luni, 3 martie 2014

Lucrătorii în Lumină IMesaj de la Jeshua prin Pamela Kribbe

Identitatea Lucrătorului în Lumină

Lucrătorii în Lumină sunt suflete animate de o dorinţă puternică venită din interior pentru a răspândi lumina - cunoaşterea, libertatea şi dragostea de sine - pe pământ. Ei simt că aceasta este misiunea lor şi sunt adesea atraşi de spiritualitate sau de o formă de activitate terapeutică.

Datorită faptului că simt profund misiunea lor, Lucrătorii în Lumină se simt adesea diferiţi  de ceilalţi oameni. Experimentând diferite tipuri de obstacole în drumul lor, viaţa îi provoacă pentru a găsi o cale unică, proprie. Lucrătorii în Lumină sunt aproape întotdeauna indivizi solitari, nu se încadrează în structuri sociale fixe.

O notă privind noţiunea de "Lucrător în Lumină"

Expresia "Lucrător în Lumină" poate provoca neînţelegeri, deoarece pare a separa un anumit grup de suflete de restul. Aceasta poate sugera că acest grup special, este oarecum superior altora, cum ar fi al celor care  „nu lucrează în Lumină”. Această  gândire este însă în contradicţie cu însăşi natura şi intenţia lucrului cu Lumina. Să ne lamurim ce este in neregulă cu ea.

În primul rând, pretenţiile de superioritate sunt, în general neiluminate. Ele blochează creşterea  spre o conştiinţă liberă şi iubitoare.

În al doilea rând, Lucrătorii în Lumină nu sunt "mai buni" sau "mai evoluaţi" decât oricine altcineva. Ei au pur şi simplu o istorie diferită de cei care nu aparţin acestui grup. Datorită acestei istorii speciale, pe care o vom discuta mai jos, au anumite caracteristici psihologice care îi distinge ca un grup.


În al treilea rând, fiecare suflet devine un Lucrător în Lumină la un moment dat în evoluţia sa, astfel încât eticheta "Lucrător în Lumină " nu este rezervată unui număr limitat de suflete.

Motivul pentru care folosim expresia "Lucrător în Lumină" în ciuda posibilelor neînţelegeri, este pentru că aceasta face posibile asociaţii şi trezeşte amintiri  care vă ajută vă reamintiţi. Este doar o convenienţă practică,  deoarece termenul este frecvent utilizat în literatura spirituală actuală.

Originile istorice ale Lucrătorilor în Lumină


Lucrătorii în Lumină au abilitatea de a atinge trezirea spirituală mai repede decât alte persoane. Ei posedă în interior seminţe pentru o trezire spirituală mai rapidă. Cu privire la acest lucru, ei par a fi pe o pistă mai rapidă decât majoritatea oamenilor, în cazul în care ei aşa aleg. Asta din nou nu se datorează faptului că Lucrătorii în Lumină ar fi in vreun fel "mai buni" sau "mai evoluaţi" ca suflete. Ei sunt, oricum, mai bătrâni decât sufletele încarnate în prezent pe pământ. Această vârstă mai avansată se referă în special la ceea ce priveşte mai degrabă experienţa decât timpul.

Lucrătorii în Lumină au ajuns la un anumit stadiu de iluminare înainte ca ei să se încarneze pe pământ şi să-şi înceapă misiunea . Ei au ales în mod conştient să fie prinşi în "roata karmică a vieţii" şi  să experimenteze toate formele de confuzie şi iluzie care o însoţesc. Ei fac acest lucru pentru a înţelege pe deplin „experienţa pământeană”. Acest lucru le va permite să îşi îndeplinească misiunea. Doar trecând ei înşişi prin toate fazele ignoranţei şi iluziei  vor deveni în cele din urmă instrumentele necesare pentru a-i ajuta pe alţii să atingă o stare de fericire adevărată şi iluminare.


