duminică, 16 martie 2014

Transformarea metamorfică



Peggy Black și ”Echipa”

Noi suntem aici, observând și sprijinind procesul pe care mulți l-au etichetat evoluție. Recunoaștem că voi personal sunteți aici în formă fizică pentru a susține și ajuta procesul. Dacă citiți cuvintele noastre, înseamnă că și voi sunteți conștienți de acest lucru. Aceste vești nu sunt noi pentru voi, ceea ce noi oferim în această transmisie voi știți deja, noi doar vă amintim cu blândețe, tot așa cum vă confirmăm și cine sunteți.

Cu toate acestea vă vom aminti că odată ce v-ați asumat o formă fizică în această dimensiune și realitate, voi sunteți influențați de vibrațiile și energiile acestui plan dens de existență.

Ca ființe dimensionale, voi sunteți capabili să simțiți energia vibrațională oferită în multiplele sale forme. Mulți cad sau se potrivesc cu nivelul de inconștiență care este generat de către colectiv. Foarte multe persoane trăiesc, experimentează această realitate densă și nu se expansionează niciodată în trezirea lor divină.

Amintiți-vă că mai înainte de toate, voi sunteți o ființă energetică care se întâmplă să aibă un corp. Este nevoie de o incredibilă focalizare și curaj să rămâneți treji și conștienți în timp ce înotați în acest incredibil câmp de energie și vibrații. Prima reacție este să vă potriviți cu energiile care vă sunt oferite, mai ales atunci când ele ating sau declanșează unele credințe sau învățături pe care le-ați primit.

De exemplu, dacă părinții voștri s-au temut în ceea ce privește succesul lor financiar, s-ar putea ca ei să vă fi împărtășit aceste sentimente de frică prin cuvintele și acțiunile lor, precum și prin vibrațiile generate de propriile lor sentimente de preocupare și îngrijorare. Voi ca și copil ați acceptat influența acestor vibrații, preocupări și griji ca făcând parte din viață. Puteți aplica acest principiu oricărei acțiuni, gând sau convingere limitativă pe care o aveți.

Acest lucru este valabil pentru toată lumea. Amintiți-vă că ce se aseamănă se adună. Totul este o vibrație a energiei, mișcarea și curgerea, interacțiunea și reacțiunea, fuziunea și micșorarea. Acest câmp de vibrații este asemănător unui ocean de energie. Toate vibrațiile emoționale curg în acest ocean, unele sunt toxice, unele sunt pure și clare, iar unele sunt oferite de către forțele magnetice și dinamice ale galaxiei noastre și ale universului extins.

Ceea ce devine din ce în ce mai cunoscut este că aceste forțe energetice magnetice și dinamice scaldă și bombardează în mod constant casa voastră, Pământul, cu particule încărcate de la Soarele și Calea voastră Lactee. Aceste particule încărcate sau vibrații se exprimă pe sine ca flăcări solare, raze gamma, raze de plasmă sau flux geomagnetic.

Aceste daruri galactice influențează evoluția conștiinței umanității. Aceste influențe magnetice au un impact, atât emoțional cât și fizic, asupra corpului vostru uman. Voi ca individ veți răspunde în mod diferit în funcție de mai mulți factori proprii dinamicii voastre personale. Există, totuși, și schimbări comune tuturor. Puteți experimenta stări de oboseală, modificări ale dispoziției, anxietate, depresie profundă, dureri prin corp care se mută dintr-un loc în altul în forma voastră fizică fără a avea vreo cauză clară. Puteți experimenta și confuzia, agitația, neliniștea și tulburări ale somnului profund.

Corpul vostru răspunde la aceste forțe geomagnetice și electromagnetice. Glanda pineală, care este antena și conexiunea voastră cosmică, este sensibilă la aceste energii magnetice. Glanda pineală este o glandă endocrină, ca și glanda pituitară, glanda tiroidă, glanda suprarenală și pancreasul. Aceste glande reglementează și secretă hormoni care reglează funcțiile corpului vostru. Glanda pineală secretă melatonina care vă reglează tiparele somnului și ritmul circadian și, totodată, secretă hormonii pentru creșterea voastră fizică și spirituală și dezvoltarea într-un cetățean galactic.

Fiecare aspect al corpului vostru fizic trece printr-o schimbare dinamică, o transformare metamorfică. Acest lucru se petrece în fiecare celulă a corpului vostru. Particule și vibrații solare și galactice schimbă codurile corpului vostru, activează genele latente din însăși ADN-ul vostru cauzând modificări chimice în însăși structura voastră. Fiecare dintre voi simte această accelerare.

Un alt aspect și schimbare care are loc în corpul vostru este legată de meridianele energetice. Ele se extind astfel încât să poată transporta o vibrație de o frecvență mai înaltă. Ați putea spune că sunteți recalibrați. După un timp veți deveni conștienți că mai multe portaluri energetice și chakre au fost dezvăluite. Această actualizare vă conectează mult mai deplin cu sinele vostru divin multidimensional oferindu-vă integrarea tuturor darurilor și abilităților voastre. Unele dintre schimbările interioare vor fi ușor de integrat în timp ce altele vor fi puțin provocatoare. Amintiți-vă să cereți sprijin divin, amintiți-vă să vă imaginați că această accelerare vine spre voi cu ușurință și plină de grație. Folosiți-vă instrumentele voastre energetice, curățați-vă vechile tipare și emoții.

