor și transformărilor adeseori aceste energii vă pot face să vă simțiți inconfortabil. Ele vă pot face să vă simțiți confuzi. Vă pot aduce în zone și teritorii în care nu știați că veți ajunge.Când ajungeți într-un teritoriu necunoscut este greu să aveți o direcție, e greu să știi ce să faci în continuare, este greu să te simți nesigur în legătură cu ce ai de făcut, ce să gândești și cum să te comporți.

Vă invităm astăzi să vă acordați la o rezonanță energetică diferită atunci când vă aflați în acele momente de nesiguranță, frică, panică, ignoranță, suferință, când vă simțiți în derivă, sau orice altă stare neplăcută ar putea fi, să vă puneți o întrebare foarte simplă. Înainte de a vă spune care este acea întrebare, motivul pentru care este important să puneți această întrebare este că prin faptul că întrebați energia începe să se schimbe. Câmpul energetic a devenit comprimat sau strâns din cauza stării de incertitudine în care vă aflați datorită faptului că schimbarea și transformarea crează o barieră, crează un perete, crează un impediment care vă împiedică să vedeți direcția în care să o luați, să vedeți ce este de cealaltă parte, oricare ar fi ea. Punând întrebarea pe care vi-o vom împărtăși imediat se schimbă rezonanța energetică pentru a permite ca o nouă informație să pătrundă.

Întrebările devin de felul acesta: ”Cum ar arăta viața mea și cum aș acționa, ce aș gândi dacă nu mi-ar fi fost frică?” ”Ce aș face dacă nu m-aș simți trădat/ă?” ”Ce aș face dacă aș avea succes chiar aici și acum?” ”Cum m-aș simți chiar acum dacă m-aș fi simțit iubit/ă?” ”Cum m-aș simți dacă aveam încredere?” ”Ce să fac? Cum aș fi acționat în cazul în care aș fi avut încredere, m-aș fi simțit iubit/ă, în siguranță, orice ar fi fost?”

În timp ce vă puneți aceste întrebări permiteți-vă să fiți cu adevărat într-o stare de relaxare, respirați relaxat, imaginați-vă energiile corpului și simțiți-le cum se mișcă acompaniindu-vă respirația. În timp ce vă puneți aceste întrebări foarte importante, și vă schimbați câmpul energetic, vă cerem să fiți într-un spațiu în care să permiteți, lipsit de așteptări în acel moment, ca totul să poată fi altfel. Permiteți ca noile informații să poată intra pentru a permite un punct de vedere diferit, pentru a permite o deschidere către ceea ce s-ar putea numi ”sincronicitățile” sau ”magia” vieții.... când primiți dintr-o dată un telefon cu informația corectă; informația pe care o vedeți pe computer sau în ziare, sincronicitatea de a întâlni persoana potrivită la momentul potrivit. ”Magia” de a găsi acea bucată de hârtie pe care ați căutat-o pentru că era atât importantă, de a afla că ceea ce ați înțeles despre alte persoane care ați simțit că v-au rănit sau v-au trădat a fost pur și simplu o neînțelegere. Indiferent ce ar fi, indiferent ce căutați, vă rugăm ca prima dată să permiteți  ca schimbarea energiilor să aibă loc fără să așteptați un răspuns imediat.
Pe măsură ce vă permiteți să vă deschideți și să vă deschideți câmpul energetic cu această metodă simplă de interogare, și o aplicați oricărui domeniu din viața voastră, în orice moment din viața voastră, veți fi uimiți să vedeți modificările care pot să apară.

Vă vom da câteva exemple: Dacă într-o zi s-a întâmplat ceva și în acel moment voi v-ați simțit foarte furioși? Ați simțit că furia voastră este justificată. V-ați simțit frustrați. În același timp însă, v-ați simțit furioși și dezamăgiți de voi înșivă că v-ați simțit furioși! După cum știți, uneori intrați într-o spirală de unde nu vă puteți găsi nici măcar calea de ieșire din sentiment, uneori este suficient doar să vă gândiți că ați fi dorit să nu aveți acel sentiment. Uneori sunteți într-o spirală în care spuneți ”Chiar îmi doresc să nu fi simțit acest lucru, dar cu siguranță am făcut-o!” Să pretindeți că ați ieșit din acel sentiment care rezonează energetic cu furia, este adeseori lipsit de succes. Ceea ce noi vă împărtășim este că dacă doar v-ați deschide câmpul energetic și ați spune ”Ce aș simți chiar acum dacă nu aș fi fost furios/oasă?” ”Ce aș simți dacă furia mi-a fost de folos într-un mod deosebit?” ”Ce aș face dacă aș fi exact în starea opusă furiei și aș fi pe deplin fericit/ă chiar acum?” ”Cum m-aș simți dacă nu aș fi niciodată supărat/ă pe ceea ce tocmai s-a întâmplat?” ”Cum m-aș simți dacă nu aș fi simțit nevoia să reacționez la acea persoană?” Indiferent ce ar fi.

După cum vă puteți imagina metoda voastră în exemplul nostru puteți vedea că, pe moment, dorința nu este necesară pentru a avea un punct de vedere diferit. Întrebându-vă ce ați simți și cum ați face pe de altă parte, indiferent de ceea ce experimentați, vă schimbă energiile suficient de mult pentru a permite un alt punct de vedere, o experiență diferită, poate chiar o perspectivă asupra tiparelor pe care le aveți, sau chiar metode prin care să vă împuterniciți, în acest exemplu cu o emoție negativă. Toată această conștientizare și înțelegere este minunată și bună și, din nou, vă ajută să vă schimbați rezonanța energetică, îi permite să se miște.

Să vă mai dăm câteva exemple: Ce s-ar întâmpla dacă nu ați avea nevoie să vă simțiți trădați? Cum v-ați simți dacă v-ați simți iubiți necondiționat de către toți oamenii din jurul vostru? Cum v-ați comporta dacă iubirea ar fi fost singurul lucru pe care l-ați fi experimentat în viața voastră? Cum ați acționa dacă acțiunile acelei persoane nu v-ar fi intrat sub piele și nu v-ar fi durut? Cum v-ați simți dacă ați fi înțeles care a fost motivația acelei persoane și astfel n-ați fi simțit nevoia să reacționați?

Vă invităm să vă jucați cu această experiență de a pune întrebări în raport cu modul în care v-ați fi simțit în acel moment, cum v-ați simți, cum ați acționa, cum v-ați gândi dacă opusul ar fi fost adevărat. Doar observați. Distrați-vă cu asta, așa cum adeseori vă spunem. Vom mai adăuga și faptul că ar trebui să fiți pregătiți pentru unele intuiții incredibile, unele schimbări minunate, pentru că aceste întrebări simple vă ajută să vă întoarceți într-o rezonanță energetică unde vă simțiți mult mai confortabil, mai liniștiți, mai înțelegători, mai înțeleși, mai iubitori și mai iubiți.

Distrați-vă! Jucați-vă cu asta! Să vă țineți jurnalul pe aproape pentru că poate veți dori să vă notați unele dintre momentele voastre de ”AH-HA”, momente care apar ca urmare a acestei distracții.

Fiți binecuvântați.

Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

© 2014 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  

Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com

link catre articolul original


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.