De ce Lucrătorii în Lumină îşi asumă această misiune sinceră de a ajuta omenirea, chiar cu riscul de a se pierde pe sine pentru ani, în greutatea şi confuzia din viaţa pământeană? Aceasta este o întrebare de care ne vom ocupa mai pe larg mai jos. De acum vom spune că are de a face cu un tip galactic de karmă. Lucrătorii în Lumină au fost în ajunul naşterii omenirii pe pământ. Ei au luat parte la crearea omului. Ei au fost co-creatori ai umanităţii. În procesul de creaţie, au făcut alegeri şi au acţionat în moduri pe care le-au regretat profund după aceea. Ei sunt aici acum pentru a îndrepta deciziile lor de atunci.

Înainte de a intra în această istorie specială, vom enumera câteva caracteristici ale sufletelor Lucrătorilor în Lumină, caracteristici care le disting de celelate. Aceste trăsături psihologice nu le aparţin în mod unic  Lucrătorilor în Lumină şi nu toţi Lucrătorii în Lumină vor recunoaşte toate aceste caracteristici ca fiind ale lor. Prin această enumerare pur şi simplu vrem să dăm o schiţă a identităţii  psihologice a Lucrătorilor în Lumină. În ceea ce priveşte caracteristicile, comportamentul exterior este de o importanţă mai mică faţă de motivaţia interioară sau intenţia manifestată. Ceea ce simţi în interior este mai important decât ceea ce arăţi în afară.

Caracteristicile psihologice ale Lucrătorilor în Lumină:

- De la începutul vieţii lor, ei simt că sunt diferiţi de ceilalţi.  De cele mai multe ori ei se simt izolaţi de ceilalţi, singuri şi neînţeleşi. Ei vor deveni adesea individualişti care vor trebui să-şi găsească singuri drumul lor unic in viaţă.

- Ei au probleme să se simtă în largul lor în cadrul locurilor de muncă tradiţionale şi / sau structuri organizatorice. Lucrătorii în Lumină sunt în mod natural anti-autoritate, ceea ce înseamnă că vor opune o rezistenţă naturală la deciziile sau valorile bazate exclusiv pe putere sau ierarhie. Această trăsătură anti-autoritate este prezentă, chiar dacă aceştia par a fi timizi sau ruşinoşi. Ei rămân conectaţi la însăşi esenţa misiunii lor aici, pe pământ.

 - Lucrătorii în Lumină se simt chemaţi să ajute oamenii fie ca  terapeuţi fie ca profesori. Aceştia pot fi psihologi, vindecători, profesori, asistente medicale, etc Chiar dacă profesia lor nu este legată  în mod direct de a-i ajuta pe oameni, intenţia de a contribui la  binele cel mai înalt al omenirii este prezentă. 


- Viziunea lor asupra vieţii are un colorit  spiritual asupra  modului în care toate lucrurile sunt legate împreună. Ei au înrădăcinate în ei, în mod conştient sau inconştient ,amintirile lor din sfere non-pământeşti de lumină. Ei pot simţi ocazional dorul de casă pentru aceste sfere şi se pot simţi ca nişte străini pe pământ.

- Ei onorează şi respectă profund viaţa ceea ce de multe ori se manifestă ca o înclinaţie pentru protejarea animalelor şi o preocupare pentru mediul înconjurător. Distrugerea unor părţi ale regnului animal şi vegetal de către om le produc sentimente profunde de pierdere şi durere .

- Ei sunt buni la suflet, sensibili şi empatici. Ei pot avea probleme când au de a face cu un comportament agresiv şi au în general dificultăţi pentru a rămâne ancoraţi ei înşişi. Ei pot fi visători, naivi sau foarte idealişti, precum şi insuficient de ancoraţi aici pe pământ. Deoarece ei preiau cu uşurinţă sentimentele negative şi temerile oamenilor din jurul lor, este important pentru ei să petreacă un anumit timp singuri în mod regulat. Acest lucru le permite să  facă distincţia între propriile lor sentimente şi cele ale altora. Ei au nevoie de timp pentru a se pune în acord cu ei înşişi şi cu mama pământ.
 