Vibrațiile geomagnetice și electromagnetice oferite de forțele cosmice interferează și cu câmpul vostru magnetic pământean. Acest lucru declanșează multe din schimbările dinamice la care asistați în acest moment. Umanitatea și Pământul se schimbă într-o vibrație pulsatorie, mai rapidă a dimensiunilor mai înalte.

Această informație iese la vedere în mai multe feluri și pe mai multe căi. Toată lumea este îmbarcată pentru aceste uriașe schimbări în conștiință. Ele au loc indiferent de faptul că voi aveți cunoștință de ele sau nu, indiferent de faptul că le primiți cu bucurie sau sunteți împotriva lor. Umanitatea este într-un proces de alchimie cosmică care vă transformă corpul fizic de la o matrice și un tipar bazat pe o structură carbon la o matrice și un organism bazat pe o structură cristalină precisă, desăvârșită și elegantă.

Mulți ar putea găsi că această schimbare este o provocare din punct de vedere fizic, ați putea fi martori la această părere a unora. Voi ca oameni aveți un câmp morfogenetic care vă înconjoară; noi îl numim semnătura voastră energetică. În creșterea și dezvoltarea voastră personală, precum și în încercările și provocările pe care le-ați avut de-a lungul drumului, voi ați creat un anumit tip de armură energetică sau blocaj. Această armură energetică are tendința de a bloca ceea ce-i este oferit. Dacă circuitele voastre personale sunt închise din cauza unor frici atunci pentru corpul vostru va fi mult mai greu să accepte aceste actualizări ale sistemului.

Tot ceea ce este nevoie ca voi să actualizați se află în interiorul vostru, este o parte a cine sunteți voi ca ființă multidimensională. Voi sunteți aici ca să ancorați această trecere de la o structura bazată pe carbon la o structură pe bază cristalină. Voi aveți cheile necesare pentru a debloca orice aspect de limitare în codurile voastre genetice. ADN-ul latent așteaptă să fie activat.

Sarcina voastră este să fiți nemiloși cu voi înșivă și cu credințele voastre limitate. Fiți un luptător vigilent în conștientizarea modului în care interferați cu limitările matricii colective. Aceasta este într-adevăr o țesătură lipicioasă de energii, credințe, istorii și emoții de o slabă calitate. Desprindeți-vă de această țesătură ori de câte ori este necesar în fiecare zi, mai ales atunci când știrile voastre sau oricine partajează o poveste care aduce orice formă de constricție.

Permiteți conștiinței voastre să-și revendice puterea personală de a se ridica deasupra acestei povești sau evenimente știind că voi puteți fi forța care să schimbe acea realitate. De fiecare dată când faceți acest lucru voi sprijiniți și ancorați mai multă lumină în câmpul colectiv și vă deschideți pe voi înșivă pentru a fi receptivi la binecuvântările și darurile magnetice care vă sunt oferite vouă și umanității. Amintiți-vă că voi sunteți alchimistul și, în același timp, portalul prin care vin toate aceste schimbări.                                                 
 
Permiteți-vă să vă asumați această responsabilitate cu mare bucurie și onoare. Munca și serviciul vostru este o parte valoroasă a tot ceea ce este acum în desfășurare. De fiecare dată când vă eliberați de o credință care vă limitează, transformând o frică sau unele limitări personale vechi, fiecare celulă din corpul vostru conștientizează acest fapt și răspunde. Începeți să vă conectați cu glanda voastră pineală, cu ADN-ul vostru, chiar cu celulele corpului vostru; adevărata conștiință se află în toate aspectele.

Imaginați-vă cum salutați cu bucurie toate aceste schimbări subtile, imaginați-vă invitând mai multă energie luminoasă conștientă în fluxul vostru sanguin, în organele voastre, în toate locurile în care simțiți tensiune, durere, disfuncționalități fizice. Stabiliți un parteneriat conștient cu corpul vostru. Conștientizarea voastră multidimensională și conștientizarea corpului vostru vor saluta împreună cu bucurie minunatele schimbări metamorfice care au loc. Primiți cu bucurie darul energetic adus de flăcările solare, de razele gamma, razele plasmatice sau fluxul geomagnetic.

Observați cum răspundeți la aceste daruri galactice. Totul este conectat, așa încât atunci când vă expansionați și vă transformați, voi oferiți altora acest portal al trezirii. Extraordinara transformare cristalină devine parte a semnăturii voastre energetice putând astfel declanșa trezirea în cei cu care interacționați zilnic.

Vă recunoaștem pentru adevărata voastră măreție. Acestea sunt vremuri interesante și voi vă aflați aici în formă fizică, treji și conștienți, călărind în avangarda a tot ceea ce este de dezvăluit. Amintiți-vă că aveți sprijinul tărâmurilor celeste în timp ce sunteți aici în misiune. Apelați la noi și la toate ființele divine de iubire și lumină pentru a vă sprijini și susține în ceea ce este în desfășurare. Sunteți iubiți și apreciați peste măsură.

”Echipa”   

© 2014 Peggy Black Toate drepturile rezervate. Puteți împărtăși acest mesaj și distribui, atâta timp cât nimic nu este schimbat, creditați autorul și includeți această notă de copyright și adresa web. www.morningmesagess.com GRATUIT 88 de mesaje disponibile

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.