- Ei au trăit multe vieţi pe pământ, în care au fost profund implicaţi în spiritualitate şi / sau religie. Ei au fost implicaţi în număr covârşitor în ordinele religioase fiind în trecut călugări, călugăriţe, pustnici, duhovnici, vrăjitoare, şamani, preoţi, preotese, etc.  Ei au fost cei care au oferit o punte între vizibil şi invizibil, între viaţa pe pământ şi tărâmurile misterioase ale vieţii de apoi, tărâmurile lui Dumnezeu şi spiritele binelui şi a răului. Pentru îndeplinirea acestui rol, ei au fost adesea respinşi şi persecutaţi. Mulţi dintre ei au fost condamnaţi pentru darurile pe care le posedau. Traumele provocate de persecuţie au lăsat urme adânci în memoria sufletului lor. Acest lucru se poate manifesta în prezent ca o teamă de a fi pe deplin împământaţi, adică o teamă de a fi cu adevărat prezenţi, pentru că îşi amintesc cum au fost atacaţi brutal pentru ceea ce au fost.

Capcanele Lucrătorului în Lumină


Lucrătorii în Lumină pot fi prinşi în aceleaşi stări de ignoranţă şi iluzie ca oricine altcineva. Deşi au început de la un alt punct de plecare, capacitatea acestora de a străbate prin frică şi iluzie, în scopul de a atinge iluminarea poate fi blocată de mai mulţi factori. (Prin iluminare, ne referim la starea de a fi în care îţi dai seama că eşti în esenţă Lumină, capabil de a alege Lumina în orice moment.)

Unul din factorii care blochează drumul spre iluminare pentru Lucrătorii în Lumină este faptul că aceştia poartă o povară karmică grea care le poate produce rătăcire pentru o perioadă de timp. Aşa cum am afirmat anterior, această povară karmică este legată de deciziile pe care le-au luat cu privire la umanitate la începuturile acesteia. Aceste decizii au fost, în esenţă, lipsite de respect faţă de viaţă (vom vorbi despre asta mai târziu în acest capitol). Toţi Lucrătorii în Lumină care trăiesc acum doresc să îndrepte unele dintre greşelile lor din trecut şi să restabilească şi să preţuiască ceea ce a fost distrus din cauza acestor greşeli.

Când Lucrătorii în Lumină îşi vor încheia drumul prin povara karmică, ceea ce înseamnă să se elibereze de nevoia de putere de orice fel, ei îşi vor da seama că sunt, în esenţă fiinţe de lumină. Acest lucru le va permite să-i ajute pe alţii în găsirea  sinelui lor  propriu, adevărat. Dar mai întâi trebuie să treacă prin acest proces ei înşişi. Aceasta cere, în general, mare determinare şi perseverenţă la nivel interior. Deoarece societatea cu toate valorile şi judecăţile ei de multe ori merge împotriva  impulsurilor naturale proprii, mulţi Lucrători în Lumină se simt pierduţi, sfârşesc prin a se îndoi de ei înşişi, ajung la auto-negare şi chiar la depresie şi lipsă de speranţă. Acest lucru se datorează faptului că nu pot accepta ordinea de lucruri stabilită şi ajung la concluzia că trebuie să fie ceva teribil de rău cu ei.

Ceea ce Lucrătorii în Lumină  trebuie să facă în acest moment este să se  oprească de la a căuta validare în exterior - de la părinţi, prieteni sau societate.

La un moment dat în timp, voi cei care citiţi aceste rânduri, va trebui să faceţi un salt memorabil la o responsabilizare adevărată, ceea ce înseamnă să credeţi cu adevărat în voi pentru a onora cu adevărat înclinaţiile voastre naturale şi cunoaşterea voastră interioară.


Vă invităm să faceti acest lucru şi vă asigurăm că vom fi cu voi la fiecare pas pe cale - la fel cum voi veţi fi acolo pentru alţii în drumul lor în viitorul nu prea îndepărtat.

© Pamela Kribbe


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.